VUTRA
ForumMarihuanaAktivizammoto off/on legalizacije
LEGACY

moto off/on legalizacije

54 odgovora3,464 pregleda
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

moj prijedlog za moto udruge jest ISPRAVNA INFORMACIJA - ISPRAVNA PREVENCIJA comments?suggestions?acknowledgements?
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

ispravne informacije za ispravan odabir.
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

informiramo, emancipiramo i ispravno biramo.
TihojlaENTUZIJASTA

jan 2007.

"odgovorna odnos prema drogama" - ukoliko se ne bavi samo informiranjem veæ i zagovaranjem.
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

ma ja bih iz svih tih pravnih i javnih izjava ispustio nazive "droga", "marihuana" i slièno. mislim da je bolje uopèeniti izraze... tako da se ne istièu previše. recimo: Naziv: Udruga za promicanje tolerancije prema životnim stilovima. Moto: Iformacijom protiv predrasuda.
LedoENTUZIJASTA

jan 2007.

Tko pusi, dobar je u dusi... :D :D :D :D :P :P :P :P
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

ganja connecting people
DDPOZNAVALAC

jan 2007.

Alkohol VS ganja
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

travom protiv sporta :)
LedoENTUZIJASTA

jan 2007.

HAVE A PROBLEM, MAKE A POINT, TAKE IT EASY, SMOKE A JOINT...
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

el ima neko joa kakav prijedlog
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

ovaj je forastièan
LedoENTUZIJASTA

jan 2007.

Bolje Dzoint u ruci, nego kamencic u cipeli... :D :) :o :lol: :P :oops:
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

SAMO RECI NEma problema
delboyLEGENDA

jan 2007.

1. Mi ju volimo,neki ne , zato 'legalize it' da ju svi volimo! 2. Prijatelj pravi,probleme neradi, sretan sam s njom, mojom slatkom vutrom! 3. Èokoladu neæu,sladoled neæu, hamburger nezelim ali kad pljugu zapalim sve to pozelim. :D ------------------- ovo su neke ideje ak vam se svidja probat cu slozit nesto orginalno...samo mi treba vutre za inspiraciju.... :lol:
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

jan 2007.

Ajmo lepo!
Petar PanPOZNAVALAC

jan 2007.

Ovo je jednom netko imao u potpisu, ne znam tko ali mi se jako svidjelo: Mi ne krsimo zakon, zakon krsi nasa prava!
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

koncept je izvrstan
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

Duvamo i zdravlje uvamo, ko ne pretjeruje, dobro mu djeluje.
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

he he dobar je a pazi ovo u zdravom tijelu zdrav dim bong i hrvati to ve ima za dim spremni
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

Recite ljudima istinu i nacija ce biti sigurna. Abraham Lincoln.
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

Mjese no popuaim 200kn. Rae bi to dao vama nego organiziriranom kriminalu. Iako znam da i od toga dio dobijate.
DDPOZNAVALAC

jan 2007.

Ja sam jako skepti an oko te legalizacije! Iskreno!? Dekriminalizacija DA, ali ovo neemo bez gadne borbe dobiti... crko da ja ako nisam u pravu!!! Ljudi nisu niti svijesno koliko vlada s ovim postojeim zakonima i odredbama ubire para, a da ne govorim koliko e mladih ljudi i umova upropastiti... generacije i generacije...
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

ma znam brate dd, al poanta je u tome da ak nas gnjavi primitvci i konzerve preko murije e pa onda emo mi njih davit preko pisama i medjia ak niat drugo jegb stvar je u tome ato se vani ljudi barem trude al kanabis aktivizam je kod nas nevidljiv, i stvar nije u tome da nee biti legalizacija ve ato e bit joa gore od ovoga ;)
DDPOZNAVALAC

jan 2007.

ve ato e bit joa gore od ovoga... E DA, DA...DA...
propaganjaENTUZIJASTA

jan 2007.

kaneh potpuno si u pravu. Ne smijemo sjedit postrani i gledat kako nas jebu. okupimo graansku inicijativu i borimo se. Mislim da bi dobra ideja bila istaknuti borbu protiv represije kao osnovni cilj, ne isticati legalizaciju ni dekriminalizaciju. Onda zajedno tra~iti dekriminalizaciju i vraanje dopuatenog maksimuma alkohola na 0.5 0, odnosno ukidanje represije. To je ono ato RH nama radi, uvodi ~eau represiju i protiv represije se treba boriti. To u i napraviti na http://idem.eu.tf Od sada novi program.. Ukidanje represije. Preuzimanje primjera liberalnih Europskih zemalja. Dekriminalizacija marihuane i vraanje zakonski dozvoljene koncentracije alkohola u krvi voza a na 0.5 0. To sve treba javiti udrugama, g. inicijativama i medijima, tek onda politi arima. Ovaj narod je kroz svaata proaao, ne treba nam i neka nova represija da stigmatizira joa jednu generaciju. To je naa "moto". Mislim da ce spajanje tih ciljeva potencijalno pridonjeti vecoj popularnosti oba cilja. Ima ko ata, za - protiv?
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

eto razumijemo se keep fight prohibition
DDPOZNAVALAC

jan 2007.

Yes, yes...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se