VUTRA
ForumZajednicaHumorSto radite naduvani da se sto bolje nasmijete?!!
LEGACY

Sto radite naduvani da se sto bolje nasmijete?!!

124 odgovora14,265 pregleda

jan 2013.

Evo ljudi dosao sam na ideju da otvorim temu u kojoj ce te pisati sta vas sve inspirira da se smijete i sta sve radite kako bi se smijali do daske kad ste high
Detox2OldLEGENDA

jan 2013.

evo recimo na ovaj post!gledanja bandia kako ko batman lovi pahulje x10 ! svaka misao ato mi padne na pamet,jer bih si je sam sebi objasnio,ato vodi u beskona nost onda...
H2O888LEGENDA

jan 2013.

zar je potreba ista radit da bi se nasmija kadi si high:icon_lol:u biti najsmjesniji sam sam sebi kako sam razbijen...
PinkFrojdENTUZIJASTA

jan 2013.

Da, kakvo pitanje, ja se kidam na bilo sta, nema potrebe da ista radim dodatno, sta je pisac hteo da kaze...
ZelenaBananaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

ne pusi dobru vutru pa trazi savjete za stimulaciju. :D
LillyPOZNAVALAC

jan 2013.

Ma meni bude sve zanimljivo, hahah evo sad mi dolazi u glavu emu se sve smejem i smeano mi :D bitno je druatvo, onda sve ide po svom, umiranje od smeha... a i kad varim sama opet mi bude ludnica, gledam filmove ili igram igrice pa mi svakakve ludosti prolaze kroz glavu :D

jan 2013.

akakljen se.. :icon_lol: neznan, trudin se ostat pozitivna i u pokretu, ako san vani. tada se jednostavno sve poslo~i kako triba i skoro svaka pi*dary me baci na varenje.. a ako sama doma palin, ni ne trudin se nasmijavati se.. samo meditiran i vibriran.. chillax :)
artisticLEGENDA

jan 2013.

zasto bi se trudio smijat? ako je neka ekipa i zezanje, onda se zeza i smije i tako dalje...a ako sam sam...nema mi bas smisla da se sam smijem, osim ako ne naletim na nesto smjesno pa ono...ali sve u svemu, ne trudim se smijat na silu ili forsirat smjeh...najslae je kad se nasmijea od srca :D bez forsiranja :D
DollarrsISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Sve zavisi od toga sta popusim i od okruzenja,ako je tu neka ekipa onda ili igramo neke igrice ili sednemo i bacamo neku spiku pa bude i smejanja i mozes cak cuti svasta tipa "Ja o svemu znam sve",a vidis kada sam sam desi se vise da zabodem,cutim i gledam,pre nekoliko godina kada sam isao na ekskurziju secam se da sam popusio ujtru oko 7 jedan,i dok sam cekao autobus poceo sam da se smejem i onda sam shvatio da se smejem bez razloga pa sam poceo da se smejem zato sto se smejem bez razloga i tako dalje ali to je bilo nesto veoma jako tako da sve zavisi...
Big LLEGENDA

jan 2013.

gledaj jim kerija :D
BoRaiChoAMBASADOR

jan 2013.

Monty Python, zagarantovan smijeh
Dr.ChronicENTUZIJASTA

jan 2013.

pogledast nesto stand up komedije na youtubu, film (komedije) naravno svasta :D

feb 2013.

pa brate radi ono ato te veseli, gledaj ono ato te veseli i nasmijava. ata e ti drugi govoriti ata da ti radia kada si napljugan, pa ti to sam bi trebao najbolje znati

feb 2013.

Za smijeh treba dobro raspolo~enje i neka happy sorta iako ne nu~no, pozitiva je bitna i da su brige van mozga onda jer to sve optere uje recimo financije, posao, ljubav i pizzdarije. Meni je izvrstan bio LSD od barneys, rekoae drugi da je Durban poison fin za to. Istra~uj:)

feb 2013.

istina, durban je navodno jedna od najboljih "smijalica" iako ne djeluje na svakoga isto, neki se ak izgube u glavi jer je to dosta jaka sativa... ina e, rado pogledam Pervana i Ve ernju akolu ili joa bolje, posluaam stare snimke Zlo este Djece...
one <3 one <3ISTRAŽIVAČ

feb 2013.

evo malo instant smijeha,nece mi izbaci link,pa odite youtube:hrabra imocanka golim rukama napala vuka----http://www.youtube.com/watch?v=zRAkFDN3QcU ja uze ovako kamen..ae reko staje,ne trza :P hehehhe
jesamZMAJ

feb 2013.

Vjerovali ili ne, tri puta sam gledala meeda u o i, hahaha, i to do 14. g...izvia i.

feb 2013.

sad smo sa teme skrenuli u zooloski vrt ;)
jesamZMAJ

feb 2013.

