VUTRA
ForumMarihuanaAktivizam9.5 marijuana marsh 2009 zagreb
LEGACY

9.5 marijuana marsh 2009 zagreb

246 odgovora17,048 pregleda
PikavacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

9.5 MARIJUANA MARSH u zagrebu na trgu u 17 do 22H Marsh krece od trga do mocvare dodite pokrenite se hrvati ....:family1::cool44: ___________ edit: Marsh odgoen za 6.6.
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

daj necemo 9.5 previse toga se dogadja taj dan ajmo 10. :)
HightyENTUZIJASTA

apr 2009.

Mene interesira tko to ogranizira (ne ime i prezime osobe, jer to me nije ni briga, ve da li se radi o kakvoj udruzi i sl.?!), imamo li dozvole od elnih institucija (ako trebaju kakve, ne znam, zato pitam), mo~e malo viae detalja? Jel bude kaj za piti i jesti, npr...:)))), jel treba kakvih volontera ili je to samo aetnjica s transparentima i to? Hvala
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

pa Pikavac organizira :rofl:... vjerojatno jos jedan u dugackom nizu pokusaja za bilo kakvu pravu inicjativu koji ce propasti :ohno:

apr 2009.

Pa netreba o ekivati velike stvari,mene zanima kako e to protivnici protuma iti,da se vidi kako diau. A onda prema potrebi pripremiti kontra udar!
UNDERCOVERPOZNAVALAC

apr 2009.

ovo treba razglasit preko facebooka.. ljudi bacite se u akciju..i vidimo se 9.5 :D
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

Dirty,vec je sve sredeno s murijom za 9. tak da se vise nemoze promijenit. Pikavac-nece trajat do 22h nego duze,nejde se do mocvare nego ce se promijenit ruta,organizatorica mi je rekla da ce se mozda otic na neki koncert il tak nesto ako bude.Znaci dogadaj je prijavljen na muriju tak da ce bit nesto od toga.Jedva cekam!I vec to imate na forumu,tema do ove,zadnjih par postova! Undercover-pa na facebooku i imas to sve http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=67472935074
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

:mrtva_banana: zastooooooooooooo..... zastooooooooooooooo :( :( :( :( :( :(..... gdje cete biti oko 7... gdje oko 8... gdje oko 9? prekrasno je sto se to dogadja hocu se bar ubacit u pola jer nikako necu moci prije 7-8...
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

Pa neznam,upalis telku i vidis di smo,lol!pa ja pretpostavljam da prije 7-8 necemo se maknut s trga zato sto dosta ljudi nemoze prije 6-7,uglavnom snaci ces se :costumed-smiley-027,ili neko ak ide od tvojih frendova nek ti javi!
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

Ma mislim da ce ici cura... Ak do 8 i 5 ne dodjem krenite bez mene :rofl:.... Glupo pitanje al oce netko iznositi cinjenice, govorit zast je dobra il je to samo da se vidi kolko ljudi zna istinu il sto vec... Ak je vec prijavljeno onda mogu i plakati tipa 9.5 podrzi/saznaj istinu... fuj kamere... stacu ak me stara vidi... lol..
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

Mislim da oce,cilj maraa je: 1. Promjena Kaznenog zakona RH u smislu ozakonjenja posjedovanja lakih droga za osobnu upotrebu 2. Obustavljanje kaznenog progona osoba kod kojih su pronaene manje koli ine lakih droga - takoer za osobnu upotrebu 3. Omoguavanje njene legalne medicinske, industrijske, u~ivala ke i duhovne upotrebe 4. Edukacija ljudi vezana uz pitanje lakih droga i droga uope!! Mislim da ce bit dobro
elephant0rAMBASADOR

apr 2009.

uu.. mozda i ja potegnem za zg.. vidichemo kakva bude sitjuejshn at d tajm :) u svakom slucaju pozitivna stvar.. samo je bitno ljudima dat do znanja da to nece bit mars agresije i nereda, vec okupljanje dobrocudnog karaktera za zajednicki cilj gdje ce se javnosti pokazat da smo pristojni i uzorni gradjani koji zasluzuju svoja prava na medicinu, vjeru, slobodu misljenja, izrazavanja i sl.. steta bi bilo da nekoliko individualaca potpomognuti i ohrabreni pokojom pivom/zesticom viska naprave pizdariju, pa da cjela stvar donese negativan publicitet, tj. kontra efekt od planiranog. no sve u svemu zvuci super i drago mi je da ce se napokon nesto konkretno desiti po ovom pitanju.. istina je na nasoj strani tako da samo bez straha i sve ce biti OK.. hopefully cemo se jos za naseg zivota grudat hedovima :bis: :rofl::bis:
PikavacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

oki rasta frende nije do deset i nije do mocvare (fala na ispravku nije namjerno)hii al GLAVNO DA JE MARSH ak treba i do JAMAICE idem heeeehiii
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

