VUTRA
ForumZajednicaHumorOvo nije vic, ovo je stvarnost!!!!
LEGACY

Ovo nije vic, ovo je stvarnost!!!!

78 odgovora6,721 pregleda
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Neki lik, me kontaktirao na MSN, i haj, pustio ga da me stavi na svoju listu (btw: uvijek ga mogu blockirati)... i evo sta kaze: al' se nasmijah, majke mi.... White Widow x AK47 says: znamo li se?... Stoja says: =5 Stoja says: 2845> A0< B5 =0 D>@C<C Stoja says: ?0 A0< B5 AB028> =0 D@5=4 ;8ABC Stoja says: HB0 8<0? White Widow x AK47 says: niata vala naro ito.... neato oko foruma " a kam".... a ti si? Stoja says: 8:>;0 Stoja says: 87 5>3@040 White Widow x AK47 says: Ok.... nick na forumu? Stoja says: =5<0< 30 X>H Stoja says: 0; A04 [5 70 :>X8E 15 <8= White Widow x AK47 says: predla~em ti da se registrujea, jer reg. korisnici imaju pristup viae info (kao i online chat) na forumu, za razliku od gostiju Stoja says: <0 E>[C 0; A04 G8B0< B0:> 40 [C <0;> :0A=8X5 Stoja says: =53> EB5> A0< 40 B5 ?8B0< White Widow x AK47 says: pucaj Stoja says: 8<0 =5:0 B5<0 > C730X0ZC :0=018A0? White Widow x AK47 says: heheh, pa sve su teme o vutri.... uzgoj (indoor) kako napraviti grow box tako da sadia u kui i za 3 i po mjeseca od sjemena do puaenja sve odraeno.... White Widow x AK47 says: mnogo tutorial-a Stoja says: 52> =0H> A0< White Widow x AK47 says: te gdje nabaviti opremu i to.... bukvalno sve ima Stoja says: X5; B8 =8X5 ?@>1;5< 40 <8 >1X0A=8H C:@0B:> Stoja says: >20:> Stoja says: E>[C 40 30X8< <0;> C A0:A8X8 >=> 70 A>?AB25=5 ?>B@515 Stoja says: =0X?@5 <5 70=8<0 HB0 A5 A048 White Widow x AK47 says: kako mislia "ata se sadi" ? ne kontam....? Stoja says: ?0 X5; B@510 40 70A048<??? White Widow x AK47 says: heheh.... pa nego , Stoja says: <8A;8< X5; <>3C 40 C7<5< >ACH5=C 30=_C 8 AB028< C 75<YC Stoja says: 8 >=0 =8:=5,0? White Widow x AK47 says: pro itaj haveru malo forum!!! ii za sada uzimaj od dilera.... Btw: najgluplje pitanje!!!! jel se zajebavaa? ha ha ha .... Stoja says: ... Stoja says: E20;0 =0 ?><>[8 Stoja says: White Widow x AK47 says: xe xe xe .... ovo moram Copy/Paste (sorry ) mislim vic godine
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ovo mu je mail adresa: [email protected]
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Ajd prevedite irilicu
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

A ata ja znam, li no ni ja ne volim irilicu....ovo je Copy/Paste iz MSN-ovog conversation prozora.... Hehhehe, pita se prvo kako da posadi? tj. `TA da posadi.... i koliko mu treba da (indoor misli ini mi se ....) da head osuaeni posadi u zemlju, i za koliko ce niknuti ..... Ha hah ha hah ha

nov 2007.

:ludaci_lol::ludaci_lol:

nov 2007.

