VUTRA
ForumMarihuanaAktivizamMolimo PomoĆ Ovako NemoŽe Dalje!
LEGACY

Molimo PomoĆ Ovako NemoŽe Dalje!

94 odgovora9,062 pregleda
dombaPOZNAVALAC

okt 2007.

NEVJERUJEM ETO NEVJERUJEM!Najrae bi otiao toj curi i izbo je no~em jer je kurva to i zaslu~ila!U vau zapalio je joint!A KO NIJE?! KO NIJE ZAPALIO TRUBU?!Nek se nosi i svi politi ari i svi predcjednici i ovaj glupi grad u 3 pi*** materine i neka propadne da bog da svi krepali u glupom osijeku! ovjek ubije ovjeka nikom niata..ata 2 i pol godine....frajer naravno ko ima novaca ko blata nemo~e mu nitko niata...ALI NE! IM SE NAE NETKO TKO JE SLAB I TKO NEMA NOVACA ZA JEBENIG 10 TRUBI! ALI GOVORIMO O 10 TRUBI PA TO SAM POPU`IM U JEDNO POPODNE KAD MI SE DA!ON DOBIJE 2 GODINE ILI 3 GLUPOG ZATVORA!I TO JER GLUPA KUJA NIJE ZNALA `UTITI! A OSNOVNO PRAVILO I PO`TOVANJE PREMA DILERU JE AKO TE UHVATE TVOJE JE I TI PADA` SAM!`TA POVLA I OVJEKA ZAJDNO U RUPU GLUPA O AKO NEZNA` KAKO SAKRITI I PRENOSITI }I}U NEMOJ NITI PU`ITI! naravno curi niata..ona je rekla svoje i nikom niata! Isuse kako sam bijesan,i ljut nemogu vam opisati!!!! Joa jedan sluaaj da se vidi da policija kao pravi reda...NA SOBAMA KOJE NEMAJU NOVACA I KOJE MOGU KAZNITI OKO 10 TRUBI! AKO STE TAKVE FACE GDJE STE POLICIJA BILI KAD JE NUKI BIO U GRADU...KAD JE PAP HODAO ULICAMA...A `TA JE ONDA?!ONDA JE BILO A NEEMO NJEGA ON IMA NOVACA! ON JE JA I! MA NOSITE SE SVI U TRI PI*** MATERINE I POLICIJA I ZAKON I SUCI I ZATVOR I PREDCJEDNIK I OSIJEK I OVA GLUPA DR}AVA I SVE! MRZIM VAS DO GROBA! A.C.A.B. 4EVER! Ovako ovaj lanak i spoznaja me je toliko i~ivcirala i razo arala te tako duboko u meni probudila bijes da nemogu samo mirno sjediti i gledati kako vlast pravi budale svima oko nas! Zato sam..na~alost nemogu ovo sam.... Pravljenje peticije i to na trgu ili gdje ve! Ljudi iz osijeka..iz drugih gradova...bilo gdje bilo kako! Dali ete stvarno dopustiti da naaa vlada tako pravi budale od nas?! DA RADI `TA GOD HOE SA NAMA I KAKO GOD HOE?! Ljudi pri amo od 10 joint-ova marihuane 4 godine ili 3 godine. A silovanja,pedofilija,ubojstva...isto do 4 godine MAXIMALNO! U KOJEM MI TO SVIJETU }IVIMO! Ovdje bih se dogovorio ako ste za da napravimo peticiju,da pokrenemo neatom,da se naemo na trgu i napravimo okvirana obrazlo~enja da puste de ka,ili da se neato promijeni! BILO `TO! Jer ja nemogu viae sjediti mirno i gledati ovaj zakon! Za prijavu i dogovore oko peticije molim da pomognete mi ovdje: http://forum.net.hr/thread.jspa?threadID=462648&tstart=0
BeyondLEGENDA

okt 2007.

Nisi jedini :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: Evo joa mjesec dana, ako SDP doe na vlast, trebali bi dekriminalizirati, poprili no im vjerujem makar nikad neznaa. Ako ne dou na vlast onda se mislim aktivirati nekako

okt 2007.

Ovo je stvarno katastrofa, upravo sam procitao clanak, ne znam sto je zalosnije... Takvi prijatelji ili takav sistem...
BeyondLEGENDA

okt 2007.