Ma nisam ja mislio nista zlonamjerno,samo sam reko da se malo izmijenilo,ustvari tako mi je organizatorica rekla.Peace:sun2:

apr 2009.

pozz svima :) znaci i ja cu doc na marijuana mars :) samo morate Rec TOCNO u kolko sati ce bit, znaci kad to pocne, 5-6-7-8-9 kad tocno, i gdje cemo se svi nac:D Hoce li to biti kod konja na trgu ili ? Jel trea nosit neke transparente i to :D

apr 2009.

Ja sam dobio email u vezi marsa medjutim ni tad nije dostavljeno koja organizacija stoji iza ovoga. Mi bismo reklamirali mars (na glavnom sajtu i preko emaila) kad bi nam neko dostavio odgovora tipa: 1. Koja nevladina organizacija stoji iza marsa? 2. Da li je mars prijavljen gradu Zagrebu i da li ce policija biti prisutna radi sigurnosti. 3. U koliko sati i gdje tacno ce se ljudi poceti sakuplajti. Sad trenutno izgleda kao da moze biti bilo ko da zove ljude da dodju. Mislim nije lose pojaviti se onako bezveze ali stvarno bi dali sve od sebe samo kad bi nam neko dostavio detaljnije informacije. Jes da je malo kasno ali...bolje ikad nego nikad.
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

da ni facebook opet pokretac masa :rofl:?

apr 2009.

tad se ~enim jbt led, nemogu do :(

apr 2009.

najvjerojatnije :icon_lol:
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

1:Ne kuzim se u politiku pa pa nemam pojma 2.Mars je prijavljen i bit ce murija 3.Pocinje se skupljat od 17 na Trgu :costumed-smiley-027

apr 2009.

Sta je ovo svi ste pred ban :-)

apr 2009.

tako da nije pametno nista nosit za pusit sa sobom,radje zapalite prije :)
PikavacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

a ekipa kaj brijete jer nam murija sprema pusku kakvu,,mislim na represivno pretrazivanje i tak te sprehe..'???a

apr 2009.

pa u svakom slu aju bolje niata ne imat sa sobom:) iako e se sigurno na netko pametan tko e u povorci zapalit :D
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Ajme :icon_mrgreen: Moje cestitke :icon_lol: Sorry na off topicu, necu vise :costumed-smiley-027
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

Ma kakvi nosit,zapalit prije i to je to,al sumljam bas da ce nas kolektivno pretrazit mislim da ce nas bit puno vise neg njih :icon_lol:
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

vijest o marau se airi brzinom svjetlosti, znam ve dosta ljudi koji dolaze (meu njima i ja) oujea :D

apr 2009.

ljepo je cuti da ce doci ekipe :) Pa da se sastanemo svi:D mali meeting :D Sto se tice murje nevjerujem da ce radit neki kolektivni pretres jer nisu u mogucnosti to napravit, a i samim time sto je marsh prijavljen policiji manje ce sumnje imat :)
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

sumnjam da e biti pretresa, ali neki biser koji zapali usred povorke e biti laka meta za murjake. nadam se da takvih nee biti (puno) :D ako se hoete razvaliti, upotrijebite kulinarsko umijee i napravite maslac ili neko drugo fino jelo s travom :D

apr 2009.

Pote~em gore iz Sinja.
orbitLEGENDA

apr 2009.

