VUTRA
ForumZajednicaHumorMarfi
LEGACY

Marfi

28 odgovora3,510 pregleda
nolleENTUZIJASTA

jun 2005.

*Trava je uvek slabija nego sto ste ocekivali. *Uvek ima manje trave nego sto je potrebno. *Kada imate vrlo malo trave uvek ce se naci neko ko ce se uvaliti da "povuce dim". *Vi uvek popusite manje nego ostali. *Ako vas neko moze uhvatiti dok duvate,uhvatice vas. *Trava je uvek losija od prethodne. *Sto imate vecu kolicinu trave,njen proces nestajanja je brzi. *Sto je bolja trava veca je verovatnoca da vas uhvate sa njom,da je prospete,izgubite... *Zagrcnucete se dimom bas u trenutku kada neko moze da vas cuje. *Uvek kada vam se bas vari ili nemate travu,ili nemate rizlu ili ste sa nekim strejterom... *Ako imate super travu,rizlu i odlicno drustvo,nesto ce krenuti naopako.
Spirit DancerENTUZIJASTA

jun 2005.

Drame Marfijev zakon o travi hahahha ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija

jun 2005.

sto posto tacno ;) @dancer: 100 postova, chestitam ;)
dakiiISTRAŽIVAČ

jul 2005.

gloopi marfi.. ponekad ga ZAISTA mrzim! 0127

jul 2005.

jbg dakii, deshava se ali ovo gore jeste istina!
FernandezISTRAŽIVAČ

avg 2005.

Zato ja sad pusim shit!
dakiiISTRAŽIVAČ

avg 2005.

jeste, a? :) e, to tjemo tek da vidimo ~)

avg 2005.

pa ne deshava se *bash* uvek, ali chesto p.s. jedva chekam da weedim ;) ~)
parameciumENTUZIJASTA

avg 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
nobodyENTUZIJASTA

jan 2006.

So true...so, so true
damirISTRAŽIVAČ

jan 2006.

tebi kako ide bolje ti je da prestanes da duvas. NEznam dali si primetio ali kad god tripujes lose lose se i desi! Probaj da krenes pozitivno u sve sto radis i bice bolje ako ne odmah ,vremenom-nedaj se!! Ispadne da si sam svoj Marfi!!
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

a nazalost,skoro uvik se dogodi neko od sranja... ali jebi ga... isto je uvijek lijepo zapalit...
OresarISTRAŽIVAČ

jan 2006.

za sve se mogu slozit,osim za ono da je uvijek losija od predhodne
korisnièko vimeENTUZIJASTA

jan 2006.

ja ne bih rekao ni da je uvek slabija nego što oèekuješ.
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

pa nije sve to tocno... ali ima dosta toga... sta se cesto dogada...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se