VUTRA
ForumZajednicaForum PodrškaPrijava problema i grešaka na novom sajtu

Prijava problema i grešaka na novom sajtu

21 odgovora0 pregleda3

pre 2d

Ako primijetite bilo kakav problem, grešku ili nešto što ne radi kako treba na novom sajtu, prijavite ovdje. Molimo vas da napišete: na kojoj stranici se problem desio, šta ste pokušali uraditi, šta se tačno dogodilo, koji uređaj koristite i po mogućnosti dodate screenshot. P.S. Ako ne možete pristupiti svom email nalogu kako biste dobili novu lozinku, to se ne smatra bugom ili problemom foruma.

pre 2d

Znaš šta smara ? Kad klikneš na nove postove u temi uvek te baca na prvi post i početak teme pa moraš da skroluješ ili da šaltaš da pročitaš najsvežiji, tj. poslednji komentar. Nadam se da me kapiraš :) 🍻

pre 2d

-takođe, na profilu se vidi koga pratiš, i broj pratilaca, ali ne možeš da vidiš ni koga pratiš niti ko tebe, barem na telefonu preko browser-a to ne funkcioniše. Kapiram da je to povukao iz starog foruma. -ne radi ni edit, to jest ne postoji više, u ovom slučaju bih editovao post svoj da dopunim prethodni ali ne mogu. Btw. ono što sam ti ranije prijavio na chat-u u kafani sada šljaka dobro. Živeli
U kafanu pušu marihuanu 👽😎🐉🪴✊top sve 😎

pre 1d

@irieman

Znaš šta smara ? Kad klikneš na nove postove u temi uvek te baca na prvi post i početak teme pa moraš da skroluješ ili da šaltaš da pročitaš najsvežiji, tj. poslednji komentar. Nadam se da me kapiraš :) 🍻

Pretpostavljam da si na mobitelu. Desktop ima opciju da vidis posljednji post u kolumni aktivnost. Moze se lako rjesiti da ide na zadnji post ali sta ako neko prvi put dolazi na temu a baci ga na zadnji post i onda mora skrolat gore. Ajde vidjecu ovo je muka svih foruma. I sta je novi post jel to onaj sto nisi vidio ili danas novi ili od posljednje dolaska na forum. Mislim da mogu staviti na mobitel da baca na zadnji post nesto dodati ako bude mjesta da biras zadnji ili prvi.

pre 1d

A nije drama ali eto... čisto da znaš. Imamo "najnoviji postovi" prozor, i bio sam na temi ranije, sve pročitao do poslednjeg posta i kad kliknem na temu po sledećem dolasku na forum opet me baca na prvu poruku u temi na koju kliknem umesto direktno na najnoviju poruku, tj. onu koju nisam video ranije. Malo je heavy da ti objasnim, ako me ne kužiš mogu da ti bacim neki video.

pre 1d

@irieman

-takođe, na profilu se vidi koga pratiš, i broj pratilaca, ali ne možeš da vidiš ni koga pratiš niti ko tebe, barem na telefonu preko browser-a to ne funkcioniše. Kapiram da je to povukao iz starog foruma. -ne radi ni edit, to jest ne postoji više, u ovom slučaju bih editovao pos…

ajde da vidim da nekako pratioce sredimo mada ne znam sta ce da prate nemamo nikakav profile feed :) a vidjecu za edit nisu postovi jos sredjeni sa moje strane dodam u nekom momentu

pre 1d

E baš to ti kažem, to sa praćenjem najbolje da ukineš i ćao, ovako stoji preneto a nit ima smisla niti možeš bilo šta sa time :) Btw. još jedna sitnica, ne može deo citata da se navede nego samo ceo tekst posta na koji bi citatom odgovorio.
Johnny666AMBASADOR

pre 1d

Za trazilicu sam pitao i odgovorio si mi u chatu da googlam temu. Neznam da li fale neke teme ili jednostavno linkovi ne rade. Google izbaci link ali kada kliknes: Stranica nije pronađena Ova stranica ne postoji ili je premeštena. Nije neki problem al eto da javim