Ja danas staroj "natuknem" da je mars tad i da bi mogao ic. . . a ona meni, sine moj, meni je tebe zao, ti si poremecen. . . bolestan si, a sta je najgore, i tvoja djeca ce bit bolesna. . . posvadili se, i oso u sobu
GerilacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ja, na~alost nisam u prilici do i... :( Ali se nadam da ete Vi koji ete marairati uspjeti pridonijeti promjeni... na bolje naravno! Tako da u Vas pratiti preko tlevizije i sigurnosnih kamera...:icon_lol: orbit: U potpunosti te razumijem, i sam do~ivljavam takve situacije do moje drage majke, ali nismo mi krivi ato ~ivimo okru~eni ljudima koji svojim razmialjanjem spadaju u srednji vjek. Redovito mi se deaava da se u bilo kojem kontekstu pojavi ta tema, koja je meni prirodna i normalna kao i razgovor o vremenu ili filmovima i knji~evnosti, a isti tren sa druge strane (maj ine) nailazim na zgra~anje i prezir... Jako esto me to rastu~i, no i dalje nisam izgubio nadu, te joj i dalje svaki put pokuaavam objasniti motive i ukloniti predrasude... :icon_biggrin: no, zasad bez puno uspjeha... :icon_rolleyes:

apr 2009.

Nadam se bar da e se skupiti dosta mase, ja dolazim i povest u ato viae frendova... I nadam se najboljem rezultatu, naravno.
extranoizeENTUZIJASTA

apr 2009.

hahhahaaaaa...sorry al fakat je smijeano :rofl: mo~da svratim.
DjangoENTUZIJASTA

apr 2009.

ja u do sigurno
dogo argentinoENTUZIJASTA

apr 2009.

dolazim.
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Nemojte da Mars prode bez galerije slika, neka netko postavi barem nekoliko, trebala sam i ja ici na mars ovdje, ali sve zajeba jebena svinjska gripa, toliko sam se veselila a sad qrac mi :icon_sad:
extranoizeENTUZIJASTA

maj 2009.

kaj i na Marsu ima svinjske gripe?

maj 2009.

ej ljudi ,ja sam se taman prijavio ovdje i neznam jel o ovom vec pricano i te seme ,ali zar nebi trebali probat organizirat neku udrugu ,,mislim po prospisima ,da smo prijavljeni i tako,da odredimo celnika grupe ili par ljudi koji ce bit glasnogovornici grupe ,voditelji bolje receno ,jer ovako samo tumaramo u mraku,treba se nesto vise poduzet ,da slobodno hodamo a ne da nas osudjuju jer konzumiramo ovu biljcicu.ako ovaj mars uspije treba poceti organizirati po jedan u svim vecim gradovima jer sigurno i u njima ima onih koji podrzavaju cilj samo nisu u mogucnosti prisutvovati ovom marsu..iman jos ideja ko se ove svide nekome ,pa da malo aktivnije raspravimo o cjelokupnoj situaciji postanite slobodni
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Mars vec Mara, e ovo sam ti a morala c/p jer mi je tastatura podesena na drugi jezik :costumed-smiley-027

maj 2009.

dobra provala extranoize dobra hahahha al eva je upravu hocemo da vidimo slike xD

maj 2009.

+2 ispiti su al ajde (:
badger badgerENTUZIJASTA

maj 2009.

ata ima na marau? jel ima negd prijenos ili stagod? javite svakako kak je proalo! poz svima koji su bili :)
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

badgeru, pa baa si izgubljen :icon_lol: mara je 9.5., zna i u subotu danas je utorak :sun2:

maj 2009.

