VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamIma li netko ovdje tko zna napraviti intro za youtube?
LEGACY

Ima li netko ovdje tko zna napraviti intro za youtube?

18 odgovora3,008 pregleda
sir i vrhnjeAMBASADOR

feb 2018.

Dakle kako i sam naslov kaze, trebam nekog da mi izradi intro za youtube, odlucio sam da izadjem iz ormara i napravim edukativno growerski kanal, no medjutim trebao bih intro a moji frendovi me zavlace vec dobrih mjesec i pol i nikako da ga dobijem, a materijala za objavu imam za iducih 20 videa, pa ako bi se nasao netko ovdje ko bi htio pomoci bio bih vrlo zahvalan
Xanny AddictENTUZIJASTA

feb 2018.

Jedino kako bi ti mogao pomoci je da skinem neki template sa youtuba i da promjenim u tvoje ime :D wam0FHmR4Ic Mozda bi ti mogao pomoci sa ovako ne im, ali nisam bas dobar da pravim custom introe
sir i vrhnjeAMBASADOR

feb 2018.

Ovakvi introi nisu za nest tipa ovog mojeg, trebam nesto obicno i logo, da je jednistavno sa malo rijeci i onda da dodje logo tipa ovog YyJAOPAq34g Il da raste konoplja pa za svaku granu dodje neki termin iz uzgoja itd i na vrhu logo bez ovakve lude muzike i blicanja :) da bude u duhu edukacije i growanja
Xanny AddictENTUZIJASTA

feb 2018.

a da jbg, to je vec veca sila za mene :(, nadam se da ce neko iskusniji u video editingu uletit u pomoc
marijo211POZNAVALAC

feb 2018.

Kako bi ti se zvao YouTube kanal ako ga ve nemaa? Imas li neku odreenu muziku da svira u intru? Hoea snimati za naae govorno podru je ili ea snimati na nekom od stranih jezika?
sir i vrhnjeAMBASADOR

feb 2018.

Za nase podrucje, cilj je da educiram ljude o konoplji, smecu sa ulice, uzgoju, izradi vlastitog ljeka..... Znaci edukacijsko uzgajivacki kanal, bez napusavanja i blebetanja gluposti pol sata videa a samo ne o onom o cemu trebam ko dosta stranih kanala...Muziku nemam jer opet ona ovisi o tome kako intro izgleda
marijo211POZNAVALAC

feb 2018.

Opet si dao nedovoljno informacija. Evo pogledaj ovu stranicu vrlo je jednostavna. Imaa ve hrpu primjeraka samo promijeni tekst i to je to.. https://panzoid.com/
sir i vrhnjeAMBASADOR

feb 2018.

Jedino sto nisam dao je ime kanala, sve ostalo je tu, trazim da mi se izradi intro onako ili slicno kako je meni u glavi il kombinacija autorovog na moje ideje. muzika ide prema intru, ne mozes staviti tehnjavu dok u intru raste biljka npr. Tj mozes, ali nema smisla jer intro postaje smece
marijo211POZNAVALAC

feb 2018.

Na linku ato sam ti dao mo~ea odabrati bilo koji template I rihtati ga sebi po ~elji (veli ina sova, okretanje, boja, muzika,pozicija..) Poaalji mi ime YouTube kanala u poruci i sutra u ti to napravit..

feb 2018.

Youtuberi se tripuju oko tih introa a realno gledaoca ne zanima tvoj intro nego snimak. Cesto ako intro smara vise od 1 sekunde prebacim kanal. Introe koje ja volim traju milisekundu sa dobrim efektom na sam logo i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se