VUTRA
ForumMarihuanaAktivizam20.4. 2011
LEGACY

20.4. 2011

84 odgovora6,629 pregleda
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Nisam 100 % siguran gdje da stavim ovu temu, pa reko neka bude ovdje pa je mi ite gdje vam odgovara :) 20.4 se pribli~ava, da li se planira iata po pitanju kakvog marihuana maraa, mimohoda ili sl. u zagrebu? Nisam joa vidio niata po forumu u vezi toga :sun2:
zuz1AMBASADOR

mar 2011.

ako se do sad nije nista jos organiziralo ne vjerujem ni da ce. premalo je vremena do 20.4
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

A ima joa skoro mjesec i pol :/ Neznam, u klc su se organizirali ovi prosvjedi danas u roku tjedan i pol, a doalo je 1000 ljudi kako prenose mediji (propustio sam ih na~alost tako da neznam to no)
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Baa nitko niata nezna? A da probamo skupit neato?
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

pa sigurno nas ima vise koji smo ZA...treba pokrenut nes...i svima rec...
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

Ja mislim da napravimo, ne mars, nego citavo hodocasce po svim ex-yu zemljama onako, da traje nekoliko dana. Da se sve lepo organizuje i da protestvujemo, ali civilizovano i takticno... :p E sad, realno mislim da od toga nece da bude nista. Malo je vremena da se organizuje, a i mislis da ce nekako da se zataska i kao i sve ostalo....
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

:thumb:...misli globalno -djeluj lokalno... ajde krenut cemo iz ljubljane do splita ,zagreba,osijeka,sl. brod,sarajevo,beograd....i tko zna jos gdje...:family1::bong7bp::hehe::hehe:
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Stvarno mislite da nema vremena za baa nikakav skup? Pa ato samo na balkanu nee biti "proslavljen" 20.4 nikako? xD Ha dobro, onda bubnite lock ako nitko nema niata pametnoga :)
Big LLEGENDA

mar 2011.

Ja u prosvjedovat sa jako bliskim prijateljima (njih 3 do 4) u svom autu na nekom mjestu koje ima upe atljiv pogled na ovaj napaen svijet... Hahahhaha
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

:bong7bp::bong7bp:i ja doma tako prosvjedujem...
Petar PanPOZNAVALAC

mar 2011.

budem li u zagrebu taj dan, astim kavom sve zainteresirane. mogli bi se na onako, bez ilegalnih supstanci, razmjene imena, nickova i brojeva mobitela. samo ekipa koja ne uzgaja doma, bez novih lanova. popit kaficu u nekom od mnogobrojnih zagreba kih kafia, malo popri at, zajebavat se i poslije toga svak svojim putem. jeste za?

mar 2011.

Malo prekasno za tako neato. Onaj od prije 11 godina je organizirao ini mi se Mario Kova sa nekom udrugom, on je pak osoba sa airokim krugom poznanstava, s obzirom da je kazaliani redatelj i atoata joa. Zato i nisu uhitili nikog ko je duvao, a duvalo se na sve strane, istina nije ni HDZ bio na vlasti te godine. Zna i prvi korak udruga pa onda organizacija skupa, mo~da to zvu i jednostavno ali nije baa, ima se tu ata viae pripremati od pukog okupljanja aa ice ljudi. Neka tema ode negdje na sticky da ne umre pa mo~da se rodi neato do sljedee godine. Za po etak se na predstojeem popisu mo~ete izjasniti kao rastafarijanci, nije to baa rezervirano isklju ivo za crnce. Ako vam kraanstvo ne zna i niata viae od puke tradicije i nasljea ovo je dobar izbor. A vidim neko je i na fejzbuk ve stavio tako neato
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Da, ni ja ne vjerujem da ce biti ista od toga ove godine. Citao sam o tom marsu maria kovaca u dolce viti, istina organizirao se dosta dugo i temeljito te imao i problema s policijom radi toga. U redu, mozda nista od 20.4, ali treba napraviti NESTO, ovako samo pricanje pricanjem o idejama za legalizaciju/dekriminalizaciju a ne provoenjem istih necemo nista postici...
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

JA sam ZA!!:icon_lol: @Punxer: slazem se...

mar 2011.

Marihuana mars je jedina stvar koja bi se organizovala. taj 20 april je valjda tu samo zato sto su americki policajci imali code za ganju 420. Sto se tice marsa: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Marijuana_March Bio je odrzan u beogradu ali ko se sjeca istorije nije bas najbolje proslo.
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

EVO ,da se zna: JA sam spreman doci na trg bana jalacica 20.4. 2011 u podne! JEDAN po JEDAN pa nas se mozda i skupi .... AJMO forumasi!! (jerry mcguire): WHO"S COMMIN WITH ME????? ako idete,recite AY!!! (za ozbac!)
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Stoney pohapsili bi nas sve, i ak mislis duvat i ak ne jedino ak ne dodjemo u veeelikom broju.. Po zakonu svako poticanje na upotrebu opojnih sredstava je protuzakonito. Kako majica sa otisnutim listom, tako i taj skup. Jedino da nas bas jako puno dodje, ali opet i to se treba prijaviti... Ima koji odvjetnik ovdje? :D
He-ManLEGENDA

mar 2011.

