Prijava problema i grešaka na novom sajtu
15 odgovora0 pregleda3
irieman
ZMAJ59.614 REP
iriemanZMAJ
pre 2d
pre 2d#5
-takođe, na profilu se vidi koga pratiš, i broj pratilaca, ali ne možeš da vidiš ni koga pratiš niti ko tebe, barem na telefonu preko browser-a to ne funkcioniše. Kapiram da je to povukao iz starog foruma.
-ne radi ni edit, to jest ne postoji više, u ovom slučaju bih editovao post svoj da dopunim prethodni ali ne mogu.
Btw. ono što sam ti ranije prijavio na chat-u u kafani sada šljaka dobro. Živeli
26.306 REP
Vutragenjo
ZMAJ39.686 REP
VutragenjoZMAJ
pre 1d
pre 1d#7
@irieman
Znaš šta smara ? Kad klikneš na nove postove u temi uvek te baca na prvi post i početak teme pa moraš da skroluješ ili da šaltaš da pročitaš najsvežiji, tj. poslednji komentar. Nadam se da me kapiraš :) 🍻
irieman
ZMAJ59.614 REP
iriemanZMAJ
pre 1d
pre 1d#8
A nije drama ali eto... čisto da znaš.
Imamo "najnoviji postovi" prozor, i bio sam na temi ranije, sve pročitao do poslednjeg posta i kad kliknem na temu po sledećem dolasku na forum opet me baca na prvu poruku u temi na koju kliknem umesto direktno na najnoviju poruku, tj. onu koju nisam video ranije. Malo je heavy da ti objasnim, ako me ne kužiš mogu da ti bacim neki video.
Vutragenjo
ZMAJ39.686 REP
VutragenjoZMAJ
pre 1d
pre 1d#9
@irieman
-takođe, na profilu se vidi koga pratiš, i broj pratilaca, ali ne možeš da vidiš ni koga pratiš niti ko tebe, barem na telefonu preko browser-a to ne funkcioniše. Kapiram da je to povukao iz starog foruma. -ne radi ni edit, to jest ne postoji više, u ovom slučaju bih editovao pos…
Johnny666
AMBASADOR2.579 REP31%
→ Legenda
Johnny666AMBASADOR
pre 1d
pre 1d#11
Za trazilicu sam pitao i odgovorio si mi u chatu da googlam temu. Neznam da li fale neke teme ili jednostavno linkovi ne rade. Google izbaci link ali kada kliknes: Stranica nije pronađena
Ova stranica ne postoji ili je premeštena. Nije neki problem al eto da javim
7 REP14%
→ Istraživač
pre 1d
pre 1d#12
Postovanje najdrazi forume! Masan head ovdje. Pokusao sam se do sad necu lagati najmanje 100x prijaviti s starim nalogom ali jednostavno ne uspijevam a ne znam zasto posto mi je e-mail 100% ispravan i sjecam se lozinke a kad odem na zaboravljena lozinka kaze da je poslano na mail medjutim nema nikakve poruke od foruma ni u spamu a ni u dolaznim porukama... I to sam probao do sad jedno 100 puta... Stoga bi zamolio za pomoc cijenje admine. Hvala puno i lijep pozdrav svima!
26.306 REP
Ćyro
ZMAJ67.161 REP
ĆyroZMAJ
pre 22h
pre 22h#14
Biz mi veli da se nemoze ulogivati sa svojim podacima. Takodjer, i meni je trebalo jedno 20-30 pokusaja slanja “password reset linka” kroz dva dana dok jedan nije proradio. Link bi svaki puta dolazio kao nevazeci. Sve dok jednom nije dosao jedan koji je radio.
Neznam zasto njemu nece.. mozda netko da mu reseta te podatke pa da mu javi ako moze preko poruke van foruma..?
Head of Green Berets
LEGENDA7.484 REP25%
→ Zmaj
Head of Green BeretsLEGENDA
pre 1h
pre 1h#16
Kod mene se dešavaju isti problemi koje navode kolege Irieman,Ćyro i Masan Head, ne mogu se prijavit niti ponovno registrirat ali ulazim u forum preko mejla tako uđem recimo u Ćyirin dnevnik...
jesam
ZMAJ41.818 REP
jesamZMAJ
pre 1h
pre 1h#17
Ovo što @Irieman veli, da se redoslijed promijeni, svakako je bolje da zadnji uneseni post bude prvi:) za čitanje....da se s naslovnice makne kafana. ... U istaknutim dnevnicima sad je samo 1 dnevnik, da ih se vrti vise...nisam još vidjela na kompu, dakle, na mobitelu sam
Wendigo
ZMAJ59.660 REP
WendigoZMAJ
pre 2m
pre 2m#18
Možda bi se moglo rešiti slično ko na starom, da se nekako turi link da se klikne na poslednji unos
(roze kvadrat na slici)
A ko hoće da čita otpočetka, klikne na link samo
Podržavam ideju da se vrte dnevnici, možda svake nedelje neki drugi da bude istaknut, mada kontam kad se razmašu članovi sa unosima, onda ver onaj koji te nedelje ima najviše reakcija, komentara itd
Pretpostavljam da je Genjo svakako tako nekako i zamislio obrni okreni
I big up za trud brat moj, znam da nije lako..

jul 2026.
1 / 16
1. jul 2026.
jul 2026.