VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamSplitska dica marširaju...
LEGACY

Splitska dica marširaju...

32 odgovora4,900 pregleda
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Dragi groweri i growerice... Dvoje ili troje splitske dice e iz Zagreba 3.5 krenuti put Beograda na mara... Ukoliko ima zainteresiranih iz Hrvatske da nam se priklju e bilo bi nam zadovoljstvo... Takoer,molio bi kolege iz Beograda da mi na private ako je ikako mogue poaalju neke korisne informacije o jeftinom smjeataju u Beogradu tipa hosteli itd... Joa bolje kad bi nas neke kolege i do ekale tamo da se skupa proveselimo...:icon_lol: Vaaa splitska dica :sun2: :sun2: :sun2:
Silent BobPOZNAVALAC

apr 2007.

Potrudicemo se i nas dvoje-troje iz Podgorice (Montenegro) da dodjemo, pa cemo svi skupa... :) Mada postoji mogucnost da budemo sprijeceni obavezama na fakultetu. :(
ClarenceENTUZIJASTA

apr 2007.

konta ic nas par iz osijeka...al jos nije stoocto...ovakav dogaaj netreba propustit...btw kolko ce bit ljui cca...

apr 2007.

Koliko ce ljudi biti? huh ko zna stvarno mi ocekujemo mnogo mnogo vise nego prosle godine...posto stvarno niko ne organizuje ovaj skup i mislim da u ovoj nasoj drzavi bi bilo malo glupo da neko stvarno stane kao organizator iza marsa...za sad ljudi se okupljaju pojedinacno pa do slijedece godine ko zna... a to za smjestaj...hmm...AJDE BEOGRADJANI JAVITE SE
WeedeemerISTRAŽIVAČ

apr 2007.

evo, ja bi iso (zg)

apr 2007.

Sto je sa Zagrebom? Nista ove godine? Sto se ne skupite Hrvati ma koliko da vas bude bice vas duplo vise slijedece godine.
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Pa mi idemo iz Zagreba...Svi zainteresirani javite mi se na private,pa ako nas bude viae da se mo~emo na i dogovorit!! Molio bi Beogradjane da nam ,ako imaju ka~u bilo kakve info u vezi hostel smjeataja Hvala
GreenManAMBASADOR

apr 2007.

http://www.belgradeeye.com/indexs.html http://www.intertours.co.yu/hosteli.htm http://www.smestaj.info/adresar/hosteli/beograd/
SarmaisterISTRAŽIVAČ

apr 2007.

`teta ato u hr nece bit maraa , jer meni je ono stvarno predaleko u Beograd ic , a vi splicani bi to mogli i u splitu organizirat , jer bi onda dosla i ekipa nas iz juznijih krajeva , mislim da bi i crnogorcima bilo blize , a tu su i sibenik , zadar i hercegovina tako da bi nas se skupilo.
brendPOZNAVALAC

apr 2007.

Za 5 Maj na dan marsa besplatno devojkama ustupljujem smestaj u mom stanu........
kanehbosemAMBASADOR

apr 2007.

to good to be true nisam uo ni za zg niata, a kamoli split u stvari danas budem provjerio s nekim ko e mi znat re kak stvari stoje pa javim
Splitsko diteENTUZIJASTA

maj 2007.

Hebemti server... Mi smo u beogradu,trenutno smjesteni u jednom hostelu... Nadam se,iskreno se nadam da cemo nekog vidit tj. upoznat sa foruma... i jos kisa pada... :sun2:

maj 2007.

cudno ali ljudi iz begesa imaju problema sa forumom i sajtom
Splitsko diteENTUZIJASTA

okt 2007.

Eh napokon problemi sa serverom otklonjeni i vasha splitska dica su se vratila velikoj veseloj obitelji!! Pozdrav svima i uskoro postam prebolesnu recenziju nasheg puta u beograd u koji smo se,naravno,vratili nakon exita!!! Veselimo se novom marshu koji e nadam se biti uspjeaniji hehe...

maj 2008.

splitska dica?:family1: to bie ti i tvojih par ili san neato zabuca
mr.skunkAMBASADOR

maj 2008.

Sos cagon !!!

jun 2008.

Pozdrav sviman ja sam novi, ok znimamen 1 stvar koliko judi ima iz Splita ?? lol! mozda znam kojeg anera haha :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se