4:20 nema veze s policijom ;) ... evo check this out - 4:20 - Wikki
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

He-man pretekao si me na mobitelu sam pa nemogu lijepiti xD ja opet citam clanak u Dolce Viti o prvom marihuana marsu, bas mi je doslo nekako. Evo kak je on to napravio: uglavnom, organizirali su se dalje putem usmene predaje, te ih je na dan dogadjaja doslo kako kazu oko tisucu ljudi. Preporucam svima da se zalete do svog smart shopa ako su u mogucnosti po casopis, ako ne trebao bi na internetu negdje biti ovaj clanak dosta je zanimljiv

mar 2011.

Zakon i propisi se uvijek daju zaobii, na i neka rupa u njima, ne mora se duvati pod mus. A kad mo~e gay lobi zaato nebi mogao i ganja lobi??? S tim da nas nebi uvala murija ve...:icon_lol: a jebiga, bojim se da su ti dupeguzci ja i od nas a to je smijeano koliko i ~alosno. Moto maraa mo~e biti i tipa: Neu 3 god u buksu radi par pljugi, pa itate po novinama da zbog 100 g ili viae dopa dobiju 4-5-6 god ato je smijeano. Neka tema potraje pa mo~da se izrodi ata iz nje, imamo 13 mjeseci vremena, ako ne proe ovdje meu nama onda stvarno nema smisla forsirati i raspravljati o ovome dalje. Ajd nek je admin spi i u stiki, na vrh, isto eksperimenta radi. Ja ne vjerujem da su guzoljupci ja i od nas, oni to izvedu svake godine uz zgra~anje i negodovanje veine. A mi???
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Zaboravio si bitnu sitnicu, a to je da zbog gu~enja ne idea u buxu. Zbog vutre idea. Oni smiju imati majice tipa ja sam gej ina, a mi ne smijemo imati list vutre na majici. Oni smiju vikati gej iz ok, a mi nemremo vikati dajte nam vutre (bar ne javno). I ne mora nas niko uvati, 9/10 huligana puai vutru, dakle moa ra unat da bi pola BBBa doalo na mara.

mar 2011.

Ja se nadam da slijedi smjena vlasti a onda e biti lakae tako neato izvesti, za po etak ne treba forsirati gan~u kao takvu ve protestirati protiv aktualnog zakona. Jebote, pa veina ekipe s ovog foruma, da mu murija upadne doma ide automatski na min 3 godine u buksu, a jesu li krimosi u pravom smislu to nije bitno. 100g dopa = 100g vutre, pa *****u, nema tu pravde A kreem sam od sebe po tom pitanju.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Welcome to reality. Heh, oftopi arimo sad ve a i ja ga serem po ovim kanabis aktivizam temama bezveze, aj pustimo ljude nek se dogovaraju za dejt u 4 i 20... ili 20. 4. neam pojma zapravo o emu je rije :D
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Mislim da nije bitan vise 20.4... Treba opcenito nesto pokusati pokrenuti. Ljudi nisu krivi, balkanski mentalitet je taj da prosjecni balkanac koji nema pojma o cemu je rijec automatski kad cuje "trava" pomisli i na heroin, kokain i bogtepita sto sve ne. Stavlja sve to u isti kos ne svojom krivicom, vec zato sto su ga mediji tako naucili. Zakon je zakon misle.. Treba prvo obrazovati masu. Poceo sam izradjivati kratke letke sa opcenitim pojasnjenjem i pitanjima da zainteresira citatelja, i sa linkom do vutre na kraju. Kad ih izradim u dovoljnom broju pocet cu sa distribucijom (znam da je protuzakonito ne brinite) :)

mar 2011.

Brzo si odustao, a sam si pokrenuo temu. Ja sam mialjenja da bi stvar bila izvediva im ova gamad sie sa vlasti i doe malo liberalnija opcija. E sad dosta su oni kontroverznih stvari uveli a kada e zakon o drogama doi ra red za facelifting...
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

A nisam odustao al vidim da nitko to ne shvaca ozbiljno. M. Kovac je isto isao na blef, neznam zas nebi mi stigli bas nista neki dogadjaj razglasit po forumu, da admini posalju svima grupni pm sa dogadjajem i detaljima il nesto. Kad vec toliko pricamo o tom marsu prije 10ak godina, da znate da je sve islo usmenom predajom i doslo ih je oko tisucu. Na forumu nas ima oko 20 tisuca, mislim da bi se mogli skupit?

mar 2011.

20.4. zna i u 4:20PM bi ja da se skupimo u ato veem broju na trgu i svi u isto vrijeme zapalimo ibu. ato manja da mo~ea rijeait prije nego kaj te drot snimi ali ipak da obi ni ljudi vide da to nije straano, da ne uzima zdravlje ovjeka kao neke kemijske supstance... sla~em se isto da bi trebalo naatampat tih letaka i dijeliti obi nim radnim ljudimma i educirati ih jer emo ovako uvijek biti zadnja rupa na svirali. sramotno je da ljudi neznaju povijest marihuane, ne samo puaa ku povijest nego i proizvodnu... treba biti uporan i ja mislim da se cilj mo~e postii

mar 2011.

