VUTRA
ForumZajednicaHumorCrni humor
LEGACY

Crni humor

932 odgovora73,362 pregleda
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

neznam da li ce to nekome smetati ili sta ja znam al nema veze...ko zna neki dobar neka se raspise....bez problema brisite temu... al nedavno sam cuo jedan vic i puko sam od smjeha koliko je glup zasto se beba nemoze kotrljati po stepenicama? .... jer ima zabodene vile u glavu!! :icon_biggrin: hahahah
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Zedan Voze se 2 covjeka u kupeu voza vec 10 sati... Niti rijeci nisu progovorili (ovaj jedan bio stidan..). Ovaj stidni je bio jaaaaaako zedan, dok je gospodin preko puta njega imao jednu bocu, dopola punu, i svaki cas je samo malo naginjao... Konta ovaj stidni da ga pita da se napije, ali stid pa stid, nece nikako... U medjuvremenu voz ulazi u tunel, potpuna tama, ovaj stidni iskoristi priliku i zgrabi onu bocu, potegne iz nje i skoro sve popije. Kada su izasli iz tunela, gospodin uzima bocu, vidi da je skoro prazna te pogleda u stidljivog mladica... Mladic, vidno uznemiren, skontao da je gospodin primijetio, pa pita gospodina: - "Gospodine, da Vas pitam, zasto Vi svaki cas samo malo nagnete tu bocu, sto se jednom ne napijete ono pravo, kako Bog zapovijeda?" Gospodin: - "Ja ne pijem, ja imam TBC pa pljujem u flasu."
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Malo star ali u iftio mi sad u glavu `ta je to crno, pobo~no i ne mo~e se okrenuti u hodniku asna sestra s kopljem u leima E to na primjer nije uope smijeano
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

sto uciniti kad silujes maloljetnu gluhonijemu djevojcicu? - slomiti joj ruke da ne kaze mami! Koja je razlika izmeu europskog i etiopljanskog lifta? Na europskom piae: max. 700kg, 6 osoba Na etiopljanskom piae: max 700 osoba, 6kg. Dosao Djed Mraz u dom za retardiranu djecu, pa kaze: - "Ko bude otpjevao malu pjesmu dobit ce mali poklon, a tko veliku veliki poklon." Dodje jedna mala i pocne vikati: - "AUAUAUAU", a djed kaze: - "Tko se bude zajebavao nece dobit nista." Uhvatili cetnici Albanca,dali mu kockicu da baca i kazu: Ako bacis od 1 do 5 koljemo te. A sta ako bacim 6?-pita Albanac. Pa bacas ponovo JEBOTEEEE. Covjek bez jedne ruke ulazi u trgovinu i kaze: Dobar dan.Je li ovo second hand shop?

dec 2007.

Kako sprijeciti dva crnca da siluju djevojku? Baci im kosarkasku loptu.
PacoxENTUZIJASTA

dec 2007.

Ahahaha crnjaci rules :thewave: Sta je to malo crno grebe po staklu? Beba u mikrotalasnoj. U cemu je razlika izmedju kamiona punog peska i kamiona punog beba? Kamion beba moze da se istovari vilama I The Best Sta je to malo crveno i vristi? Odrana beba u soli XD

dec 2007.

u ebote pacox ti ga bas zarni :smoke18:
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

s koliko beba mo~ea pokriti krov kue? ovisi koliko tanko re~ea XD

dec 2007.

kako se zove beba na 500 stepeni ? ~arko a na 1000 stepeni ? ognjen a na 1500 stepeni ? ugljeaa
triggerISTRAŽIVAČ

dec 2007.

stara kineska: pas koji laje... ...nije dovoljno pe en!
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Sta je to malo crveno penje se plavusi uz nogu??? Abortus se vraca kuci!!!!!!
PacoxENTUZIJASTA

dec 2007.

Hehe, volim sve stvari koje mogu da me nasmeju, makar bile i moralno iskrivljene :baby::eyebrows: But don't get me wrong, I'm a good guy:assshaking:
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

desio se opozar u jednoj zgradi i brzo dopale vatrogasci i udje vatrogasac u jedan stan i izvadi jednu zenu, kad ono zena se dere: - gori mi dijete!! gori mi dijete!! vatrogasac udje u stan, vrati se a zena opet: GORI MI DIJETE DORI MI DIJETE!!! vatrogasac opet upadne u tan i vrati se i zena se opet dere GORI MI DIJETE.... a vatrogasac ce: pa nemoguce, okrenuo sam ga 3 puta bio jedan covjek kod vidovnjaka i ovaj mu govori da ce biti odgovoran za veliku svijetsku katastrofu... i ode covijek svojim putem nakon slusanja tih debilnih izjava i vidi u rijeci se utapa dijete a majka nezna sta ce...naravno covjek skoci da pomogne i izvadi bebu...kad majka ce: Adolfe hvala bogu da si ziv!!! sto radi beba na koplju? -klizi... zasto dijete lezi mirno na podu umjeszto da se igra? -mrtvo je

dec 2007.