I ja mislim da je cirilica komplikovana ali mislim da neko ko zna srpsko-hrvatski moze za dan-dva nauciti cirilicu. Zajebi sve politcke gluposti odlicno je znati jedno novo pismo nikad ne znas kad ces se naci na putu kroz Srbiju ili Republiku Srpsku ili Rusiju...a samo za nekoliko sati mozes popamtiti slova azbuke. http://geonames.de/alphrs.html#srp
BeyondLEGENDA

nov 2007.

http://www.translit.ru/ White Widow x AK47 says: znamo li se?... Stoja says: ne Stoja says: video sam te na forumu Stoja says: pa sam te stavio na frend listu Stoja says: shta ima? White Widow x AK47 says: niata vala naro ito.... neato oko foruma " a kam".... a ti si? Stoja says: Nikola Stoja says: iz Beograda White Widow x AK47 says: Ok.... nick na forumu? Stoja says: nemam ga Xosh Stoja says: al sad [e za koXih 15 min White Widow x AK47 says: predla~em ti da se registrujea, jer reg. korisnici imaju pristup viae info (kao i online chat) na forumu, za razliku od gostiju Stoja says: ma ho[u al sad chitam tako da [u malo kasniXe Stoja says: nego hteo sam da te pitam White Widow x AK47 says: pucaj Stoja says: ima neka tema o uzgaXaZu kanabisa? White Widow x AK47 says: heheh, pa sve su teme o vutri.... uzgoj (indoor) kako napraviti grow box tako da sadia u kui i za 3 i po mjeseca od sjemena do puaenja sve odraeno.... White Widow x AK47 says: mnogo tutorial-a Stoja says: evo nasho sam White Widow x AK47 says: te gdje nabaviti opremu i to.... bukvalno sve ima Stoja says: Xel ti niXe problem da mi obXasnish ukratko Stoja says: ovako Stoja says: ho[u da gaXim malo u saksiXi ono za sopstvene potrebe Stoja says: naXpre me zanima shta se sadi White Widow x AK47 says: kako mislia "ata se sadi" ? ne kontam....? Stoja says: pa Xel treba da zasadim??? White Widow x AK47 says: heheh.... pa nego , Stoja says: mislim Xel mogu da uzmem osushenu gan_u i stavim u zemYu Stoja says: i ona nikne,a? White Widow x AK47 says: pro itaj haveru malo forum!!! ii za sada uzimaj od dilera.... Btw: najgluplje pitanje!!!! jel se zajebavaa? ha ha ha .... Stoja says: ... Stoja says: hvala na pomo[i Stoja says: White Widow x AK47 says: xe xe xe .... ovo moram Copy/Paste (sorry ) mislim vic godine
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Et' mislim ovakvih korisnika ima koliko hoces (100%) pretezno su il' kao gosti dodju na sajt, ili se registruju pa prvi post postaju nakon godinu dana.... Haj ova druga grupa je OK, mislim... registrovali se, itaju i itaju i u e... al' ovi .... :) bo~e sa uvaj!!! :)
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ja znam irilicu, nije to problem... filmove koji imaju title irilice, to fakat ne gledam, viae preferiram latinicu... iako nemam niata protiv irilice... i sla~em se sa Genjom, treba znati i to pismo (btw: volio bih da znam i kineski (japanski), arapski itd itd isto tako...)
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Ja neznam irilicu nisam ju u io nikad A ovaj lik je strava s kojim si pri o koja izjava straano
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ja umro od smijeha majke mi... nisam mogao vjerovati.... kreten neki, iii re e da e se (vidi se u "conversation") kao da e se registrovati.... Baa me interesuje ko se sve registrovao ju e...
RedShAMBASADOR

nov 2007.

ja ne znam jel bi ga opravdala cinejnica da on mozdaaaaa ima ne znam 7-8 god pa jos nije upoznat sa ciklusom jedne biljke i iz cega ona nice. ovo sve mi je izgledalo kao da djete majku pita : ako posadim cokoladu oce li mi cokolada izrasti? ako posadim 1 euro oce li mi niknut brdo love? u neku ruku se moram diviti ideji...nisam vec jako dugo cula banalnije pitanje a da se netko nije gadno zajebavao!
bongashLEGENDA

nov 2007.

