VUTRA
ForumZajednicaHumorNajcudniji tripovi dok ste bili naduvani
LEGACY

Najcudniji tripovi dok ste bili naduvani

332 odgovora46,880 pregleda

feb 2012.

Koji su najcudniji tripovi u koje ste zapadali?Ja sam npr jedno vece kuci dosao i istripovao da mi keva ima detektor za drogu u kuci,i trazio svuda po kuci gde pisti kao ludak,i klasicne paranoje,od murije i tako to :icon_lol:
H2O888LEGENDA

feb 2012.

ni to nista popij litru votke zapli pa ces mislit da umires...
artisticLEGENDA

feb 2012.

u~as hehehehe mene dosta esto praai paranoja od murije...svaki auto koji vidim su drotovi i tako te aeme...vjerovatno jer sam ve 2put pao pa me sad praai to maximalno :) ina e kad sam kod kue ili kod nekog...samo dobri tripovi :)
GedžaPOZNAVALAC

feb 2012.

Ja sam jednom jos u srednjoj skoli popio pola litra neke rakije i zapalio neku uranijumski jaku:smilie_vampire:, bilo mi je muka i malo spustio glavu na klupu da kao 'odmorim' i kada sam otvorio oci izgledalo mi je kao da sve svidim trostruko:alien555:, tri profesora, tri table, tri hemiske i sveske. Posle sam se izvadio na pricu da me je boleo zub i da sam popio lek protiv bolova na prazan zeludac. :sick:
MarcoPoloLEGENDA

feb 2012.

najcudniji trip ikad mi je bio kad sam se logirao naduvan na vutru i vidio novog clana kojem je prvi post otvaranje teme ;-)
H2O888LEGENDA

feb 2012.

jesam to bi ja:icon_lol:
DEDEPOZNAVALAC

feb 2012.

najcudniji trip ikad mi je bio kad sam se logirao naduvan na vutru i vidio novog clana kojem je prvi post otvaranje teme ;-) A da pesnik nije mislio na ovaj post?? Ili vas vise ima.;))))
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2012.

Mrzim kad od taxija istripujem zandare... :cool44:
Dr.ChronicENTUZIJASTA

feb 2012.

kad sam bio napljugan i vozio sam se doma laganini :smoke18: pusim u autu i prodem pored murje zaustavljene.. I nakon par sto metara iza mene u daljini vidim rotirke plave i priblizava mi se murja..Nabe mi se na guzicu sa rotirkama , ono paranoja zesca mislio sam si kako su me mogli skuzit :D a oni samo po gasu i zaobidu :D .. A jucer sam bio napljugan i pricinilo mi se da je netko puknuo iz pistolja usro sam se :D
HookerLEGENDA

feb 2012.

Davno je to bilo.Dva moja drugara odu u obliznje selo da uzmu malo vecu kolicinu pa da imamo duvke,jos tamo probaju da provere kvalitet,nagruvaju se,krenu nazad,kesu ostave na zadnje sediste.Na izlazu iz sela zaustavlja ih policija,dva pandura,njih duvka vec pocela da kida.Oni stanu,ovaj sto je vozio vec pocinje da panici,pandur pridje i sa osmehom im kaze da nece biti nikakve kontrole nego ih zamoli da odbace njegovog kolegu do grada jer je zakasnio na autobus.Naravno,pristanu,pandur seda nazad,pored kese.Pricaju mi kasnije da nisu smeli da mrdnu uvetom,rec nisu progovorili,skamenjeni a pandur se ko zainat raspricao...Stigli su,sve je proslo OK,niko nista nije primetio,dosli su kuci i odmah smotali cistu stotku da malo dodju sebi. Kasnije je jedan od njih dvojice posle duvke cesto imao trip kako ga prate,kako je pandur primetio ali nije hteo nista da kaze nego ga sad prate!!!
BladeZMAJ

feb 2012.

Jel se meni ini ili smo takvu temu ve imali?:ohno:....A valjda mi se ini..
Big LLEGENDA

feb 2012.

Dobro ti se ini.... :D
BladeZMAJ

feb 2012.

Pa znao sam da mi je ostala negdje u podsvijesti :icon_lol: Gdje je zlo&naopako :devilfingers: ?

feb 2012.

O tim tripovima necu ni da pricam,skoro svaki put u pocetku kada se preduvam ili kada mesam alkohol i utru,mislio sam da umirem,ili da ce srce da mi stane,ili da cu da dehidriram,ili tako nesto,dok nisam naucio da kontrolisem naravno,sad samo dobri tripovi :banana_rasta:

feb 2012.

naj~ea i trip mi je bio u petak na maturalnoj zabavi ubili smo se od nekog ludog dima, joa popili par piva , ludnica je bila ona disko svjetla svi puae i piju u sali, dobra mjuza kao da sam u 70-ima bio na nekoj zabavi.... :icon_lol:

feb 2012.

meni je najbolje kad se urokam pa kad zatvorim o i. obi no mi se pred o ima vrte DNK strukture ili neki aareni oblici...
Losmi the EvelENTUZIJASTA

jul 2012.

Meni se kao mladjem par puta desilo da kad pesacim, pogotovo nekom pravom i duzom ulicom, imam trip da nikako ne mogu da stignem do kraja...idem, idem i opet idem ali jok, nikako da stignem...:prof10:
mega monkPOZNAVALAC

jul 2012.