Pazi ove komentare: Isprani umovi, a takvih je puno izgleda jer je zakon doneaen...
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

ma dobro, vecina na tom forumu je ipak protiv, ovo su dva mamlaza koji ne kuze doslovce nista. izbori su za manje od mjesec dana. vidjet cemo sto ce tad biti. mislim da ce istinski tragicna vijest biti ako ponovno izaberu HDZ, i to tragicna ne samo u smislu dekriminalizacije. a kako sad stoje stvari, prema anketama, to je vrlo vjerojatno. IZADJITE NA IZBORE!!!!
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

po meni je ovo pozitivan dogaaj za tematiku vutre, ali na~alost ne i za krunu:( stvarno mi je ~ao lika ali skroz mi ga je ~ao.dvije godine za 10g, mislim sve znate zaato pozitivan? e pa zato ato jedan od glavnijih medija prikazuje, uvjetno re eno 'dilera' kao ~rtvu. ma da ona dva debilna komentara pokazuju kako se plitko razmialja tako da stvarno neznam ato bi reko i dobro je ato je jutarnji malo dao bibera policiji mislim ispri ali su kako izgleda taj diler koje hvata policija sram ih bilo ACAB
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

eh da bilo bi dobro napravit plakate sa siluetom okrivljenika a ispod njega plo ica gdje piae njegova krivnja i kazna ali sve smo mi to ve pretresli jel tako eto sad prilika da se neato i pokrene mislim ko ima volje nek izvoli
LowriderISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Eeee vidis brate te picke i shmekeri poput te cure su najgori u svemu ovome. Taj lik jos bio dobar izlazio joj u susret gotivio je a rospija propjevala samo da izvuce svoju bulju. Pa kad mi neko kaze dileri ovo-ono, sta ces brate kad je najbolje tako. Svakom ko ti dodje kupovat najbolje je strah utjerat u kosti pa ce razmislit dobro hoce li propjevat bas kao ta kucka da te uvali. A.C.A.B.
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

e da smo mi pravi kanabis aktivisti sad bi svi mogli zatrpati medije s nekim pismima mailovima i tako neato sli no ali jebiga nema se para, nema se volje, ima pametnijih stvari u ~ivotu, mora se radit, i na kraju krajeva kako se boriti protiv inkvizije?
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

neki ovdje se sjeaju onih bizarnih informacija o puaenju vutre u duhovne svrhe:wave: evo lik je uspio doi do strasbura i eka presudu sada http://www.cannabisassembly.org/hall.html svi smo na iglama, i grisckamo nokte.. ako neko mo~e do do kesera nek mu javi o ovom slu aju nisam pravnik ali da sam na njegovom mjestu ja bih se izvla io na l 19 povelje o ljudskim pravima slobode i ostalo znam da e tihojla sad re kako su zaknoi usklaeni, ujedna enost i ostale pravosudne bulaitarije koje se u e na faxu. I ve been there znam ata pri am. ali nemoa o ekivat od inkvizicije da te pusti zbog toga ato si vjeati ario ( itaj dilao) primjer iz engleske nam pokazuje da je onaj lik uspio doi do strasbourga njihova dva slu aja se razlikuju ali ja bih igrao na tu kartu, i ako niata drugo otezao, tko zna mo~da i napravio presedan.posebno ako mo~e malo podmazat pardon ne eka presudu ve suenje ma da mi sve to isti qrac sudija te fata sudija ti sudi - kak ve ide ta izreka
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2007.

A ja se baa pito ata nema Dombe i eto ti vraga MA ovo je katastrofa ali totalna ali jedno je sigurno pozitivno da se to fino u medijima objavilo na ovakav na in
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

tuzno...nekuzim to sa ubojstvima...puno je bilo slucajeva kad se bogatasi oslobode.. uz ovakve recenice.."zasto nekome upropastiti zivot ako je slucajno pijan ubio nekoga.....nije razmisljao cisto.".. WTF.. zao mi je Kesera...i svih onih koji imaju ikakve veze sa kaznenim clancima i nasim pravosudjom... netko je trazio sliku nekakvu?... evo nesto slicno...
LowriderISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Kadija te tu~i kadija ti sudi. :punch2: :icon_cry:

okt 2007.

...i jos jedan od mnogih dokaza da sistem ne funkcionira, niti ce uskoro funkcionirati... a i sta glupaca ide pricati od kud joj??? ah "divnih" li ljudi... i sta ce sad policija sa zaplijenjenom travom? bla bla bla, idu mi na zivce... ili sami poduvaju tu travu, ili ima jedan konkretan primjer u mome gradu, jedan roditelj dade svojoj kceri zaplijenjenu travu nek je ona proda svojim prijateljima.ma molim vas... svarno divno... niste, da se dalje ne zivciram necu vise o tome razmisljat...
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2007.

