LEGACY
Oduzimanje slobode zbog prava na slobodu!!
18 odgovora1,639 pregleda
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
5. apr 2026.
5. apr 2026.#1
Pozz vutrasi moji, eto samo da vam se javim nakon dugo vremena,vi stariji me znate kao owerdozea a oni najstariji kao smokemashine,odlezo sam 2 godine zatvora zbog uzgoja trave, vani sam sad godinu dana,i uhvacen sam dok sam pravio ulje od kile za jednog bolesnika prije cca mj dana...Long story short, javio sam se vladi RH i svim institucijama i napisao 30 stranica tocno o svemu tome sta je trava, i kako ona ljeci, endokanabinoidni sustav, imunitet,nemogucnost kontrole uma itd itd...mase mase stvari sam napisao o rewiringu sinapsa u mozgu,sve sto sam se mogao sjetit,taj papir je potpisalo preko 30 ljudi koji su danas kancer free i stoje iza mojih leda kao svjedoci da im je biljka uz pomoc mene podarila zivot...I tko god bude to procitao vise nece moci da kaze da ne postoje studije o kanabisu kad sam ih ja tamo iznjeo od raznih sveucilista i testiranja na sisavcima pa na kraju i na ljudima...Nakon toga mi dolazi jos jedno kazneno djelo nadrljekarstvo na sta ja opet idem direkt u ODO i govorim im da ce na dusi nosit sve te smrti koje su mogle biti zaustavljene i da ja vise neam sta da izgubim, da cu da im bacim bombu i da mi vise nije stalo sta ce da se desi sa mojim zivotom.Nakon mojih prijetnji oni mi prijete ponovnim istraznim zatvorom ukoliko ne prestanem i da se necu moc branit sa slobode, sto mene totalno puca k...Zamjenik tuzitelja mi je prije par dana rekao nakon mog dolaska osobno kod njih da traze za mene posto sam specijalni povratnik za ta dva kaznena djela minimalno 5 godina a da ocekujem 7...Izgubio sam kucu koju sam moro prodat i dat sve pare advokatu kroz niz godina i sudenja koja su dosad trajala.A dok je sve to bilo aktualno ja sam i dalje uzgajao travu na veliko i davao ulje besplatno...Pokusao sam da budem kao Rick Simson, ali to ne ide ovdje...Moja dobrota me je kostala...Ucite na mojim greskama, ja sam svoj zivot prokockao, vise nema nazad...A oni sto me znaju sa foruma a i izvan foruma znaju da ja srece nisam imao nikada, ali da ovo ne ode u kukanje prestati cu pisati u tome smjeru i samo vas upozoriti kao cjelinu, da se ne vrijedi na ovom svijetu boristi za pravdu,mi necemo nikada pobjediti, vec cemo izgubit zivote kao sto sam ga ja izgubio, ali eto nakon prve robije ja sam postao jos bijesniji jer robijam za nesto sto nam je Bog dao...A sad...citajte i pratite novine ovih dana...Kazu ne bodi se sa rogatima....E pa ja cu bar jednom da odsjecem te rogove pa nek me onda ubiju kako god oni oce i bace u kanal i poseru se na moje truplo....Premalo je vojnika pravih, a previse je onih isprogramiranih...Kraj ovome svemu je samo smrt, pobjede za pravdu ovdje nema...Niti ce ikada biti, a vi bolesni ljudi, ne govorite nikom ni da ste bolesni ako se ljecite sa travom ko boga vas molim....Jer nekad ne najebu samo oni koji su vam pravili ulje, najebu oi oni koji su ga koristili....Bog nam dao svima odmazdu sto prije i da ovaj planet gori onako kako i zasluzuje.
Prater
AMBASADOR3.437 REP55%
→ Legenda
PraterAMBASADOR
5. apr 2026.
5. apr 2026.#2
sustav i ljudi koji provode zakon su korumpirani i tesko je protiv njih, ni vecina odvjetnika nije puno bolja. pricam iz vlastitog iskustva. nek je sa srecom koliko moze biti.
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
5. apr 2026.
5. apr 2026.#3
Ne treba mi sreca brate moj po vutri,ja bi rade da umrem sad odma.U teskoj sam depresiji,nema izlaza iz ovog...Ne znam kako da ti objasnim ako to nisi osjetio onako u fullu da te smrt zove i da je tamo bolje nego ovdje ,na rubu sam da se propucam i da zavrsim to sve...Zeni sam vec rekao posto smo izgubili sve da me ostavi i da ide kod svojih nazad dok jos u njoj ima mladosti, i da me ne ceka tolike godine iza resetaka zbog nicega...Samo sto kad se desi to sto se mora desit, povucu ih dolje sa sobom koliko god mogu i to u eksplozivnom stilu
Prater
AMBASADOR3.437 REP55%
→ Legenda
PraterAMBASADOR
5. apr 2026.
5. apr 2026.#4
nije lako prolaziti kroz sve to. siguran sam da je kompleksna situacija, i vise nego si napisao. bliska osoba je izgubila kucu, sve to tjera covjeka u depresiju i da zavrsi sa zivotom. ali ovo sto pises da se propucas, iako razumem, i da povuces nekoga sa sobom - donekle razumem osjecaj - ali to nista nece ispraviti niti donjeti pravdu. kroz odredjene procese sam primjetio da se protiv druge strane moze boriti i kompromitirajucim informacijama jer pravda i pravo su dvije razlicite stvari.
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
8. apr 2026.
8. apr 2026.#6
Aktivizam nije sprint nego maraton. Ako te sta tjeai, kolege mi ka~u da ih ne puataju na Miru niti nakon 40 godina. Manje je to va~no, poanta je kljuc. Dr~ se nje i lakae ide i robija, bolest&.
Himalaya
ZMAJ145.729 REP
Ćyro
ZMAJ67.043 REP
ĆyroZMAJ
9. apr 2026.
9. apr 2026.#8
Ja ti svakako drzim fige da ti se na kraju u zivotu ipak sve slozi kako treba.. tuzan sam i ljut na ovakve sudbine..
26.240 REP
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
9. apr 2026.
9. apr 2026.#10
Hvala svima na podrsci,ej moj Himalaja, da prezivio i minsko al ovo je nesta drugo...dusa mi je bijesna,neznam kako da to uopce objasnim...Covjek kad prespava kazu bolje misli, proslo je vec dugo vremena od tog pada, cca mjesec dva i ako nakon sveg tog prespavljivanja nisam dosao do konkretnih zakljucaka,ne znam..Nismo vise djeca i meni je skoro 40, sad je sve to oslo k vragu,ima tu jos neki stvari koje su se izdogadale...ali bolje da sutim...a sta ce donjet sutra vidjet cemo, neam dima neam sta za zap sve mi je stoka uzela, majku im njihovu...
apr 2026.
1 / 10
apr 2026.
9. apr 2026.