Prije jedno 10tak godina kad sam se upoznavao sa naaom biljkom upao sam u ekipu koja je duvala ve neko vrijeme i ja frajer kak nebi mogo isto tolko pljugi ispuait ko i oni tak da sam nakon 3-4 pljuge ostao skomiran, oprale me totalno lude halucinacije.2 sata sam gledao u nono nebo i vidio i uo apicu X-Files-a... HEHE ali to se meni dopalo pa sam pokuaavao ponovit taj efekt i uspjelo mi je par puta.Jednom sam pola sata sve vidio ko da je od puzzla slo~eno... Vjerovatno je bila dobra trava, stavljao se minimum gram u pljugu i bio sam friaki pa kad se to sve spoji KOMA...To mi se viae nemo~e desit u tim razmjerima...
maSeISTRAŽIVAČ

jul 2012.

najcudniji trip mi se desio kad sam kod kuce sjedio bio naduvan i cito nesto i sad pise kako ce neki reper da usvoji nekog lika i da zivi s njim i da taj lik ima 18 god i ja utripovo da sam ja taj i sutradan se naduvo i svi ono dobri prema meni i ja utripujem da je to istina i da se radi toga meni svi uvlace u supak,i tripovo sam jednom kad su bili moja tri druga sa mnom u jednoj zgradi na nekom osmom devetom spratu i sad ja gledo kroz prozor tu i furala se furka od onog Sarajlije sto je bio svjedok samoubistva od ovog Svjedok samoubistva i njegov do i sad kad god su ovo spominjali ja sam mislio da se odnosi na mene i da i ja trebam umrijet i da i ja trebam skocit s tog sprata ma svasta sam ja tripovo ljudi moji eto to su neki najcudniji tripovi koji su mi se desavali

jul 2012.

Evo jeda od pre 7 dana,igramo dva drugara i ja NBA 2K12 na lap-topu,naravno sprzili gram skanka,i sad da bi se lap-top bolje hladio ispod njega stavim upaljac kod hladnjaka,posto vise greje kad pikamo igrice i sad mi naravno istripovani igramo igricu,jedan sa maskom za ronjenje,drugi sa golmanskim rukavicama,treci sedi pored i gleda sa sve sombrerom na glavi,i onako tripujemo se,kad puce upaljac......sine kad nas slog nije strefio.Joooj,ne mogu to opisati,ali mozete pretpostaviti, onako odvaljeni zabagovali u igricu,a na metar od vas pukne nesto.....zamisli to,uf.Kad smo dosli sebi,naravno smejanje 10 minuta neprekidno :DDD
venom812ISTRAŽIVAČ

jul 2012.

ja sam jednom mislio da miaevi hodaju po meni pa sam po eo skakati k'o lud, naravno prijatelji su se valjali od smijeha jer miaeva ni u pri i nije bilo.
BladeZMAJ

jul 2012.

Vidio devu usred hrv zagorja.... :-))))))))))
naturaPOZNAVALAC

jul 2012.

nope, nikad nista, srasla s vutrom izgleda, samo mi globalno sve vise toga sve jasnije
ShantiENTUZIJASTA

sep 2012.

ex-act-ly

sep 2012.

Ja sam prvi put duvo kad sam se vratio iz diska sa frendovima, svi smo se posteno naduvali, ja sam sidio u autu i imo osjecaj da auto ode negdi. Kad sam skonto da stoji na mistu, isprepado sam se jer sam u odrazu drvea svaki put kad bih pogledo vidio odraz druge zivotinje... Umro sam od stra...
jesamZMAJ

sep 2012.

Frend i ja upali smo davno u neki bezveze mali birc malo van grada i kad me konobar pitao kaj cu, rekoh iz zezeancije, joint ako moze, i za par minuta na tanjuricu sa salveticom eto jointa, i to kakvog...nismo otisli tam di smo mislili...i za neko vrijeme evo tri murjaka...popili cugu, izgovorili: nista nismo vidli, culi, nismo ni bili ovdje i jos se naklonili....ko u kazalistu...nisam nikad vise bila tamo, jer je frend reako da nema pojma di je to, al je lagao, jer ga cijelo vrijeme prala neka bedara da ce njega silovat, a mene istuc, hehe
MaracujaISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Mene baa ne hvaaju tripovi, jednostavno kad se narokam, krepajem koliko sam ~edan i lazy.. Sve u svemu niata posebno ato se ti e tripova, osim proale godine kad sam kuhinju zapalio... Doaao kui posle predavanja, zbavio nekvog purple hejza (al je udaro brate..), srolao ja tako d~ox, gledao neku seriju, i kad ono neato hoe, napadne me hungry flaa, aj ono mislim se, kad ve gledam seriju, kokice bi bile dobre sad uz taj filing.. Odem do kuhinje, stavim u aerpu ulja (prvi put pravio kokice xD), stavio kukuruz unutra, vratio se do boravka, nastavio gledat seriju, nakon 30 minuta, zove devojka, galami i psuje, ja reko ata joj je sad koji ra ku, kad ono imam ata i vidjet.. Kuhinja gori, dim se izvija, ak i luster na plafonu se po eo topiti.. Ja budala, umjesto da bacim krpu na aerpu odakle plamen od pola metra izbija, polijem vode, jao brate kad je to bukanlo.. A onako prezaliven, zna i bio sam totalno spuaen, da me je kroz to deaavanje zamalo ufatio sr ani.. Kroz tu situaciju, gledajui kako gori kuhinja, tra~im fon da zovem vatrogasnu, lik se javi, pita u emu je stvar, a ja toliko spuaen gledajui u vatru, po eo se cekerati na fonu.. Na um mi pade ona pjesma od Ede Maajke: Edo Maajka - On je mladji Gori kuhinja dok je ja gledam hahahaha Jedva doaao sebi od smjeha.. Al kad sam na kraju uvidio atetu.. onda baa i nije bilo smjeano haha Al ok, sve je proalo dobro.. :)
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

u pocetku duvanja, kad sam tek pocinjao, sve bi vidjao u nijansama zelene boje *.* predivno nesto, a kako su ovde kod mene (nije bitno di ;D), civilke od drotova akodice octavije tako da svaki put kad vidim octaviju skoro pa skacem
Malopre se istripova da ce me udariti voz.. :D

okt 2012.

pa sto setas po pruzi ;)
Nisam ja kriv,majke mi :D ;):smoke18:
ReacherPOZNAVALAC

okt 2012.

iali ja i bivaa spavat,i bilo je pun k nerazjaanenih stvari meu nama i kako smo iali bang bang tako sam sku~ia kako je to sve sjebano,mrtva ulica.nije se ni navla~ila kako triba a nit je meni bia u~itak neki,napravili smo to pod utjecajem starijih veselijih vremena u nadi da ce bit opet ko prvi put,ko heroin,nikad ne uvatia onaj prvi high.dim je samo podupla te sve osjecaje i uopce nije prijalo... al eto,bar je vutra objasnila kako stvari stoje :) ko da piaen u dnevnik neki,haha ....

