VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamhrvatski High Vutra Times kup
LEGACY

hrvatski High Vutra Times kup

172 odgovora9,676 pregleda
bozgaLEGENDA

avg 2008.

High svima, pozivam sve forumaae da se u jesen nakon ato dozriju plodovi naaega rada skupimo na jednom mjestu i degustiramo cvjetkovinu uzgojenu na naaem domaem terenu. E sad, kako organizirati cijelu stvar, kako odrediti kriterije i obaveze, te koje bi bile nagrade i tko sve ima pravo sudjelovati - na vama je. Just my 2 cents... :maryjane:
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

Absolutno za... ali tek za negdje 2 mj. :D
FrulaENTUZIJASTA

avg 2008.

hm. ja nemam svoje al rado cu bit ocjenjivac :PP
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

A za murju bi se taj event zvao uvati-gro-"narkomana"-na-jednom-mjestu-bez-da-ih-trazis-jer-ce-sami-doci To je nazalost nemoguce u nasim krajevima za isfurat kako sad stvari stoje...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

Da, naravno! Svatko neka ponese najmanje 50 gr (da slu ajno netko ne dobije uvjetnu), a nalazimo se na Trgu bana Jela ia u Zg-u (tako da smo odmah blizu PU u Petrinjskoj ulici), 25.10.2008. u 15h. Jupiiiii... :icon_rolleyes:
Zabljak 1992POZNAVALAC

avg 2008.

he hehe tako je rafazi.Stari zivimo na balkan ne zivimo u amsterdam!!!
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Imate PM pa se organizujte...
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Kakste glupi. Pa na to bi samo imali pravo doi groweri sa svojim ~itom. Moderatori ovog foruma koji su provjereni i koji dr~e forum bi dogovorili lokaciju i vrijeme te pazili da protokol valja, a na in na koji bi se mogli prijaviti jest tako da se svatko slika sa svojom biljkom (neki natpis) i prije toga opiae biljku koju prijavljuje na natje aj =) Zna i neki natpis pokraj biljke i neka kreativna prijava. Tako bi svi znali pozadinu uzgoja i biljke. Event ne bi bio javan i ne bi se moglo desiti da doe murija. A i nije bitno, ne treba svatko uzeti sa sobom odmah 50g i pojaviti se na mjestu gdje bi bio Kup. Prvo bismo mogli pretra~iti sve koji dolaze, recimo ograni iti kup na 10ak growera i kad bi sve bilo jasno i isto mogli bi zapo eti testirati hrvatsku kvalitetu. I ne bismo se nalazili na Trgu, ve na nekoj vrlo diskretnoj lokaciji gdje ne bi mogao ui bilo tko ve samo oni koji su proali sito i reaeto kroz online natje aj. Mobiteli bi bili zabranjeni, nitko sa sobom ne nosi niata. Kad bi se procijenilo da je sve isto, mogli bi napraviti prvi Hrvatski Vutra kup. Ako procijenimo da je netko murijak, ako bi stvar izgledala nesigurno, otka~emo dogaaj. No valjalo bi se prije toga dobro i pametno pripremiti i izbjei uope to da na bilo koji na in doe murija. I nemojte mi brijat ~ivimo na Balkanu, ovo ono. Zbog takvih razmialjanja emo uvijek ~ivjet na Balkanu i bit zadrte selja ine. Ako nitko nije zainteresiran za ovako neato, a Laidback ka~e da jest, onda nek' ovo ostane samo ideja. Ako ima zainteresiranih, mogli bismo se malo potruditi i napraviti to pozitivno i pametno. BTW. Nije nu~no da se popuai kila trave, ve da svatko uzme svoj "sample", uzorak i zamota neku dobru pljugu. Zar e murija organiziravat neku masovnu akciju zbog nekih 10-20 grama trave??? Pokuaajte mislit pametno i pozitivno. Boz :sun2:

avg 2008.