eto, ljudi dragi pa vi samo glasajte za HDZ.. mislim, nejde to nikoga posebno ali realnost je da nikad nitko "nece glasati za hdz" a kada dodje vrijeme izbora HDZ pobijedi. nadalje, to nisam vidio da je bilo spomenuto. U ISTIM novinama (jutarnji list) je takodjer i clanak o POLICAJCU koji je konzumirao kokain u bircu!!! A Ali gle cuda!! Njemu vjerojatno nece biti sankcija osim packe po prstima. Usput, za covjeka kazu da je i zlostavljac svoje zene. Dakle, ljudi moji, izgleda da mi imamo krivi pristup i pogled na zivot. Zapaliti joks i malo se opustiti, nasmijati s ekipom, pisati pjesme ili sto vi vec radite kada se napusite je krivo! Treba uzimat belo i zuto, tuc doma zenu i djecu, ponevjeravati milijone kuna, baviti se gospodarskim kriminalom, podmicivati sve zivo i biti djubre! ocigledno, to je smijer u kojem ova drzava treba ici. Ili pojedinci zele da ide. Naravno da je ovo sve teski sarkazam. Umjesto da napredujemo mi (hrvati) vracamo se unazad! Danas kada sam procitao jutarnji list bilo me sram ZIVJETI u hrvatskoj, BITI hrvat i biti ziv u ovo cinicno, nepravedno vrijeme. i na kraju, kao pravi balkanac kojim me cini moja drzava i sistem koji me okruzuje, bit cu vulgaran: Trenutnu vlast treba stjerati ne u tri nego u tri milijona p**kih materinih!!! Ako ne na izborima onda vilama i stihacama na markovom trgu! Vile i stihace ce tamo vrlo dobro shvatiti posto ih je velika vecina ionako SELJACINA (pritom, ne mislim da su seljaci. Biti seljak je zivjeti na selu. U tome nema nista lose, tu i ja spadam, no BITI SELJACINA je karakterna osobina koju su toliko dobro usvojili svi oni koji nam kroje zakone i zivote a ne znaju ni sami sebi zavezat petlju na cipelama.) jos se nisam ohladio te sam poslao jutarnjem listu svoje pismo i molio ih da ga objave, ako to nece uciniti, eto ga ovdje barem da je negdje vidljivo. "Dogodio se ozbiljan napad na zdrav razum. Uhicenje i osuda Krunoslava Kesera upravo je to.Napad na zdrav razum i bezuman cin kojeg su i suci svjesni no oganiceni zakonom, bepomocni promijeniti ili izbjeci. Vec je bilo receno kako je gospodin Keser dobio dvije godine zatvora (i to uz olakotne okolnosti! ) a s druge strane, za ubojstvo ili ponevjeru 50 mil. kuna, dobiva se kazna od 2.5 godina, odnosno 6 mjeseci manje nego da je gospodin Keser bio osudjen bez olakotnih okolnosti. Postoje tri kruga ljudi koji su citali clanak o njegovoj osudi. Prvi krug ljudi su ljudi koji su u potpunosti svjesni problema. Drugi je krug ljudi koji su djelomicno svjesni problema i treci je krug ljudi koji nisu ili ne zele biti svjesni problema. Sto vlastitom, sto tudom krivicom. Ovaj je clanak namjenjen drugom i trecem krugu citatelja. Velika se hajka vodi protiv droge. Medju tim drogama je i marihuana. Zalosna je istina da danas postoje ljudi koji smatraju kako se ona uzima intravenozno ili cak smrce!! Potrebno je ljude upoznati sa cinjenicama kako bi samostalno mogli zakljucivati i kako bismo sprijecili jeftino skupljanje predizbornih bodova na racun neinformiranosti. Na jednom od plakata hdz-a pise kako su oni protiv legalizacije droge. Ne pise konkretno koje droge. Trenutno, vlast ne radi diferencijaciju izmedju droga. Kokain, heroin, speed, marihuana, hasis. Sve je to isto u ocima javnosti cije neznanje ide na ruku onima koji to neznanje iskoristavaju te iz njega izvlace korist. Nuzno je one koji ne znaju informirati i dopustiti stvaranje misljenja na temelju cinjenica a ne selektivno iznesenih poluistina kako je to slucaj. Marihuana je droga. To je uvrijezeno misljenje. Mozda i ispavno. Na stranu sve studije koje su pokazale kako je alkohol stetniji.Cigarete, o kojima ljudi javno priznaju da su ovisni i tko zna koliko vrsti lijekova o kojima ljudi jesu ovisni. Neka bude droga ako vam je tako lakse. No neka bude droga o kojoj se zna istina. Prvo i osnovno, marihuana u smislu "droge" je cvijet biljke marihuane koji se pusi pomijesan sa duhanom. Takav kakav je. Prirodan. Ne smrce se, ne konzumira se intravenozno. Predoziranje je nemoguce. Smrt uzrokovana marihuanom je nemoguca i nikada se nije dogodila. Kada se popusi marihuana, najgore sto se teoretski moze dogoditi je mucnina nakon koje sljedi povracanje. Nakon nekoliko sati sna, osoba ce biti kao i prije uzivanja. Marihuana ne izaziva agresivno ponasanje. Nikada. Cak i kod fizicki agresivnih osoba. Takodjer, osoba pod utjecajem marihuane ne dozivljava halucinacije i ne predstavlja rizik za sebe ili one koji je okruzuju. Nije bezopasna jer njeno ucestalo zlorabljenje moze utjecati na motivaciju pojedinca no i ne mora. No, daragi citatelji, najopasnija je dezinformacija. 60-80posto mladih probalo je marihuanu. To je cinjenica. Cinjenica je i da vi kao roditelj mozda niste primjetili i nije bilo nikakvih ozbiljnih posljedica po vaseg sina ili kcer. Mozda zapale vikendom ili jednom na mjesec ili jednom na godinu, onako, prikladno. No vazno pitanje je ovo: Budete li i dalje vi kao mlada osoba, roditelj, djeda ili baka i dalje dezinformirani, zakon koji ne diferencira marihuanu od drugih, tezih i opasnijih droga mogao bi unistiti vase dijete. Brata, sestru, oca ili cak majku. Zelite li da zbog cvijeta jedne biljke koja je legalizirana u Nizozemskoj i legalizirana za uporabu u medicinske svhe u Njemackoj vase dijete ili netko vama drag zavrsi u zatvoru na dvije, tri, pet godina?? Poput nekoga tko je pocinio ubojstvo?? Ili Ukrao 50 mil. kuna? Zelite li da vase dijete koje ima odlicne ocjene u skoli ili na faksu ide u ZATVOR zbog cvijeta jedne biljke koja ne izaziva ovisnost na par godina? Mislite li i dalje da je marihuana opasna droga? Ako da, VI kao roditelj ste zaduzeni da sprijecite ili sankcionirate svoje dijete u njenom konzimiranju a ne policija i drzava. I to kaznom zatvora na nekoliko godina. Koje god vase misljenje bilo nakon ovog dobronamjernog pisma, vjerujem da cete se sloziti da ovakav zakon ne moze i ne smije opstati. Kao ni vlast koja takav zakon donosi i aktivno provodi. Zar je Nizozemska propala nakon legalizacije marihuane? Jesu li svi ljudi u nizozemskoj narkomani? Naravno da ne. To je prepoznala i njemacka i belgija. No mi umjesto da zdravorazumski sagledamo realne cinjenice, sa povezom na ocima u mraku marsiramo na zvuk glazbenog okestra vlasti koji ni sam zasigurno nije bilo svjestan nekih cinjenica u ovom pismu. Budemo li za 50 godina jos uvijek tu gdje jesmo, ne samo u pogledu legalizacije marihuane nego opcenito, dragi citatelji, mozemo kriviti samo sebe same i nikoga drugog jer dopustamo drugima da nam kroje istine i kao slijepe ovce vode nas putevima koji njima najvise odgovaraju. Ne dozvolite sami sebi da se vama manipulira na osnovu iznosenja djelomicnih istina."
Svizac_:)ENTUZIJASTA