okt 2012.

hahahha, bilo je svega!! al bili ja i dva frenda na pla~i punoj kamen ia, ve er obasjana mjese inom.. nakon tree lagano skrenem pogled doli, lagano kljucan, kad na malo veem kamenu ugledan "uklesanog" afri kog mraavog sijedog (sjena je tako pala radi mjese ine) starca.. glava, trup, ruke, o i, nos, usta.. sve sve sve. nevjerojatnom preciznoau.. nisan mogla virovati.. nisan sebi mogla do jedno uru vrimena i ata je joa vei film - to isto je vidia i frend! provala san slikat, al iman ***** od mobitela.. uglavnom.. prebolesna ve er. ateta ata kamen nisan strpala u torbu. XD

okt 2012.

Poznat sam po ovim tripovima.. Uglavnom sino s jaranom zapalio sam neki istak lafo na balkonu i sad mi smo se utripali da taj miris smrdi i da e svi osjetit i onda smo mi zatvorili vrata kad.. ostale rizle na stolu a mi ve zatvorili vrata.. joooooj ata sad.. i sad mi glumili ko specijalce lafo ovo ono i ja ono na 3 2 1 otvori vrata on uleti ko veem dr~i piatolj u ruci uze rizle uredi sve.. stolice na svoja mjesta i vrati se i govori meni sector clear.. kad je to reko.. pukli smo se smijat ko budale.. i onda smo pri ali kume i ja sam izvaljivao neke rije i.. evo nekih ajde.. alajf, ka apinjak, kam njot.. nadam se da sam bio jassan koliko toliko.. al ja sad niata ne kontam ata piaem.. ko da sam napuaen.. eheeeeeeeeeeeeeehehehehehehhe gdjer je smajli? aa evo ga heeh:costumed-smiley-027

dec 2012.

bilo je mnogo tripova, jedan od najjacih: leto je bilo prosle godine, otisao ja u susedni grad skuterom, negde oko 10km, zavrsili smo neki skank (kidalica koliko je dobar), u vecoj kolicini, strpali sve to u 2, 3 dzoka, ispusili realtivno brzo, nismo mogli da stojimo na nogama, i bilo kako bilo, doslo vreme da krenem kuci, i to skuterom, odvaljen. Vozim ja tako putem nekih 2 minuta i to 20 km/h, i u jednom trenutku mi flesne u retrovizoru nesto, ja se cimnem, okrenem pogledam, nema nicega, zaustavim se sa strane da se malo saberem, naravno neuspesno, krenem, opet me pukne neki fles, i tako se ja cimao do kuce umalo da poginem ali dobro je, ima jos mnogo mnogo njih, napisacu kad budem imao vremena, tako da "flesevi me pucaju, uzivam u radu" :D :D :banana_rasta:
loopAMBASADOR

dec 2012.

ja pamtim jedan,ali bas BOLESTAN trip na gandzi.... bilo davno,pre 10-12god. jos sam sa dzidzom bio 'zelen',ali takvog rada ni pre ni posle nije bilo.... uglavnom, sprzimo ti mi spravu(drugari i ja) iskidamo se od smeha,sve 5 i kako vec ide,i dodje vreme za polazak kuci.. udjem ti ja u bus,i kao i uvek kad zaboravim mp3,okrenem se 'samospoznaji' xD posle izvesnog vremena,provalim ti ja da se nesto cudno desava.... svaki put kad zaskripe kocnice autobusa,ili se otvore vrata,ja nekako 'pokupim' taj zvuk,i on krece da se vrti na repeat u mojoj glavi-a ne mogu ga izbaciti... i svaki novi,kako da opisem 'jaci' zvuk,se samo 'zalepi' na postojecu paletu zvukova.i nastavlja da se vrti... glasovi ljudi,buka saobracaja,cvrci(bilo leto).....ma HAOS... kad sam izasao iz autobusa TEK ONDA sam postao svestan ludila u mojoj glavi-posto je napolju bila tisina,letnja,i svaki zvuk se pojacao do abnormalnosti u mojoj glavi...jos kad su cvrci uleteli u pricu... malo je falilo da se onesvestim od te kakofonije.... i bo'me potrajalo to dobra 2-3 sata.... NIKAD LUDJI TRIP.i jako tesko za opisati... zamislite da se svaki zvuk koji cujete krene ponavljati u nedogled,a na postojeci zvucni kosmar se samo 'lepe' novi... ma idi... imao sam svakakve voznje na travi-ali takvu vise nikada....
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

to su sigurno bili po eci puaenja,mene je isti film opro al ja sam uo svoj vlastiti smjeh u uaima,to mi je bio mo~da 4,5-put da sam zapalio i nikad viae takav film nisam do~ivio...a volio bih....
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

a daj bizi, danas se uduvan i krenen setat put auta sve super odvaljen ko slapa, sidnen ti ja lipo upalin namistin sve lalala kako to vec ide iden krenit i panduri u civilu (prasinari sta skacu na nas travaae) me puste isprid njih, a meni oci 2 sunca boje krvi xD i tako ja sebi lipo naduvan govorin ma nisu te skuzili ponasaj se normalno lalala, e al na sljedecn krizanju oni za menon i na semaforu do mene, pogleda bi ih a nesmin brajoooooo jedva xD i tako jos par krizanja oni zamenon ja se vec znojin luuud covik hah. dugo me nije oprala ovakva paranoja, prebolesno xD
s0vaAMBASADOR

feb 2013.

