VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamBrošura - molim komentare
LEGACY

Brošura - molim komentare

64 odgovora4,985 pregleda

jun 2010.

Bok svima. Evo, neki dan mi sestra ulazi sa ovom broaurom u sobu. Dobila ju u Rijeci u TowerCentru. Evo vam slike, sorry nije mi se dalo skenirati: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Neka mi sad netko objasni odakle njima ovi mutavi podaci??? Tipi an udarac na maloljetnike umjesto da ih obrazuju oni seru po ne emu ato e kasnije kod istih maloljetnika dovesti do uporabe marihuane iz razloga ato ova broaura, po meni, je needukativno napisana. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
BeyondLEGENDA

jun 2010.

majko mila koje la~i, ali baa namjerne dezinformativne la~i, izmialjotine. ... a onaj dio teksta koji nije ista izmialjotina su podaci proizaali iz potpuno pogreanih zaklju aka ili nekih moralisti kih politi kih smjernica za ~ivot. To su zaklju ci tipa ono: mafijaa ubije drugog mafijaaa ili je samo psihi ki poreme ena osoba ali prije tog ina (ili 12 mjeseci prije tog ina) je popio sok od naran e... zna i po njima bi logi an zaklju ak bio da je sok od naran e opasan, uzrokuje nasilje i ubojstva i poreme enost (koju je zapravo neki lik imao od roenja). I trpaju sve vu konzumente u grupu ljudi sklonih kriminalu a zapravo ih samo dr~ava ini kriminalcima regulativom zakona. itav spektar mentaliteta druatva puai marihuanu, a ovi su sasvim sigurno za svoju analizu uzeli onaj dio druatva koji je skloniji kriminalu i problemima nevezano uz vu, ista pseudoznanost, tim principom se mo~e dokazati bilo ato se zamisli. Ili npr. ovo da je 60% ispitanika povezanih uz nasilje izjavilo da su puaili vu, a te ispitanike su sigurno naali u zatvorima ili centirma za maloljetni ke delikvencije... uglavnom kod poreme enih ljudi s ulice povezanih s bandama i tome sli no. Nemoa tako uzimat stati ke podatke i predstavljat ih kao objektivne analize. Manipulacija podacima (potpuno pogreana logika zaklju ivanja oko uzroka i posljedice) umjeaana sa istokrivnim la~ima (npr. onaj podatak od 50% smanjenja konzumenata u americi zbog uspjeane kampanje, la~, blijuni dolara su potroaeni za nikakav rezultat i broj konzumenata svake godine raste), ali neobrazovani ljudi e popuait te njihove propagande i zaklju ke i ove brojke u postocima koje su u potpunosti izmialjene ili bazirane na pseudoznanosti. Ne rade s time atetu onima koji ne puae (osim dovoenja u zabludu), ali rade atetu nama koji se borimo za legalizaciju, i oni igraju prljavo kako je to oduvijek politika radila.
Z&NZMAJ

jun 2010.

A ato se tu ima komentirati...To je klasi na propaganda,ali i dokaz koliko smo zaostali.Dok u cijelom svijetu ljudi masovno otvaraju o i,kod nas je tek po elo zasljepljivanje.Mladi i onako viae ne konzumiraju cannabis,jer im je kemija dostupnija i jeftinija,a o alkoholu da ne pri amo...

jun 2010.

Problem u ovome je da oni igraju prljavo i u tome uspjevaju! Uzimaju podatke iz 2000.-te godine i daju postotke koje nigdje nemo~ea provjeriti. Ja sam se puno educirao o marihuani, svim njezinim oblicima i vrstama, kao i raznim pripravcima od nje. Sagledao sam i loau stranu i dobru stranu tako da me ovi neto ni podaci ne zabrinjavaju. A pri e da se po Amsterdamu zatvaraju coffe shopovi je najvea la~ od svih. Amsterdam sam posjetio u 10 mjesecu proale godine i coffe shopova ima isto toliko koliko i prijaanjih godina (izuzetak su oni koji su jednostavno propali jer se ne nalaze kod glavnih trgova). Ni u jednom coffe shopu mi nisu znali odgovoriti na pitanje da li ih vlada ~eli zatvoriti. Oni jako dobro znaju da zbog dekriminalizacije imaju turisti ku sezonu 12 mjeseci u godini i kad bi vlada bila za to da se ilegalizira marihuana koja je ve skoro 50 godina dopuatena, Nizozemci bi prosvjedovali 100%!!
SuperAngelPOZNAVALAC

jun 2010.