Rupe... - Koje su 4 najljepse rupe na zeni? - One koje ostanu kad izvuces vile iz nje... Resenje... - `to je muakarac u kadi punoj solne kiseline? - Rijeaen problem !!! :email:
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

dec 2007.

kolko treba crnkinji da iznese sme e? 9 mjeseci!
BugiPOZNAVALAC

dec 2007.

pricaju dvi prijateljice, "ei, udajem se po cetvrti put" "pa sto se dogodilo sa prva tri muza" "prva dva su pojela otrovne gljive i umrli, a treci je slomio vrat" "molim" "nije htio pojesti jesti gljive" "wha? O.O"
PampersPOZNAVALAC

jan 2008.

Tribute to Toshe Jer auto nije kamen, ne, auto nije kamen, da me ne razlikujes od kaputa kao uspomenu poslije puta. auto nije kamen, ne, auto nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer viae ne izgledam ko jedno, auto nije kamen. (opet mi bilo dosadno) :thewave: P.S Prejadni ste sto ste one slike obrisali s foruma....
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

jan 2008.

`to bijelac napravi kada vidi crnca kako aepa? Prestane se smijati i repetira puaku.

jan 2008.

uvjek je jadan onaj sto mu qrac gladan ato se klonira ki akakonja penis mu mlakonja u glavi dva prstia i mjesta za hedia viae niata nema savijen mu ko ipanema
LowriderISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Bio sin-robot, i on je imao mamu-robota i tatu-robota. Jednoga dana roditelji mu se rastave.

jan 2008.

care,care,care...iako nije crni humor...prejebeno :hehe:
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Shoping Neka mlada zena bila u kupovini i dodje na kasu kad prodavac ce: - "Hmm.. Jedno jaje, jedna kifla, jedan paradajz, jedan krompir, mali kaladont.... Gospodjo, vi zivite sami, zar ne??" - "Da, kako znate?" pita one sva zacudjena a prodavac ce: - "Zato sto si ruzna ko stvor."
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Pricaju dva seljaka o naoruzanju tek ce prvi: - "Jedna atomska bomba kosta preko 5 milijardi dolara." Na to ce drugi: - "Eh, kad bi jedna pala u moju livadu..."
wu-traENTUZIJASTA

jan 2008.

bila jedna slijepa djevojcica koja jedino sto je radila je to da je sjedila doma i svirala usnu harmoniku... harmonika je uvjek stojala na stolicu u dnevnoj kod fotelje jedano jutro otac je kasnio na posao i uzeo je britvu i brijao se abrzinu ispred televizije jer se prikazivalo nesto zanimljivo i kad je zavrsio pustio je britvu na stolicu di stoji harmonika i otisao na posao.... nakon nekog vremena na poslu, otac djevojcice sjetio se di je ostavio britvu sto brze otisao kuci da spasi kcer... no kad je dosao nasao ju je kako sjedi u fotelji s osmjehom od uha do uha....

jan 2008.

meni je ovaj zestoko koje su bile isusove zadnje rijeci? jos eksera klizim:):):):):):)
mr.skunkAMBASADOR

jan 2008.

nemojte kupovati kasete japanske grupe TDK nista se ne cuju

jan 2008.

Vice djecak iz wc-a mami:nema ga,nema ga!!! Mama:koga,micro spreja? Dje ak:Ma ne,atakor mi odgrizo *****.
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2008.

DISCLAIMER: ja nisam autor ovog vica niti mi je posebice smijesan ali ljudi se trgaju na to pa da podijelim s vama anjodvratniji vis koji sam cuo.. Bio jedan tip koji je svaki dan bio u javoj kuci. Nakon sto je vec sve jebao sto se moze jebat, dosadilo mu pa si je fino narucio trudnicu. drugi dan stigne trudnica.. Idu se oni karat, dogovore se za cijenu i krenu... No tip svako malo izvuce karu skroz van, sagn se, gurne ruku zeni u p****, izvadi ruku i onda opet jebe.. i tako on jedno 5-6 puta dok trudnici nije prekipjelo i ona ga pita: "Pa dobro, sta ti svako malo meni ruku guras u p***?" a tip ce na to: "Namjestam bebi guzu!"
3kokosa2ISTRAŽIVAČ

jan 2008.

u ovaj je dobar :thumb: (pogotovo zato ato mi je stara negdje prije u akoljci zatekla atakora koji je tu doaao putem cijevi - da, da, to se mo~e dogoditi i VAMA :wave: )
BugiPOZNAVALAC

jan 2008.

ocete malo crnog humora: hdz je dosao na vlast

jan 2008.