Letos odemo ja i dva ortaka odemo kolima da odvezemo drugaricu kuci svi prepuseni ko dupeta. Ostavimo nju i ja sedim pozadi i njih dvojica napred. Ja pricam sa suvozacem i u jednom trenutku ja osetim nesto se desava cudno... ucutimo, a ortak vozi kola 10 na sat kroz ulicu koja je apsolutno simetricna (sa obe strane je isto drvece i nema nigde zgrada samo neko zbunje) a mi vozimo po sred ulice a auto onako sporo ide i treska nas. Idemo po sred ulice i izgleda kao da putujemo kroz neki fraktal koji nema kraja. Ne secam se ni kolko smo se vozili tako uglavnom je izgledalo kao da se vozimo celu noc tako :bananallama: Generalno ti tripovi iz auta su mi najludji kad gledam kako hauba guta belu liniju imam osecaj kao da sam ja auto.
HljebbAMBASADOR

feb 2013.

Drug me trzno upaljacem i rekao " HEEEEEEEEEEJ GORIS " na sto sam se ja izbezumio i ispustio krik da izvinete ko us*ana prepelica sto se prepricava godinama -.-' :D. A jedan od pocetnickih tripova je vezan za ljudsko postojanje opcenito . Zamislio sam sebe kao izvrsno bice , centar svega i da je sve sto se desava oko mene samo projekcija svijesti i da sam ja u biti jedino bice u univerzumu i da nesvjesno stvaram nove stvari i generalno okruzenje . Pored tog , dugo vremena u pocetku me proganjao trip ponavljanja ,koji je u jednu ruku bio dosta strasan .. nekad bi znao uspanicariti i nisam se mogao dovoljno opustiti sto je i bit' cijelog ceremonijala . Znaci jedna secna , 20 metara hoda ulicom bi se u mom mozgu ponovilo po 15-ak puta .. jednom sam cak izbrojao ponavljanja , 12 puta sam vidio djevojku kako vadi mobitel iz torbice i odgovara staroj na telefon da ce brzo kuci i da cu je dopratit'. Prvih par ponavljanja je bilo psihodelicno u toj mjeri da me obuzimala panika i mrtvacki znoj , nakon cega sam se navikao na taj trip .. a nedugo nakon toga je on i nestao. To mi se zadnji put desilo na ljeto 2010 i nekako sam, moram vam priznati pozelio taj osjecaj panike . Jednom sam cak pokusao drugu objasniti taj trip i objasnio sam ga na nacin ovaj .. zamislite 15 flash playera sa youtubea u jednom velikom kvadratu , na svakom je pusten jedan te isti dogadjaj , ali na playerima su poremecena vremena i niti jedan se ne dogadja u isto vrijeme .. znaci svi su vremenski aktivni , ali u razlicitom periodu i tako mene psiha baca iz jednog u drugi dok me ne obuzme panika. Zelio bih komentar na ovo i da li se nekom slucajno desila neka vrsta ponavljanja ,peace out. Namucih se dok ovo napisah , jedva gledam :P :joint2:

feb 2013.

Ja nemam tripove, nisam nikad ni imao od vutre ata god i koliko god da povarim, al sam zato mnogo pametniji i proairio sam vidike od kako duvam zadnjih 15-tak godina. Najbolji trip mi je kad doem s posla, zapalim trubu i zaboravim na sva sranja ovog svijeta kojih ima previae. Mozak na paau, sve etiri u zrak i to je taj trip :icon_lol:

feb 2013.

ata se imaa bojati policije ako nemaa niata na sebi? ja baa volim kada me naduvanog zaustave, onda im se mogu bezbri~no smijati jer znam da mi ne mogu niata osim ato e me mo~da pretra~iti... jednom su zaustavili mene i 2 prijatelja, mi prepuaeni toliko da se ne mo~emo kontrolirati, smijemo se svemu i sva emu. murjaci nas pogledaju i ka~e jedan: ovima neemo ni davati lizalice, vidia da su razbijeni... naravno, uslijedilo je skidanje do gaa i poato nisu niata naali mi im fino ka~emo dovienja, laku no i nastavimo svojim putem... da nisi ti puaio vutru apricanu heroinom? :rofl: aalim se, naravno. nikad nisam uo da se nekome neato sli no dogodilo. znalo mi se u po etku deaavati da se razbijem toliko da se ispovraam i da se ne mogu dii s poda po sat-dva ali nikad ovakve udne "tripove" nisam imao...
HljebbAMBASADOR

feb 2013.

Desavalo se i meni par puta da se izrigam, ono bas postenski ali ovo iskustvo iznad sam dozivio sa travom porjekom sa Alipasinog - Sarajevo, kojoj se klanjam ovom prilikom :). Zivim za trenutak kad ce se to ponovit' , svaki dan se trudim ali ne moze :P.

feb 2013.

To je uistinu najbolji trip :D

maj 2013.

ako jos uvek ima neki tu jel mi moze reci zasto kada i da pusim joint sutradan mi ostaje modro izpod ocima ?
jesamZMAJ

maj 2013.

pa ve sam ti napisala, nisi skinuo maskaru, i meni se ponekad deaava :)
okolotarabanISTRAŽIVAČ

jun 2013.

sve super i raznih tripova i dobrih i losih, ali kada sam par puta molio boga da me sto pre prodje rad, to nikada necu zaboravit!!!! :kauch
muma^^ISTRAŽIVAČ

jul 2013.

prvi put kad sam se posteno napusio, pusio sam u stanu.. i kako sam imao pljugu u ruci i punio se, moja sjena se vidjela ispred ulaza za pekaru haha, zamisli sjena ovjeka sa pljugom xD i onda sam zabrijo da ce nam banut murija i te pizdarije..haha sve u svemu dimilo se na dobro :spliff:
Opasan me trip puko jednom a bilo ih je dosta :D Naduvamo se moja 2 havera i ja neke strasne vuve i krenemo kuci busem. Ulazimo u bus i ono puno ljudi i stanemo kod vrata. Odjednom mi sve pocinje sporo da dijeluje usporeni mi ljudi, cujem puno glasova, a imam osjecaj koda sanjam. Tesko da mogu to opisati sve je izgledalo kao san nekako bas lud trip svasta se tad izdesavalo ali sreca izadjoh iz busa pa se vrati u neku normalu :D

avg 2013.