Bozga,da sam moder (a i ovako kao regularni lan) mislim da se baa i nebi htio nalaziti s ljudima s ovog foruma jer ebat ga...svi mi imamo svoj ~ivot,nikada neznaa kako e tko zavrait sa nekom "funkcijom" pa se netko sjeti...eeeee vidi ti njega ovo ono i sto problema :) Ekipa je ovdje kul,ali sve to ima svojih rizika i bolje to ostaviti za neka bolja vremena ;)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

Bozga, molim te lijepo, ajde joa jednom pro itaj svoj posljednji post! Pa na emu si ti? :icon_confused: :ludaci_lol:
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Za koja druga vremena? Dok umrem? :smileysex: Dao sam prijedlog, a svatko tko misli da je moj prijedlog glup slobodno ga mo~e popljuvat i rei svoje mialjenje ili ne sudjelovati u raspravi niti pokazati interes za neato ovakvo. Ovo sam postao u sekciju kanabis aktivizam jer mu je ovdje i mjesto. Ako nee biti aktivizma i ako e svi srat i bit u strahu, onda emu uope postoji vutra organizacija i podforum - aktivizam? Aktivizam poti e na akciju kao ato sama rije ka~e. I zato sam ja bubnuo ovu ideju ovdje i zanima me ato e ljudi rei. Kaj ne atima? Uostalom, nitko nije prisiljen da sudjeluje na High Vutra kupu, svatko sudjeluje na vlastitu odgovornost.
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Trenutno sam na 3. Heinekenu i ve 3. dan bez ikakvih THC supstanci u blizini.:bananallama: Shvaam ja da si ti zajebant i ok, ali ne ku~im zaato se sprdaa? To sam ve znao do~ivjet ovdje na forumu...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

Nije mi bila namjera sprdati se. Samo sam ~elio ukazati na realnu injenicu, da su procedure koje ti navodia ostvarive jedino ako vam u pomo prisko i ATJ Lu ko. Moja greaka, nisam se uope trebao uklju ivati u ovu smijeanu temu...ajd' peace! :icon_smile:
gloss_zelenkyAMBASADOR

avg 2008.

Citirat u nekoga... phe phe phe :D :maryjane:

avg 2008.

sve i da se organizuje :vb_kez: jel dolazia sa outdoorom poslednjim :baby: ne cima se murija zbog 20 grama ve zbog growera dvije tone ~ive vage ja nisam uo da u nekoj liberalnoj eu zemlji ima sli an skup i ata da moderi organizuju pa ako bude sranja mi krivi bozga pasalo ti po mozga ato ti je ato ti je p.s. ato akodia kad ti pije
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

Inace balkan, postoje takvi cannabis cup-ovi... Bas sam nedavno gledao neki htcc gdje su spomenuli da se valjda prvi ili neka preteca htcca odrzavao underground
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Ljudi ne poznajem vas, ali fakat ste u banani. :sadbanana: Dok ste vi ~ivi i dok je ~iva ova inertna generacija, niata se nee promijeniti. I dalje e se vodit ovakva trula balkanska politika, i dalje ete svi k'o ovce kme ati dok e vas aiaati vukovi. Da li bi itko od vas sabotera bio sposoban organizirati i boriti se za bilo ato? Ne bi! Zaato? Zato ato ste svi jako jako pametni nesposobnjakovii. U svom 23godianjem ~ivotu sam proaao preko 25 dr~ava i proaao sam veinu EUrope. Nemoj me balcan_smoke pitati u kojoj dr~avi ima takav skup. Upoznao sam SOMU, jednog velikog ako ne i najveeg growera koji ima 58 godina i koji mi je objasnio neke stvari kako stoje u Amsterdamu i kako je doalo do raznih pojava u tamoanjem druatvu. Uzgajam i puaim ve 8 godina, pa nikad nisam imao problema s murijom jer nikad nisam bio glup da se dovedem u situaciju da budem u opasnosti. I zato, ni sad nisam - toliko glup ato predla~em da se ekipa skupi i da se zdimi ono ato se i uzgoji. Negdje daleko od svijeta, daleko od murije, uz posebnu proceduru, posebna pravila, posebne ljude. Ako ti i ostatak mislite da na ovom svijetu postoje samo aupci i aupljoglavci, mislim da ste se zaj.ebali. Organizaciju cijelog eventa u preuzeti ja osobno i sam u osobno birati sudionike. Ako se za*****, onda u ti pisati na forum kako sam se grdo zajebo jer u ja biti glavni odgovorni, a ne moderi. Ok? :icon_biggrin: A sad, tko je za?:icon_mrgreen: Zainteresirani nek' se jave na PM, onima koji imaju dovoljan broj kvalitetnih postova i koji su aktivni lanovi foruma sa dovoljnim znanjem i growing iskustvom, njima u poslati u naputke kako i ato. Tako da neka auaa koja ima par postova i smrdi na svinje nee dolaziti u obzir. Selekcija sudionika e ii prema principu prijava preko fotografija, zatim svi oni koji prou selekciju e dobiti ostale naputke i pravila od mene na PM. Kroz narednih nekoliko mjeseci ako se skupi dovoljno zainteresiranih, imati emo prvi High Vutra kup u Hrvata. :pat:
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Ma naravno, u Berlinu postoji hrpa takvih dogaanja. Postoje organizacije koje rade na pitanju legalizacije, a ne organizacije koje sabotiraju svaku ideju aktivizma. Zanima me dali je balcan_smoke ikad bio na ilegalnom recimo - trance partiju?
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

