VUTRA
ForumZajednicaHumorU Zagrebu ukradeno 180 žarulja LOL-čina
LEGACY

U Zagrebu ukradeno 180 žarulja LOL-čina

14 odgovora3,407 pregleda
CAMENTUZIJASTA

jan 2010.

lanak na jutarnjem u vrjednosti od neznam ne otvara mi se jutarnji , milijun i neato kuna baa se pitam ata e im te ~arulje, sigurno za rasvjetu dvoriata:ohno: vidim headove, vidim trihome

jan 2010.

Evo ga i originalni clanak: http://www.jutarnji.hr/u-dvije-godine-ukradeno-180-svjetiljki-vrijednih-1-5-milijuna-kuna/502536/

mar 2010.

ala ce neko da sadi vutrex a da trosi malo struje u zagrebu i sve to na racun domovine,hehehe.pa dobro nema veze te sijalice ce u svakom slucaju bolje posluziti onima koji su ih uzeli od onoga za sta su namenjene,iskoristivost ce biti veca.
killing^spreeISTRAŽIVAČ

maj 2011.

sve sto bih ja rekao njima je : sretan vam grow :))
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Ipak...mislim da pod LPS- Sox ~aruljama nebude puno toga uspjelo....mislim da su to brazilci popalili.... :) Jer led ne baca taku savjetlost a novinari su glupi te joa k tome jeftine droce bez vlastitog mialjenja...(nevezano za lanak)

jan 2014.

ne znam gdje se LPS joa uvijek koriste, ali na ovakvim mjestima sigurno ne, rasvjeta na cestama je gotovo isklju ivo HPS zbog takvog spektra koji nou omoguava bolju oatrinu vida i ranije uo avanje predmeta na cesti...

jan 2014.

ne znam da li ste primetili, al tema je iz januara 2010 ;)
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Jebesh ga, danas sam na kanabiodnim preparatima cijeli dan jer kruva neam... :D ujutro sam si zmuckal mlijeko od lisca a prije 4h sam ponjopal 2 heda od one krepane biljke sto mi ubise losa vreca zemlje...ma da je iz 2000 bitno da se nesto pise...a totalno mi je jebeno kak ganci ipaju sve ~ivo i ne~ivo...nek se ganci ne uvrjede :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se