Jeeebote... Bili batica, brat i ja napolju PUNI i trazimo mesto za bleju. Sad ne mogu da se setim tog mesta -.- Kako god, zabodemo mi malo, popusimo jednu frulicu i brat pocne da tripuje da ne moze da hoda i da ce pasti ako ustane sa klupice, u isto vreme je bio zedan, gladan i bilo mu je muka... Batica i ja samo razmisljamo kada cemo paliti sledecu :) Odjednom, stvorimo se kod batice u kuhinji, pijemo kaficu uz cigaricu, brat jede pogacicu i pita gde moze da baci peglu jer vise nije ni gladan ni zedan, samo mu je muka. Batica mu da neku vrecu koju je on punio JAAAAAKOOO dugo (znam da je proslo dosta vremena jer smo batica i ja dobile upalu trbusnih misica od smeha) NE MOGUUU DA VERUJEM koju kolicinu je izbacio iz sebeeee... Batica i ja se pitamo ODAKLEE?? Posaljemo ga na spavanje kuci, jer nije hteo dalje da nas prati, a mi ostale same kao i obicno da motamo sve dok imamo, jer smo alave i nikad ne ostavljamo za sutra :)) Pouka ove price jeste da ako jos mislite da je herb droga nemojte je pusiti i uvek budite puni razumevanja kad se neko lose istripuje i pokusajte da mu udovoljite max... Sve je stanje uma i najlepse je sam se izboriti sa svim jer je mnogo lepsi osecaj... nakon ovog dana iscimao je on nas i pricao kako mu je fizicki bilo lose, ali da su mu se u glavi odvijale divne stvari, neverovatne koje recima ne moze opisati :) Peace
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

Batice :vb_wave: njemu je bilo tako dobro da sam ljubomorisala :dada ... Mozes to da razumes!
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

E isla je bez batice u veliki grad da bi dosla sa paketicem do batice hahahahha (deda mraz).... vracam se ja vozom i PUNA - PUNI opet, al nema pljuga a 5h trebam da putujem... Likovi puni nikotina bleje i puse,a ja cekam neku trampu jer su bili cigani, izvini batice Romi :D Sta cu odem ti ja do njih i kao eeeeeeeeeeee.... :D da li pusite mozda vuvu i ako pusite moze li neki deal ja vama malo vu vi meni par cigara... lud je ko ne bi pristaoo, otisla do wc-a odvojila im malo od petardice koju sam stekala i vratila se nazad kad oni se nesto istripovali.. Stoji jedan u cosku okrenut meni ledjima i pruza mi tako ruku od pozadi ja gledam a neverujem... iskulram ga i kao ee evo tebi ovo ti meni pljuge uzela 3 cigare... morala sam podeliti srecu sa nekim i kad su shvatili koliko su dobili gurnuli su mi u dzep kutiju cigara a jaaaa :b_jump: e sad... kruze price da sam kralj ili budala sto sam se menjala sa njima :D u sushtini... pala je sacekusa namestila me ona drogirana plavusa :hehe: p.s. trazim edit al ga nema :D

avg 2013.

Kako je lijepo biti mlad i bez pameti :ohno:

avg 2013.

Pa samo bi drogirana plavusa i uradila tako nesto :)) Respect od mene :)
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

najbolji trip je kad neki poslic pocinje u 5 a sun & me se nadjemo u 3 da se zavarica nesto i onda work work :) sve je u redu dok si mlad mada pala i neka ozbiljnost i lenjost u poslednje vreme... work zatim fax kuda god se okrenes ludi ljudi, a tebi kako god da ti je dobro je vazno da ,,hodam sad kao zombi'' pevas ulicom, koji pogled padne na vrsnjake i zahvais se ,,svemocnom'' sto se nekreces tim krugovim.. najbolji ,,tripovi'' :hippy: sreca u nesreci pa te imam na faxu inace bi bilo :knockknock: rooomantikaaaa :D hahahah

avg 2013.

Nije lako.. biti sjemenka :D .. nedavno imala brutalne slusne halove..cujen neko dite vice u pozadini, cilo vrime place: neee neee! Ja zbunjeno setan uokolo, pokusavan razaznati odakle stize zvuk! .. koga triban spasiti!! Napetost, panika neka odjednon.. posli prestalo.. mozda su neke macke bile pa mi se ucinilo.. I da.. tu vecer izvali frend objasnjavajuci drugom frendu kako ljudi rade ulje od kanabisa i moce kruh u njega.. hahaha!!! ja pukla od smija.. Stvarno je mislia da se tako ljudi lijece.. :) najcudniji trenutak te veceri.. :D

avg 2013.

[bez sadržaja]

avg 2013.

Zavrsimo batica i ja poslic i batica mi se komira, hahhahha danas kulira i nikotin jos ja kupila HITNO NEKE PLJUGE PLJUGE CIGARETE PLJUGE :) Negoooo... Sedimo i posmatramo ljude kao i uvek i primecujemo razlicite stvari.. Jedan ULJEZ izjavi kako ce potrositi kintu koju je zaradio na sledeci nacin "Idem u subotu na splav i razbicu se (alkohol)" IMA 10 GODINA I JOS UVEK MISLI DA DEDA MRAZ POSTOJI. Ok i ja mislim da postoji, ne taj na kog vi mislite, ali ono... Paketici haha :) Nego... ah da, splav. Tamo niko ne ide otkad je otvoren, jedino ponekad dodje cuvar jezera da ga obidje. Inace kad malo bolje razmislim mozda cak i ne radi. Zasto bi ga onda spominjao? Hmmmm... Odoh buditi baticu da pitam valjda zna
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

Evo tripa... lezim oteko mi prst od posla trazim nesto sto ce da smanji bolove :joint: , a mozak proizvodi morfijum... bas mi je veselo, al opet mi je lepo, taman nasla razlog da googlam o par stvarima npr Ljudska pljuva ka proizvodi prirodni analgetik aest puta ja i od morfijuma, otkrivaju nau nici. Supstanca nazvana opiorfin mogla bi da doprinese stvaranju nove blabla! Lezala razmisljala kako zivotinje lizu svoje rane, pa kako bilo koju hemiju ili psihodelik covekov mozak moze prirodnim putem da proizvede i da je ta hemija prisutna uvek uf osecala sam se ko neki crazy naucnik medjutim se setila necega msm nisam mogla da se setim necega pa se smorila. Sun rekla si da zapamtim neki trip dok smo radili ali nista prazna vugla sry :bis: Jos me uvek prst boli trazim baticu da :kiss: da prodje

avg 2013.

alo cure, manje spama, naslov teme je jasan

avg 2013.