Tko je najbolji pjevac u zemlji? Tose

jan 2008.

sta je to malo crveno u travi? Smoki si prerezao vene... Koliko beba ti treba da ofarbas jedan zid? Jedna - ovisi kako jako zamahnes. Sta beba radi u cosku sobe? Igla se... Sta je to malo zuto na drvetu? Smoki se objesio.

jan 2008.

`ta crnac radi u polju? Sve! `ta je to zeleno i na balkonu? Moj crnac i radim s njim ata hou! Koja je jedina veza izmeu crnca i drveta? `paga ...bez uvrede ikom...nisam rasista al vic je vic...
3ananasa2ENTUZIJASTA

jan 2008.

nisam rasist al mrzim crnce i ~idove:vb_whip:
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Ako mrzis crnce i zidove onda si rasist...A to je najgora vrsta ljudi...:ohno:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

Ja mrzim sve ljude jednako

jan 2008.

ja volim skoro sve ljude jednako hahaha :icon_lol: Ne volim rasiste, naciste, nacionaliste i sl. Bljak
3ananasa2ENTUZIJASTA

jan 2008.

pobogu aalio sam se , ne mrzim nikoga koji vam je k.... ljudi nemogu vjerovat ! :whacky023:
gloss_zelenkyAMBASADOR

jan 2008.

Ananas, sa ljudima je sve ok, samo je Lucid udan. don't worry :maryjane:
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Ok pa nisam samo ja komentirao...Aj da nastavimo s temom...:b_woot: Obdukcija Nakon pregleda lje nik zabrinuto posmatra pacijenta. - "Doktore, mo~ete li mi re i ato mi je?", pita zabrinuto pacijent - "Hm, neznam, neznam....", onako sebi u bradu govori doktor - "Pa dobro, kad ete znati ato mi je?", opet e pacijent a doktor e na to: - "Znat emo ve sutra - nakon obdukcije."
3ananasa2ENTUZIJASTA

jan 2008.

nastavljamo u redovnom tonu! evo jedan od mog dobrog prijatelja Damira: "zaato u bo ici s tabletama stoji vata? da bi se crn uge sjetile da su brali pamuk prije nego su postali dileri." kak je on to opiso "selja ki s primjesama narkomanije" :) ina e vic nema nikakvog smisla al eto odlu ih ga postat samo zato ato mi je to ispri o takav lik koji da mi ka~e "***** ti oca" i misli to , crko bi od smjeha! lucid jel me i dalje smatraa rasistom nakon ovog vica ? buaaahahahaha
3kokosa2ISTRAŽIVAČ

jan 2008.

mwaha! Damir, the deliri an d~ovjek Ka~e Mujo Hasi: - Sino sam aetao prugom i vidio prekrasnu djevojku zavezanu za prugu. Kad sam je oslobodio, vodili smo ljubav na nezamislive na ine... Haso upita: - Jel' ti puaila? - Nije, bolan, nisam joj mogao nai glavu! Koja je razlika izmeu Toae i Punka? Punk is not dead! Novo pravilo "Skriva a" u Etiopiji: Ne smije ih se skriti viae od pet iza jedne trske. Mali Ivica mami: - Mama, evo ubio sam baku!! Mama Ivici: - O budalo, pa imamo joa pola dide u fri~ideru.
RadeAMBASADOR

jan 2008.

Pricaju dva nekrofila koji rade u mrtvacici: Prvi kaze: Juce su mi u smenu dovezli devojcicu od 14godina, kako je to dobar sex bio... Na to ce drugi: Nije to nista pre neki dan meni dovezli plavusu 23 godine, mnogo dobro izgleda. Ja je odneo kuci i ostavio u ormar, posle par dana gde god gurnes ulazi.
gargamelPOZNAVALAC

jan 2008.

pricaju dve zene. pita jedna drugu: a od cega ti je umro muz? kaze od gripe. a ova ce na to: pa dobro, nije nesto opasno... sta dobijes kad se kamion pun kiselog zelja zaleti u vrtic? pun qrac sarmi
ŠvercegovacISTRAŽIVAČ

feb 2008.

kako otac po drugi put rasplaae svoju ker? obriae svoj krvavi qrac od njenog pliaanog medvjeda... pedofil oteo malu djevoj icu i vodi je u aumu.Mrak polako pada i djevoj ica ka~e: "striko mene je strah" Pedofil odgovori:"auti mala ja u se sam morat vratit kui"

feb 2008.

Kako se zove vepar sa tri noge? - Nepar
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Avrame ima vec tog vica u temi Skupih neke viceve...:sun2:

feb 2008.

Ja mislim da ga je on copy paste shhhhhhhhh samo da ja i ti znamo ;-)

feb 2008.

Smara i :P

feb 2008.

