VUTRA
ForumZajednicaHumorCigani
LEGACY

Cigani

100 odgovora12,031 pregleda

apr 2005.

Cigan poredajo svoje kurave ciganke i spremio kondome razlicitih ukusa pa da mu one pogadjaju ukuse... Dolazi prva pocne da pusi i veli: "GORGONZOLA"! Cigan: "Cekaj majku ti da stavim kondom". --------------------------------------------- Uci cigan malog sina da pliva. "Masi rucicama" "Masi rucicama" "Eeeeeeeeeee jebiga."
brendPOZNAVALAC

avg 2005.

Jel znate kako ciga uci decu da oblace gace? Zuto ide napred a braon pozadi.
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

sep 2005.

HAHAHAHAHAHHA OVAJ JE DOBAR MAJKE MI HAHAHAH ~~
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

sep 2005.

JUUUUUUUUUUUUHU PROMAKLI ME U UDUVANOG JEEEEEEEEEEE JE JE .TO SE ZOVE SREÆA.SAD SAM ISKUSAN HEHEHEHEH HAHAHAH HHEHEHE.SAD SAM COOL LOL !~
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

prica ciga cigi: - bato bio ja sa sestrom, sedeo na kauch... i kao gledamo se nesto, merkamo se... i ja je poljubim, poljubi ona mene... tu se kao nesto vatamo, vata i ona mene... mislim, dobra mi seka... ja je skinem... pocnem joj lizem picu, ona meni da pusi kurac... - i jel si je karao? - si ti lud? to mi je sestra!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Kako se zove najbr~i Ciganin? Promaja...
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Doveli Cigane na reku i rekli im da ko prepliva postaje Srbin. Stigao jedan Ciga na drugu obalu kad se zaèu zapomaganje njegovog sina: Tatko, pomagaj 'æu s' udavim! M'rš u pièku materinu ciganjsku!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Kako se zove ciganski vrtiæ? Cicigan!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Pitali cigu -Kako se oseæate sad kada su vam izgradli bazen? Ciga -Pa sad kad su nam izgradili bazen mi se više i ne oseæamo!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Polaze ciga voznju, prilazi kolima i pre nego sto udje kaze pandur instruktoru :" Vidi cigan polaze, sada cu malo da ga zajebavam". Ulazi ciga i pita ga pandur :" Aj cigo ako odgovoris na par mojih pitanja polozio si i ne moras da polazes voznju, ok"? Ciga se slozi. Pandur - Reci mi cigo sta je to, regulise saobracaj a nije saobracajac? Ciga - Pa to je semafor gos'n milicajac. Pandur - Ma ne pitam te to, nego koje je marke ko ga proizveo.... Aj pitacu te jos nesto, ako ne pogodis, pao si... Sta je to, prevozno je sredstvo, bele boje, ima rotaciona svetla, ima plavi natpis na vratima? Ciga - Pa to su ona vasa milicajska kola. Pandur - Ma ne pitam te to bre, nego da li je Zastava, Pezo, Yugo... Bezi cigo pao si! Ciga - A jel mogu ja vas nesto da pitam gos'n milicajac.... Pandur - Moze Ciga - Sta je to stoji na plavom mostu, nosi minic, mase torbicom....? Pandur - Pa to je kurva. Ciga - Ma ne pitam vas to, nego jel vam to cerka, zena ili mama? _________________
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Prilazi Ciga narkomanu: Pomozi kume, nisam ništa jeo 3 dana. A narkoman æe: Moraš nešto da jedeš, makar na silu!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

kako se zove glavni (dominantni)cigan u cigan mahali? alfa romeo
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

e znate šta radi ciga u æošku? SMRDI
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Pita uchiteljica cigu: -Shta cjesh biti kad porastesh ??? -Bicju zenu!!!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Sedi skins na obali reke i peca.U jednom trenutku prolazi ciga camcem i izvali ovoga da pece i krene da ga cima sa broda,tipa jebi se,duvaj ga celavi i slicno.Skins naravno poludeo ali jbg-a nemoze mu nista ciga se vozi brodicem.U jednom trenutki skins upeca zlatnu ribicu i ona mu rece 'ispunicu ti 3 zelje ali sve sto pozelis, onome koga si video zadnjeg ispunice se isto 100 puta' skins video ciganina zadnjeg i poludeo jos vise ali ajde nema veza.Kaze prva zelja extra auto,dobije skins jedan,ciga 100 automobila,druga zalja kaze kuca,skins jednu ciga 100 gajbi,konta skins kako da nekako sjebe ciganina i pade mu na pamet pa rece i za poslenju zelju zelim jos jednog drugara skinsa da sedi ovde samnom
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

uhvatio crnac zlatnu ribicu I kaze ribica: ajde pusti me I ispunicu ti jednu zelju kaze crnac: a sto svima tri a meni jednu ribica: zato sto si prokleta crncuga
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

dolazi cigan do svog druga cige i kaze:Brate sinoc sam lizo cistu picku! na to ce drugi:Pa sta tu ima da se lize?!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Jel znate kako se zove pirsing na cigankinoj pici??? -MIND}U`A
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Uhvatili cetnici cigu i traže mu da kaže gde su partizani. Cigo, gde su partizani? Neæu da kažem. Cigo, ubiæemo ti dete. Neæu da kažem, ubijte ga. I oni mu ubiju dete. Cigo, reci gde su partizani, ubicemo ti ženu. Neæu da kažem, ubijte je... I oni je ubiju. Cigo, bree, reci gde su partizani, lupicu ti šamar! Ma dobro, bre, u podrumu su! - odgovori ciga
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

