VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamBar dobre vibre.....
LEGACY

Bar dobre vibre.....

70 odgovora4,484 pregleda
DirtyDENTUZIJASTA

nov 2008.

`to ka~ete na to da u sljedecu subotu u zg na Trg bana Jela ia dodjemo napuaeni npr. u podne motamo se okolo,sjedimo ili bilo ato (svako za sebe ili u grupicama sa ljudima koje ste poveli ili poznajete od prije sa foruma) i airimo dobre vibre u cast Svete biljke i to je to :hippy:.....bez ikakvog upoznavanja ili bilo kakvo pokazivanja zaato smo tu.....samo mi bi znali... Naravno bilo bi fora da isto tako u Beogradu, Sarajevu, Splitu.......ma bilo gdje,gdje bi nas moglo biti viae. Nema baa neke svrhe osim osjecaja koji bi imali...

nov 2008.

ljudi iz zagreba trebali bi bit motivirani ovim prijedlogom...a dio njih se usput i upoznat...al lijepo zboria, da se airi vibra...to je kul:family1::icon_cool: :thewave: op-op-op-op positive vibrations jea:banana_dred: p.s. welcome back:smoke18:
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Bilo bi lijepo da se tako svake godine nesto odrzava... Svaka cast na ideji... ajde purgeri di ste sad...
elephant0rAMBASADOR

nov 2008.

Da.. dobra ideja.. samo se pojavit na istom mjestu.. bez ikakvog plana, fanfara i pritiska.. masovni chill.. Valjalo bi to na proljece na jarunu il negdje organizirat.. samo masa naduvanih ljudi na istom mjestu heheh... to nemoze lose zavrsit hahha
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Mo~e to bit skroz ok ali onda pamet u glavu i ne nosit niata zeleno sasobom po d~epovima

nov 2008.

a na emu ste vi momci ?

nov 2008.

udarila nas u glavu pomisao o grupnom dr~anju muakaraca za ruke:alien555::icon_mrgreen::alien555: ali gledaj to kao odnos teorija-praksa...doite u ato veem broju ispalo bi da bi doalo 3-4 ljudi i to bi bilo sigurno i kul a joa bi se ekipa i upoznala:))) al ku~im ata mislia, svatko bi imo za puait, a to je prevelik broj ljudi sa ganjom ato i zna i velik rizik za panduriju i da svi popadaju... al da se nae par ljudi, po meni to kul i sigurno, a i ljudi se upoznaju usput...jedino ata trg bana jela ia mi nije neko mjesto, tamo ima drotova dosta i glavni trg grada...je da je plan da svi dou napuaeni pa da u tom filmu i vibri se ljudi dru~e, ali ne bi to baa tako ispalo...dofurala bi se roba pa bi se usput i zapalilo, a to bolje u nekoj finoj buxici mirnoj:) uglavnom, u najboljem slu aju, ovaj post bude motivator da ljudi koji iz zg ili prolaze zg jednom, da se najave pa da se s nekim i upoznaju...tko zna:thankyou:
elephant0rAMBASADOR

nov 2008.

Trebalo bi otvorit klubski prostor nekakav, al da samo ljudi sa iskaznicom mogu uc i druzit se.. :))
ReacherPOZNAVALAC

nov 2008.

elephnate,nije uope loaa ideja =D . i kad bi se ljudi s vutre viae upoznavali u privatnom ~ivotu i viae komunicirali naravno da bi bilo lakae organizirati se .
LucidDreamAMBASADOR

nov 2008.

Pa nalaze se.I organizuju.Ali odredjeni.Koji su stekli poverenje jedni u druge.A ne da se nalaze svakojake budale koje su tek dosle na forum i zapale da se s nekim upoznaju.Usput sa sobom nose i Mariju.Pa kad cucis u plavoj sobi,kriv je djavo.Polako,gde se zurite.Sve tece kako treba.Nisu sve brige vase.
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Ma uopce niste jasni, sam se napusite sa svojom ekipom i dodjite u subotu na trg sjesti poslije rucka... i sirite dobre vibre.... sta tu nije jasno

dec 2008.

ev nakon kaj sam malo unerederio svoj pajipic pa da vidim sta je sto se mene tice dobra ideja, ali na Trg ni slucajno, ja bi recimo Jarun, Bundek, a mozda i najbolja stvar je sljedecea naci se negdje svi mi i nosit npr ne znam zelene majice il nes da se prepoznamo, i otici do Tuskanca, (auma iznad Trga) i tamo zachillat jer nema drotova ! ako sam kaj krivo reko izvinite

dec 2008.

nisam blizu pa ne mogu doi ali stvarno super ideja ne zaboravite da napravite bedzeve sa nickovima da se lakae snaete

dec 2008.