A tko je autor ovog letka?

jun 2010.

Autor je Mondo Nuovo iz `ibenika, a to je centar za ovisnike i resocijalizaciju ovisnika.

jun 2010.

Nema beda !!!! Opalit cu im kontru za koji dan !!!!! Samo polako ....Do i e cica na kolica ! DOLCE VITA ! Cannabis asopis na hr. jeziku ima da im *****o keve !
SuperAngelPOZNAVALAC

jun 2010.

A ok onda, ve sam se pobojao da je to neka ozbiljna organizacija napravila. Pogledal sam malo i ostale publikacije koje objavljuju i koje piau njihovi lanovi i mislim da im je to oduaak di sve svale na marihuanu, jer oni za svoju ovisni ku sudbinu nisu krivi naravno, pa im je malo lakae. injenice ih na~alost ne zanimaju a najjadnije od svega je ato izmialjaju podatke.

jun 2010.

Tako i treba! Podr~avam. :-)
Walt3rISTRAŽIVAČ

jun 2010.

...e da oce meni neko na vrata donijeti ovakvu brosuru. Grrrrrr na bih da objasnjavam dalje.
KrejzyPOZNAVALAC

jun 2010.

meni se svidjaju ilustracije :pat:
bozgaLEGENDA

jun 2010.

Tko god je napisao ovu broauru je u slu~bi sistema. :icon_lol: Pa i alkohol oduzima ~ivote svaki vikend na cestama, pa se i dalje pije... Nek' autor prvo nau i osnove o kanabisu (ako uope zna ato je kanabis) pa neka pita ovdje de~urne, dobiti e to ne odgovore, a ne ove izmialjotine i la~na istra~ivanja. Keep it unreal! Boz :sun2:

jun 2010.

im je neka institucija naravno da je odmah u slu~bi sistema. Neobrazovani i la~ima podlo~an kadar nije niata novo u HR! Na~alost.
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2010.

Baa mi drago da je Weedran napisao odprilike iste stvari koje su meni pale na pamet pa ne moarm se mu it tipkarajui. A te udruge za ovisnost ja ne znam ata je s njima, i tu kod mene ima jedna i isto aire dezinformacije, nervira me ato se stalno pokuaava okrivit za narkomaniju druatvo, marihuana, ovo, ono i predstavit ih se kao ~rtve a narkomaniju kao bolest, 99% krivnje snosi sam narkoman, niko mu nije niata guro u vene, sam si je kriv ato je bio glup i slaboga karaktera i nek se nosi s time. Ako su narkomanija i alkoholizam bolest onda je i ljenost bolest, i mene se ne treba osuivati jer sam ljena stoka ali ja nisam kriv ja sam bolestan.
BlodeuweddENTUZIJASTA

jun 2010.

Ovdje se radi definitivno o masovnoj hipnozi. Ljudi gutaju sve jer misle, ono knjiga je napisana i to su sigurno napisali stru njaci koji znaju. Taj otac ili majka koji to pro ita, a nikad nije probao konoplju ili pro itao o njoj povjerovat e sve ato piae unutra. Totalne gluposti. Nije mo~da taj autor kriv kolko je kriva farmaceutska, naftna, odjevna industrija koja pod svaku silu ~eli da se konoplja zabrani jer bi to njima najviae atetilo, jer koliko znamo mi svi koji istra~ujemo ovu prekrasnu biljku da se od nje mo~e sve izraivati, od organske plastike do svega. I sigurno je taj autor dobre novce dobio da napiae obi ne la~i. Cijela ova civilizacija se sastoji od la~i i pohlepe nekolicine odabranih koji sve nas masovno hipnotiziraju osim nekih koji se budimo.. :))) Spaliti treba sve te knjige i sve ostale knjige koje ne trebaju i aire dezinformacije. `teta jadnih drveta koji su se uniatili da bi se ova la~ napisala.
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

Trebate poshteno da izgazite pajaca koji je to pisao.

jul 2010.

http://www.dolcevitaonline.net/SLO/home.html
He-ManLEGENDA

jul 2010.

