VUTRA
ForumZajednicaHumorkakav debil
LEGACY

kakav debil

62 odgovora5,680 pregleda

sep 2008.

Wtf!?de si izvuko tog debila?
na jutarnjem listu a de kuzi ovaj dio Andrew je od ilija iz domaeg uzgoja skuhao toliko ljut umak da je opekao prst kad ga je stavio u njega, ali to ga nije zaustavilo u namjeri da pobijedi brata i djevojku. Nedavno je proaao zdravstveni pregled. bok te hebo pa on je kiselinu a ne umak napravio
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

ja ne mogu jest niata ljuto. ne vidim u emu je tu guat :icon_eek: straano ata ljudi rade da bi ispali cool/pametni/otka eni...
i ja nevolim ljuto osim ajvara :D

sep 2008.

kada jedete ljuto lu i se endorfin prst je ispekao jer jer bilo vrelo
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Debil ataea Ja jedem dosta ljutog i esto mi prija(polumaar)
BrenerPOZNAVALAC

sep 2008.

Potpisujem samane. Takodjer jedem jako ljutu hranu (prija mi) al u zadnjih nekoliko godina zeludac je reko pa-pa, pa mi porucuje , lakse malo konju neces zivit vjecno...a odlazak na wc je teror :)
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Najja e mi je naru it iz ove jedne tu lokalne picerije Mexicanu to je pica s ljutim mljevenim mesom po njoj ali ju ovi esto toliko preljute da to nije normalno, jedem ju i toliko onako uzdiaem da mi se vrti u glavi ali preukusna je, ja i moj brat redovito naru ujemo ve nas znaju dostavlja i
pecko88ENTUZIJASTA

okt 2008.

Jel ima go voljan probati malo mog lutog ajvara...:flamed::flamed: Ko uspe da pojede pola tegle od jedan put a da pritom ne ima jos jednu bonus...:bonappetit: :rofl::rofl:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

JA volontiram im je rije o ajvaru, hrpa kruva i malo trave i ima da ode ajvar
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Evo ja se javljam da ga jedem, al pola tegle nebi mogo pojest ni da je sladak :)
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Ti si onda teaki amater u jedenju ajvara:evilking:
bongashLEGENDA

okt 2008.

Te ljute papri ice treba zakonom zabranit, vidia da ljudi umiru od toga. :b_evil:
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

okt 2008.

wahahahahahaa :ludaci_lol: presmjeano
LucidDreamAMBASADOR

okt 2008.

...i mama je Crvenkapi rekla : Nemoj pricati s nepoznatima...
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ja ina e preferiram tabasco jer ima nenadhebivu aromu, i obo~avam ga!!! ~derem ga u svakom jelu. jednostavno ne mogu bez njega. dobro, la~em, mogu, ali fantasti an je. ljubitelji ljutog ajvara i slatkog ajvara su pozvani u moju rezidenciju na degustaciju (moja baba radi ajvar do jaja). ko hoe nek se javi na privat.pozz
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Buraz volim ajvar al sve da je slatki nebih ga mogo pojest pola tegle :DD
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2008.

stari narodni lijek za prehladu i bilo kakve respiratorne probleme je utrljat dobro ajvara u prsa..Po mogucnosti i gledati dok to neka djevojka radi. :P
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

al gle, opet ovisi kolka je tegla
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Opet mi je poceo kenjat forum. Sendam poruku, sve navodno ok i kad pogledam poruku nema je!! Na vise tema sam ovo primjetio. Siguran sam da i ovu poruku necu vidjeti sto negarantiram za vas :(
BugiPOZNAVALAC

okt 2008.

yea, nikad ovo necu zaboravit ovu bazu :D htio se covjek ostavit alkohola,i doktor mu rekao da za pocetak pocme piti samo jednu casu po danu....hahaha...:icon_cool: btw....ajvar samo domachi...sto losije izgleda boljeg okusa...:sun2:
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

normalno, to tako mora bit! pravi domai ato ga baba kuva

nov 2008.

Da, da! `upak pe e u **********u materinu od ljutih feferona. Ali ne mogu si pomoi, tamanim ljuto kao blesav, makar ostao bez mara!
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

:thumb:yeah brate bas tako

mar 2009.

kako se kaze..jedes ljuto seres ljuto..haha =))
DevilDuverISTRAŽIVAČ

mar 2009.

mmmm....ajvar... evapi...pljeskavica....pomfri...kapula...i topim se :D
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

mar 2009.

nisam bio gladan kad sam pocheo da chitam ovu temu,evo sad balavim na sve strane..:icon_razz:

jun 2009.

prijatelj mi se vrati iz grada kui, sav uaikan, i izvdi teglu ajvara iz friz,i mazne je malom kaaikom... ..ujutro mu se udila stara kako je mazno teglu kuhanog paradjaza,domaeg...,(zajebo se)., tvrdi da je mjesec dana u crveno bojio akoljku na wc... i promijenili je na kraju :):)

jul 2009.

...pa ja znam jednog lika, tu iz ulice, jebote on jede luk, al bez icega, samo tako, uzme luk i jede ko jabuku...
ahaahahaahhahahah:)))))))))))))))))))))) pa ata ti je tu udno nidi znao da su i naai stari tako:DD nego naziv teme me pokosio :))))))))))

avg 2009.

ata fali luku kao jabuci ? joa kad mislia da si uzeo kesu sa jabukama :rofl:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se