Meni je palo napamet da se lik sprda, ipak, nekako po stilu pisanja, ini mi se da nije ... prestraano.

nov 2007.

mo~da je ozbiljno shvatio po etak mog posta pa je mislio da samo ubaci aaku vute u rupu i zatrpa zemljom i naravno zalije vodom

nov 2007.

ma sto posto se lik zafrkavo, nemozes bit tako glup osim ako nije stvarno neko dijete od 5 godina
LucidDreamAMBASADOR

nov 2007.

Ma zajebava se...neko ovako glup nezna da se uloguje na MSN-u :) ...ali alal mu vera ako je ozbiljno mislio...lol
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

... ma i ja sam odmah pomislio isto.... (rekoh zajebava se lik....) al' bas je ono interesirano postavljao pitajna.... eh, sad jedino da je neko dijete, koje je ulo "trava" u i po akoli, pa ga mo~da zanima kako raste i ata je to ustvari??? ma ko e ga znati.. .hhhehehe, kod mene je block!!! :) pa nek se informise negdje drugo ha hah ha h

dec 2007.

:icon_eek:wtf?neko zajebava....
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Bezze ti se to zajebavas???? Ovo je....STRASNO!!!! Ako je istina???
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

HEhehhe majke mi, i ja sam mislio, al kad se "conversation" razvio, skonto sam da lik nema pojma kako nastaje biljka.... iii naravno ata se pusi (on bi i listove, sve...smrvio granje i sve komplet :)) al' kad me pitah (postao sam na pocetku "conversation" sa MSN-a.. hehehehe... smijesan pravo... Sto ljudi.... sto udi!!!!
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

haha...koj tip ej...trebao si mu rec nek sadi vrhove bez beda...nek ih zakopava al nek kaze di ih je zakopao pa za par godina kad se nakupi cemo doc mi... :P ma uglavnom...neznam...moguce da se zajebavao...a ono..bo...al izjava je super!! :D :maryjane:

mar 2008.

Ma mozda se lik istripowao da iz osusene semenke iz keta moze nesto da mu nikne... ko ce ga znati... Werowatno je preskocio one casowe biologije u osnownoj kad se ucilo kako se sade biljke i iz cega rastu... Ima nas raznih...

mar 2008.

da mi je znati ato si ti sve propuatila osuaene sjemenke iz keta ? jako airok pojam
LedoENTUZIJASTA

mar 2008.

Steta sto pivo ne ostavlja mrlje od kave... :-)
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

a jadan tip, pazi ata sam ja dobio na pm prije par dana! "Izvini.. Ne snalazim se ovdje bas naj.Zelela bi da znam nacin sa semenkama jer pokusavam vec nekoliko nacina koje sam nasla na netu al nijedan mi nije pomogao da semenke puste zile.Jel mozes da mi objasnis sta trebam da uradim.Unapred hvala ti.Moja e-mail adresa je:..."
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

hahaha ja ne vjerujem ~eljela bi znati na in sa sjemenkama pa to je neat nevjerojatno kaka su to pitanja stvarno A ato se ti e sjemenki iz keta iliti paketa zaato se nebi moglo uzgojiti od njih anravno da mo~e i to ako nije genetika retardirana skroz bit e sasvim pristojna gudrovina....
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

joj nervira me koliko danas noobova ima na forumu a svi profesionalni puaa i trave da vani s bilo kim razgovaraa sve stru njaci da te glava zaboli kad mu idea objaanjavati! Ma daj... jednom sam pao u prepirku s tipicom oko toga ata je bolje trava ili alkohol. na kraju je doala do zaklju ka da je barem na alkoholu svjesna dali je vani no ili dan. Mo~da je ovo mali off jer je pitanje o saenju trave, ali stvarno ovakvih tema ima na bacanje. Njja e je bilo kad je frajer reko da se trava treba zaljevati sirupom protiv kaalja, ma...
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2008.