mo~e dorade brisanja ili upanja ako naete iata zanimljivo u ovom tekstu, il napiaite svoj ako ste spremni dat intervju (: takodje pravopis mi nije bas najjaca :P "samo jedna va~na napomena: ja tu ne predstavljam i govorim o svim ljudima koji su ikad probali ili redovito uzimaju marihuanu, niti govorim isklju ivo o takvima, ve se ovo odnosi na slobodu ljudi istih ili sli nih stajaliata meni, vidljivih iz daljnjeg teksta. ljudi koji su odredili ovaj zakon, i uvjeren sam da ovo vrijedi za veliku veinu njih, ili su Mamoni ili licemjeri. Uobi ajeni politi ari koji misle da ako ponekad zapalia joint si drogeraa ili ea postati jedan, koji bez ikakvog respekta i mogunosti otvaranja uma bespravno misle da su hipiji bili besmisleni kreteni sa krivim ciljevima u ~ivotu ( isto iz razloga jer se razlikuju od onoga ato oni smatraju dobrim za sebe), koji kad ih pitaa neznaju tko je christopher mccandless, koji nemogu itati hesseovu siddhartu s razumijevanjem i straau, koji neznaju tko je henry david thoreau a kamoli ato je transcendentalizam, koji neznaju koji je to film waking life, koji neznaju koliko puta je marihuana manje opasna i atetna pri konzumiranju, koji se ne opuataju na na in da meditiraju ili mo~da esto razmialjaju o egzistencijalnim i esencijalnim pitanjima i nalaze u~itak u svakom koraku, svakom pogledu na prirodu, list ili osjete svaki povjetarac sa smijeakom na licu. Ne mu i mene ato to oni neznaju ili ato to njih ne zanima, jer za to imaju svako pravo, isto kao ato i ja biram svoje zanimanje, ~ivotne ciljeve i znanja koja ~elim imati u glavi. Isto tako, ukoliko drugom ne stajem na put, nitko me nemo~e ni osuivati ato odreene stvari jednostavno neznam. Ja jedinu nepravdu vidim u tome da takvi ljudi, sa svim tim neznanjem, sude, sprije avaju i odreuju pravila onoj upuenoj strani, strani koja umjesto aaice vina nakon ru ka popuai jedan joint ili, u slu aju mlaih ljudi, umjesto dvije litre piva u subotu nave er uzmu gram marihuane. pa tako ti politi ari iako imaju svako pravo na to da ih ne interesira niata vezano uz marihuanu, ali zabraniti ju i govoriti protiv nje ,a istovremeno konzumirati druge i daleko atetnije proizvode (ponovo: alkohol,cigarete) definicija je licemjerja. A joa jedan nevjerojatan apsurd poznat cijeloj javnosti su zatvorske kazne, gdje pijani ubojice dobe 6 mjeseci ili godinu dana a sa nekoliko grama marihuane biva se osuen na dvije. I oprostite mi na subjektivnosti u odreenim dijelovima (pogotovo nabrajanju jer sam tu koristio isklju ivo ono ato mene zanima i na povremenim skretanjima s teme, kako bi eddie vedder u jednoj pjesmi rekao "i've got my indignation", i s njom nije lako pisati, pogotovo meni koji sam odabrao in~injersku struku."
MarijuanISTRAŽIVAČ

maj 2009.

da da da, dolazim i ja na mara, navareni ljudi u akciju!! :D
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Danas na studentskom radiju emisija o Marau od 18 do 20. Bit e sigurno i telefonskog uklju ivanja u emisiju pa ako netko ima nekaj pametno za re... http://neutron.sczg.hr:8000/stream.m3u Jel ima netko da to mo~e snimiti, bi ja ali moram palit popodne.
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

ee,nece mi pokrenut radio,jel link ne radi il mene jebe nesto ?
BeyondLEGENDA

maj 2009.

radi radio dobro, ja u snimiti
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

nek neko nazove i zreklamira vutra.org... :vb_whip: mnogi se iznenade kad im spomenem da postoji takav site na nasim prostorima uopce.. ranije sam mislio kako studenti cesto koriste internet da svi vec znaju, al i nije bas tako nazalost.. :ohno:
badger badgerENTUZIJASTA

maj 2009.

:) u coej e ja zabrijo.. .) ja konto 5 ovog mjeseca... tak mi i treba kad neznam koji je dan.... care i ja bi navarennnn :) ja u marairat svojom ulicom onda :)
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

Mamicu im,kasne s prijenosom,kakva je to muzika!!:icon_lol:
TarkiPOZNAVALAC

maj 2009.

znaci to je sad 100% ziher u 5 se krece s trga? jel javio ko medijima da nas dodju poslikat?
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

of kors,mediji ce bit tam....:)
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

mogu rec da mi je prijenos zakon :costumed-smiley-027:costumed-smiley-027:vb_whip:
gloss_zelenkyAMBASADOR

maj 2009.

Alo, tko ide na mara ako ~eli na a3 neka ispiae neki mini transparent stop razbojstvima, ubojstvima i nasilju da ne ispadnemo ko neki maloumni narkomani.. :maryjane:
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

koja je ovo pjesma na radiju sad?? Get a bong get a bong get a booong smokin marijuon :)) dziizizs gotta has it now!! o_O
gloss_zelenkyAMBASADOR

maj 2009.

