VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamCar je gol!
LEGACY

Car je gol!

72 odgovora4,943 pregleda
kLickENTUZIJASTA

feb 2011.

8. 1. 2011. godine u subotu u 20 sati navecer sam se skinuo gol na Trgu Republike (T.B.J) u Zagrebu, stao na stari Quadro televizor, zapalio joint u jednoj ruci, 10 kuna u drugoj i zaderao se CAR JE GOL! Nakon tog sam jos malo pricao ljudima o tome zar im nije dosta gutat tudja sranja, prosetao po trgu, nudio joint i tome slicno... Sad trenutno provodim svoje dane u psihijatrijskoj bolnici Jankomir gdje se na sve nacine trude natrpat me tabletama i dokazat mi da sam psihicki bolesnik i da je "moja psihoza" nastala pusenjem Marihuane. Najbolje od svega je to sto sam to napravio potpuno svijestan nakon duzeg perioda ciscenja, redovite vjezbe i meditacije. Dakle bez vutre. I napravio sam to zato sto sam zelio dokazati da pusaci trave nisu picke kakvim ih prikazuju i kakvi najcesce jesu. Jaki na rijecima, jako slabi na djelima. To necete naci u novinama i na tvu. Al tko je bio, taj je vidio i taj zna. I siri dalje. Dakle kad ce mamini decki napokon izac iz ormara i zatrazit ono sto im pripada? Jesu li pusaci vutre stvarno picke? Ovo je kanabis aktivizam.
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

`ta da ti ka~em na ovo? Nisu puaa i vutre "**********e" kako ti ka~ea. Netko ipak ima kod svoje kue grow i ne ~eli se dovesti u situaciju da mora u zatvor ili neato sli no. Treba se boriti znanjem i korisnim informacija, a ne nekakvim skandalima. Od toga nema kruha. Mo~da si car za sve koji konzumiraju kanabis, a za ove druge, koji ne znaju istinu si psihi ki poreme ena osoba.
BeyondLEGENDA

feb 2011.

hm da, na~alost tako nekako kako ka~e putnik mogo si povest sa sobom nekog druga da se zabilje~i dogaaj
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

To sto si uradio je veoma simbolicno...ali vecina ljudi ne razume to! Pogotovo kad se ljudi skidaju goli...Ja sam jednom htela da se skinem gola da bih dokazala kako je besmisleno nositi odecu i kako je to nelogicno... To ljudi rade vec generacijama u nazad, a niko se nije zapitao zasto?! I da bih dokazala da je besmisleno stideti se svog tela...A sta bi drugi pomislili da sam to uradila? Da sam nimfomanka! Jednostavno, covecanstvo nije na tom nivou svesti da razume tu simboliku i lakse im je da rade svakodnevne stvari koje ne znaju ni sami zasto rade...
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Ti dakako shvaaa da si hodao okolo gol i nudio ljudima joint :icon_lol:
kLickENTUZIJASTA

feb 2011.

10 ljudi to napravi imamo 10 psihicki poremecenih osoba. 1000 ljudi to napravi i imamo kanabis aktivizam :) Trenutak inspiracije. Zamolio sam neke mlade ljude da snime i fotkaju. I jesu. Upoznao sam dio njih nesto kasnije. Slucajnosti se dese kad ih najmanje ocekujes. Pomognimo im da dodju na taj nivo svesti. Skini se i prestrasi ih vlastite golotinje. Mozda shvate :) Dakako. To je bila i poanta zar ne? ;)
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

I da tisuu ljudi se skine na trgu, zapali joint, nebi se niata popravilo. Ne mo~e se niata promjenit tek tako. Trebali bi i stepenicu po stepenicu i airit istinu o kanabisu. Nikakvi skandali i prosvjedi nam ne idu u korist sve dok su veini ljudi isprani mozgovi. To je ono ato ja mislim i toliko od mene.

feb 2011.

Ja bi radije ipak da sirimo rijec preko doktora lester grinspuna nego preko tebe golog.
bozgaLEGENDA

feb 2011.

Paaa ok je promovirat' canna aktivizam, al' baa gol?! Usred zime?!!! Frende to je fkd up, ali svaka ast na herojstvu/hazarderstvu nema ata! :icon_mrgreen: peace boz :sun2:
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Zaato bih nas 1000 trebali biti goli? Ako ~elimo legalizirati travu stvarno nema smisla zaato bi sve to trebalo izgledati ko neka ogromna hipi orgija.. Cilj je pokazati da se od trave ne mo~e oboljeti na mozak.. A kad se nasred trga skinea gol izgledaa kao luak, zar ne?
tinitusENTUZIJASTA

feb 2011.