okt 2007.

Fino sro eno...svaka ast!
OgrazISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Apsolutno se slazem sa svim i jos: ne glasat za adeze jer su debili i podvode se amerikanchanima koji su neprijatelji biljkici a sve zbog kapitala. I WILL WOTE FOR COMUNIST PARTY.
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

e, ajd bas javi jesu objavili il ne, jako me zanima...
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

pa kupi novine oek hehehe ili pogle u kafiu na kavi
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Mozda nije u "ljepoj nasoj" trenutno pa nije u stanju covjek.. Potpuno se slazem sa svime recenim i na mene mozete racunati u svemu.. od peticija, prosvjeda itd.. Probajte nagovorit sta vise ljudi i prosirit vas glas na sto vise ljudi da glasaju za SDP nebi li stali na kraj ovom apsurdu od zakona. Zdrav razum mora prevladati..
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2007.

7 je ujutro a odgovor jos nisam dobio. Mozda biti sutra, ako ne onda ni nece uopce. Tko zna, mozda je urednik/ca bas neki zadrti hadezeovac. u neku ruku, nekako mi je drago da se sada vidjelo kakva je to nepravda. Sada po mom misljenju dolazi do kriticne mase koja ce prevagnuti ka zdravom razumu. Ovaj je dogadjaj potpuni apsurd no ujedno mislim da je mozda i pocetak normalnijem shvacanju sviju nas koji si katkad volimo zapaliti. Marihuana mora biti demistificirana u ocima ljudi koji o njoj bas ne znaju mnogo. A takvih ima jako puno. Njih ne zanimaju trivijalne stvari, ali kad se procuje da covjek zbog 12.5 g biljne materije ide dvije do tri godine u zatvor kao i neki ubojica ili ponevjeritelj, to ih zaintrigira i uzrokuje da do njih dospije vise demistificirajucijih informacija koje vode ka nekom normalnijem shvacanju stvari. kao sto rekoh, mislim da je situacija dosegla kriticnu masu i da ce se stvari nakon ovoga morati mjenjati. ako ne, ja cu definitivno ispuniti svoj plan i odseliti se iz ove "lijepe nase" koja ukoliko ostane ovakva, nepromjenjena u svim pogledima, zasigurno ce postati nista vise od krda bezumnih lakovjernih ovaca koje se sisaju bez reda i racuna. vidjet cemo kako ce se situacija odigrati. iskreno se nadam da kolege u SRB i SLO i MAK i BiH nemaju ovakvih bezumnih poteza od strane svoje vlasti.
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2007.