Na elo emo napisat markerom, a tko ne bude mogo pro itat, lako ekipa vikne svoje pravo ime... kakvi bed~evi, netko mo~da ima slab vid, a onda niata od vibre:icon_cool:
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Ako se to odnosi na mene....bio sam na ovom forumu joa prije tebe. Zakon je ato se nalazite a opet i tko je novi na forumu ne mora biti niata manje pouzdan nego netko tko je tu vec dugo,osim ako ne racunas na to da je murjak a to nebi bilo dobro :ohno:.....inace to ato netko ima puno listova ne govori ti puno o toj osobi. Moja izvorna ideja je bila takva kakvu ju je Red Weed shvatio.......nalazenje vise na duhovnoj razini.....et ja cu s curom bit na trgu u 20h u subotu... Kolko mi se cini tu ne vjeruje baa puno ljudi ajmo rec u dobru vibru......na mjestima gdje ljudi cesto meditiraju/mole je dobra vibra a ato nebi u cast Svete biljke u nekoj tocki u prostoru stvorili dobru vibru uz pomoc pravog raspolo~enja.......i evo npr. mo~emo i ovako na jedan od stupova na trgu....nek to bude Stup Svete biljke i u sljedecih 1-2 tj. tamo dolazit napuaeni i naljepit zeleni papiric tako da sljedeci koji dodjju vide da je netko napuaen vec prije bio i da baa vidimo koliko ce se papirica nakupit. A sto se tice pravog upoznavanja super......samo da je sto dalje od murije to bolje.....
elephant0rAMBASADOR

dec 2008.

Dirty mislim da je ideja dobra.. nije nuzno nikakvo upoznavanje itd.. ionako bi to samo stvorilo masu paranoje obzirom da zivimo u okruzju gdje se moras bojat biti slobodan i nikad neznas gdje ce ti netko isprana mozga iskocit iz grmlja i uvalit te u buxu na par godina jer na sebi imas 3 lista medicine. Sramota za ljudski rod i uvreda ne ljudskom.. nego zivotinjskom intelektu.. jer cak ni zivotinje si ne sude na takav bolestan i perverzan manipulativan intruzivan nacin. Dakle back on topic.. ima nesh u tome.. e sad kad bi se preko foruma najavio jedan dan npr 23.2.08 i to je dan kad ce masu naduvanih ljudi doc nekud na javno mjesto gdje vec ima masu ljudi.. tipa jarun.. svakako mislim da bi se pojavilo puno ljudi.. jer obavjest stoji duze vremena i ljudima bi se usjeklo u pamcenje, a i saznalo bi puno vise ljudi za to.. pa fino spremis vutru u krvotok, ne nosis nis drugo na sebi i opustencija..

dec 2008.

samo da ne bude zid pla a ako izvali ko ne treba :vb_kez:
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Dirty ja bi dosao ali nema se ni vutre ni para za kartu za zg.... tako da slazem se sa slonom da treba najaviti takav dogadjaj prije i protiv sam upoznavanja, svatko ima svoju ekipu i s njom moze brijati na tom placeu....
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

dec 2008.

neznam baa, drtyd ima 9 postova i vec zove ljude da se nau... :p mislim ideja je ok, belosvetski gradovi imaju svoja haaomanske placeove pa bilo bi ok da i zege ima jedno
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Jebo ga ja.....joa sam 2006 bio na forumu....ko DirtyDeeds al sam dobio ban...a imam 1000+ postova.
choki123POZNAVALAC

dec 2008.