Power, mozda je malo off,al ne bih to spomijala da je bilo u ZOO. Dva puta na rijeci Dobri,i jednom na Japetiu, mislim da je to Samoborsko gorje. Bilo nas je tridesetak.Na Dobri sam s kolegicom naala gljivu joa i rekorderku po te~ini, a da ju ope nismo tra~ille. To je bila vijest diljem YU,hahaha. Baa sam se sad doro nasmijala. :icon_wink:

feb 2013.

ma ok, samo da li si to radila naduvana da bi se tada smejala, a tema je o tome, sta radite naduvani da se sto bolje... jel
jesamZMAJ

feb 2013.

Nisam duvala jer sam imala 12 g. al sam duvala kad sam sam vidla post o Imoanki i vuku, pa me to asociralo na to. Dakle, danas sam se prisjetila, pa se smijala, a prije svega toga, se naduvala. Eto emu se nekad smijem, sjeanju, a znam se nasmijati i tvojim postovima, u pozitivnom smislu.
ShantiENTUZIJASTA

feb 2013.

Gledam Comedy Central :D

mar 2013.

Najbolje je bit s drustvom koje ti pase i problem rjesen. Smjeh zagarantiran.
roowerPOZNAVALAC

mar 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=IHhSZ1p1y_0, nije lose kad se vidi prvi put,,, neki dan sam cul od frenda ovo ,,,,,kak mos prepoznati da neko Growa prvi put ? Crn ko cigan po Faci....... Pitaju indijanca ,,,sta ti radis ovdje na Konklavi u Sikstinskoj kapeli ,,,kaj ti oces biti Papa,,, ,a ne ja sam samo za dim odgovoran ,,,

apr 2013.

Ja se akakljam po tabanima :)
Kanabis_kidAMBASADOR

okt 2013.

When I`m high I like to watch the Family guy :)
Lala88ISTRAŽIVAČ

nov 2013.

FUTURAMA!! :D
unicumPOZNAVALAC

mar 2014.

volim jutub https://www.youtube.com/watch?v=TOoXjUJXX3I https://www.youtube.com/watch?v=T-RnQE5xxLc ubio bih ove koji ovakve emisije dozvoljavaju, al ipak ne bih se imao emu smijat kad legnem u krevet...... pa lagano vriatim , i ne mogu zaspat sluaaju i ove magove, arobnjake.... hahhahaha
unicumPOZNAVALAC

apr 2014.

ovaj ne mo~e ostat gladan :) http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhV09b3Bx7ZvH2y4rG
marionsAMBASADOR

dec 2015.

Prolazio sam ovuda pa me jesam podseti na dogadjaj, malo je of jbg. Hteo sam da operem cetku od boje i sipam razredjivac u plasticnu casu ona pocne da se topi,nestaje i na tepihu mokra smrdljiva fleka, i uzmem upaljac da.zapalim, isusim fleku, he plamen me uplasio i pljusnem ga nogom, zapali mi se carapa onda odjurim do kupatila nogu pod vodu uzmem peskir i bacim ga na vatru i sve je stalo., i sve to u tri sekunde. Eto smejem se, secam se, Amarcord
StipeZMAJ

dec 2015.

jul 2017.

Ja drustvu inace ovo radim pokusajte pa javite rezultate. Bas kad se naduvamo ovo uradim. Kazem ja kad se nasmijem ti spusti pogled i negledaj me i broji 5 sekundi i ponovo me pogledaj. Kad se nasmijete i on vas pogleda i spusti glavu vi se uozbiljite znaci mrtvi hladni budite i kad vas pogleda mora se odvalit smijat radi u 99% slucajeva hahahah.

jul 2017.

Pogledam se u ogledalo :D

jul 2017.

@Himalaya Gold Uuh jednom ja s curom, i reko joj da duvam 1 sedmicno, a ja duvo svaki dan i ja se naduvam dobra bila ganja odem u.ksfic ona tamo ono ovo ja nisam skonto da su oci pukle crvene nikad mi nisu toliko bile inace budu malo da strane i to je to inace mi se ne primjeti po ocima nikako al tad je bilo drama i kaze ajd u wc aj reko opa opa.. Kad mene cura ti duvo reko neee , jesi nisam, jesi, ma nisam ulazi drug ja njemu nekako.ocima kaze on izlaste vani ja poleti cura me gurnu aaa nemam snage nikako obizeo se kaze nece on nigdje kaze ti meni rece samo 1 sedmicno, a ti svaki Bozi dan reko nisam sad kaze de se pogledaj u ogledalo ja se okrenu i jedno 2 min se gledam i odvalim se smijat poglrd je bio mrtvacki. Hahahahahhahahahah uhhhh
RAOZA.ZMAJ

jul 2017.

To mi jarani uvijek rade baa je nekako neopisivo ludo haha

jul 2017.

Ja to radim samo kad hocu da se izbijem, da dodjem sebi. :D

avg 2017.

Teako me je nasmijati :D nema niata interesantno, ato bi gledao, a da je funny... Ina e gledam dokumentarne filmove o ~ivotinjama, viae mi je to funny, nego ljudske gluposti kojima nema granice.. to mi nije funny, viae je ~alosno :D

jan 2018.