Sta iradi beba bez ruku i nogu u grmlju? Suska. I sta bijelo ima crnac? Gazdu.
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

vi ste ludi majke mi al dobri ste
LedoENTUZIJASTA

feb 2008.

Kako se zove najpoznatija hrvatska DVD przilica..... Kornati...
DeleeshzISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Doaao Djed Bo~injak u Afriku i uzeo malog crnca i pita ga: - "A ato bi ti za Bo~i?" Dijete e: - "Djede, nisam niata jeo dva mjeseca... pa..." Djed Bo~ijak e na to: - "Ho, ho, ho, tko ne jede nema poklona!"
mr.skunkAMBASADOR

feb 2008.

Ledo nemoj takve bolesne spike pisati sve je uredu ali zajebavati se na racun poginulih ljudi je debilizam i isto tako glupo je sprdati se na racun trenutne politicke situacije jer ovo je humani multinacionalni forum i to mora biti svima jasno.
LedoENTUZIJASTA

feb 2008.

Ja se ispricavam svima koji su se osjecali na bilo koji nacin povrjedjeni u mom izlaganju... To mi ni u jednom trenutku nije bila namjera, ali isto tako smatram da crni humor netreba citat netko ko smatra da ga moze povrjediti, bilo o djeci iz afrike, zidovima, crncima, invalidnim osobama jer to i cini crni humor... Nadalje takodjer smatram, da moja slika o trenutnoj politickoj situaciji nije provokacija nego u interesu humora... (npr. slika predsjednickog kandidata Nikolica s onim tekstom gore nije bas ukusna, ali smisao slika). To je moje misljenje, jos jednom se ispricavam ako se netko nasao povrjedjen... :-)

feb 2008.

rad ini ovjeka A Nerad Gospodina !!!!!!
LowriderISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Doaao Edip u crna ku etvrt i crnac ga upita: - "What`s up, mother fucker?"
LowriderISTRAŽIVAČ

feb 2008.

- Gdje ima vise Etiopljana,na sjeveru ili na jugu? - Zavisi kako vjetar duva...
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2008.

`ta radi narkoman pred semaforom???? eka ~uto
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

upita djevojcica svog oca: -tata tata...mogu dobiti malo sladoleda?? -a jesi li oprala ruke? -ali tata... ja nemam ruke... -nema ruke, nema sladoledaaa... :P
korjenkoPOZNAVALAC

apr 2008.

Kupaju se mama i kcer pita kcer: mama,a kad cu ja to imati mama: kad narastes ljubavi Kupaju se tata i kcer pita kcer: tata, a kad cu ja to imati tata: kad mama ode na posao
LedoENTUZIJASTA

apr 2008.

LJuti se mama na sina. Sine! Neljuljaj baku, nije se zato objesila...
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

Covjek ode na putovanje i ostavi brata da mu cuva kucu, macku i mater. i kad se vrati covjek sa putovanja pita on brata kako je. i brat ko iz topa "umrla je macka".. kad covjek se naljuti i stane vikat: "moga si mi to ljepse reci znas, mogao si rec da je zapela na krovu, i sutradan da je pala i da si je odveo u veterinara, i treci dan da je preminula... i brat kaze "oprosti, razumjem"... kad covjek kaze "ma u redu je, a kako je mama" i brat odgovori: " eno gore zapela na krovu"...

apr 2008.

zasto se mali crnci ne smiju igrat u pjescaniku? -da ih macka ne zakopa koja je razlika izmedu kapule i zidova? -kad sijeckas kapulu, idu ti suze na oci ide hitler konc. kampon, vidi hrpicu pepela na podu i zadere se: "hans! zar ja nisam zabranio zidovima masovna okupljanja"

maj 2008.

Ulazi pilot Mujo u putnicku kabinu aviona i obraca se putnicima: - "Postovani putnici, jedan motor nam je krepao, a drugi radi na 30%. Vec smo poizbacivali sav teret, ali to nije dovoljno. Da sretno sletimo na najblizi aerodrom cemo morati zrtvovati dio putnika. Necemo nikoga diskriminirati na osnovi boje koze, nacionalne pripadnosti ili sexualne orijentacije. Stoga moramo biti pravedni i ici prema abecedi. Prema izlaznim vratima neka se odmah upute: arapi, bisexualci, cigani, crnci, zatim slijede homosexualci..."

maj 2008.