Da nije nas propala bi tema :P Otpusteno, mojne da mi pretis

avg 2013.

spaaavajte druge teme! ima ih fala bogu.. i nitko ti ne prijeti! -_-
TarzanZMAJ

avg 2013.

nemojte spasavat ni ovu, a ni druge teme..niste nesto zanimljive :thumbsdown: :icon_razz: :signs040:
rKj420ZMAJ

avg 2013.

sestro ovo su obicne price,od tripa ni t :shit:
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

trip je da ja msm da sam zanimljiva, ali ustvari nisam..ooo.. sry za spamanje bilo je fun :hippy: :heartbeat: :common053:

avg 2013.

Svima vama treba jedan gramaticki kurs. Ovolika doza nepismenosti na jednom mestu nije podnosljiva... P.S. Zasto ne iskulirate moje postove ako nisam zanimljiva? Ahhhh... Iz ljubavi prema doticnoj biljci dobrovoljno se javljam da vas naucim pravopisu. Peace

avg 2013.

tripujem da se kidam od smeha dobar ovaj stari thai/haze x skunk ups, ovo je trebalo u naduvane postove :signs040:
Big LLEGENDA

avg 2013.

dobro je trop reka da si posta spammer :P

avg 2013.

:signs040:

avg 2013.

ne ne, ovolika doza bahatosti na jednom mjestu nije podnoaljiva.. dobro e ti doi ban.. vidit ea, to je super stvar.. da ga je meni, spasila bi se..

avg 2013.

smo se nemojte otimati za ban ;) treba nam i cura na forumu sklanjam visak i spam iz teme, ajmo se uozbiljiti ili prebaciti u sve i svasta ;)

sep 2013.

Ja sam se vec poceo malo zabrinjavati oko tih "tripova". Duvam tek oko godinu i po, a svaki put isto. Ukamenim se i inace sa drustvom ne pricam bas mnogo nego sam ugl. u svom svetu. Tako kad cujem nekog da nesta kaze ostali se pocinju smijat uvek se pokusavam setiti sta je ovaj reko, al vjerojatno nesto pobrkam i povezem to sa necime iz mog zivota pa uvek mislim da se svi smiju meni i to me cesto baca u depresiju, a kad pricam sa ljudima isto mnogo tripujem pa ih znam krivo skuzit, al onda vecinom prevladavaju dobri tripovi. Hteo bih da ih imam malo manje, al izgleda da nista od toga. Ponekad cak i mislim da postajem lud. Inace kad nisam naduvan sam potpuno normalan iako se ko naduvan zbog tih tripova cinim jako glupim i usporenim...
Kanabis_kidAMBASADOR

sep 2013.

Jedini trip kojeg sam imao je bio kad smo frend i ja zapalili neku bijesnu vutru. Cujem ja u pozadini crkva zvoni,ok. Pogledam kasnije na sat i skuzim da je proslo pol sata,a zvono i dalje zvoni.

sep 2013.

najja i trip mi je bio u autu, tada me trava ve po ela puatati i krenem ti kui ja pjeaobusom i naletim na ekipu u autu, takoer usmjereni. Sjedem ja s njima i on odvali po gasu i sad ja sjedim na zadnjem sjediatu izmeu 2 lika, svi prozori su otvoreni i udara hard rock hallelujah (koji bed :D) btw: vozili smo nekih 160 km/h. Koliko god pokuaavao postii neato sli no nikad nisam uspio, to mi je stvarno bila situacija za itav ~ivot, jednostavno, na trenutke sam mislio da idem na mjesec, one trake prolaze, muzika do daske. Stvarno, trip do jaja. Mada sam dobio upalu uha naredna 2 dana vrijedilo je tih desetak minuta xD :D :D
LillyPOZNAVALAC

sep 2013.

Kad se odvalim milion tripova mi prolazi kroz glavu, ali kad upadnem meu strejtere to je prava ~urka :ridinghorse: zamialjam kako mogu biti normalna, a ustvari se cerekam na svaku razumnu re enicu, ne smem da se pokrenem jer tripujem da u pasti itd... Jednom sam napljugana otiala kod drugarice (ina e strejterke), i kao pravim se da sam normalna, odem da naspem vode i ostavim otvorenu slavinu, zapnem za kabl od tv-a i ia upam ga iz zida (a samo sam htela da ga presko im), i prevrnem neku posudu sa stola punu grickalica... Ka~e ona meni "koja si ti naduvana glava", i ja niata, morala smotati joa jedan :smoke18:
GagibaAMBASADOR

sep 2013.