Cool :)

jul 2010.

ludnica od asopisa! :-))
euforijaAMBASADOR

jul 2010.

meni nes ne sljaka taj pdf.. trebo bi i posebnu temu za casopis.. samo su mogli bolju sliku na naslovnu stavit

jul 2010.

asopis e biti dostupan u smart snail shopovima i u slovenskim head/grow shopovima . Ili ako poznate ljude :) I naravno biti e besplatan !
mali.medoPOZNAVALAC

jul 2010.

dobar!!.. kume a dal ce bit taj mag. i na hrvaakom il samo na slovenatini.. ..a ao se tie onog narkomanskog panfleta nema se ata re osim MAAAR`!!!!!
wannabeshaman1POZNAVALAC

jul 2010.

hahahahahaha :D ata mislite kolko bi doalo isprintat ovakvu knji~icu s identi nim dizajnom, samo da je sav tekst prepravljen, da je sli an ovom al stavljen u ispravan kontekst s ispravnim informacijama? i onda djelit lektoriranu verziju po toweru. :D trenutno nemam niata para al mogao bi za mjesec i pol... p.s gdje to no to djele?skupio bi ato viae ovih originala pa ih dijelio gratis uz novu knji~icu :D
Ljubica-ZubicaISTRAŽIVAČ

jul 2010.

hahahaha ljudi moji svasta sam vidio i procitao tako da me ovakve nebuloze necude u ljepoj nasoj.kod nas ako se napijes kod susjeda i kod kuce prebijes ~enu i djecu nikom nista ali nedao ti bog biti napusen. bivsi sam ovisnik i u odr~avanju moje apstinencije mi poma~e trava da nisam sa igle presao na travu(i metadon naravno) sad vjerojatno nebi bio meu ~ivima.imam troje djece i vjerujte da bi vise volio da puse nego da piju alhohol.pogledajte `eksa i vidjet cete sta cuga radi od "ljudi".pozdrav

jul 2010.

dOBIO SAM 200 DOLCE VITA .... SADA IH SAMO TREBA PODJELIT ....

jul 2010.

Uploaded with ImageShack.us
He-ManLEGENDA

jul 2010.

Cover je stvarno do jaja :thumb::respect::thumb:

jul 2010.

Ha,ha,ha!!!!! Odli no prvo izdanje!! :thumb::thumb::thumb::thumb:
KrejzyPOZNAVALAC

jul 2010.

Odlicno izgleda :sun2: znaci to se moze nac u smart snail shopovima? od kad ce bit dostupno? ili vec je? :P
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

jul 2010.

Danas mi stigao primjerak. Odli an tisak i izgleda zanimljivo i kvalitetno, ve eras ga malo prolistam jer sam skroz u poslu danas pa ne stignem. Sve u svemu odli no da i na naaim prostorima postoji nea tako. peace dobri ljudi:joint2:
bozgaLEGENDA

jul 2010.

Gdje se mo~e nabaviti primjerak dolcevite?
He-ManLEGENDA

avg 2010.

http://www.budimozeleni.org/droga/Marihuana.pdf :ohno:
SekachAMBASADOR

avg 2010.

Istina je sve sto pise unutra...pogotovo dio gdje pise da marihuana zaglupljuje i unistava pluca...da, da... Eto na mom primjeru...bolovao sam od bronhitisa od 10-og mjeseca svog zivota do svoje 16-e...pola godine nakon sto sam poceo pusiti maricu...da nisam pusio imao bi zdravo razvijen bronhitis i zivio bi zdravije i ljepse...weeeeeee... -.-' Vjerojatno bi i dalje imao zdravih 40kg, umjesto sadasnjih bolesnih 85kg stecenih u teretani... Takoder da nisam pusio, sada bi vjerojatno imao IQ 600, a ne ovih 136 po Menzi i ne bi radio ovaj sugavi posao web dizajnera gdje zaradujem vise od tih kvazidoktora koji pisu takve stvari... :sick: Izgleda da mi preostaje jedino da prestanem se "drogirati" i pocnem zivjeti zdrav zivot... :icon_lol::icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se