:) Pita doktor pacijenta (veterinara): - `ta nije u redu sa vama? - E lako je taaako, kolega.

maj 2008.

de dijete aumom i naie na njemca. Njemac: - "Koliko ti je godina?" Dijete: - "Pet, sae aest!" Njemac: - "E nee..." ******************************************************************************************************************** Koja je veza izmeu crnca i stabla ? - Konop ! ************************************************************************************************ Prevre po smeu vampir, u to naie drugi i pita: - "`ta to tra~ia!" - "Gledam ima li negdje ulo~ak, mali mi ima gripu, aja da mu skuham!" **************************************************************************************************** Ulazi kamikaza u avion, a za njim ide njegova majka i ka~e mu: - Da znaa da ti je ovo zadnji put! ***************************************************************************************************************** Dolazi pedofil i ka~e nekrofilu: - E, ajmo u vrti! - `to, jel pala bomba? *********************************************************************************************** Bili debili i invalidi u razredu ka~e debil invalidu kako si ti invalid kad imaa nogu sve ko i ja,ka~e invalid sad ea vidjeti,uzme invalid glavu baci je kroz prozor,uzme ruku baci je kroz prozor,uzme nogu baci je kroz prozor,ka~e debil u iteljice u iteljice,pogledajte onoga bje~i sa sata!! *************************************************************************************************** Pu~u tri pijanca prugom. Ka~e prvi:"Uh ato su duga ke ove stepenice". Ka~e drugi:"Nikad se neemo popeti". Ka~e trei: "NE BRINITE SE EVO IDE LIFT..." ********************************************************************************************************** Stavi Hitler svoje zatvorenike u staklenik i ka~e: Koga vidim na prozoru, mrtav je. ****************************************************************************************************** Sine! Ne ljuljaj baku, nije se zato objesila! ******************************************************************************** Htio bih umrijeti mirno i u snu, kao moj djed, a ne vriatei i u panici, kao putnici u njegovom autobusu. ***************************************************************************************** Okreu dvojica kanibala malog cigu na ra~nju, kad nailazi trei kanibal: - `to ga okreete tako brzo - Ma, ako vrtia malo sporije, pokrade sav krompiri. ******************************************************************************************* Da bog ti svi u kuci plakali a samo pop pjevao! ************************************************************************* - Sto radi gluhonijema djevojcica kojoj fale 2 prsta? - Muca. ******************************************************************* Pere Hitler ruke sapunom... odjednom ispadne mu sapun u kadu... i krene da klizi. Na to ce Hitler: "-U mamu mu ~idovsku, jos se vrti..." ****************************************************************************** - Koje je pravilo kod Etiopljana kad igraju skriva a? - Ne smije ih se skriti viae od 5 iza jedne trske ***************************************************************************** Ide pogrebna povorka i u njoj sami starci. Padne jedan vijenac, a jedan djedica se sagne da ga pokupi. Netko tiho dobaci: - "Kaj je, `tefek, kaj si buketa ulovil?" *************************************************************************************** - Zaato su }idovi najvei maioni ari Drugog svjetskog rata? - Doali vlakom, otiali zrakom. *********************************************************************************** Pita pacijent doktora: - "Koliko cu jos zivjeti?" Doktor: - "10." Pacijent: - "10 cega, godina ili mjeseci?" Doktor: - "9, 8, 7, 6, 5..." ********************************************************************************************** - Kako se zove dijete izbjeglica, roeno na carski rez? - Ni kue, ni pizde materine!!! ********************************************************************************************** Otisli Ciga i Ciganka da se razvedu... kada sve zavrsili kaze im sudija... - "Eto ljudi, vise niste nista..." Odgovara Ciga na to: - "Pa kako nismo nista gos sudija, valjda smo i dalje brat i sestra..." ******************************************************************************************** Dodje ovjek u javnu kucu i zatrazi najjeftiniju kurvu. Madam ga posalje u sobu br. 4. Kada je izasao ona ga upita: - "Pa, gospodine, kako je bilo?" - "Fino, samo je vasoj devojci sa vreme nesto belo izlazilo na usta." Na to madam viknu: - "Momci, zamenite les u sobi br. 4, prepunio se!" ******************************************************************************************** Mama, mama! Zaato tata bje~i? - `uti i pomozi mi da ponovno napunim puaku!

maj 2008.

Pita gluhi glupog: "Koliko je 4+4?" Glupi ka~e: "`est." A gluhi e: "Nos ti posran!"
FrulaENTUZIJASTA

maj 2008.

Kak se zove covjek koji u svako vrijeme zna gdje mu je zena i sta radi? -Udovac

maj 2008.