Dobar ili loa trip, pitanje je sad?? :) Aj neato neobi no... Prvo loae kao u svakoj dobroj pri i: ;) Pre jako puno vremena igramo igrice u lokalnom klubu navareni do maksimuma i onda kree rad. U glavi mi se odmotava film, (neato sli no jakom de~aviju) kako izvestan drugar dolazi i seda da igra tu pored nas. Nepun minut kasnije taj lik zaista dolazi u igraonicu i seda tu gde sam istripovao i onda kree paranoja nevienih razmera. Desetak sekundi pre svake re enice koju neko progovori meni se ta re enica ve u obliku jakog de~avija potpuno formirana javlja u glavi. Onda kreu pretpostavke deaavanja oko mene i sve se kao na traci baa tim redom deaava samo sa zakaanjenjem od tih desetak sekundi....poslednja vizija koja mi se javlja je kako izlazim ispred kluba, podi~em ruke prema nebu i umirem!! Sedeo sam neko vreme oduzet na stolici borei se sa tim famoznim poslednjim de~avijem i onda odlu io da ako je vreme da umrem, to i obavim!! Izaem napolje na mesto gde sam se video da idem, podignem ruke onako kako mi se projektovalo, udahnem duboko, nasmeaim se poslednji put i za~murim is ekujui..... Naravno bilo je i dobrih, zapravo vanredno dobrih tripova Jedne ve eri sam se vraao sa ture biciklom i neko zvi~di na ulici za mnom. Potpuno nenadano, naplanirano i iznenada, ortaci iz kraja, neato mlai ali uvek spremni! Zavu emo se u neki atek, oni povuku po dim jer im je i pre toga o igledno bilo dobro i ostave me samog sa celom buksnom. Sednem na bajs i polako uz put, malo po malo izdimim ono sve. Posle par minuta sam video da sam prenaglio ali...u injenom poslu mane nema. Smanjim pritisak na pedale a poveam pritisak u razmialjanjima...fora koja me nepogreaivo i uvek bezbedno vodila kui i baa sam parkirao bajs u gara~u, da otvorim vrata kad osetim neobi no jaku svetlost oko sebe i sna~an pritisak na leima, kao da me neko gleda. Okrenem se, pogledam u vis a tamo mesec na jako vedrom nebu. Gledali smo se nas dvojica i ranije ali ono ato sam tada prvi put osetio je dubina iz koje me je posmatrao a onda me je polako usmerio prema zvezdama. Sa zvezdama sam se gledao joa eae ali pomenuta dubina se sada proairila i na njih. Pronaaao sam srediate Mle nog puta i u jednom trenutku sam kristalno jasno imao 3D mapiranu kompletnu galaksiju u kojoj se svi zajedno vrtimo. Prostor u koji sam gledao me je toliko fascinirao da sam bukvalno ostao bez daha od uzbuenja. Uzbuenje me i dalje dr~i, godinama posle tog iskustva... Paranoja od smrti je neato ato svako ko se poigrava THC-om pre ili kasnije mora proi. Kosmi ko iskustvo otvaranja svesti u prostor koji nas okru~uje je neato ato bi svako ko se poigrava THC-om pre ili kasnije trebao do~iveti.
ShozlerdiENTUZIJASTA

jan 2014.

Pre 2 meseca varilo se na sred terena za mali fudbal i svi seli na tribine samo ja ostao i ladno prolazi hilihopter i ja se derem fazon bezite evo su moji (roditelji) dolaze sa murijom,iskreno ne znam koliko je to tacno secam se kroz maglu ortaci koji su bili ne naduvani od 6-torice dvojica su mi pricali :D

apr 2014.

Mapa sveta podeljena na rasta drzave. Plantaze svugde, borbena gotovost u punoj pripravnosti.Svaka drzava lansirala je borbene avione koji zaprasuju dimom protivnicke drzave. Pobedjuje ona koja bolje uradi protivnicke teritorije,pripaja ih i sadi svoju vrstu. Razvija se industrija i biomedicinski inzenjering, opstaju one koje imaju bolje radove. Pocnu dimovi da se u vazduhu mesaju, raspodela i ujedinjenje najjacih vazdusnih teritorija.Teritorije sa kombinovanim dimom pocnu da proglasavaju nezavisnost, prave se bolje i superiornije vrste koje proglasavaju sopstvenu autonomiju i borba pocinje iznova, konkurencija, jaca sila..Pobedjuje dobro! :D Al je meni lepo :smoke18:
malimarkoPOZNAVALAC

apr 2014.

najgori su tripovi u po etcima bili! :D jednom tako...roatiljali smo neato kao i pili i naravno purnjali,i ja kako sam se ve dobro zalio i uduvo vidim da je vrag odnjeo aalu,opet ujem kako mi srce kuca i zamialjam kako mi neka struja prolazi kroz svaki ~ivac u tjelu,odma sam znao da to nee na dobro jer mi nije prvi put.Svaki put kad sam uo kako mi srce kuca samo sam sam sebi govorio SAMO DA ME PROE NEU VI`E NIKAD!I predajem se ja,odem zavalim se u auto,spustim sic i lagano kunjam...Sutra kad sam doao kui,vraam sebi film koji je bio ovakav:sjeo sam u auto i probudio me frend koji svira gitaru i pjeva neato tipa prelije i one ojkavice,ekipa ga prati i pjeva s njim,svi veseli i deru se pjevaju to...i sjetim se kako sam se probudio a vani ve zora bila,razdanilo se i s ekipom su bili joa neki ljudi,tonije puno njih (na kraju je ispalo da je tu bilo 15-20 ljudi umjesto ni desetak :D da razjasnimo:frend ne zna svirati gitaru,nebi znao ni inele svirat,ovi moji slabo sluaaju srpsku narodnu muziku,niko novi nije dolazio nakon ato sam ja odumro,a kui sam stigo u pola 5 (nije bilo aanse da se razdanilo) :D ukratko neko je iz zajebancije pustio onu ako znate moja rajka orava i gluva a sve ostalo je moja maata :D A prvi baa prvi put sam istripovo muriju viae puta,frend koji je duvo samnom se izgubio,il sam se ja izgubio..i istripovo sam se da se strop u birtiji lomi,a onaj kladomat kako svjetli plavo,da svjetli sve jae i mogo bi mi nanjet zlo :D
amrildoooLEGENDA

apr 2014.

Imam tarantulu u akvarijumu doma i cesto kad sam naduvan uzmem stolicu sjednem ispred pustim neku rasta pjesmu, u mozgu mi odzvanja jedna rijec neka iz pjesme i onda kuckam po staklu i govorim aa picko aa, cak mi se jednom ucinilo da je izasao i da je na sudopjeru tad sam se ukenjao :S , ali provjerim box i skontam da jedan pauk ne moze bit na 2 mjesta i legnem sav sretan :D Ima toga bruka, ali ovo mi je najdraze :D :ridinghorse:

apr 2014.