potpis weed killah...
dombaPOZNAVALAC

okt 2007.

prijatelju Weed Killah eto nemam rije i!Neka neodgovore! Pa ata hoemo se tu predati?Zbog neodgovorenog pisma?Dali ste stvarno spremni sada sjediti i gledati kako se ovakvo sranje provodi i mirno palizi ~i~u govorei"ma to se meni nee dogoditi"! ILI EMO JEDNOM OD KAD SAM NA OVOM FORUMU PODUZETI NE`TO?! Ja sam premlad i neznam niata o politici ali koliko neznam niata o peticijama,toliko sam voljan pomoi! Dajte jel ima netko tko me mo~e uputiti,obratiti,tko zna kako legalno praviti peticije?Se treba obratiti nekome sa vlasti u Osijeku? Dajte MOLIMV VAS pomozite mi! I joa neato! Peticija nee uspijeti...znam to....narod je preglup da skine povez sa o iju i progleda. I nemoramo niti uspijeti!De ko e biti u zatvoru..sve e biti sranje. ALI *****U MATER NEKA BAREM UJU GLAS ONOGA `TA MI MISLIMO O TOME!
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

radio sam u medijima i mogu vam rei da tisak nee takvo pismo objavit, jedino ako im neko plati, a tko bi to mogao platit pa mo~da sdp ili netko iz kanabis aktivisti kog lobija (kao da takav postoji hehehe) zato jer oni guraju tu politiku ali opet sdp ne ~eli politiku dekrkiminailzacije na sva zvona tako da sumnjam da e objavit mediji bi jedino radi senzacije objavili 'hrvoja' onog homia s big brothera samo ato bi u ovoj varijanti to bio puaa marihuane koji izlazi u javnost sa likom, imenom i prezimenom a takva se budala joa nije rodila, ako si gay ne idea u zatvor samo se obrukaa, a za vutru idea u zatvor.... jedino ato se mo~e napraviti jest poslati kratko i kategori no pismo u stilu ' KZ.173 PROTIV SLOBODE LJUDI' ili tako neato sa milijardu potpisa dole jedino onda bi objavili a ispod naslova bi tekstom dali svoju interpretaciju tog naslova ato je takoer akakljivo mah..dok se ne pojavi netko s lovom, poznantsvom, utjecajem ili u najbolejm ali najneizglednijem slua ju kriti na masa do tada e inkvizija ostati sjediti visoko na tronu

okt 2007.

Nemogu vjerovat.Mislio sam glupi ljudi,glupi politicari pa sto ne i glupi zakon ali nisam vjerovo da ljudi mogu biti toliko bez srca da nekoga kome je zivot i ovako tezak uniste sve........ Sto mozemo uciniti.....malo... Mislim da za pocetak treba prosiriti vjest izvan Hrvatske,kontaktirati sve koje se mo~e pa kad neki Njemac ili bilo tko iz EU procita ovo pomislit ce kakva jadna dr~ava....i super....mora doci do nekoga tko ce reci kako se mozemo nadati da cemo uci u EU a tirani.Predla~em da na sve moguce sajtove,forume koji imalo imaju veze s ovim javimo ovu jadnu vijest.Bilo bi dobro da pisemo tko je gdje slao inf i kakve su reakcije. Nema korisit ali ja cu svejedno napravit neki plakat il tak neat ili bar text isprintat i zaljepit u akoli.Bar da saznaju svi oni kojima to neato znaci.
kotvaENTUZIJASTA

okt 2007.

Neznam ato rei, ovakve presude su zbilja smijeane...
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2007.

bojim se da to nije nimalo smijesno...
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

okt 2007.