Ue neki smrdljivi pijanac s poderanim ruksakom i starim novinama u autobus i sjedne pokraj sveenika. Izvadi flaau s rakijom, popije u jednom cugu sve ato je preostalo, atucne, uzme svoje novine i po ne itati. Sveenik se pravi kao da pijanac ne postoji i skriva svoju nelagodu. Nakon par minuta pijanac se zagleda u njega i pita: * ujte o e, recite vi meni od kog vraga se dobiva taj artritis? Zasmetan, sveenik mu sarkasti no odgovori: * Artritis je posljedica pokvarenog ~ivota,odla~enja greanim ~enama, prekomjernog puaenja i odanosti piu, posebno ~estokom alkoholu. Od opijanja koja zavraavaju noima provedenim s prostitutkama i od mnogih drugih svinjarija i gadosti! * A u **********u materinu, odvrati pijanac i nastavi itati. Ubrzo, razmislivai ato je izgovorio jadnom pijancu, sveenik se osjeti krivim i odlu i ispri ati mu se, te pun razumijevanja ka~e: * Oprostite, nisam namjeravao biti tako grub, ali recite mi od kada bolujete od artritisa? * Ja? Ma neeee, nemam ja tu bolest, samo sam itao ovaj lanak u novinama gdje ka~e da Papa pati od artritisa ve nekoliko godina.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

U ovo je legendarno baa mi se svia i kao vic a i malo viae
brendPOZNAVALAC

nov 2008.

Jeli momak sta si po nacionalnosti ? Nnnnn nnnn nnnnnarkoman

nov 2008.

borac oea papaju

nov 2008.

:smoke18:evo malo al bas crnog humora : :smoke18: Kupe sestra i brat pakovanje zileta i pocnu da ih zvacu. Brat crce od smeha a sestra mrtva hladna. Ulazi dete u kucu... Gde si deda... ata to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa deeedaaaa bre... Mama mi se preudala i novi tata me uci da plivam. -Jel' ? Pa, kako se snalazis?-Odlicno! Vec sam naucio da se sam izvucem iz dzaka... Igrale se dve devojcice u pesku. Jedna od njih nadje poduzi stap i kaze drugoj: "Vidi, moj tata ima ovoliki *****!". Druga ce na to: "Moj nema toliki, ali svejedno boli!". Sretnu se pedofil i nekrofil: - Jo, sto sam jucer maznjavo jednu od tri godine... - Fuj! To hoda! Ivica navalio na sestru,a ona kaze: -Ne Ivice to je incest! Ali on je stigne i pojebe je. Sestra rece: -Ivice ti jebes bolje od tate! -Znam to mi je i mama rekla! Pita cerka oca: -Tata sta je to incest. -Skini se da ti pokazem! Policajac pise izvestaj. Glava na putu, bubreg na putu, noga na putu, stopalo na tro -troto (sutne stopalo na put) stopalo na putu. Seta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rame. Na to ce on: 'Ma okani me se covece'. Kako prepoznati bogatog Etiopljanina? Nosi zlatni ROLEX oko struka. Najavljuje komentator vaterpolo utakmicu u Ausvicu: Evo izlaze Jevreji u belim kapicama, a... krokodili su bez kapica. Sta je crveno, sluzavo i penje se po zenskoj nozi? Nostalgicni abortus. Sta radi mali Jevrejin pored dimnjaka u konc-logoru? Ceka mamu da izadje. Tata, tata, da li sam ja peder? Nisi, sine, samo imas jako slatku guzu. Sincic: -Mama, mama...ja ne bi isao u Ameriku... mama: -Cuti i plivaj... Tata, tata, eno baka tetura dvoristem!!! -Bemti, daj jos jedan metak! Mama, mama, ali ja ne zelim videti baku. Cuti sine i nastavi da kopas. Mama, mama, ali ja ne volim baku! Ostavi je onda s druge strane tanjira. Mama, mama, ubicu sestru! Zasto sine kad imamo jos pola babe u frizideru... Mama, mama, zasto tata trci cik-cak? Cuti, cero, i dodaj mi snajper. Mama, mama, ja ne volim brata! Cuti sine i jedi! Tata, tata, jesmo li mi ljudozderi? Nismo, sine, pojedi mamu dok se ne ohladi. Mama, mama, sta ima za veceru? -Cuti sine i vrati se u pecnicu. Gura malo dete ruku u posudu sa sumpornom kiselinom. - Mama, mama, ova posuda nema dno! Sto je to malo crveno u kolevci? Beba cucla Gillete. Sta je to malo zuto u kolevci? Beba se zagnojila. Sta je to malo crno i kuca na staklo? Beba zagorela u mikrotalasnoj. Ne smeta mi sto sanjam na engleskom, ali me nerviraju nemacki titlovi. MALO CRVENO IDE 80 KM/h? BEBA U MIKSERU! Sta je gore od deteta u kontejneru? JEDNO DETE U DVA KONTEJNERA!!! Ajde sine, idi igraj fudbal sa djecom!... Ali tata...ja sam invalid?! -Znam, znam sine...salio sam se sam se... -Mama,mama daj mi kolaca -Prvo operi ruke,sine -Ali, mama,pa znas da nemam ruku -E, nema ruku, nema kolacica! POSLEDICA CERNOBILA: Kaze kci mami: -Mama, mama , raste mi treca sisa. A mama na to kaze: -Boli me ku*ac! Kakva je razlika izmedju mrtovg deteta i hleba: DETE SE NE MRVI KADA GA REZES... Kad se dete stavlja u masinu za mlevenje mesa, zasto se prvo stavljaju noge? Da se vidi izraz lica!