ja cu samo reci dobra ideja .!!! e sad tko ce to pokreniti to je vec problem

avg 2008.

....................

avg 2008.

u pravu ste skroz samo naprijed ako treba neki bilbord da se zavrai javite na vrijeme a ovo za tehnozu ato mu i bozgu od 95-98 sam vrtio plo e goa od 98-00 trance ~ivio od toga i za to organizovao sam takve ~urke po aumama sa agregatima i sa sve laserima dok nisi ni po eo da puaia a ne sadia zato mi nemoj tu pri u jer ti ka~em ako je ~urka nema frke doali konzumenti da ostave pare a a ko konzumenti ne ostavljaju pare super da se novine napune prosto ko shvata ko ne shvata nikada nee i ne lo~ite se da ste proali neato ludo i brzo naae godine niste osjetili a to je bila 24h party ovo sada je blagi odraz i ne udim vam se ja,imao sam i gorih tripova u vaaa ljeta ali valjda mi se ne troae ~ivotne godine i ato sam stekao jer mi nije bilo lako do do trenutne situacije i ne ~elim da izgubim sve da bi nekog zveknuo masnim hedom i uzeo zlato :facesjump: bolje neka agencija da ima aran~man do dama i da se plati i poe tamo legalno je i eto kupa,balkanski kup u amsterdamu nema glava da boli stvarno su bili underground u po etku ? laidback jes vidio nekada underground ?
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

Ni u zivo ni na snimci, ali cuo i procitao o njima da... Na balkanu tesko da postoji tako nesto, a koliko mi se cini pricalo se o kupovima po spanjolskoj i engleskoj, al mos ga hebat ako se sjecam di sam to vidio.
bozgaLEGENDA

avg 2008.

:respect:Ristekpa ako si proaao sve i sva balcan, ali zato ato si proaao puno toga ne trebaa se postavljati iznad svega i demotivirati noviju generaciju da stvore neato drugo. Nije svijet stao zato ato si ti prestao brijati. U tvoje vrijeme je mo~da bila apica goa i trance, a za naae vrijeme e mo~da apica biti neato drugo. I dan danas je psy goa trance dobar party i uvijek bih rado otiaao na neato takvo, ali zbog konzervativnih politi ara scena se guai svim moguim sredstvima. A to je naj eae zbog pohlepe, gluposti i nepovjerenja te morala koji vlada na ovim podnebljima. Politika kakva danas vlada je kurvinska i guai druatvo i napredak. Ako postoji neka vutra organizacija, zaato ona ne bi dala podraku kanabis aktivizmu? Ako vutra organaizacija nee dati podraku, tko e dati? Sigurno ne politika ni moja mama. I ne bih se htio i dalje pravit pametan niti objaanjavati, nego bih htio organizirati konkretnu akciju koja e biti daleko od o iju javnosti, underground, gdje e se znati pravila, gdje e se airiti kultura kanabisa i skupljati kriti na masa koja bi jednog dana znala predlo~iti izmjene i dopune zakona, masa koja e biti skupa. Da prestane openita paranoja, jer ta paranoja nije potrebna. Situacija je nepovoljna i ljudi su masovno dezinformirani. Mogao bi netko to malo promijenit. Nije da se nu~no mora tako neato odr~ati i da se mora popuaiti tona trave, ve je stvar u tome da ako mi ovdje aktivni korisnici foruma neemo neato pokrenuti, niata se nee ni promijeniti. Tko e ako ne mi? Kanabis je biljka koja raste iz zemlje, poput duhana(za koji su ljudi masovno zakva eni i ovisni, koji ubija ljude i od kojeg ljudi dobivaju rak), biljka poput jabuke, kruake. Nitko mi nikad nee moi zabraniti plod prirode jer ja u to ne vjerujem i ne podr~avam. Kao ato nikome ne dajem za pravo da mi zabrani da jedem jabuke ili kruake, jer ~ivim na ovoj planeti joa par desetaka godina, ve je proalo dosta, i za to vrijeme neu biti ovca. I ako me se smatra ovcom, past u travu. No ako slu ajno pojedem koji list kanabisa posaenog negdje u polju, kao ovca ne mogu zavraiti u zatvoru. Jer zatvor je stvoren za ljude. A stvorili su ga ljudi za ljude. :prof10:
doomerLEGENDA

