LEGACY
želim biti bolji,želim da moj drug,sestra,brat,ovaj,onaj...bolje živi
36 odgovora4,000 pregleda
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#1
Ili barem,da ga ne leaim ~ivota!!! pa posle sory,no
u me nesto mori...
Osobno se joa uvek,pre
esto "uhvatim" da upravljam avto-pod utijecajem marihuane( da ne serem, samo protiv alkohola) Iskreno re
eno,moje su motori
ne sposobnosti puno smanjene... zna
i ugro~avam -tebe i sve oko sebe...
Da bi, bijo bolji OVEK-samo se mogu trudit-joa doslednije se dr~ati-"proste,zdrave pameti"
svako za sebe!!!
pribli~no svake tri meseca-izabra
u jednu avetinju sa foruma-koja se iskreno trudi za bolje sutra,biti bolji,otovreniji za druk
ije,ne
e trtomuditi/ocjenjivati-sam se ubudjo...ako bude ~eleo-mo~e kod mene u goste za par dana..al
e morat radit-sigurno ne
u sve ostavit i setat se ceo dan sa njim :D
hajd sad -web design majstori i svi ostali... Tema vutra.org i DUVAM- NE VOZIM avto,tenk,traktor...
C -Ice x 6
majica ...
hemp kosmetikax 3 proizvoda
30eur -valjda je dovoljno za poatenu marendu..kua vise :))
upitnik???
LEGENDA5.189 REP2%
→ Zmaj
upitnik???LEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#2
SLO-Era brale ova tema ili predlog mi se svia jako....
Volim kad neko globalno ~eli dobro po bilo kom pitanju pa i ovom koje si naveo gore u postu...
sla~em se kako motorika i meni atopa kad sam naduvan , borim se sa tim da polako vozim kad sam naduvan i ina
e sam hiperaktivan i u svakom slu
aju marica mi poma~e...
}elim re i ovo kako sam svjestan svaki put kad sam naduvan i kad je netko samnom u autu onda vozim cool polako...
ali ata se deaava brale kad sam sam onda je to cesta smrti za mene i svakog mada vozim nehvalim se kao profi i ne tako da ugro~avam druge baa direktno i avarlajm po cesti.
Sve to je kao Ok ali kad razmislim poslje tog kuda i kolikom brzinom sam proaao bo~e sa
uvaj ili za koliko sam doaao naneko mejsto joa viae bo~e sa
uvaj...
Onda idu crne misli ata bi da je bilo ovo ili netko izletio po tim seoskim cestama ili bilo kojim a ti vozia 140 ono znak 40 ograni
enja... Ludilo ata drugo re...
Da neduljim....
U zadnje vrjeme sve viae se trudim da normalno vozim bio sam ili sa nekim opet u tom mi je marica pomogla jer ona mi probudi savjest xxxxx puta... ali teako da u je prestat puait bez obzira ato budem vozio i gdje budem vozio i kako sam reko samo u gledat da je to ato normalnije radi rizika drugih nedu~ni u mojoj budalaatini i samom meni !!!!!!!!
:icon_question::icon_question::icon_question:
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
mar 2010.
mar 2010.#3
Ja se dr~im bicikla.
U~asan sam voza
(eo do sada dva puta pao na vo~nji i
eka me trei pokuaaj), tako da nema aanse da u duvat pa se vozit, a o alkoholu da ne pri
am.
Sad dolazi lijepo proljee tako da e biciklo mi moi opet bit u stalnom pogonu i meni super, ak sam baa lijen ima javnog prijevoza, a u busu ili tramvaju mogu bit upuaen koliko god mi se svia.
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#4
Brinem za svoju bulju i najbolji sam, tolerantan,joa ako se mogu razvalit ko mazga.... :( i je ~alostno
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#5
Ma voznja ,ko i svaka druga stvar sa vutrom , treba biti odgovoran i za sebe i samim tim i za druge .
Nemojte nikako pusiti nepoznatu travu pa sesti za volan .
Nemojte voziti ako pusite neku tesku indicu koja ce da vas zakuca i ubije sve reflekse .
Svako travu isprobati za voznju prvo na kratkim relacijama .