}ao mi je ovjeka jer je njemu ~ivot uniaten.:icon_cry: Morali su nai primjer za druge da bi pokazali kako se ne aale, ali mislim da je to sve opet i opet u svrhu uzimanja glasova. Ovo je ~alosnije u tu ruku ato kod njega nije pronaeno niata dodatno, zna i ni bijelo ni ~uto, nikakvo oru~je...nikakvi novci... Imam dosta informacija kako su ljudi bili uhiivani sa kokainom, oru~jem i krivotvorenim nov anicama gdje je policija korektno napravila svoj posao, a ti isti ljudi su unato nepobitnim dokazima bili na slobodi u roku 48h. Netko ateka... Treba napomenuti da je policija tu prva jer ako e vas netko privesti to su oni...sad su dodatno sjebali i pravosue koje nam je bilo jedini "spas", tj. prilika da se pojedinac izvu e. Ali me zanima ato e biti kada uhite nekog dilera (osoba sa 2 grama heroina:kackepieksen:)...koliko e ta peder ina dobiti zatvora.
dombaPOZNAVALAC

okt 2007.

Hm sa 2 grama heroina....kontam si niata :D jer ako kupuje heroin onda ima para pa e se ve on nekako snai! Definitivno ovo ato se dogodilo me jako jako jako razljutilo,....sad i sam shvaam da nema pomoi ovjeku ni nikome,peticija,plakati,bilo koji oglas u novine. Na~alost ali samo bi pomogli ljudima u vladi i sli no.Zaato? Kad bi ljepili plakate,davali se u novine,peticije,prvi bi totalno sebe otkrili i to 100 posto a znamo ve kakav je zakon!Drugo to bi tako dobor doalo medijima i sli nom,...kao ato je netko gore napisao umjesto naslova u novinama tipa"borba za pravo",...stavili bi neki naslov tipa:"Mlaa generacija ovisnika o lakim drogama se bori za pravo...".Stoga bi joa viae nas napali i definitivno bi nas sve ujebali i ukopali do groba.Jer onda bi ialo dalje da se vidi da ima joa takvih koji puae...ma ata puae...NA IGLU UZIMAJU DROGU!...pa bi glupi neinformirani...LJUDI KOJIMA JE VLADA I POLITIKA ISPRALA MOZAK!,..rekli..pa naravno ajmo glasati za nekoga tko e to sve suzbiti...i nakraju ata dobijamo.....jedan veliki ***** nama u elo!I to samo zato ato bi pokuaali napraviti neato druga ije....pod ovim mislim da su ljudi glupi..nisu baa puno razli iti od ovaca koje vodi jedan pas ov ar....e pa taj pas ov ar je politika i vlada...a ovce su ljudi...sve ato pas ka~e da gdje da idu one idu bez da se i jedna pokuaa opirati jer dok je njoj dobro boli ju on za druge ovce.Jadni smo narod stvarno,i to smo jako jadni i sebi ni....Velika vjerovatnost da se o ovome kao i o svakom drugom postupku koji je bolestan i nerealan zaboraviti....biti e dignuta praaina koji tjedan i opet sve postarom...nikom niata...takvi su ljudi tu u hrvatskoj,..bijedni i kao konji kad vuku kola gledaju samo naprijed! Ljudi popud nas e uvijek biti druga iji i odstupati od onoga ato drugi ljudi zovu "normalnim" iako danas normalno je postalo jako nedefiniran na in...i doista se sla~em sa svime ato ste rekli!Iako nikada neemo se slo~iti sa ljudima koji su dozvolili da se ovako neato dogodi ovjeku!Nemogu rei da nisam ovo o ekivao, ekao sam dan samo da netko najebe jer nije ovaj zakon od ju er izglasan.... Naaa najvea greaka nije ova ato neemo niata poduzeti..ili da poduznemo neato neemo uspijeti....ne.... Naaa najvea greaka je ova: REAGIRALI SMO TEK KAD SE SRANJE DOGODILO A NE ONDA KAD SU REKLI JE TAJ ZAKON POSTAO VA}EI! Ali nekrivim vas....nekrivim nikoga.....ljudi su ina e takvi da prvo mora biti sranje da bi se shvatilo da je to..pa sranje! Zato za ubudue naaa strana gledanja na cvijet i njihova strana gledanja na cvijet nebi se trebala nikada sukobiti...jer na~alost....budale neznaju kad je dosta...neznaju o em pri aju...one su kao ato sam rekao gore..ovce..koje sve ato pas bude napravio one su iza njega! I kratko i jasno...mo~emo se jebat! Bilo i biti e...ljudi idu za veinom bez obzira dali je veina upravu ili nije! Jedino ato mi mo~emo sad je sjesti,gledati,i moliti boga da e jednom doi razum ljudima!Iako teako da e to ikada doi.....jer nije da ljudi nemogu razumijeti neke stvari! LJUDI IH NE}ELE RAZUMIJETI!
BeyondLEGENDA

okt 2007.