Sad moraa opet skupit preko 634 postova da bi ti vjerovali :P
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Neki to znaju a neki ne... sta se mucis dirty.... uzivaj i samo polako...
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

dec 2008.

dobro ti ovjek ka~e, zajebavao sam se :icon_mrgreen: kak su to vremena kad smajli koji se belji viae ne zna i niata ljudima...
greenmengaceENTUZIJASTA

dec 2008.

ova je nasi junak Deerty Deeds ....il neka kopija ..:))))
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

I sta je na kraju odluceno???
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Pa dogovorimo unaprijed par tjedana jel ko ato ste rekli da se svi stignu pripremit/osigurat travu....evo ajmo npr. drugi petak nakon Nove godine, to je 9.1. a i danas na prosvjed dolazi dosta ljudi sa foruma pa eto i to je ljepo.....samo sto cu ja tek sutra/prekosutra imat trave :sad2:.......al to ne znaci da ne mogu dobro vibrirat :icon_mrgreen:... A 2. opcija je da ako netko zna ko sto ima neka kao zamjena za talismane....kad puno ljudi diljem svijeta meditira petkom u odredjenom satu.....tako mi mo~emo izabrati npr. 1. subotu u mjesecu u 15h i tako svaki mijesec....pa ko moze doci dodje ko ne taj sljedeci x....
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Ja sam za jednom mjesecno samo da niije vikendom...
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Petak je dobar.....nitko ne treba prilagodjavat planove za vikend a u petka do navece manje vise svi odjebu posao/faks... Sad jos da odredimo koji petak u mjesecu.....
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Jel moze 13.... ja bi da to krene kad za topli posto sad nije bas za chilanje vani po jarunu...
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

13. ? Ne kuzim... Aaaaaaaa.....petak 13. ko pocetak..... sto ne.... Pa da, bolje kad zatopli a do tad bi se mogo zagrijat za ideju jos netko osim nas 2 :banana_dred::banana_dred:........
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Tesko... hehe rijetki su 13i hehe... ma i dovje je bolje od jednog... samo dobra vibra...
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

.......ma sta fali.....a kad bi bas htjeli da nas bude vise uzmemo neki halucinogen i posto je sjebano odredjivat broj i lice nece se ni kuzit da smo samo nas 2 :thewave: i :thewave:....
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

to je rijec.....
DirtyDENTUZIJASTA

feb 2009.

Ocemo nadolazeci 13.? il cemo cekat da jos malo zatopli....?
Red WeedENTUZIJASTA

feb 2009.

... mislim da je bolje da zatopli a i bilo bi lijepo kad bi u jednom danu svi sa vutre dosli na svoje trgove i trgice sirit dobru vibruuu ... pa to treba na velika zvona staviti ...
RosieLeeISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ja nisam vidla ovaj topik prije pa u vas sad malo udavit. meni se svidja ova idejica, ogromno. ja i moji bi doshli stoposto. pogotovo ako se radi o neobaveznoj aetnjici do trga. zbilja. uope ne vidim gdje je problem. ako je bed zbog sadr~aja d~epova, gaa, ostalog... nemoj nosit sa sobom! pa jel baa mora bit poanta da se puai dok se tiho prosvjeduje? i kad je gej parada oni se ne seksaju na trgu nego aetaju, vesele se i pjevaju... doduae mogu se uvijek neke grickalice napravit, neki keksii, he he he, pa kao... kupili smo ih u pekari :D tuakanac je isto opaka ideja. a ni maksimir ne bi bio loa, pogotovo jer se uvijek mo~e oti u aumarak neki i zapalit ne pljugu, nego faking krijes, i u principu niko nije sumnjiv jer jel... ljudi idu na izlete, priroda, zrak, piknik, ovo ono. zbilja bi bilo fora da se ljudi dru~e, pogotovo ljudi sa istim ciljem, i to plemenitim. moje je mialjenje da je ovo pravi na in postizanja ne ega u smislu bar osnivanja nekog pokreta za legalizaciju. ljudi kad se upoznaju fejs tu fejs prestaju bit paranoi ni oko toga jeli neko drot ili nije. a ako niata, bar dobre vibre, baa to :) treba odredit termin jednom u tjednu ili u mjesecu, npr. svakog 13. u mjesecu se ekipa nalazi pored tog i tog stupa/drva/konja. ne nosi se niata sa sobom, trijezni prosvjed :) i onda svaki mjesec davat riportove ko je doao. onda kad vide ljudi da je svaki put sve viae ekipe, onda i oni dodju da se proaetaju s nama... ima se zajedni kog duha, samo se treba sprovest u praksi, a ne da se sve svede na to da u foteljicama puaimo aestu pljugu, a mogli bi se aetat po svje~em zraku... nikog ja tu ne optu~ujem, samo znam kako je to kod ljudi koji smenom duvaju. od velikih planova nikad niata... fingerscrossed!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se