Ako naea,poaalji..predobro :D :sun2:
BeyondLEGENDA

maj 2009.

snimka intervjua sa radio sc: http://www.vutra.tv/radio_sc/intervju_radio_sc.html
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

nassssooo indzoj ppl :sun2: 0gbGAr-ffqg

maj 2009.

inace pjesma je od dubioze kolektiva - marijuana
DirtyDENTUZIJASTA

maj 2009.

fuck ne mogu doc :sick:.... al sam reko nekim ljudima koji ce doc... sad razmisljam jel bi trebali mozda koji plakat napravit? inace ovaj Marihuana mara je prejebena svar!
BeyondLEGENDA

maj 2009.

izgleda da e kona no nakon dugo godina biti neato od toga evo prilike za nabacit malo reklamice oni koji idu, printajte flajere i ostavljajte okolo, ako nemate neato svoje evo moje: https://forums.vutra.org/61881-post118.html

maj 2009.

kak bre ne znas tu stvar, srami se hahahah http://www.youtube.com/watch?v=ji7Zgn1hR_k&feature=related i ova je prepre good xD
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

jbg wicca.. vi mladi to sve znate.. odlicna je i ova druga, al refren marijuan je nenadjebiv :)
JinISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Postane li marihuana nekim slucajem legalna u Hr,odmah se selim iz ove Bosne. :D postacu rasti komsija ;P

maj 2009.

a da, to definitivno... bio je negdje uradjen neki spot od njih za ''marijuana'', ne znam da li je orginal al je preheben xD to treba pogledat ... a na ovo mlada, komentar: na ja i ja slusam dosta stvari jer mi mladji brat slusa hahahha xD
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Jin, idem i ja s tobom :vb_kez: _____________________________________ Ljudi, fakat, spremate li vi kakve transparente, znate da ce uvijek biti budala koje ce vas prozvati gomilom narkomana, sto Gloss kaze. I dogovorite se ko ce pred kamere da ne bi na kraju svasta bilo. P.S. Nemojte zaboraviti objaviti slike :costumed-smiley-027 Sretno i lijepo se provedite :sun2:
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

Eva, danas se ekipa nalazi u squotu i radit ce transparente,tak da bar ce toga bit..jbga ja sam bolestan pa nemogu...:sick:

maj 2009.

e al ovi na radiju su tako navandu da je to straaaassnooo :D:D "dobar dan dobar dan i doali u intervju" ahahha ili "bok ... ja sam ema. TO JEST zubato sunce!" ahahha loooodiiii
JinISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Lol neka svako prikaze svoj dnevnik uzgoja :) Recite im da je to hobi kao i imati ribice;)

maj 2009.

stizeeeeeeeeeeeeeeeem...jebenooooo
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

Vidimo se tamo... :sun2:
mali.medoPOZNAVALAC

maj 2009.

:bis:jaata da se vidimo:bis: ...a plave gice i razni kompleksaai nek se nahaau jaja!!!!:vb_whip:
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

HM..bilo je predobro da bi bilo istinito!! Evo ovaj text sam kopiro: -Koliko god se trudili napraviti i izvesti sam skup brzinski ,ipak smo zakljucili da takvo forsiranje nebi imalo smisla. Ispali bi neozbljni travari i haaomani koji bi silom ~eljeli ostvariti svoja navodna prirodna prava bez ikakve dobre podloge. Budui da Ovaj skup treba imati ozbiljniju notu i program , sami ciljevi trebaju biti ozibljnije razraeni i prikazati svu tragediju danaanjeg druatva. Smatramo da emo kroz mjesec dana ostvariti sve ato je u naaoj mogunosti, te odgaamo mara do 6.6.mjeseca. }ao nam je ako smo VAS razo arali. ujemo se Vaaa inicijativa Dakle odgoeno je do 6.6. :alien555::alien555::alien555:

maj 2009.

briljantno! taman je i nacionalni slayer dan! ganja i angel of death i da vidia!!!!!!!
BeyondLEGENDA

maj 2009.

gdje to pratia rasta? facebook?
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

Pa ovaj text je s facebooka,to pise ona zenska kaj je bila na radiju,zubato sunce xD :P

maj 2009.

