VUTRA
ForumZajednicaHumorTuzno da je smesno
LEGACY

Tuzno da je smesno

32 odgovora2,729 pregleda
anonimalac123ENTUZIJASTA

jun 2019.

Toliko sam pre neku noc bio razbijen od vu i tako blejao na komp i ostavio rizle dva jointa i upaljac na stolu i otiso da spavam ne shvatajuci da mi je sve na vidiku a jako se krijem od porodice da chiliram sa vremena na vreme I eto kad vidis meni nema to ujutru na stolu i znam ko mi to pokupio i sad nedelju dana kroz kucu spusten pogled samo cekam da me zapale :D Nije mi dobro preostalo mi da se smejem ovoliko vremena kolko imam

jun 2019.

Jel ti kad palo na pamet da se osamostalia?:crazyd: Vidia,kad se osamostalia nee te ebat jel ti ato ostalo na stolu....:)
anonimalac123ENTUZIJASTA

jun 2019.

Nisam trenutno u mogucnosti a i studiram u istom gradu :D jbg to mi je zivotni san ahaha
rKj420ZMAJ

jun 2019.

QWcWql3aSYo
BadiZMAJ

jul 2019.

Sli no se i meni desilo sa starim, dok sam u srednju iaao... ...doem ja doma nadimljen, a kako me ve na putu stislo im sam uaao odjurim na WC smiley9934...i tako ja sjedim na akoljci, u~ivam... sjetim se da imam joa neke ostatke za neku ru~nu pljugu ato sam sa uvao...tad je bila neka nestaaica pa i nije bilo baa neato kvalitetno ve onako ru~no granato...izvadim paketi iz d~epa, eprkam, gledam i kad sam obavio nu~du stavim to onako sa vreicom otvorenom na pod kao uzet u kad izlazim. Kako sam ja izaaao van, stari par min. nakon mene ulazi, a ja se debil u tom trenu tek sjetim da nisam ono uzeo s poda :D...niata ata u sad, pri ekao sam da izae a ja odmah unutra i naravno tog viae nema na podu. ;) Par dana se on pravio kao da je sve u redu, a ja se naravno ve ponadao da mo~da nije niti sku~io jer je ina e poluorav...al svejedno se pitam gdje je onda moj paketi nestao? Nakon par dana mi samo bane u sobu sa paketiem i ka~e; "`ta je to?"...autim, pravim se glup... znam da zna, koliko god on nikad nije puaio travu (cigarete puai naravno)...zatim me pitao; da kako mogu to odvratno granje puaiti? :lol: I dalje autim, smijao bi se a ne smijem... To je bilo prvi put da su me ulovili. :D Danas se viae ne moram skrivati, pomalo su po eli shvaati i on i stara da nije to neko zlo. ;)

jul 2019.

Dobro ti je stari rekao.. Vidio da smee neko puaia :D Da ste popri ali ko ljudi mo~da bi bilo druga ije... :D
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

opusti se,svi smo imali te klinacke ispade . danas mi je to smijesno sve, poanta je da je to dio zivota . Sjetit ces se Nixe i nasmijati ces se ovom postu za koju godinu ! lp drug i sretno

jul 2019.

Meni je slicna scena bila kao kod Badi-ja... Samo sto se moja prica razlikuje u tome sto sam ja svoju vutru sakrio u foliju Milka choco... hehehehe... Ybg, mlad, neiskusan.... I nisam nayeb'o... Stara je imala razumjevanja.... :D
anonimalac123ENTUZIJASTA

jul 2019.

Sve je ispalo super.. sestra mi vratila odjednom pre neki dan naravno bilo tu malo zivotne lekcije i bla bla ali i ona je to probala i zna da nije nista kao sto moji starci misle :D sve je ful sve je kul
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

eto vidis buraz ,sada mozes sadit i onda odrzis seki lekciju iz prirode i drustva !:) mora i tebe -nas netko slusati :D:D

jul 2019.

anonimalac123ENTUZIJASTA

jul 2019.

Daleko sam ja od grow-a. Ali imam dobrog pluga ima neko zajebano sranje i daje mi uvek viska a i nekad odemo zajedno da chilliramo.
ledeni6AMBASADOR

avg 2020.

Cuo da mi pao frend,otvorim novine kad ono kazu uzgajao 6 biljki tipa droga... Kad izade ima da mu se krvi napijem a rekao da koristi brendirano sjeme hahahhaha p

19. jan 2026.

:cool23:

19. jan 2026.

ne diraj mi Dabru Deuse! :lol:

19. jan 2026.

:cool23:

1. maj 2026.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se