jebao cigan rodjenu sestru... sestra .. euu brate jebes bolje od otac cigan... znam sestro znam jel i majka mi je rekao da jebem bolje od otac
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Pita mlada cigancica kevu : "A mama sta mislis ti, jel pravo vreme se kresnem u ovim godinama ?" A keva ce: "Ma sta ima da cekas, mlad je, lepje , crnje , zgodan je ... a i brat ti je ..."
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Otiaao Ciganin u zatvor na 2 godine robije, a njegova ~ena ostade da ~ivi sa njegovim ocem. Posle godinu dana ~ena mu se javlja da ka~e da se porodila, a Ciga je pita: " I, ata sam dobio?! " Brata, brata si dobio.
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

zasto na ciganskoj svadbi ima dosta torti ... da muve ne idu na mladu ...
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Igrala se mala ciganka i sluèajno upadne u jamu sa kreèom. Prolazi njen brat pored jame i ona mu kaže: • A bre batko, pomozi mi da izaðem odavde! A brat æe njoj: • Ne mogu sad sestro, èekaju me na fudbal da igram, žurim! Malo zatim prolazi i njena sestra: • Ama sestro bre, vadi me odavde! A sestra æe: • Ne mogu sad, idem da preskaèem lastiš, èekaju me bre! Mala ciganka æe na sve to: • Bela sam samo jedan minut, a veæ mi cigani idu na kurac!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Došla devojka kod Ciganke da joj ova prorièe sudbinu. Gleda stara Ciganka u šolju, razmišlja, pa kaže: • Ovde ti vidim slovo ''B'' - to znaèi da æeš da budeš bogata. S' druge strane ti vidim ''S'' - æeš budeš sreæna, bre. A, evo, vidim ti i slovo ''Æ'', a to znaèi da æeš imati puno seksa u život'. Devojka, sva zaèuðena, upita staru proroèicu: • Pa, kako slovo ''Æ'' znaèi da æu imati dosta seksa? • Jel' ti imaš momka? - upita je Ciganka. • Imam. • Pa, æe te kara, bre!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Jel znate kako se zove ciga u autobusu? Izbaci
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Kako se zove Ciganin koji dolazi iz Amerike? From
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

kako se zove rom zidar. cigla!
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

kako se zove cigan kojem ne moze da se digne? brom
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

ciganka koja bezi > ciganstura
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

zove ciga cigu i javlja se ovaj i ovaj drugi kaze nemoj bre da pricas na ciganski ce nam ukljuce roming
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

bio hrist onako razapet na krstu i visi on tako i prolazi cigance pored njega i tek ce ti hrist njemu ej bre, aj mi odvezi nogu i cigance mu odveze nogu i hrist ga sutne i kaze"MRSH JEBEM TI SVE CIGANSKO"
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

Dolazi gradonaèelnica u obilazak romskog naselja pa prilazi Cigi da se upoznaju: • Ja sam Jela! A Cigan æe: • A ja crk'o gladan!
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

buahahaha ::histerija ::histerija
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

a sta radi ciga na raskrsnici?Smrdi na sve strane
StefanISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Ubedljivo najbolji vic za camuge: Idu ulicom 2 coveka i ciganin.....
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija

okt 2005.

pandne mali cigo u rupu i dolaze mu mama i tata. kaze mama tati: ''ga vadimo ili pravimo novo?''
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

okt 2006.

Kako se zove ciganska ljubav? Romansa

okt 2006.

Kako se zove kolektivno ispadanje cigana iz aviona? Rominjanje

okt 2006.

Koje je prijevozno sredstvo cigana? Romobil Kako se zove cigan koji radi u elektrani? Grom

okt 2006.

kak se zove cigan na motoru? kaciga

okt 2006.

kak se zove naoruzani cigan? ganci

okt 2006.

cigan zavodnik? romeo buahahahahahahahahaha

okt 2006.

A kako ciga koji radi kao obezbedjenje u elektrani? Gromobran :D :D
StefanISTRAŽIVAČ

nov 2006.

a kako oslovljavati cigana sa puskom? - Gospodine :P
korisnièko vimeENTUZIJASTA

dec 2006.

Polaže ciga vozaèki 100 put i sažali se èovek iz komisije pa mu pridje da mu pomogne. Ciga zapeo na prvom pitanju, "Kako se naziva svetlosna signalizacija na raskrsnici?", prevræe oèima, znoji se... ÈIK: Cigo, kako to ne znaš? To je ono na raskrsnici, pa ima crveno, žuto i zeleno... majku mu, pa kako ne znaš šta je? Ciga: Ja mislimmm, da je žuto!
Svizac_:)ENTUZIJASTA

dec 2006.

Šta radi cigan na olimpijskim igrama??? Smrdi na 100 metara :lol: Kako strpat 100 cigana u fiæu??? 2 ispred, 2 iza, a ostale u pepeljaru
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Ovo po meni ne spada pod humor veæ pod apsolutno neutemeljeno i nepotrebno vrijeðanje nacionalnih manjina. Ako vam je cilj vrijeðati nekoga ili nešto onda to možete i bez toga da te svoje uvrede iznosite pod maskom tzv. "humora". Tj. zapitajte se da li vam je cilj "nasmijati" ili "uvrijediti". btw - nisam cigan :)

dec 2006.

Alo ~irafice, iskuliraj. Neemo se svaati ovde.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Pa naravno da ne. Samo sam iznio svoje skromno mialjenje... :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se