Nije to nista ja kad sam cuo kako je neki lik cuo da je u grad dosla prskana trava,i ko fol cuo da je prskaju benzinom..on svoje mlade biljke zalio benzinom i osusilo mu se za nekoliko dana...koji neuk i seljacina-boze sacuvaj
3ananasa2ENTUZIJASTA

mar 2008.

ma da ima tih raznoraznih bajica sa svojim teorijama , ja sam jednom prilikom uo od kao "iskusnog lika i starog manga puaa a"(on se tako ponaaa) da je skank kad biljku malo obre~ea(dobijea grmoliku biljku) i malo se viae brinea za nju i to je to , to ljudi zovu skank. ata rei tom ovjeku osim : tako je care u pravu si.:balls: al dobro je imat takve likove oko sebe bar se dobro nasmijem!
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Pa na ulici to i je skank nema to na ulici veze s sortom atajaznam, bitno da je gram 100 kn i da je kvaliteta malo viaa od obi nih govana koje se prodaju i eto ti skank. A veina tih iskusnih puaa a nikad nije ula za izraze sativa, indica i tako a najja i mi je jedan lik kao rijeaio dim za 50 kn za frulu koji moj lega nije htio jer je znao da e biti smee, i zove ti ti taj lik toga moga legu da zapali s njim frulu, i spale ju oni a moj lega ka~e pa ovo je smee uope ne djeluje a lik na to: "ma to ti je eka, to moraa ekat da te uhvati" ahahahahh Doslovno je iskoristio rije eka ja sam umro kad sam uo pri u
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Shamane pa dobro mu je lik i reko.. Trebas ceka dok te uhvati. Jedini problem je u tome sta se to cekanje protegne sve dok ne zapalis vuvu koja valja nekog k.. :punch:
3ananasa2ENTUZIJASTA

mar 2008.

to je istina da se malo bolja roba danas prodaje pod skank , al to nije bila poanta moje pri e nego da se lik presereva a nema pojma! :thankyou: ina e je to najgora sorta ljudi , kad bi povukao paralelu s kanabisom on bi bio albanka nepravilno osuaena( itaj smrdi) i puna sjemenki :violent018:
Ramona_RedENTUZIJASTA

mar 2008.

:signs053::icon_eek::hehe: :facesjump::vb_kez::icon_lol: Alaa ... ccc ... a stva-aarno, naiala sam i ja na ove ato prodaju taj pseudoskunk :bp4l:- dok ima ovakvih ato pitaju oelim narast ganja ak zakopaju piz, i ovih ato 'suae travu benzinom' - bie i 'skunka' kod nas ...:eyebrows:
BugiPOZNAVALAC

mar 2008.

khm... prvi: "znate da skunk nije trava, to je smjesa umjetno napravljena da izlgeda kao trava...ona je losa i stvara ovisnost, a prirodna trava je dobra.." do prvog: "nije budalo, skunk je trava koja se uzgaja u labolatoriju i ista je kao normalna samo je skuplja jer se tesko nabavi" ali zaista znam kako je biti u slicnom drustvu..

mar 2008.

chuo istu verziju sa skankom, sam da se sprica sa kemijskim drogama kao...
hantragaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

libo mene sta je kako se uzgaja Samo nek raznese vi mnogo razmisljate o nevaznim glupostima Pusite ba cuj skunk nastao ovako ovaj onako Sve se to pusi. Daj da zapalimo ja cu pusit vi pricajte obrazujte me

mar 2008.

tvoja ograni ena intelektualna sposobnost je vrh vrhova popuai to... :lml_spam:
Ramona_RedENTUZIJASTA

mar 2008.

a stvarno, hantraga, ccc ... :icon_eek: hehehe
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

haha, a jesam se iskreveljio na ovoj temi... meni je jedan lik uletio i rekao da je skank vutra pospricana exerom u tekucem stanju :)
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

haha toliko li je glup taj stoja...iz dakle je...hehe...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se