avg 2008.

Tako je reci ti njima : D BTW ja bi isto rado neki vutra competition pa da vidimo ko proizvodi najbolju ganju a ko samo kaka po forumima a ganja mu ne prolazi ni pod super grass : D samo zasto outdoor ganje testirat a ne indoor, mozemo oboje al istina je ljudi se boje takvo sto organizirat a i ja se bas nebi nalazio s ekipom preko vutre, nije bas da im previse vjerujem bili oni admini, moderatori ili obicni useri, male su sanse da ikom vjerujem s ovog foruma.
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Osobno ne vjerujem nikome, ali sebi vjerujem i znam da nikad ne bih iaao grlom u jagode (il' kak se to ve veli). No zato se valja dogovoriti i vidjeti koji su na ini mogui da se to organizira na u~itak svih oni koji ~ele neato i raditi. Trebaju postojati stroga pravila, mo~da i neko upoznavanje prije, vlada zakon i red i tko to ne poatuje dobije u vritnjak. :sun2:
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

Bozga je cajkan znao sam ja to oduvijek :D

avg 2008.

daleko bilo da hou mlade da ko im to je bilo mnogo zajebanije kad sam se ja zajebavao sa time samo ne bi volio da pola foruma padne zbog vutra ego tripa znam da stariji nee ali mlai da ne sjebu ~ivot doe to i kod nas ali ne prije no bude "trebalo" shvatili ili ne ato vam pri am , over.
doomerLEGENDA

avg 2008.

hhahahaa nakon sto me uvjerio na PM da nije 92 sad se opet vratila sumnja lagano : D jebes to neisplati se riskirat zivot radi ovakve gluposti, doslovno zivot jer ispod 5 godina nikom ne gine, bolje vam je da trudnicu sasjecete s nozem nego da padnete s travom kako danas stvari stoje.
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Ako tako ka~e aef, onda neu forsati niata. No ipak, ideja je tu i spreman sam sam preuzet inicijativu za neki aktivizam... Mo~da netko uleti s boljom idejom, nikad se ne zna...I da se to organizirat, nije naaa murija FBI ili CIA. Pa do nedavno je Kirin bio ministar!? Ali ekajui vrijeme... Nekak' nije to moj d~ir, u ~ivotu ne volim ekati. Najgore neato mi je ekati u redu, bilo to u banci, poati, faksu ili gdje god. Rae u u meuvremenu do 'Dama x) :spliff: over end aut.
bozgaLEGENDA

avg 2008.

hahahaha :rofl::clap: Svi osobne na sunce! :vb_kez:
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Deco draga, da su naai drotovi upola pismeni kao ja, da su proveli 3% vremena na raznim Overgrow, ICMAG, Vutra forumima i da znaju 5% o kanabisu koliko znam ja, mislim da bi svijet bio ljepae mjesto za ~ivot. :icon_mrgreen: Ali meni je kanabis legalan do sada cijeli ~ivot, i mo~da je stvarno bolje ne petljat se s vama paranoicima. Mo~da puaite previae hejzova :alien555: Majmun ii moji dragi, laku no
doomerLEGENDA

avg 2008.

paranoje su najjace u zadnja 2 tjedna cvjetanja, ja sam tad doslovno luuuuuuddddd od paranoje.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

:bp4l::wave:
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

[bez sadržaja]
bahateeENTUZIJASTA

avg 2008.

@mr.skunk odli an izbor glazbene numere
pecko88ENTUZIJASTA

avg 2008.