nov 2008.

evo malo al bas crnog humora : :smoke18: Kupe sestra i brat pakovanje zileta i pocnu da ih zvacu. Brat crce od smeha a sestra mrtva hladna. Ulazi dete u kucu... Gde si deda... ata to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa deeedaaaa bre... Mama mi se preudala i novi tata me uci da plivam. -Jel' ? Pa, kako se snalazis?-Odlicno! Vec sam naucio da se sam izvucem iz dzaka... Igrale se dve devojcice u pesku. Jedna od njih nadje poduzi stap i kaze drugoj: "Vidi, moj tata ima ovoliki *****!". Druga ce na to: "Moj nema toliki, ali svejedno boli!". Sretnu se pedofil i nekrofil: - Jo, sto sam jucer maznjavo jednu od tri godine... - Fuj! To hoda! Ivica navalio na sestru,a ona kaze: -Ne Ivice to je incest! Ali on je stigne i pojebe je. Sestra rece: -Ivice ti jebes bolje od tate! -Znam to mi je i mama rekla! Pita cerka oca: -Tata sta je to incest. -Skini se da ti pokazem! Policajac pise izvestaj. Glava na putu, bubreg na putu, noga na putu, stopalo na tro -troto (sutne stopalo na put) stopalo na putu. Seta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rame. Na to ce on: 'Ma okani me se covece'. Kako prepoznati bogatog Etiopljanina? Nosi zlatni ROLEX oko struka. Najavljuje komentator vaterpolo utakmicu u Ausvicu: Evo izlaze Jevreji u belim kapicama, a... krokodili su bez kapica. Sta je crveno, sluzavo i penje se po zenskoj nozi? Nostalgicni abortus. Sta radi mali Jevrejin pored dimnjaka u konc-logoru? Ceka mamu da izadje. Kako spavaju Vukovarska deca? Ko zaklana. Tata, tata, da li sam ja peder? Nisi, sine, samo imas jako slatku guzu. Sincic: -Mama, mama...ja ne bi isao u Ameriku... mama: -Cuti i plivaj... Tata, tata, eno baka tetura dvoristem!!! -Bemti, daj jos jedan metak! Mama, mama, ali ja ne zelim videti baku. Cuti sine i nastavi da kopas. Mama, mama, ali ja ne volim baku! Ostavi je onda s druge strane tanjira. Mama, mama, ubicu sestru! Zasto sine kad imamo jos pola babe u frizideru... Mama, mama, zasto tata trci cik-cak? Cuti, cero, i dodaj mi snajper. Mama, mama, ja ne volim brata! Cuti sine i jedi! Tata, tata, jesmo li mi ljudozderi? Nismo, sine, pojedi mamu dok se ne ohladi. Mama, mama, sta ima za veceru? -Cuti sine i vrati se u pecnicu. Gura malo dete ruku u posudu sa sumpornom kiselinom. - Mama, mama, ova posuda nema dno! Sto je to malo crveno u kolevci? Beba cucla Gillete. Sta je to malo zuto u kolevci? Beba se zagnojila. Sta je to malo crno i kuca na staklo? Beba zagorela u mikrotalasnoj. Ne smeta mi sto sanjam na engleskom, ali me nerviraju nemacki titlovi. MALO CRVENO IDE 80 KM/h? BEBA U MIKSERU! Sta je gore od deteta u kontejneru? JEDNO DETE U DVA KONTEJNERA!!! Ajde sine, idi igraj fudbal sa djecom!... Ali tata...ja sam invalid?! -Znam, znam sine...salio sam se sam se... -Mama,mama daj mi kolaca -Prvo operi ruke,sine -Ali, mama,pa znas da nemam ruku -E, nema ruku, nema kolacica! POSLEDICA CERNOBILA: Kaze kci mami: -Mama, mama , raste mi treca sisa. A mama na to kaze: -Boli me ku*ac! Kakva je razlika izmedju mrtovg deteta i hleba: DETE SE NE MRVI KADA GA REZES... Kad se dete stavlja u masinu za mlevenje mesa, zasto se prvo stavljaju noge? Da se vidi izraz lica!
Zabljak 1992POZNAVALAC

nov 2008.