svaka ast na performanceu, i bolje ikakav aktivizam nego nikakav, znaa onu iz biblije "..jer sagrijeaim mialju, rije ju, djelo i PROPUSTOM.." ateist sam, da ne bi bilo zabune :icon_evil::icon_evil::icon_evil: ali smatram da se linijom manjeg otpora, u danaanjim poludiktaturama bivae SFRJ baa propustom ini najviae atete.. a ti dru~e performeru izai iz toga kao pobjednik, i pametno!
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Ne znam kompa izgleda da si ti pomjeaao neato... Skidanje gol i nuenje jointa ljudima nije nikakav kanabis aktivizam, nego baa obratno; samo stvaraa krivu sliku o ljudima koji u~ivaju vutru... Sad jesi ti to u inio dok si bio clean ili ne je sasvim nebitno. Takoer, imanje ili ne imanje mu.da isto nema nikakve veze s tim potezom. I ina e... normalni ljudi ne hodaju goli uokolo.. ne ka~em da si psihi ki bolesnik, ali potrudi se za sebe barem to viae ne raditi jer krivo radia. Samo si si natovario problem na grba u, a nisi niata postigao, mo~da nekakvu osobnu satisfakciju, samo ato mislim da e ti na kraju pri e ipak ostati gorak okus u ustima. lp ________________________________________________ Genjo daj makni mu.da sa cenzure viae ovo nema smisla

feb 2011.

Istina je da je svojim nastupom pogorsao izgled kanabisa, ali se isto tako slazem da se trebaju poduzimat zestoke mjere u zadnje vrijeme. Ne samo kod kanabisa, vec i u svemu sto danas cini nas zivot.
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Osobno mislim da bi bombardiranje vlade bolje pomoglo nego skidanje gol.. isto da ne bi bilo da pro itam u novinama za par dana da je neki travar postavio bombu u vladu.. To je bilo sarkasti no, samo si se doveo u groznu situaciju, a niata nisi promijenio, isto bi to napravio i bombardiranjem.
hardbluesmanENTUZIJASTA

feb 2011.

Frende,ja neznam ato bih ti rekao,osim da se nadam da si svjestan toga da si s ovim uniatio bilo koju aansu za ozbiljnijim zaposljenema,dobijanje vize i sli ne stvari...mislim da nije bilo potrebe za takvim inom! da se razumijemo,meni je totalno AWESOMEEE,al mislim da nisi trebao!

feb 2011.

Kada sam bolje razmislio ko zna. Mozda nije samo trava razlog skidanja golog ali u svakom slucaju buntovnicki gest. A bunt je pocetak revolucije valjda neke. A onda sam malo bolje razmislio i shvatio kako to bas niko nije snimio niti nedje napisao ipak nije mala vijest. I koliko sam razumio ti pises trenutno iz bolnice?
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Haha e baa sam se nasmejao postovima. Pogotovo ovom sa hipi orgijom :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aj ne se.i molim te. Ovog lika treba spakovati za ban express, jer airi negativnu sliku o travi, a opet kontam da je neko zapalio J pa se malo za.ebava
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ

feb 2011.

E da joa obavezno reci da su te to nagovorili oni narko bolesnici sa vutra.org foruma, kojima je mozak spr~en od genetski modifikovanog skanka od kojeg 7 dana imaa halucinacije.

feb 2011.

to je jedan od nacina borbe,u svakom slucaju bolji od kukanja.da je vise takvih mozda bi kravate i razmislile o legalizciji.ovako,cisto sumnjam prosto ne vjerujem.i ne kontam zasto je ok skinuti se za zastitu zivotinja,koliko god oni iz PETE bili smjesni,ali za legalizaciju,onda to stvara negativnu sliku?mozda zbog straha koji sistem usadjuje u ljude,ko zna?u svakom slucaju imas moju podrsku,koliko ti god to malo znacilo.jer ja ako zaglavim jednog dana zbog sirenja mira i ljubavi bilo kakva podrska bi mi znacila a pogotovo lika sa tolikim jajima :) blagoslov iz bosne i i zelim ti puno snage da istrajes sa tim doktorima :) mir i ljubav svima !
ecoAMBASADOR

feb 2011.

ma bilo je nea na teli i u novinama, ali istina nije bilo govora o nikakvoj travi ...nego ako se dobro sje am, rekli su da je neki luak napado ljude tr o za njima iskreno da si najnormalniji NE MISLIM!!, ali ko je od nas normalan uop e...ali kada sam pro itao i uo ata se desilo mislio sam :"da je meni doao..uf" ..ma ko i svi viae manje osim tvojih streeking frendova , ali sada imam malo druga ije mialjenje o tome.. a niata dr~ se u "munjari",ako si gol pre~ivio -10 na trgu , onda ea i ovih koji mjesec terapije, ae care uzivaj :)haha
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2011.