Tako je! Potpis!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

Ovo su rezlulati ankene provedene na stranici Jutarnjeg lista... Zakon zbog kojeg se za 12,5 grama marihuane mo~e zavraiti na dvije godine u zatvoru treba: POO`TRITI - 20,48% UBLA}ITI - 68,47% NE MIJENJATI - 11,05 Ukupno glasova - 2607
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Super.. ova anketa daje malo nade.. Ali ipak su tu glasali obrazovani ljudi koji se znaju sluziti racunalom i doci do ispravnih informacija putem istog.. Na nasu zalost to nije stvarno stanje u hrvatskoje gdje vlada vecina zatucanih seljacina koje gutaju sve sta vlast prosere. Isprika na rjecniku ali.. ma kakva jebena isprika.. zatvaraju covjeka u kavez kao zivotinju na 2 godine radi ljekovite biljke??? A ja da se ispricavam? UFFFF
doomerLEGENDA

nov 2007.

Glasujmo za SDP : D
TihojlaENTUZIJASTA

nov 2007.

jel se to samo meni ini ili ste svi promaaili injenicu da je ovjek osuen zbog DILANJA! A poato je minimalna propisana kazna 3 godine tip je dobro proaao. (prema naaim zakonima), a kad su ve po ele politi ki obojeni komentari oko ovog se sla~u i SDP i HDZ i HNS i HSP , zapravo sve stranke koje su danas u saboru. Ovaj lanak zakona se nije ni mjenjao zadnjom izmjenom zakona powered by HDZ. Diler je diler je diler je diler ... Ekipo odlu ite se dal ste za to da se prekinu ka~njavati ljudi koji duvaju ili ste za to da se prekinu ka~njavati ljudi koji zarauju na preprodaji droge. isto sumljam da gore navedeni tip nije ili nebi trgovao heroinom da mu se to isplati.
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Ok.. meni nisu bas jasni neki pojedinci tu.. Naime sa neke strane tvrde kako je trava zakon.. konzumiraju itd, a sa druge strane PLJUJU po ljudima koji im to omogucuju. Nemaju svi ljudi uvjete za uzgajat svoju travu, a osim toga uzgoj je jednako kaznjiv kao "dilanje". E pa upitao bi te pojedince da mi odgovore ako su zakoni za dilanje i gajenje takvi kakvi jesu.. na koji nacin vi dolazite do svojega dima? Zivo me zanima jer svi puse pa da se i ja ukljucim u vas carobni bezgresni ciklus. Takodjer bi pitao jel po vama isti status imaju "diler" trave i diler heroina, te sto ih cini toliko losima u vasim ocima? Koje je vase rjesenje za ocuvanje kanabis kulture medju prosjecnim korisnicima posto svi toliko mrzite dilere? Mene je nekidan izigrao jedan od njih i navozo me ko idiota, potrosio sam 30kn na mobitel i nakraju nista od trave.. al ne ljutim se jer znam da lik riskira 3g zatvora da bi nekome sredio dim i da ne dila nista osim trave. Nikad ga vise necu nazvat u zivotu, al zbilja se ne ljutim. Da budem potpuno jasan nikad osobno nisam dilao ista u zivotu niti namjeravam.. ova pitanja su cisto iz razloga sta mi nije jasan vas stav.
kanehbosemAMBASADOR

nov 2007.

ne treba se tu puno objaanjavati neki od nas imaju vjere u pravosue a neki nemaju ja sam prestao biti naivan
dombaPOZNAVALAC

nov 2007.

Da diler je diler.....koji kad ti treba dima prodaje tebi travu.. ....
TihojlaENTUZIJASTA

nov 2007.

ekaj malo. Jel taj diler meni daruje travu ili mi ju prodaje? Ponaaate se kao da taj diler poduzima taj rizik zbog mene a ne zbog sebe. ovjek je odabrao taj na in kako bi doaao do love. Sla~em se da on poduzima rizik ali taj rizik je itekako uklju io u cijenu. I da diler je diler je diler je diler... jer taj diler meni prodaje travu jednako kao ato e ju prodati nekoj maloljetnoj osobi. On prodaje meni travu jednako kao ato e prodati E, kao ato e prodati ~uto, bijelo ... Ponaaate se kao da su dileri socijalne ustanove koje se brinu za vaau dobrobit. Dileri su ljudi koji zarauju lovu od toga ato prodaju drogu drugim ljudima. Nema tu romantike, nema tu brige za ovje anstvo, nema tu ideala tu je prisutna samo korist ... care samo pare.

nov 2007.