Neznam zasto ako bi ikad imalo takvo sakupljanje vutra mora biti prisutna. Dovoljno je da se sakupimo masu ljudi i da drotovi ne mogu da nas dirnu ni zbog cega.
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

Pa normalno... Neces se naci prvi put s nepoznatom ekipom i nosit woo :maryjane:

avg 2008.

pa owdje se pri a o High Times Wutra kUpu a vi bi doali bez Nje??? Big Up za BozgU.:respect:...poDraka iz Ri.
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

Mozda mali faki :D
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Svatko mo~e zbuksat woo prije nego se vidi s bilo kime. Recimo negdje kod nekog drveta, uz cestu, ispod kamena i sl. ... =) Ali ne da mi se viae o tome, kad vidim da su vodei ljudi koji vode cijeli stvar u banani i da se boje. No to nije sve! Ima joa tu~nih vijesti za danas. Oba Satori udoviata koja su narasla do 1.5 i do 2m su de kii. Is upo sam ih iz zemlje i ostala mi jedna Hashberry koja je po ela cvjetat i proizvodit bijele dla ice, i joa neka mala kr~ljava HB za koju ne znam kaj je. Tak da bi moj doprinos na Kupu bio za *****. A u ku.rac! :sick:

avg 2008.

Dobro nemoj sad Pretjeriwatt...
TravoljubISTRAŽIVAČ

avg 2008.

dobra ideja, nije bed organizirat stvar tako da je zajeb teoretski nemogu, samo sve pada u vodu ako je organizator ustvari drot :icon_mrgreen:

avg 2008.

Murja nije glupa kako to vecina misli....ideja je jebena ali ipak podrzavam rafazija... nije to samo tako. Jedna greskica i svi smo u :bananabang: POZZ
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Mo~e li netko obrisat ovaj cijeli topic?
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2008.

MENE ZA JUDGA!!!!!!!! x)))))))))
dedaZMAJ

avg 2008.

trebalo ti je vremena, ali shvatio si...
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Trebalo mi je vremena da shvatim da je ekipa (osim nekih - Laidback, flomaster, pecko, Yami_Razi ) u banani, pa ne ~elim da se i dalje bediraju niti da seruckaju jer mi je to za ovakvo mjesto neprihvatljivo. Na nekom penzionerskom forumu toliko sranja i neke usrane vibre, ajde. Ali na ovakvom forumu... To nisam o ekivao. I iz tog razloga ~elim da se tema obriae. A ako mislia da sam shvatio da je Vutra kup neizvedivo izvesti, tu se varaa. Kup je neizvedivo izvesti upravo zbog takve ekipe koja je u paranoji, koja je glupa, koja ne vjeruje da se stvari mogu napravit mimo sistema. Ekipa je razlog zaato je to neizvedivo, a ne murija niti sistem. Problem je u glavi, ispranim inertnim prestraaenim glavama. I nemoj mi pri ati o shvaanju...

avg 2008.

ato kuvaa kad neea da jedea svi zajedno nemate 100 god pa puni hormona bi sadili na mont everestu a kup na k2 neko ima ~ivot koji je teakom mukom doveo u red i sada trebam da bude van "banane i da se gleda sa ecom ko ima bolju (piau?)" aj ti lagano u kivi legendo jer imam utisak da ti je neko dosta olakaao ~ivot pa bi se igrao malo i opet ti ka~em da je bilo ukratanja koplja ali na pametan na in ne na livadu edit: ako ti je ekipa glupa i ne zabavna ti idi na te penzionetske forume mada ea i njih da smoria(mo~e i srce da im otka~e) a iskreno niko te ne smatra za nekog lika koji je mo~e da skupi ljude povjerenje legendice povjerenje a ne nema te 100god i eto sada organizujea ? mo~da si pao pa sada skupljaa da tebi bude manaj robija :ninja:
Zabljak 1992POZNAVALAC

avg 2008.