c/p : Pozdrav svima vama koji podr~avate Marihuana Mara i njegove ciljeve! Javljamo vam se da vas obavijestimo da je Marihuana mara odgoen i da e biti odr~an 6.6. tekue 2009. godine! To smo odlu ili jer trebamo joa vremena za bolju i kvalitetniju organizaciju. ...takoer mislimo napraviti jedan veliki BOOM tj. ~eae, ja e, direktnije i konkretnije prezentirati problem licemjerne prohibicije marihuane javnosti i dr~avi. Pozivamo vas da doete 6.6. i podr~ite naau i vaau borbu, prvenstveno, za pravo i slobodu izbora kao i naae pravo da znamo istinu o marihuani...doite da se zajedno othrvamo ovim drakonskim zakonima i prohibiciji i damo im do znanja da ne~elimo ii u njihove zatvore i izdr~avati njihove kazne jer NISMO KRIMINALCI! Sve informacije e biti objavljivane na facebooku u grupi Zagreb MARIJUANA MARCH ... http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=67472935074 ... ...pa stoga pratite redovito grupu i novi event koji e uskoro biti kreiran! Ako imate ideje i ~elite ih realizirati tj. ~elite se aktivno uklju ite u organizaciju Marihuana Maraa javite nam se na naa mail: [email protected] Hvala na podraci & spread the word! PEACE & JUSTICE -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6. lipnja 2009. u Zagrebu odr~at e se marihuana mara u svrhu promoviranja dekriminalizacije marihuane. Va~no je da podr~avate, a ne da nu~no i konzumirate! ZA `TO SE ZALA}EMO? " Za edukaciju i informiranje javnosti o upotrebi kanabisa u razli ite svrhe i o kanabisu openito " Za izmjenu lanka 173. Kaznenog zakona RH " Za rangiranje droga po stupnjevima atetnosti " Za dekriminalizaciju kanabisa tj. ukidanje svih kazni za posjedovanje i kultivaciju kanabisa za osobnu upotrebu, bilo u industrijske, medicinske ili nemedicinske svrhe " Za obustavljanje kaznenog progona osoba kod kojih su pronaene manje koli ine lakih droga - takoer za osobnu upotrebu " Za odgovornu upotrebu kanabisa - zabrana davanja na konzumaciju maloljetnim osobama - zabrana upravljanja motornih vozila i teakih strojeva pod utjecajem marihuane - protiv zloupotrebe marihuane tj. upotrebe marihuane kada ona naruaava zdravlje, razvitak i uspjeh pojedinca (u tom slu aju pru~anje pomoi pojedincu) - poativanje prava drugoga da ne konzumira marihuanu tj. da izbjegne njenu (aktivnu ili pasivnu) konzumaciju Neznanje je ovjekov najgori neprijatelj! ZAUSTAVIMO NEZNANJE! Druga ijii svijet je mogu, a ti si ta mala karika - pojedinac - koji mo~e sudjelovati u promjeni - jer bez tebe nema nas!

maj 2009.

Pa bolje da odrze sad makar se samo ljudi skupili. Pretpostavljam da je bilo problema oko organizacije i prihvatanja odgovornosti. Mars se odrzava u maju zato sto je tada svjetski globalni mars: http://www.globalmarijuanamarch.org/
badger badgerENTUZIJASTA

maj 2009.

slazem se s genjom... ovako su samo jos vise pridodali na toj neozbiljnosti... a ja se bas veselio tome..
BeyondLEGENDA

maj 2009.

Ok, malo je banana, ali mislim da bi im se 6.6. mogla pru~iti aansa da to malo bolje organiziraju pa da nas i mediji malo poprate, da ka~u neato korisno, da se glas proairi, ovako bi vjerojatno opet ostali nezamje ena nekolicina stonera. `to se tie ovoga za ata se zala~emo ne priznam niata manje od legalizacije. Dok ja neu moi s tom biljkom raditi ata me volja i dok svi nee znati istinu do tada u tu gurati vutra.org, a politi ari neka se za to vrijeme bave zakonima
kanehbosemAMBASADOR

maj 2009.

netko je unio svjetlo i deaava se marihuana mara. ako se unese joa svjetla moglo bi se puno toga promijeniti u zadnjih mjesec dana sam eksperimentirao s entitetima i afirmacijama i ini mi se da sam to ja napravio ako netko ku~i o em pri am i ~eli unijeti joa svjetla nek mi se javi na pp
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

je bio marsch na kraju? ako je...kako je bilo?
PikavacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

nije bio odgoden je za 6.6 valjda su citali savijete iskusnih koji su organizirali marsheve na Canabis Culture magazinu .pa su shvatili da nemoze se nista na brzaka.....
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

ajde kad bude ispricajte kako je bilo
Petar PanPOZNAVALAC

maj 2009.

jedino ato e mediji popratiti 6.6. je kvalifikacijska utakmica izmeu Hrvatske i Ukrajine koja se igra u Zagrebu baa na taj dan. tako da emo ipak ostati nezamijeena grupa stonera izgubljena u rijeci navija a. vidi se da su datum birale ~ene :icon_lol: (bez uvrede)
BeyondLEGENDA

maj 2009.