Lik uopce nije diler,jednako je diler ko sto smo svi mi kad nekad sredimo nekom. Postoje dileri koji se klone i nikad ne prodaju ~ute jer kvari muaterije jer onda prodajes samo jedno ili ne ~ele prodavat ~uto da ne sjebu nekom ~ivot i takvih je zbilja puno. Pa zar ne poznaa nikog ko po cjele dane puai i usput prodaje. Nisu svi diler isti...to je poso ko i svaki drugi....dobro ne baa ko svaki drugi ali u rangu policajaca ili pravnika je.....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

LOL ovakvu primitivnu generalizaciju jedne skupine ljudi nisam dugo cuo. A sta ocekujes da ce ti robu dat besplatno??? Mislis da ju je on/ona dobio besplatno? Jel ti davaju pivu besplatno u pivnici? Jel znas koliko treba para za uzgojit 100g trave? Odakle vadis info da svi dileri trave prodaju pred skolom djeci drogu? Odakle vadis info da svi dileri prodaju E, zuto, bijelo? Ja osobno u zivotu nisam naletio na nekog tko prodaje travu da je u stanju nabavit i gore navedeno.. obicno se time bavi totalno drugi djir ljudi. Pa nemogu vjerovat sta citam.. A sta su onda pekari, mesari, trgovci, politicari?? Oni ti dijele stvari na ljepe oci i veseo smjesak? I uz to ti pomognu preci ulicu kad izadjes iz trgovine, a pare im nisu ni na kraj pameti? Imaj na umu da droga koju spominjes je upravo biljka radi koje se vode polemike kako je nepravedno osudjena od strane drustva i kako obrazovani dio populacije otvorenog uma dolazi do pravih informacija u sve vecem broju. Doduse sporo ali konstantno. Ako tu biljku zbilja smatras u kontekstu u kojem spominjes "drogu" onda neznam sta radis na ovome forumu. Za kraj sve sta ti imam rec frende je daobog da ti se na telefon vise nikad javilo neko "smece" od dilera. Ako ti je stav zbilja takav kakav navodis u postovima iznad onda ces ovu moju zelju shvatit maksimalno pozitivno i bez ljutnje nadam se.

nov 2007.

ja sam iz sa i nedavno sam pao pa se zamisljam u takvoj poziciji uhhhh medjutim meni je bilo prvo djelo, a i kod nas je krivichno od nedavno josh uvijek nisam nisht dobio od suda al mislim da che me osloboditi ovo shto se momku dogadja je nemoralno fakat. iako mislim da iza sve ove priche stoji neki narkich koji je od prije proganjan pa su mu ovo samo prishili kao "prodaja" trave da bi ga policija mogla sklonit sa ulice na duzhi period al opet to samo mislim ne znam ne vjerujem da bi nekome normalnom ovakvo neshto uradili jer to nije rege..
dombaPOZNAVALAC

nov 2007.

http://www.net.hr/zdravlje/page/2007/11/22/0204006.html Naravno eto javljam se sa novim vjestima. Marihuana suzbijena ali sva kemija je na poveanu...zaato suzbiti vee prave dogre kad mo~emo marihuanu:D AHAHAHHHA isuse starno treba nekoga ubiti... anyway,..javljam se sa sljedeim. Prije 1 tjedan prijatelj mi je pao sa 2 panja marihuane,...bio je ju er na sudu....rekli su da joa moraju odli iti hoe biti 1 ili 10 godina. JEDNU DO 10 GODINA ALI MISLE DA E BITI OKO 3 ILI 4 GODINE!!!!! prijatelj sa kojim sam onako super,...dimili skupa prije,...i nije niata drugo prodavao osim marihuane,...i to je prodavao samo ljudima kojima zna..tj njima rijeaavao Ma nemam rije i!
DeleeshzISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Situacija je prejadna sto se tice zakona! mogli bi vjecno o tome! sad sam se sjetio: neka hrv. politicarka ( na nekom vecem mjestu, neznam sad tocno) je rekla da nezna razliku izmedju jointa i xtc-a ... ??? ko si ti da odlucujes..? jebo pas mater politicarima, sve su to govna. nema dobrog politicara- samo manje pokvarenog.
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Ma katastrofa treba se organizirat jedan dan i sve policijske postaje u dr~avi zapalit i sanaderu sve satove pokrast
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Zalosno.. nabijem ja zapadnjacku "demokraciju" i "slobodu" na*****
dombaPOZNAVALAC

nov 2007.

Ma eto to je naaa dr~ava,...NA`A JEBENA SLOBODNA DR}AVA NA KOJOJ SERE` KAD TI TO NETKO KA}E! ma nemam rije i,...uope nemam rije i,...
BeyondLEGENDA

nov 2007.

Da bude ironija vea to je izjavila MINISTRICA pravosua ana lovrin (HDZ). tako je :icon_lol:

nov 2007.

Da :iamwithstupid:svi oni znaju o cemu pricaju,tj.da su nekad duvali pravu stvar(verovatno jesu neko sranje pa se razocarali)ne bi se bavili politikom nego bi bili slobodni ljudi,a ne beskicmenjaci,,,,,,:violent018:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se