Bozga al brzo je splasnuo entuzijazam...Pametnije je tako veeeruj mi.:sun2:
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Hoe li netko obrisat kategoriju na forumu "kanabis aktivizam"? Koju pizdu materinu predstavlja? :sick: Dok se ovak misli, bogami kod nas to tak skoro ne bude legalno, a kamoli manje kazne. Pa onda, nema se ni pravo ~aliti na to kakve su kod nas kazne, kako je sustav nepravedan. Nije sustav nepravedan, ljudi su ti koji podr~avaju tu nepravednost. Pa ak i oni koji vode organizacije koje se navodno bave time da daju "ljepau i informiraniju sliku o marihuani". Pa kad netko digne frku, 'ajmo underground, pokrenite gouzice - onda svi ipak misle da je to nemogue, , da treba shvatiti kako je situacija loaa... :rofl: Ve sam se ja sfrendo s jednim lanom s foruma i pokazalo se da ima super ekipe ovdje, frendovi smo ve skoro godinu dana, spalili smo ve gro pjuga, kad sam se vratio iz Amsterdama i proavero NYCD podijelio sam ga s njim i on zna da nisam pizda. Brijem da u smanjit vrijeme provedeno na forumu jer je to gubljenje vremena. A s murijom nikad nisam imao problema i dr~im se podalje od te institucije. A brijem da u biti dalje od te institucije im sam dalje od ovog foruma. Peace :icon_lol:
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

Lik.... zabrijo si ~eae aj bok

avg 2008.

a nas lo~ia da doemo na skup :facesjump: u tvojoj organizaciji srea na put i ne piai
dedaZMAJ

avg 2008.

a tooo zna i aktivizam?!a ja, budala, mislio da je to neato nalik na namjernu akciju s ciljem postizanja socijalne ili politi ke promjene. Ono, djeljenje letaka, lipljenje plakata, dripanje u megafon. A kad ono, izgleda da je aktivizam kad se ekipa napuai?!Ja sam onda u aktivizmu skroz,svaki dan, ato bi se reklo, od jutra do mraka. I svi mi. @Dok se ovak misli, bogami kod nas to tak skoro ne bude legalno, a kamoli manje kazne. A to e u init da se legalizira? I da se smanje kazne? @A s murijom nikad nisam imao problema i dr~im se podalje od te institucije. A brijem da u biti dalje od te institucije im sam dalje od ovog foruma. e pa ovo se zove paradoks.jer nisi imao problema i dr~ia se podalje od murije, a organizirao bi neato ato bi te potencijalno jaakoo pribli~ilo muriji, a sve to pokuaavaa preko foruma za kojeg smatraa da ako si dalje od njega da si dalje i od murije? razumim da te iznerviralo ato ti je ideja do ekana na no~, ali viruj mi, bolje tu na no~, nego negdi drugdi na pendrek...
bongashLEGENDA

avg 2008.

Bozga, nisi ti loa momak, mo~da malo previae nadobudan ... ina e ne komentiram tvoje postove, ali nakon ovoliko baljezganja i vrijeanja nas ostalih (onako u fino), ne mogu ostati ravnoduaan. Daklem, to ata imaa 23 (woooow) godine, ne zna i da si popio pamet cjeloga svijeta, imaa ti joa govana progutat i sranja se nasluaat, ato ea i sam vjerovatno shvatiti. Predla~em ti da sejvaa ovaj thread pa ga pro itaj za godinu-dvije, garantiram da ea sam sebi biti smijeaan. `ta se ti e aktivizma, dekriminalizacije, legalizacije ... to i je 'posao' za vas mlade, pune elana, ali ne na takav na in, usporeivanjima piaa, jer u slu aju da neato poe krivo, sranje je XYZ puta vee i vratio si aktivizam 10 koraka nazad. Balki ti je dobro rekao, iako ga ni sekunde nisi shvatio. Neea vjerovati ali ovjeku je stalo do tebe (i ostalih mladih nadobudnika). Pokuaaj shvatiti i nas kojima je pun qrac preseravanja, koji vutru do~ivljavaju kao neato osobno, growamo iz vlastitog guata, za sebe, na forumu smo kako bi se dru~ili sa ljudima i podjelili informacije, to je naaa borba protiv dilera i ilegale jer niti jedan pravni aparat ne mo~e konkurirati zakonu ponude i potra~nje, zna i, udarimo dilere (pandure) tamo di ih najviae boli, po d~epu ...

avg 2008.

bong, moram te pohvalit!!!! A ti Bozga, nedaj se, ~ivio!!!! :chef2:
Jack AliasISTRAŽIVAČ

avg 2008.

Vau...ato ste si vi dobri. Ja mislio da tu svi imamo barem neato malo zajedni ko, a vi se ovak... emu slu~i forum ono?

avg 2008.

