VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamOvergrow the government
LEGACY

Overgrow the government

20 odgovora1,986 pregleda
Bill HicksISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ato mislite o ovoj ideji? znate one dosadne sjemenke ato vam ostanu iz nekog panja dima ato i nije bio tako dobar. ali ih ne bacite jer ono mozda ce zatrebat pa onda zavrse mami u cvijecu? e pa evo ideje da te sjemenke svi upotrijebimo u dobru svrhu. posijte negdje u javnosti u parkovima, vrtovima, u cvijecu ispred policijskih postaja! vazno je jedino da je tamo gdje ako izraste ce ga mnogo ljudi vidjeti pa da ljudi vide malo da taj "korov" nije ubojica. da je to samo jos jedan u nizu plodova majke prirode, samo sto daje mnogo koristi... simply, overgrow the government :) ima interesa? :)

jan 2009.

e pa vidis ovo ti nije losa ideja, mogo bi se ja pozabaviti kad malo vreme zatopli da se grad zazeleni. heheheeh...
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Bilo je ve tih ideja, uj ljudi su uli kao i u svemu kreni od sebe, ako mislia da je dobra ideja pobacaj sjemenke a ako drugi ljudi budu sliejdili super a ako ne mo~da jednom hoe
Bill HicksISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ja vec skupljam neko vrijeme...cekam sad jos malo toplije vrijeme pa krecem u akciju :) cvijetnjak ispred policijske postaje mi je prvi na meti

jan 2009.

kako su glupi, vjerovatno nece ni skontat sta je! samo napred, podrzavam plan
zorg555ISTRAŽIVAČ

jan 2009.

naj jednostavnije je kupit kilu sjemnki konoplje za ptice i sijat na okolo

jan 2009.

Savraena ideja .

feb 2009.

za vas koji ne gajite da a kako e biti onima koji gaje napolju ? pun djavo sjemenki koje valjaju za ptice i jelo ? i jako slaba trava mislim da im to nije cilj gajenja napolju
zorg555ISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ne mo~ea imati i ovce i novce :2flip:

feb 2009.

ne citiraj bez potrebe !!! kako ne mogu ? evo imam 100€ura u dzepu i pričam sa tobom:dog_walk2: takvi tripovi dolaze kada se naduvaš i baš ti se prijelo a ti napišeš ideju legendarnu jedino bi pticama dobro došlo ili si mislio da se šeta sa kanticom i lopaticom pa da se baš sadi

feb 2009.

ljudi ... vido sam po gradu pun k...takvih mjesta na kojima je neko bacio sjeme i jedino sto je iz toga bilo ... neko ih je pocupo ili shhutnio nogom ... cak je u bilo u novinama ... neko je bacio sjeme na trgu u osijeku i nikle, izrasle ... novinari poslikali, mi se nasmijali !! to je sve sto se moze postic ... malo se nasmijat, ali ako netko ima volju i zelju bacit sjeme ispred MUP-a i malo ugazit u cvjecnjak ...zasto ne , mozda opet novinari dodu i poslikaju ...ja sam covjek koji se voli nasmijat hahahahaha!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se