Ja je uglavnom koristim za voznju kad idem malo na duze relacije , mnogo bolje pratim sta se desava oko mene i na vreme reagujem .
Ogranichenja brzine uglavnom postujem i ne vozim brzo , i gledam da imam one neophodne stvari u gepeku tipa prvapomoc , sajlu,rez tocak ,kljuceve razne itd
Kad vozim nekog samnom ,onda gledam da ne varim
p.s. odlicna tema
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#7
Ja bih volio bit tolerantniji i svakome ponaosob pomoi ,ali neato mi ne ide u zadnje vrijeme,pa sam postao drzak i bezobrazan i pljujem po tuoj inteligenciji dok uzdi~em svoju ,a znam da ne bih smio...Ma zaboli me!!! Ja sam u pravu-drugi nisu:2flip::nana::b_woot::vb_smash::b_evil::teethysmile::kenny_revenge:
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#8
pre
esto odlajem na prvu-uvek.. ponekad treba pre
utat,zaobi
...pa iako ~u
nik proradi :))
ponekad se barem moram potrudit bit objektivan- nisam ina
er u zivotu
nit znam ta
no ata je demokracija, nit je ose
am naokolo( to ato predstavljaju)...morat
u, se izgleda i tom posvetit, u ovom kratkom ~ivotu- pa ti do~ivi stotu ,brale moj :)))
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#9
poato ve
ina nas u mlade godine,dobro upozna klupe parkova,igraliata...a tu vutri mestoi bas nije!!!..barem probajmo biti obzirni do mladje generacije i ne duvajmo pored klinaca, nije cool mladoletnom davati za ~i~u,nije cool ostavit za sobom svinjac( savili jeednu zizu)...
cool je klincima o
istiti igraliate,nabaviti mrezicu za koa,nabaviti im loptu...
ili vas sramota metle,lopate.. - JA SAM URBAN
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#10
poato ve
ina nas u mlade godine,dobro upozna klupe parkova,igraliata...a tu vutri mestoi bas nije!!!..barem probajmo biti obzirni do mladje generacije i ne duvajmo pored klinaca, nije cool mladoletnom davati za ~i~u,nije cool ostavit za sobom svinjac( savili jeednu zizu)...
cool je klincima o
istiti igraliate,nabaviti mrezicu za koa,nabaviti im loptu...
ili vas sramota metle,lopate.. - JA SAM URBAN
Socrat
ENTUZIJASTA288 REP22%
→ Poznavalac
SocratENTUZIJASTA
okt 2010.
okt 2010.#11
Ne znam zaato, ali ovo mi je jedna od boljih tema na forumu...
Ina
e, ja sam podosta svijestan gdje ~ivim, i sve ato napravim se mo~e odraziti loae ili dobro.
Primjerice, nikada (ali doslovno nikada) ne bacam smee (papirie, boce, tetrepake i sl.) po prirodi, ili po ulicama.
Uvijek "to neato" zadr~im u rukama ili stavim u d~ep dok ne doe prvi koa.
Pa
ak kada se vozim se nekime u autu, pa mi ka~e "daj baci ovaj Cd ili bocu van" ja ka~em, NE, dok stanemo, nai u koa!
Svaki put kumpulzivno/instinktno gasim
ik kada ga netko baci na pod...
2. primjer. Kada pjeaa
im po gradu, i naiem na zebru, a u mom smijeru prolaze auti/kamioni/motori poprili
nom brzinom,
iako bi mi oni trebali stati, i ja imam pravo drsko sko
iti na cestu pred njih i zakon me
uva, ali to ne
inim,
zaato da ljudi bezveze troae ko
nice, vrijeme - ~ivciraju se stajanjem, kretanjem,
ja ih uvijek puatam da prou,
i u tom trenutku (koliko god glupo zvu
alo) vidite iskrenu zahvalnost tih voza
a.
Evo i to je jedan razlog zaato te neke "sitnice"
inim.
Uglavnom,
uvijek nastojim ljudima pomoi,
najvea ~elja bi mi bila "world peace", mo~da zvui glupo, ali nije.