"ono" slu~i da neko prestane da se truje i daje pare oloau ali ne slu~i da mu hapse lanove na veliko, jer neko ~eli biti faca i organizovati cup e se za 1 dzok dobija 3 god skapirao ?
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Ok, neki su za tezu - growaj za sebe, ne kupuj sranja, educiraj se, stay away from the pigs and stay safe. :thumb: Za tu tezu sam i ja, do sad bio i ostao nakon ato sam pokrenuo topic i na kraju doaao u sukob s onima koji dr~e forum te me smatraju nekim tko je ~eae zabrijo ili sl. To ato bi se to moglo klasificirati kao "poticanje lanova na odreene akcije gdje vlada zakon 3 god za 1 pljugu, ato mi je, jel' sam lud?" S tim ja nemam apsolutno nikakvih problema, vjerojatno balcan da sam na tvom mjestu bih regagirao isto tako, zaatitni ki prema lanovima jer tko zna... Ne, nisam zabrijo nit' sam lud nego sam otvorio novu temu za razgovor. Bilo mi je malo dosadno, pa sam mo~da otiao predaleko i ako sam uvrijedio bilo koga od lanova, to mi nije bila namjera i brijem da nisam uvrijedio nikog jer sam samo malo diskutiral, viae, onak pod pljugom i to. :balls: To ato pri aa, udrimo dilere po d~epu jer mi stalno growamo super indoor i ne trebamo kupovat se odnosi na mo~da nekoliko % (10% ako i toliko) lanova foruma i mnogi i dalje kupuju na crno, plaaju visoke cijene, dovode se u opasnost da ih murija ne ulovi pa da ne odu u zatvor, jer ipak ~ive u zemlji(zemljama, balkana :P) u kojoj je to ilegalno. :ninja: A kaj se ti e vikanja na megafon i dijeljenja i lijepljenja plakata, taj aktivizam i nikakav aktivizam ne prolazi meni je to jasno. Da okupia ne znam koliko ljudi, samo ea dobit po njonji spendrekom i bit proglaaen narkomanom. Zato je bolje underground. :fakjea: A usporeivanje pimpeka, kaj je tu tak sporno? :drink:Murija ne mora znat' gdje!:P Ma zajebavam se...:spliff:Neuuuuuuuuu. Neu vas viae jebat! :respect:aj bok.
bongashLEGENDA

avg 2008.

Jesam vam reko' da je bozga cool de ko. :)
doomerLEGENDA

avg 2008.

Ako je dobio etiketu "pred ban" radi ove teme onda je to stvarno bilo nepotrebno.......... bzvz.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

Etiketu ''pred ban'' nije dobio zbog ove teme ve zbog rije nika kojim se koristio tj. zbog vrijeanja, a vrijeanje je bzvz. Pheh...
doomerLEGENDA

avg 2008.

svejedno nije trebalo..... A pogotovo ako mu stvarno zele srecu sto se ovog tice ocito je da mu ne zele jer tko bi se uopce odazvo na poziv s foruma nekog tko ima etiketu pred ban ? uostalom decko se ispricao i vidi se da nije kreten, ima 300x ljudi koji bi trebali dobit ovu etiketu prije bozge da ih ne pocnem nabrajat a i budem mozda.
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

ja se sdlazem s dumerom nije bozga nista strasno tak za ored ban ucinio iako ne podrzavam ideju o "underground vutra kupovima"... boli me taki za travu od nekog ja imam svoju a za vase me libo. Al opet u nekoj smo slobodi demokraciji pi.cke materine, informaticko drustvo, sloboda govora i te sprehe pa ak bar tu ne mozes slobodno govorit i iznosit svoje ideje a da nekom drugom me nastetis, di ces? A bozg nije neki bilde i ne kenja gluposti. to sto si oce guzicu dovest u opasnost bez potrebe je njegova stvar
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

A jeste navalili...ccc... ovjek je ve imao bodove od prije, tako da njegov sadaanji status nije posljedica samo ''ove teme'' ve i dogaaja od prije.
doomerLEGENDA

avg 2008.

sto je je jebiga, ja samo primjecujem.. nije uredu ! to je to od mene u ovoj temi.

avg 2008.