Pa zamolimo HNL ili koga ve da pomakne kvalifikacijsku utakmicu na drugi dantum ali mo~da je to i dobro pa e se navija i pridru~iti poslije ili prije tekme
DžidžadžojacPOZNAVALAC

maj 2009.

`ta bi sa ovim, kako je proteklo ?
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

Pa nije nia ni bilo,odgodeno je za 6.6. :)
ultra'90ENTUZIJASTA

maj 2009.

pa nemoze se pomaknut kvalifikacijska utakmica:icon_lol: navijaci ce se sigurno pridruzit, barem neki:181:

maj 2009.

Jbg...toliko sranja oko dobrih stvari... Sve bi to bilo ok samo kad bi se legalizovalo!
delboyLEGENDA

maj 2009.

Eto samo da javim jednu ugodnu vijest... Na jednom tulumu nedavno upoznao sam jednog lika koji je glavni urednik jednog asopisa (dooooosta poznat) pa sam mu spomenuo aktivaciju ovog sitea i mogueg marsha po zg ove godine. Pa je moje pitanje bilo dali bi se dalo to njima doci poslikati i napisati clanak u casopisu. Na sto sam dobio odgovor da, ali samo ako je to sve prestavljeno kao reportaza....sto je odlicno! Dakle nema reklamiranja ,nista nista...samo clanak sa par slika marsa (ako on bude dovoljno velik i znacajan da zavrsi u casopisu) E sad kome je frka doci na mars, nek si uzme velike naocale,omota maramu (sa uzorokom naseg lijepog lista :D ) i nek se pojavi tamo! Ako je mars odgodjen daj idemo se organizirati malo bolje sloziti popis tko misli doci, kad je to tocno, ovi sto su van RH nek se cuju za ekipom iz zg tko bi bio eventualno voljan primiti jednog duvacha na spavanje na jedan dan ili kako god samo da se skupimo da od toga bude nesto....da se za to cuje i da osvoji sirenje glasa po balkanu. A sljedece ce godine biti to vec organiziranije i vece, i ljudi ce znati da ce se na taj datum obiljezavati dan nase drage trave!! Tako da ja sam uzeo email od gl. urednika,dok saznam nesto konkretno oko marsa ja cu mu sve javiti i dogovoriti se s njim.A zasada nesmijem govoriti o kojem se casopisu govori. Toliko od mene.
TarkiPOZNAVALAC

maj 2009.

Klik je jelda? I da, definitivno bismo se trebali organizirat, bar doci s vutra.org majicama da znamo kolko nas je s foruma.. a bice nas dosta reko bih pouzdanom odokativnom metodom

maj 2009.

Zanima me gdje mogu nai podrobnije informacije o marchu, jer sam ja iz Rijeke i uklju io bi se, ali mi se ne da ako to nee biti organizirano na nivou.
BugiPOZNAVALAC

maj 2009.

da i mene to zanima... 99% dolazim iz Splita... tako da bi zelio znati gdje to tocno se nalazi... pise na trgu... al na kojem :S
ataraxiaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

''trg'' je obi no skraenica od ''trg bana josipa jela ia'' kojeg ne moa falit :D javi se ako budesh ima problems. tarki, dobra ideja s majicama.. c ya.

jun 2009.

sta jel onda mars 6.6 il nije
krasta-zgPOZNAVALAC

jun 2009.

neeeeeeeeeeee,danas mi dosla poruka da je otkazan zato sto se predugo cekalo i da..i neka sranja Znao sam,bilo je predobro da bi bilo istinito!! :(
DirtyDENTUZIJASTA

jun 2009.

:sick:.....
Rk KrkISTRAŽIVAČ

jun 2009.

I sta bi, puklo sve? Ja sam iz Beograda i nikad nisam bio u HR, bas sam hteo da mi ovo bude prvi put... DAMN!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se