Vi mislite da se ovaj ovjek aalio??? E pa nije se aalio... :ludaci_lol: http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/126199/Default.aspx :rofl::icon_lol::rofl::icon_lol:
ecoAMBASADOR

feb 2011.

pa velim nije nigdje spominjana trava ..nego samo performer koj je maltretiro graane, bilo je i na televiziji:icon_lol:
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ

feb 2011.

http://www.24sata.hr/news/golac-setao-po-trgu-bana-jelacica-priveli-ga-policajci-205209
SekachAMBASADOR

feb 2011.

Izlaze clanci polako na svijetlo dana... :icon_lol: Dosli smo cak do 2 slike...mozda se i video uskoro pojavi... :icon_lol:
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

udno mi je kako ovi ~uti listovi nisu nasrali da je to sve zbog drage nam prijateljice..
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Ijaooooj!!! "Vredjao moralne osecaje" Sto je nemoralno da se skines go?! Pa rodjen si go! Onda ispada da je nemoralno i to sto si rodjen! Kao, kad se obucen ti si "moralna osoba", a kad se skines nisi?! Ali ovo za opkladu je najzesce...Ja ne verujem kako su plitki!
SiDAMBASADOR

feb 2011.

pa po nekoj zdravoj logici jeste... nemo~ea se samo tako skinut gol i pretvarat da si normalan :icon_lol: :rofl: sku~it ea ve s vremenom
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Roen si gol, al odma te obuku :icon_lol: Ma zapravo 99.99% ljudi koji nose odjeu su luaci :rofl: Aj daj nemojte se skidat goli osim ak ne idete s nekom djevojkom/momkom na nono kupanje ili sli no ;)

feb 2011.

I meni ta fraza "pa rodjeni smo goli" ne pije vode. Covjek je dosao odje i prakticno nas nazvao "pichkama" ne zato sto mi ne izlazimo goli nego sto uopste ne izlazimo. Kad moze on go zasto mi ne mozemo obuceni. Ja mislim da je to pouka ove price. A da li je propovijedao marihuanu to ne znamo...cak mi je drago sto to nije izalo u novinama ako se to uopste i desilo.
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Ali sve sto zelim da kazem je da odelo ne cini coveka! xD Mozda ja ne shvatam neke stvari, ili sta god, ali samo hocu da kazem da odeca nije nikakav faktor i meni nije jasno sto je toliko skandalozno videti golog coveka na ulici? Ili onima kojima to jeste, zasto se ne zapitaju zasto jeste i videce da nema smisla...Samo je to neki skandal jer generacijama u nazad ljudi su obuceni i imamo to usadjeno u svesti da je to sad nemoralno ili nepristojno. Jednostavno nema smisla. Ja, licno, nosim odecu samo zato sto mi je hladno i da me ne bi privodila policija xD Ali to skidanje nema nikakve veze sa legalizacijom, ali jednostavno je covek imao potrebu da se skine, da se vrati prirodi ili jednostavno neki gest koji je bio impulsivan ali opet ima neki dublji smisao. Jedino nije u redu to sto su sad ostali "picke" jer nista nisu uradili, a u stvari mi svi vec nesto radimo i svako se bori na svoj nacin samo na manje buntovan. I ovaj forum je borba i svaki ovde grower je borac i svaka sitnica je korak blize ka legalizaciji. Od takvih buntovnih ispada nema leba, jer to u stvari i nije neki udarac sistemu. Sistem treba napasti iznutra ... Polako, sigurno i promisljeno...

feb 2011.

Sve recimo stoji ata ka~ea, iako joa nisi ni priaivak na hla ama pokazala a pri aa o golotinji tako da:rofl: `alamala,uglavnom danaanjem je druatvu neprihvatljivo kad se netko u javnosti skine gol pa ata mi mislili.Netko e re i "ima djece okolo",netko e re i debilizam,netko e re i "gle mali pimpek" itd. Ipak se bolje suzdr~ati nego biti predmet ismijavanja itd. Jednostavno,manjina mo~e shvatiti neato bez da osuuje.

feb 2011.

Suzdr~avam se od komentara cijelo ovo vrijeme,...............kakve to veze ima sa marihuanom!!!Postoje neka pravila ponaaanja,bontona i sl....a ovo nema veze s vezom.Skinio se gol i nudio ljude d~ointom. Ma nisi car za mene.
ecoAMBASADOR

feb 2011.

on je car streeker-a , zato sad i lupa po tabletama u munjari :nana:
kLickENTUZIJASTA

feb 2011.