pre 1d

Postovanje najdrazi forume! Masan head ovdje. Pokusao sam se do sad necu lagati najmanje 100x prijaviti s starim nalogom ali jednostavno ne uspijevam a ne znam zasto posto mi je e-mail 100% ispravan i sjecam se lozinke a kad odem na zaboravljena lozinka kaze da je poslano na mail medjutim nema nikakve poruke od foruma ni u spamu a ni u dolaznim porukama... I to sam probao do sad jedno 100 puta... Stoga bi zamolio za pomoc cijenje admine. Hvala puno i lijep pozdrav svima!
Živio masni 😎🙋‍♂️🪴🥳
ĆyroZMAJ

pre 1d

Biz mi veli da se nemoze ulogivati sa svojim podacima. Takodjer, i meni je trebalo jedno 20-30 pokusaja slanja “password reset linka” kroz dva dana dok jedan nije proradio. Link bi svaki puta dolazio kao nevazeci. Sve dok jednom nije dosao jedan koji je radio. Neznam zasto njemu nece.. mozda netko da mu reseta te podatke pa da mu javi ako moze preko poruke van foruma..?
ĆyroZMAJ

pre 1d

Evo nema edita, to znate, ali ja nemogu ni dodati sliku u dnevnik. Izbaci mi ovo.. inace u chat slike ide nema greske.
Kod mene se dešavaju isti problemi koje navode kolege Irieman,Ćyro i Masan Head, ne mogu se prijavit niti ponovno registrirat ali ulazim u forum preko mejla tako uđem recimo u Ćyirin dnevnik...
jesamZMAJ

pre 2h

Ovo što @Irieman veli, da se redoslijed promijeni, svakako je bolje da zadnji uneseni post bude prvi:) za čitanje....da se s naslovnice makne kafana. ... U istaknutim dnevnicima sad je samo 1 dnevnik, da ih se vrti vise...nisam još vidjela na kompu, dakle, na mobitelu sam

pre 1h

Možda bi se moglo rešiti slično ko na starom, da se nekako turi link da se klikne na poslednji unos (roze kvadrat na slici) A ko hoće da čita otpočetka, klikne na link samo Podržavam ideju da se vrte dnevnici, možda svake nedelje neki drugi da bude istaknut, mada kontam kad se razmašu članovi sa unosima, onda ver onaj koji te nedelje ima najviše reakcija, komentara itd Pretpostavljam da je Genjo svakako tako nekako i zamislio obrni okreni I big up za trud brat moj, znam da nije lako..

pre 1h

Možda sam lud, ali zapravo radi sad haha a nije radilo malopre Znači klik na poslednji unos (roze kvadrat) baca na poslednji post Sve pet :) Još samo da skontam kako da editujem haha
StipeZMAJ

pre 1h

Slazem se sa gore navedenim za zadnje postove..... i isto sam morao resetirat pass ... malo sam u guzvi pa ne stignem rostat po forumu al evo primjer. Dobijem notifikaciju da me herb gardener spomenuo u chatu i kad kliknem me ne odvede na taj post nego samo u kafanu .... a ne mogu skrolat gore u nedogled. tako da uopce nemam pojma gdje me tagirao niti sto je pisao.

pre 1h

@Ćyro

Evo nema edita, to znate, ali ja nemogu ni dodati sliku u dnevnik. Izbaci mi ovo.. inace u chat slike ide nema greske. ![](https://pub-003a10b81b4245f6af966cf41f661bf7.r2.dev/forum/76330c1f-21e5-483f-a940-60cece436e88/1783015405937.webp)

Mozes li provjeriti kolika je slika i da li moze neka druga?

pre 1h

@Stipe

Slazem se sa gore navedenim za zadnje postove..... i isto sam morao resetirat pass ... malo sam u guzvi pa ne stignem rostat po forumu al evo primjer. Dobijem notifikaciju da me herb gardener spomenuo u chatu i kad kliknem me ne odvede na taj post nego samo u kafanu .... a ne m…

Malo si me zbunio ako te je pomenuo u chatu i treba da te odvede u kafanu. E sad uganbjati tacnu poruku u kafani je malo komplikovanije jer ako je bilo puno chata...hmmm ajde vidim.
Johnny666AMBASADOR

pre 25m

Ne znam da li je podeseno vec ali samo prijedlog da se u kafanu moze uci sa 25+ postova. Sa se odma eliminiraju padobranci koje traze petaka da im netko rjesi.

pre 15m

Stipe nije bilo nista bitno, sve kul :) Forum super izgleda, ispeglace se sve, sve pet :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se