Kaj nebi bilo fora da bilo tko od vas, hoda, tr
i ili vozi bilo kojom ulicom svijeta (new york, afganistan, Jar...)bez straha ikakvih napada,
ma kaj napada, ljudi te s ulice zovu u vlstitu kuu nebi li podjelili ru
ak s vama...
Da se svi zakoni sjedine i obnove, svaki zakon bi trebao gledati da je
ovijeku ato bolje na ovom svijetu (zar nije to prvobitan plan zakona?)
npr. legaliziranje marihuane, zaato? Pa zato ato je ona ilegalizirana SAMO iz interesa (lije
ila ona ili ne)...
Zaato bi se
ovijek klonio bo~jeg dara? I tko su politi
ari uope da ka~u da ne smijea koristiti prirodne resurse...? Oni su ljudi poput mene i vas, zaato bi oni odreivali pravila...?
Neu dalje pisati,
zalutao sam skroz (uglavnom kako su mi se misli kretale, tako sam ja nesvijesno pisao)...
Uglavnom,
manje se ~ivcirajte,
na koji hod problem da naletite, i ~ivcirate se, derete itd. (makar bio dug HEP-u za struju), sjetite se ovoga i samo nasmijite (pritom mislei "hoe mi galama pomoi?, daj idem delat trbuanjake, vozit bicikl, skuhat nea za jest, igrat igrice ili pak se poseksat s partnerom")
Don't worry, be happy! (dulje ete ~ivjeti)
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
okt 2010.
okt 2010.#14
....~elim biti bolji,~elim da moj drug,sestra,brat,ovaj,onaj...bolje ~ivi.....................teaka tema
Ne
ini drugima ono ato ne ~elia sebi.
Na ovome bi se trebao temeljiti odnos meu ljudima,openito.Ali,je li to tako doista....Nije ni blizu.Ako si prisiljen biti meu ljudima s vremenom ea naii na sto
uda koja se kose sa tvojim uvjerenjima i teorijama.I polako e ti tvoj prag tolerancije i razumijevanja opadati i jednog dana.....???
Klasifikacija na to ata ti paae a ata ne....onda tu moraa 'odvagati' koga i ata prihvatiti a koga ili ata odkantati....pa se s vremenom sve to izmjeaa da ti se povraa na sve.......onda treba smognut snage i rei ''~elim biti bolji,~elim da moj drug,sestra,brat,ovaj,onaj...bolje ~ivi'' a s druge strane vidia da je to nemogue.Malo je Majki Terezi i sli
nih osoba na ovom svijetu koje su to bile ili jesu u stanju ostvariti.
Dugo godina ~ivim ~ivotom, davanja,dobrote,tolerancije.....i doaao sam u tu fazu da mi je svejedno kad pogledam oko sebe i vidim grebatore,ulizice, pizde,muljatore,seronje...hoe li po~ivjeti joa sekundu ili dvije ili sto godina....meni je svejedno.Blizu mene nemaju ata tra~iti !!!Nemam razumijevanja viae za to.
A ~elim biti bolji,..... :)
Ovo je bio kratak osvrt na ''drug,sestra,brat,ovaj,onaj''...,gdje se jako puno pojavljuju ovaj i onaj :)
O vo~nji neu ovaj puta:joint2:
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
okt 2010.
okt 2010.#15
Po meni bi sve trebo prihvacat.. Sam tak mozes bit istinski bolji..
Shvatit da svi djeluju na svom nivou svijesti.. Ne znaju drukcije
A cim ti va~ea nekoga ego se hrani time da si ti "bolji" i u pravu..
Treba dopustiti svima da budu ono sto stvarno jesu a ne da igrat svoje filmove o njima..
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
okt 2010.
okt 2010.#16
Naravno, teoretski jedino ispravno i plemenito, ali people sucks :) i jednostavno si nemoa pomo a da ne prezirea idiote kad ti dou s nekim niskim spikama i debilnim ponaaanjem. Tjerah se neko vrijeme da respektiram sve ali jednostavno neide, ili se maknut ato br~e i bolje ili pustit da te pojedu sa svojim idiotarijama i ~ivcirat se
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
okt 2010.
okt 2010.#17
euforija...svaku rije
koju si napisao, volio bih moi 'potpisati'....jer to bi bilo plemenito i dobro,ali....
