VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamKako dospjeti do stotina hiljada ljudi bez troskova
LEGACY

Kako dospjeti do stotina hiljada ljudi bez troskova

14 odgovora2,194 pregleda
galijaENTUZIJASTA

jun 2010.

Potrebna je manja grupa pametnih mladih ljudi koji puse travu. Napraviti skeceve, nesto poput Top Liste Nadrealista i stavljati to na Youtube. Momci iz TLN i Nele Karajlic su me oduvijek odusevljavali. Ljudi ce to gledat razne zajebancije ako je satiricno i smijesno a mi mozemo ubacivati pro-kanabis subliminalne poruke (obucen sam malo u toj oblasti). Jos ako to bude malo kontraverzno bice jos bolje, to ce samo podici prasinu. Ako mislite da to nece uspjeti pogledajte ove klipove: http://www.youtube.com/watch?v=7MqxcymlF70 Ovu "zajebanciju" je pogledalo 100 000 ljudi. Postoji hrpa slicnih videa, koje je vidjelo na stotine hiljada ljudi. INTERNET JE CUDO I OTVARA NEVEJROVATNE MOGUCNOSTI! Nije nista komplikovano: napraviti smjesne skeceve koje imaju satiricnu pricu. Imam brdo ideja.
optimus_crimeISTRAŽIVAČ

jun 2010.

daj si nai posao, jebote!

jun 2010.

Na netu samo sranja... U koje vjeruju samo djeca, a youtube ga djeica i najviae koriste... Net nije dobar za ovo!
galijaENTUZIJASTA

jun 2010.

Dobro, ovo gore sto sam naveo kao primjer je mozda sranje, ali to nema veze. Vecina ljudi je glupa i uvjek ce nastaviti smatrati konoplju kao "drogu" ali postoji i 10% onih pametnijih koji se mozda promjene. Ovo je potpuno moguce uraditi i postici veliki uticaj i uspjeh, samo da se nadje neko pozitivan ko vidi mogucnost u ovome. Naveo sam primjer "Top Liste Nadrealista" koji su naizgled bili samo klinci koji se zajebavaju, za vecinu ovaca, oprostite ljudi. Ali oni pametniji su mogli da shvate "sakrivene poruke" i satiru. Internet koriste SVI, i glupi i pametni, zbog toga nema smisla reci "ovo ne bi radilo preko interneta"

jun 2010.

10%, a u mojem postu si napisao: "Koji luak o ekuje da 450 000 tisua ljudi potpiae" 450 000 ljudi je 10% u naaoj dr~avi...
Z&NZMAJ

jun 2010.

Woooooooohooooooo !!!!!!!! Fight !!!! :rofl:

jun 2010.

ma ne.... samo rasprava.
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

Mnogo se zanosite, dzeja kod nas nikada(bar ne u narednih 20 godina) netje biti legalizovana jer mnogo velikim mudonjama odgovara da je ovako kako je. A mora na prvom mestu i da se promeni svest vetjine, koja i dalje dzeju smatra opakim zlom, il kako god. . .

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se