nemoj dumere da se optereujea da si moder vidio bi da je zbog teme dobio 10 bodova ostalo je od ranije daleko bilo da je loae primijetit baa zato ato nije kreten nego ima momente kao i svi zbog toga je sa nama da je drugi odavno bi bio trajno banovan
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

bozga je legenda i ideja mu nije losa , a sad sto se to nece dugo obistiniti to je veliki problem a mi smo tu nemocni iz sijaset razloga se to nece moci jos organizirati i to je to po meni.:pat:

avg 2008.

aaaal ste se raspricali :-) sto fali dnevnicima uzgoja? Sumnjam da ce iko iz organizacije podrzati javno skupljanje i prihvatiti ikakvu odgovornost...jebga. Bilo bi lijepo da putujem od jednog do drugog i probavam vase lijepotice :-) ali nazalost to tako ne funkcionise. :signs034:
doomerLEGENDA

avg 2008.

Genjo sto ne obidjes malo hehe : D ------- Super ste rekli bozgi zasto i zbog cega nije trenutno dobro organizirat ovakav meeting, a bozga je reagirao na nacin na koji nije trebao, bitno je da je to kasnje i shvatio isto kolko je bitno da se i njega shvati. Pocelo je burno al bitno je da zavrsilo kako treba.

avg 2008.

Lijepi zavraeci nasreu su joa uvijek najljepaa osobina ovog foruma:bananallama: A i ata e nam natjecanja...ovako nek svatko misli da je njegova bilj ica najbolja na svijetu:D
bozgaLEGENDA

avg 2008.

:happy031: Ajd' bar onda neki Vutra party da organiziramo? hihihihi Pa kaj sad nije bed, zaslu~io sam da me se malo kazni kad sam provociro ljude. Fala ostalim lanovima na podrasci fak jea! Alles gute meine pupen :181: Next:icon_arrow: Over & aut beBop boz

avg 2008.

Zbog lijepog ponasanja i popravke ja sam ti ukinuo infrakcije i pred ban status. :signs046:
bongashLEGENDA

avg 2008.

To volem, ljubav, mir, solidarnost ...
kanehbosemAMBASADOR

avg 2008.

da vam sve fino objasnim kak ste u kurcu:)) okupi se 10ak growera koji se poznaju, od svakog po 2-3 frenda i i eto ga FIFA VUTRA KUP jbte, nazovi to kak oa. ne treba komplicirat a taman smo sve izgladili :punch:
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

kao prvo ne bi ni imali sanse sa mojom turbo genetikom bi vas potukao do nogu , jedino sad da se i nas cjenjeni kolega neznalica zaleti na kup tada bi bilo rutavo. ovim putem ga pozivam da nam se vrati u nase krdo.... sport sport i ne smije te snimit drot drot :rasta1:

avg 2008.

a issa ti miloga.. koliko problema o necem ciji se ishod vidio nakon 7 postova... dobro da niste otegli na 7 str.... no eto tek tak da pocnem negdje pisat.. btw bilo doro za vrijeme ubit...
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Nekak' mi je opal entuzijazam :/ Mljeo sam previae, pa mi se ugasio d~ox. Kako to ve zna bit'... :b_lame: Treba ponovo zakurit :vb_devil::nana:

avg 2008.

ja bi htjeo da napravimo neki high grow kup jer imam jebeno dobre biljke skunk-a koje bi mozda pobjedile jer na 10metara vec te osamute njihov smel!!!al nije sigurno
doomerLEGENDA

avg 2008.

dodji dodji

avg 2008.

:signs054:o aJ...:ohno:...Dis
bongashLEGENDA

avg 2008.

Ovakve spike imaju frustrirani klinci ... al' eto ... ja i dalje odbijam misliti da je bozga takav ...
doomerLEGENDA

avg 2008.

samo sto to nije reko bozga :D al ok nickovi im pocinju sa B pa ono...
bozgaLEGENDA

avg 2008.

Djeco niata od HrVutraKupa ove godine. Stay safe:ninja: Sezona je proala, ko je jeba je jeba, zovu loae vrime propast e nam repa.:spliff:
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

Kaj diss? Zaasto bi se dovodio u opsasnost nekakvu sam da bi probo tudju travundu? Imam svoju i lepo mi je (tj nemam je vise al ono... jbg dimi se ionako)
bongashLEGENDA

avg 2008.

Bravo, na brusa sam mislio. :icon_mrgreen: Lapsus ...:smileysex:

sep 2008.

DisRispekt.
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Znam sta znaci diss Sluso sam i ja crnce znas...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se