Vidi ovako;Rije
je ovdje o 'prostoj zdravoj pameti',kako re
e SLO-Era.....e sada,ponekad sebi postavim pitanje...mo~da je meni neki ***** pa ne razumijem viae ovaj svijet.Mo~da sam to ipak ja u pitanju:(
Mo~da su moje godine u pitanju,mo~da sam previae 'vidio' do sada,mo~da je......i tako unedogled.
Jednostavno sam prestao troaiti energiju na to da u
inim 'svijet boljim' balansirajui izmeu ovoga i onoga.
Ne ula~emo svi isto,tj....dio ne ula~e apsolutno niata...i to me zamara.
To je ato se ti
e..~elim da moj drug,sestra,brat,ovaj,onaj...bolje ~ivi.
Ostalo je sve stvar kunog odgoja.
kLick
ENTUZIJASTA332 REP33%
→ Poznavalac
kLickENTUZIJASTA
nov 2010.
nov 2010.#18
Depolarizacija - rijec koju sam pokupio iz Law of One i svakim danom ju sve bolje razumijem.
Dakle kad netko dolazi s negativnim nabojem poanta je taj neboj pretvorit u pozitivni. To je umjetnost sama po sebi i osnova fizike. U konacnici su samo dvoje opcije, il ce negativna osoba pretvorit moj pozitivni naboj u negativni ili obrnuto.
Ako se desi ono prvo sve sto preostaje je pokazat da je moj ego veci, bilo to verbalno, sakama, kako vec i osoba se odmice. To opet nije rijesenje jer ce ta osoba zeljet stec ego veci od mene i bit "jaci". Svi zele postat alfa muzjak, ko npr. psi i psihologija copora se nastavlja.
Kod druge opcije ego se gasi. Do tog dolazi prihvacanjem negativne osobe i razumijevanja zasto ta osoba radi to sto radi. Ako to uspijem moze se posramit zbog tog sto radi, a to je ono najteze, da osoba shvati da se ponasa neispravno i da joj bude zao zbog toga. To ne znaci da treba sa smjeskom gutat tudja govna, pristojno se ponasat i u sebi zeljet da umre. Naboj je i dalje isti, samo je bolje zamaskiran.
Treba uspjet u situaciji ostat dovoljno hladan da se ego ne pocne osjecat uvrijedjenim i divljat i dovoljno topao da iskreno zeli pomoci negativcu da dobije nes pozitive. I svaka situacija je drugacija tako da nemam neke sablone tocno kako. :)
Evo primjer. Nedavno sam bio na pumpi, ispred mene lik koji ceka i zena koja toci. Ispred zene nitko tako da je jedno od mjesta za tocit prazno. Zena natoci i ode, covjek ispred mene se pomakne naprijed za jedno mjesto, ostavi ovo napred prazno i mene da cekam. Otvorim prozor i kazem mu da se pomakne nis, toci on. Izadjem van, reko valjda nije cuo i kazem mu, on se mrzovoljno okrene i sam mi kaze "mali bolje me pusti na miru", okrene glavu i nastavi tocit. Ja ostao paf, trbuh pocinje divljat al uspijem ostat hladan i gledam ga malo. I vidim koliko je jadan i bude mi ga zao. I kazem mu "znate kaj, meni je vas iskreno zao", namjerno na vi. Odem u auto, pustim si muziku i gledam ga. Toci pognute glave. Ja gledam on nikako da mene pogleda. Zavrsi s tocenjem, ode platit, izlazi van pognute glave, tak hoda do auta i ode. A meni ga i dalje zao.
Prije bi puko na tak nesto. Cisti trigger. Posvadjao se, izderao, potukao...i otisao dalje u zivot nabijen negativom, razbio ja njega ili on mene. Ovako sam mu dao moje pozitive i otisao je posramljen. A ja jos pozitivniji nego prije.
Sto vise imam Svjetla/Ljubavi u sebi to manje privlacim negativce u zivot. U mom Svemiru jednostavno ne postoje. Sto sam puniji strahova i tame/negative to su sanse vece da cu si privuc slicnu vibraciju u zivot. Dokazano :)
Love/Light
mar 2010.
1 / 19
mar 2010.
nov 2010.