Jednom gledao operu sa full stiaanim tonom. Izgleda ko da zijevaju, kenjaju, svaaju se, dovikuju preko njive, istovremeno haha

avg 2018.

e nemam pojma gde da odgovorim cvetku, a da ne spamujem, pa ajd' ovdi mislis??? :)

avg 2018.

ma neradim niata :lol: samo naie :rasta: zadnji puta u kinu puk'o iznenada :rofl: svi aute a ja odjednom ko Y9j66JJuE9k bi mi malo ko' i neugodno :D e sad ataj' to bilo :confused: aj' ~ivili ::grupnjak::

avg 2018.

ahahahahahaha, obozavam kad dobijem iznenadni napad smeha, obicno odgovorim, sta vas boli qrac, ahahahahaha

avg 2018.

jednostavno si smotan cilu vecer i isprolivas svo pice .. sve stvari izgubis.. i tako.. i tome se smijemo dvi ure..

avg 2018.

skrinujem raznorazne gluposti iz serija
VujsprerAMBASADOR

avg 2018.

Nakon dobro provedene ve eri, pogledam se u ogledalo i eto ti smijeha do jutra :psmiley9934

feb 2019.

a citam i prave vesti ponekad i zbunim se da nije njuz net? Srbija dobija trei meunarodni aerodrom, avioni poleu u junu Lu ani -- Plan je da u junu na aerodromu Laevci kod Kraljeva imamo avione tipa boing 737 koji e u estvovati u saobraaju.

apr 2019.

aahahahah, a taj boing iz gornjeg posta....? :D samo... gledam basket aba finale i slusam ove nase trenere na engleskom pa se setih mnfTne0Sh88

apr 2019.

jel' bre, jos se voze jugici u kroaciji? xm9X_-QEfh8

apr 2020.

povezujem neke stvari sa svojim mislima koje bas i nemaju toliko dodirnih tacaka :D Y5KaeCZ_AaY
pannonianLEGENDA

jun 2020.

Danas sam radio po vrtu, navalio ko kakav superheroj. Zasrao sam sve oko sebe, beton, stazu, terasu...U jednom momentu proglasio sam sve radove za danas gotovim. Malo odmorio, uzeo pse u aetnju, naduvao se ko stoka i vratio. }ena je do tada oprala terasu, stazu, beton... sve joa mokro. Ostavio sam pse, zasrao noge, proaetao po stazi, terasi, izuo se, otiaao po sok, obuo se i sjeo na terasu... Evo nje -U PI KU MATERINU, ko je ovo zablatio!?!! ... -Koje? -Ti si!!! Jebote, ja ko kreten istim za tobom... -Nisam ja, djeca su ulazila i izlazila... Ja sam se tamo izuo... I o istio patike... -Ne seri, ovo su tvoji otisci. Veliki... -Kako onda nije ovdje prljavo(gledam ispod sebe) -KAD SI SVE ZABLATIO!!! Gledamo se deset sekundi u autnji -Ne, nisam ja Sad ovdje ide puno piatanja, smijanja, joa viae piatanja Malo du~e mi je trebalo da shvatim da bi ja to trebao po istiti. Zadovoljan sobom u toj spoznaji, vidim da je ve sve oprala Eto, uglavnom ~ivciram ~enu da se ato bolje nasmijem I samo da dodam, vrlo brzo sam joj se uspio uvu u guzicu

jun 2020.

:thumb:
pannonianLEGENDA

jun 2020.

Perverznjak :D
Pigeon pipiENTUZIJASTA

feb 2021.

Jedem janjetinu s mladim lukom:spliff:

feb 2021.

sale cita moje postove :lol:

feb 2021.

Pa ata da se radi kad te ima na svim moguim, (a i onim nemoguim) temama koje i ja jadan pratim. :D :razvaljen::
TrulyoZMAJ

mar 2021.

wsgNbTz4Sy0 Dakle ovo je piaanje u gae :banana_rasta: Ina e znam 90 posto epizoda napamet.

mar 2021.

brte kako bolesna epka, pred kraj sam poceo da pevusim kad si srecan ::ludak:: ahahahahahaha
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Meni je navika kad sam napusen i dosada, zavalim se pred tv, ukljucim stream i krepavanje od smijeha. Cesto se pitam jel sam normalam sta toliko gledam jedno te isto hahah.
.i.ZMAJ

mar 2021.

itam predizborne programe

maj 2021.

sad sam bio citao malo provale i onu drugu temu, posle mi suze na oci :lol: ahahahahahaha, cak ima i materijala da se kvotuje u drugu temu :rofl:

feb 2025.

Evo ja ovakve provale itam, kako sam lajkala jednu - tako mi sti~u stalno, svaki dan, puno njih.. :)

jun 2025.

itam portal pa me ime lika izbilo iz kreveta :lol:smiley9934ni ovdje nema ovakvih hebes mi sve,pazi ovo Juro-Marco Mihaila, Hrvat koji 13 godina ~ivi u Grazu, ispri ao je za Dnevnik.hr kako je izgledao danaanji dan u drugom najveem austrijskom gradu.brat je Boban sigurno smiley9934:lol:kao ato krule re e Ursula von der picke Mile matere ;):lol:

jun 2025.

vaknem aaku golden ti erica i odem ir po selu

12. nov 2025.

:spliff:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se