VUTRA
ForumZajednicaHumorevo da vidite malo i naše uradke
LEGACY

evo da vidite malo i naše uradke

14 odgovora2,229 pregleda
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

http://mop.hr/content/view/26/7/ èim sam našla vašu stranicu frendove iz udruge sam obavjestila...i naravno sviða im se ideja da vaš link stavimo na stranicu...frend je rekao da æe se javit u vezi toga...nadam se da æe bit dobra suradnja...pozz i Jah bless :banana_skok: :banana_skakutje: :banana_trance: :banana_zelena: :banana_jea:
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

Ako nisam smjela stavit ovaj link briaite ga...pozz :tjao:

dec 2006.

Ma ako stave reklamu i njihov link je dobrodoaao ovde :D
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

Pa naravno podrazumjeva se to je veæ u planu a ima još puno toga u planu ali o tome æemo kad vam se javi Kris-glavni iz udruge...pa æemo fino svi da se družimo i tako baš sam sretna što sam vas našla vi ste baš ono što nam je trebalo...svi naši filmiæi su snimljeni u stanju napušenosti ali naravno pljuga je cenzurirana....pozz i Jah bless.. :talas: :maryjane: :maryjane: :maryjane: :maryjane: :maryjane: :maryjane:
delboyLEGENDA

jan 2007.

dobra mi je sinkronizacije...nasmijala me...hiihi :lol:
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

pogledo sam brusa, busha i white man can jump i valjam se od smijeha sam tak nastavite, fali takvih stvari ja mislim da naaem vremenu nedostaju top lista nadrealista dakle zvali bi se neo top lista nadrealista he he
iffkicaENTUZIJASTA

jan 2007.

Ima još toga u pripremi ali èekali smo da Nova proðe pa nastavljamo punom parom...pozz i Jah bless :biTch:
iffkicaENTUZIJASTA

jan 2007.

naravno izanimaju nas vaai komentari na naae uradke... pogledajte i komentirajte...pozz i Jah bless

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se