Gradjanski neposluh je jedini nacin da se ista napravi. I prihvacanje posljedica koje slijede nakon toga. Ja sam imao veliku srecu/bog me cuvao sto je ta novcanica netragom nestala, joint takodjer, jer su to oboje djela za koja prijeti duga zatvorska kazna. Lenonice, jedini predmet koji sam imao na sebi su takoer nestale. Kazne sam takodjer bio svjestan, al napravio sam to radi dobrobiti drugih zrtvujuci sebe. Policajci u stanici su bili fenomenalni ljudi, sto sam ja bio iskreniji s njima, to su oni bili bolji i iskreniji prema meni. Da bi me na kraju pustili sa kaznom od 100 kuna zato sto nisam imao osobnu, a otac me kasnije odveo u Jankomir nakon sto sam mu ispricao sto sam napravio (s mojim dopustenjem), sto me kasnije spasilo kazne od 3000 kuna zbog nemoralnog ponasanja na javnom mjestu (pomracenje uma). U Jankomiru sam stekao druga do groba i kronicnu upalu zgloba, upoznao sam neke dobre, prave ljude i upoznao sam sustav iznutra. Pojeo me Jankomir dosta, al sto te ne ubije ojaca te. Htio sam ukazati na 4 stvari odjednom: 1. TV je sad najveca laz na programu. 2. Novac je najvece zlo i potpuno nam je nepotreban. 3. Kanabis je ilegalan bez ikakvog opravdanja, a pusaci vutre nisu prestraseni bezkicmenjaci kakvi znaju cesto bit. Kakav sam i sam bio. 4. Odjeca je nepotrebna i vise nemamo sto skrivati. Car je gol. Mislis li da ce Ivan Horvat ili Slobodan Djokic ili Mustafa Zahirovic ili... ikad cuti da Lester Greenspoona? Svaka ti cast na sajtu, najveci je na Balkanu, svaka cast na okupljanju zajednice, al _sad_ je vrijeme da se zajednica ujedini i pokaze zube. Gol usred zime. Oslobadjajuce ne mogu ni opisati koliko. I vjerojatno mi nikad u zivotu nije bio manji. :) Hvala na podrsci, prijatelju. Ti ne trebas bit gol. Ja sam trebao biti gol. Ti samo trebas zapaliti joint.
kLickENTUZIJASTA

feb 2011.

Upravo to. Propust. Predugo sam propustao uciniti pravu stvar iz vlastitog straha i bilo je vrijeme da se iskupim za svoje grijehe. Bio sam ateist, bio sam agnostik, bio sam pogan. Nedavno sam shvatio da sam krscan, osoba kojoj je ti bitniji od ja i osoba koja je spremna zrtvovat sebe za dobrobiti drugog. Osnovni principi koje malo koji krscan postuje. Hvala ti na podrsci prijatelju, sad mi treba vise nego ikad. Postigao sam puno, a plodovi mog cina su svakim danom sve veci. Sad imam itekako gorak okus u ustima, al mislim da ce se u konacnici taj gorak okus pretvorit u med. I svaka ti cast na potpisu. Stavio si mi velik osmjeh na usta. :)) Ti jos uvijek vjerujes onom sto procitas u novinama... sta da kazem? Ako me nesto ovo iskustvo poducilo, onda je to kako brzo se u "medijima" istina pretvara u laz. Ako netko od mocnika to zeli i ako mu u taj trenutak to odgovara lako moze postaviti bombu u sabor i okriviti nekog travara. Nista lakse. A bombu sam bacio, na svoj nacin, upravo tamo gdje je to trebalo. Znam da jesam. I tad sam to bio svjestan. Trebao sam. Upravo tako, pocetak revolucije. Napisao sam gore svoje razloge. Vijesti stvaraju oni koji posjeduju medije. Ti bar to znas. Ne pisem iz bolnice. Nema pisanja po netu iz bolnice. Znaci mi itekako, pogotovo sad. Jaja su mi se poprilicno smrzla na zimi, mali takodjer. :) Hvala ti na toplim rijecima, na blagoslovu i na razumijevanju. Zivjela Bosna!
kLickENTUZIJASTA

feb 2011.

Normalan nisam i hvala bogu na tome. Nikako ne bih zelio bit normalan uz danasnje norme. Doso mi je jedan i mlatnuo me s ledja na sto sam se okrnuo i zaderao da udari, da izbaci sav svoj bijes na mene. On je otrcao na drugi kraj Trga. Tek u ludari sam vidio tko su mi pravi frendovi. I koliko ih malo zapravo imam. Hvala ti na podrsci, prijatelju. Iz tvojih usta u bozje usi. Sve razumijes Genjo. Propovjedao sam na najbolji nacin na koji sam znao, zapalio sam na spici u subotu u 8 navecer. Desilo se. Gle imam mali pimpek. Vidjao sam i manjih, a vidjao sam i puno vecih. Djeca su prva koja bi se skinula da nema odraslih da im kazu da se to ne smije. I upravo to trebamo opet postat, djeca. Tko zeli nek osudjuje, tko zeli nek prihvati. To je slobodna volja svakog od nas i osnovni Zakon.
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

double.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se