Evo malo crnila; Sta spaja Bruce Lee-ja, Elvisa Prislija i Abrahama Linkolna? -Podzemne vode. * -Sine, peri ruke, pa da jedes krofne! -Ali mama, ja nemam ruke... -Nema ruke, nema krofne! * Sta je incest? Zabava za cijelu porodicu. * Kako se zove dijete izbjeglica, rodjeno na carski rez? - Ni kuce, ni pizde materine!!! * Kuje Edipov sin urotu protiv Edipa. Ovaj to sazna pa rece: - "Zar i ti, sine, brate?" __________________
sidartaISTRAŽIVAČ

dec 2008.

sinko sinko - pita baba unuka kako se zove onaj njemac sto skriva stvari po kuci??? alzhajmer baba alzhajmer :)

mar 2009.

koja je razlika izmedu vagona zita i vagona crne djece? zito se ne moze istovariti vilama.
BugiPOZNAVALAC

jul 2009.

meni najdraza vrsta crnog humora :D http://www.noob.us/humor/gymnast-shawn-johnson-euthanized-after-breaking-leg/
choki123POZNAVALAC

jul 2009.

Hahaha,so it just didn't make sence to keep her alive:rofl:

jul 2009.

Kako u Chernobilu broje do 30? Na prste.

jul 2009.

-koja je razlika izmedu mrtvog crnca i mrtvog pasa -isprid pasa su tragovi kocenja :D
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

hahahaha, bash si crn... ev jedan stariji.. kako je djete prealo cestu? nabodeno na pile...

jul 2009.

Govori mama slijepoj keri prije spavanja: "Dok budea spavala do e jedan ovjek i ukapat e ti u o i posebne kapi i sutra ea sve mo vidit" Sutra se ker probudi: "Mama, mama i dalje sam sljepa" Mama: "Hahahaha 1. April!" Koja je razlika izmeu kante govana i crnca? - Kanta Zaato je djevoj ica pala sa ljulja ke? Zato aa nema ruke
skoro_normalnaENTUZIJASTA

jul 2009.

Okreci se sine - da ne zagoris! - Mali, gdje je tata? - Pao u bunar prije tjedan dana! - Ajoj, pa kako mu je? - Sad mu je vec bolje. Jucer se prestao derati. Sta radi crnac kad gleda u prazan list papira? - Cita svoja prava. Pita jedna plavusa drugu: Znas li ti sto je crni humor? To je kad se smiju dva crnca!
zaato je na ovom forumu zabranjena rije *****? zato ato je admin pizda:costumed-smiley-027
BugiPOZNAVALAC

avg 2009.

hihihi, evo malo satire :P __________________ signature
TarkiPOZNAVALAC

avg 2009.

Kako je umrla Pepeljuga? Poslje ponoi joj se tampon pretvorio u bundevu :D
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

hahaha..strasno...jaooo xD
Zabljak 1992POZNAVALAC

nov 2009.

ovjek bez jedne ruke ulazi u prodavnicu i ka~e: - Dobar dan. Je li ovo second hand shop? -Mama,mama,igrao sam fudbala. -SIne,pa ti nemas ni noge ni ruke. -Znam mama,bio sam lopta. -Ali sine ti nemas glavu -.

feb 2010.

Brate, razvaljen sam ko' Haiti......
Samo očiAMBASADOR

feb 2010.

Zaato crnci imaju bijele ruke? Da ne bi zaprljali pamuk..
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

Ta je jaka haze razvaljen sam ko haiti..hahhahahahaahahahah Evo jedne od mene mozda bila... Pun qurac ljudi a nigdje zive duae ??? GROBLJE!!! Otiso sakat otac sa tri prsta sinu kupit zice za gitaru: gospoo molim jedne zice za gitaru? Nedrzimo vam zice za liricu!
LedoENTUZIJASTA

apr 2010.

Vodi mama sina koji ima rak na terapiju blatom. Tek pita sin: mama, mama oce meni sta pomoc to balo... Kaze mama: nece sine samo te privikavam na zemlju :) aaaaaaaaaaaaaa......
LedoENTUZIJASTA

apr 2010.

Vodi mama sina koji ima rak na terapiju blatom. Tek pita sin: mama, mama oce meni sta pomoc to balo... Kaze mama: nece sine samo te privikavam na zemlju :) aaaaaaaaaaaaaa......
extranoizeENTUZIJASTA

apr 2010.

ahahahaaaaaaa ovaj je hipermegabrutalan :icon_lol:
extranoizeENTUZIJASTA

apr 2010.

ahahahaaaaaaa ovaj je hipermegabrutalan :icon_lol:
znate ono :odlazi zena u opstinu da sahrani muza koji umro pre mesec dana, i pitaju je ovi sluzbenici zasto nije odmah sahranila muza, a ona kaze, jbg cekala sam unucice pa sve o istom trosku.
znate ono :odlazi zena u opstinu da sahrani muza koji umro pre mesec dana, i pitaju je ovi sluzbenici zasto nije odmah sahranila muza, a ona kaze, jbg cekala sam unucice pa sve o istom trosku.
dr.manijakAMBASADOR

maj 2010.

Sta je to brutalna pedofilija? Kad namazes ***** eurokremom i protrcis kroz obdaniste.

jul 2011.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se