Znaju ljudi jako dobro povjest marihuane.Pogotovo ovi stariji! Samo ata neznaju da je to isto ata su oni zvali konoplja.Koju su uzgajali i davali u dr~avni otkup. A bivaa nam dr~ava bila naja i izvoznik konoplje u evropi i diktirala cjene evropi. To je ono ata neznaju,da je to ista biljka!Al svi se sje aju polja puna konoplje.
pav1337oENTUZIJASTA

apr 2011.

Ja cu s udrugom mladih u svom gradu probat organizirat info-atand vezan uz industrijsku konplju i ukazat na apsurdan zakon u Hrvatskoj. Em nema sjemena sorte koja je dozvoljena, em ti treba posebna dozvola za uzgoj koju je, kako sam uo, gotovo nemogue dobiti. A pala mi i ideja za tihi incognito prosvjed. Naime, sjemenke konoplje se mogu kupiti kao hrana za ptice. Ideja je da se kupi 1kg (nije skupo, 30ak kn u pet centru) i jedan dan na biciklu, svako u svom gradu/dijelu grada, pobaca onako iz aake hrpu sjemenki po zelenim povrainama, ~ardinjerama sa cvijeem, onim malim boriima i sl. Uglavnom na mjesta gdje gradske kosilice ne idu toliko esto, dovoljno je mjesec dana da se ne dira i da hrpa biljki izraste, makar 15 cm. Kad bi se u svakom gradu na 100-tinjak mjesta pojavio kanabis, da vidia kak bi odjeknulo u vijestima. :watchplant: Pitanje je samo, da li te sjemenke za ptice hoe klijati.

apr 2011.

Dobra ideja, ovo sa sjemenkama. Trebale bi klijat zato sto sam ja jednom iz zajebancije sjemenje od svojih papiga prosipao u teglicu sa cvijecem i niknulo (mada to nije bila konoplja nego nego proso).
pav1337oENTUZIJASTA

apr 2011.

Konoplja, proso.... ma sve je to droga :)
bozgaLEGENDA

apr 2011.

Sretan 420 dan napuaenih ljudi :D peace boz :sun2:

apr 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=BdPjocfSoII&feature=topvideos_entertainment SRETAN VAM 420!!

apr 2011.

hvala i pridru~ujem se ~eljam, sretan vam 4.20 :D pozz
SekachAMBASADOR

apr 2011.

:icon_lol:
HighBadgerPOZNAVALAC

apr 2011.

Everyday is 420 day for us!:icon_lol::spliff:
Bob _MarleyENTUZIJASTA

apr 2011.

Evo 20.4 je nigdje nisam oso sam sam vario 2 pljuge i ilam sada :)
GreenGOPOZNAVALAC

apr 2011.

Ja slavim na veliko
gargamelPOZNAVALAC

apr 2011.

ma divna je ideja, samo bi oprasili svaki outdoor u okolici.... :P inace, bolje bi nam bilo nadati se dekriminalizaciji nego legalizaciji... imamo vise sanse za to, eu ce nam svakako ublazit zakone, i to mogu postepeno uvest na mala vrata (ceska style, nije legalno, ali koga briga kad je kazna 100kruna), a da glupava raja ne podivlja kako ce se odjednom djeca bost po skolama... iako ne vjerujem da ce to bit u skorije vrijeme, ali mogli bi, kad bi htjeli.. samo tko? od pozicije nema nista, a ni opozicija nije neka, samo sjede i cekaju, ocito je svima da su iduci na redu, pa treba mislit na djecu i "netjake", a ne na nas.
xxrobixxAMBASADOR

apr 2011.

Sretan 20.04 svima. Trebalo bi smotat neato, skoro pa gotovo :)
herb-o-logistENTUZIJASTA

apr 2011.

Hehehe kasnim nekih 10 min sretan vam 20.4.
hardbluesmanENTUZIJASTA

apr 2011.

kasnim,al sretno svima! ja sam bome dooobro proslavio...!
herb-o-logistENTUZIJASTA

apr 2011.

@gargamel Potpisujem sve ato si rekao. Prvo treba prirediti teren pa tek onda u akciju. `to bi se dogodilo da u ovim okolnostima organiziramo npr. neki mara za legalizaciju? Vlasti bi nas interpretirale kao narkoman ine koje joa imaju obraza javno se drogirati i govoriti o tome. Vjerojatno bi se marau pridru~ilo i neato debila koji bi doali raditi nerede i tui se s policijom kako to ve biva. Onda bi joa bili i narkoman ine koje demoliraju grad a narod bi naravno vjerovao vlastima. Zna i, prvo treba korak po korak stvoriti odgovarajuu situaciju da bismo mogli djelovati.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se