VUTRA
ForumZajednicaHumorGde nestadoše smešne sličice?
LEGACY

Gde nestadoše smešne sličice?

30 odgovora9,929 pregleda

feb 2007.

feb 2007.

[bez sadržaja]

feb 2007.

Hahahhah! Dobro je! :icon_lol:
HeadISTRAŽIVAČ

feb 2007.

[bez sadržaja]
cannebosanacPOZNAVALAC

feb 2007.

Upozorenje !!!Opasno po ~ivot !!!^^^^^Ako ku~ite irilicu ne gledajte ovo gore od Heada naduvani,ni za ~ivu glavu. [[:lol:lol:]^3]^3:icon_lol::icon_lol::icon_lol::rofl: Head ata mi ovo uradi mal se u gae nisam ispiao , nedaj bo~e samo da sam bio navaren kad sam ovo vidio umro bi od smjeha, pa bi onda na mome spomeniku pisalo : cannebosanac umro 5.2.2007.od smjeha za kompjuterom ubi ga smjeanom slikom Head ,haaiaar jedan navareni , dabogda crko! Evo za one koji mo~da ne ku~e irilicu ,na spomeniku piae: OLI-MILOSAV RO.1.10.1922 POGIBE.30.4.2001.UBI GA KOLIMA* KATI ZORAN IZ JELAKCA. CRKO DABOGDA PEDER S.P. ZAHVALNA DECA *kolima=autom *S.P.=spomenik podi~u(podigli)
cannebosanacPOZNAVALAC

feb 2007.

Ako ne mo~ea pronai temu Smijesne Slike , probaj namjestit u opcije prikaza, na dnu ispod popisa tema, da ti prikazuje teme od posljednjih mjesec dana ili 75 dana ili namjestia da prikazuje od po etka , kako ti volja, mo~da se stranica sporije u itava ako se stavi od po etka , npr. kod dial-up.
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

@imenjaku cannebos ja sam to vidio prije par mjeseci kad je nznlca postirao ista reakcija. ja i ~ena smo se upiaali od smijeha zamalo pa doslovno LOL
InqAMBASADOR

feb 2007.

Crko dabogda peder..... HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :facesjump: :facesjump: :facesjump: :facesjump: :facesjump: :facesjump: :facesjump: :facesjump:
cannebosanacPOZNAVALAC

feb 2007.

Da sam umro haaiaar Head bi zavraio na HA`kom sudu .:icon_wink:

feb 2007.

[bez sadržaja]

feb 2007.

[bez sadržaja]

feb 2007.

[bez sadržaja]
neurotransmiterISTRAŽIVAČ

feb 2007.

[bez sadržaja]
BullAMBASADOR

jul 2007.

[bez sadržaja]

jul 2007.

U JBT BOG lOL kolko sam se smejao hahaha tedo da umrem alal vera kolega za sliku IMBA

jul 2007.

Nastavite ovde: http://forums.vutra.org/humor/182-smijesne-slike-7.html

🔒 Ova tema je zaključana