Ako dr~ia tarantulu u akvariju vjerovatno je ve uginula od utapanja pa kuckaa plivajuem truplu po staklu :mrtva_banana: . Valjda si mislio terariju, velika je razlika. I nemoj joj kucati po staklu jer to uznemiruje jadnu ~ivotinjicu, nevoli ona baa takve vibre.

apr 2014.

ovo mi se desilo vec dva puta i mogu reci da je bilo vrlo sejbano haha ne znam dal su me ortaci svi samo sprdali..Ja i jos 3-4 drugara ispusili ket i idemo mi ono na pocetku sve do jaja neki flesevi da se sve samnjuje i da mi se vugla povecava i tako odemo mi u kraj i pozdravimo se ono sa svima i kad sam seo znaci ceo svet postaje ali bukvalno ono bukvalno kao u nekom filmu od Carli Caplina...Sve crno sivo/belo i svi su nemi drugari mi nesto pricaju ja izgubljen pa dolazi ortak sa basketa pita me nesto a ja ono u tripu ovo je lazan svet hahaha i onda krece neko topljenje nogu a vugla se povecava kao onom bratu iz south parka Mr. Mackey aa bila je ludnica...Kasnije sam posumljo da su me sprdali ortaci al kad sam ih pito oni su bili mrtvi ozbiljni :D

apr 2014.

... i onda je svizac zamotao okoladu :)

apr 2014.

jednom kad sam malo vise pretjero protrnulo mi citavo tijelo i znate one to kice sto se pojave kad jako stisnes oci pa vidis,e to sam vidio po proturnutim djelovima tijela i onda sam nekako to sve stavio u kuglu u rukama i vrtio igro se i kad sam bacio samo nesta :( poslje toga sam pokuso telepatijom pomaknut list papira kolega mi se smijo i onda sam se ispovraao hahahaa
Bruce BannerENTUZIJASTA

jul 2014.

Da pocnem iz pocetka :D Prvi put, kad me roknulo, bilo je to srednjoj skoli na ekskurziji u Pesti. Nas petorica ili kolko spicimo dzojus u hotelskoj sobi, ma nije to ni hotel bio, nego nam uvalili neki dom sa resetkama na prozoru ako se dobro secam lol, i sad kako smo popusili svi se razbezali krenuli nekim svojim tripom, a ganja je bila ja mislim old school Karlovacka (Sremski Karlovci poznati po vrh domaji) ili neka sa Novog Naselja, i sad ostanem sa jednim drugom i krenemo mi napolje iz hotela, ja nista ne sluteci jer jos nije pocela da radi, i kako smo izasli iz dvorista hotela, ispred kapije idu ka nama tip i riba, a riba sa crnom dugom kosom i sva u belom kao neki catsuit, na jedno 15-20m ispred nas dize neki papir prema nama i vikne "Security!!", iju ja se odseko, i krenem polako nazad ka ulazu u hotel i sve vise i vise ubrzavam, da bi uz stepenice vec presao u najbrzi sprint, ulecem u sobu, gde su bila tri drugara, bez reci zatvaram vrata, zakljucavam, gasim svetlo, i legnem kao da spavam, a oni ostali u cudu hahahahahahahhaha, posle sam pitao druga sa kojim sam bio napolju, on veli da nije video nikoga, al zato su ovi u sobi saznali da sam ja naduvan ko pracka, pa su probali da mi naprave psinu, sto im se instant obilo o glavu, naime, kasnije ja onako napusem ulazim u sobu, a u sobi i dalje njih trojica, a sva trojica zagoreli ko kaubojski tiganji, i kako sam usao u sobu onako bezazlen i naivan, jedan od njih tj. Svaven iz Bivece (ne zna l i r da kaze) a ogroman kosarkas visok i velik, ja na vratima tek uso, kaze on meni i polako mi se priblizava: "Mitve (Mitre) zakvucaj vuata", a ja sta cu, zakljucam, kaze on onda: "Mitve...sad cemo da te jebemo" iju ja se usro, i sva sreca, a nesreca po njih, odma desno od vrata je ormaric sa mojim stvarima i u delicu sekunde izvadim ja moju hiper-ostru svajcarsku bricu i urliknem sumanuto: "Ajde sad ajdeeeeeeeee!" e djavo odno salu hahahaha, mislili su garant da sam neuracunljiv posto nemaju iskustva sa naduvanima, i ovaj veliki ustuknuo i ponavlja "Nemoj Mitve savivi smo se, samo smo se savivi" hahahahah ukakili su se :lol: Kasnije smo nas ekipa naduvanih isli u zoloski vrt, iako da, pre toga u tunel strave gde je na zidovima molerskom farbom bio nacrtan spajdermen i tu sam mogo da umrem od smeha hahaha, i ondak u zoloski vrt, e tu je trip bio na samom ulazu i pratilo nas je do kraja obilaska, ja jeo neki cips, i sad gledam jezerce neko i sedi neki par na klupi do vode i ne mrda, i ja sta cu ajde da bacim malo chipsa tj onaj slanina flips je to bio da, i bacim ja par komada tu patkama, kad ono odjednom krece shou, pocne da kljuca voda, debeli sharani milion njih odjednom izranja na povrsinu i krece da usisava slanina flips a ne moze odjednom jer je shirok nego onako popreko ga ustima usisavaju sa sve onim zvukom kao vakum, i odjednom dodju crni labudovi i krecu da se fajtaju sa saranima, znaci od obicnog idilicnog i mirnog momenta odjednom akcioni film i fajt, labudovi bodu kljunovima sarane pa sve ispod vode dugackim vratovima, a sarani ne odustaju nego i dalje usisavaju flips i ja tu bacim im sve sto sam imao ijao shorka, a najludje je sto je onaj twilight zone par sa klupe nije ni mrdno, znaci kao da se nista ne desava, a mi gledamo i ne verujemo koja scena.... dobro, prodje ta akcija, idem dalje onako naduvan, i udjem u neku prostoriju sa terarijumima, gledam tako svaki terarijum ponaosob i super zivuljke, i dodjem do jednog gde nije bilo nista, prazan, samo neka biljka drvce i nista vise, i meni sad nije jasno sta je sad to, prazan, svasta, i kad sam ja ukapirao u sta gledam i da nije uopste prazan nego krcat onim kukcima sto glume grancice ijao samo sam skocio usrah se, hahaha to je bio fakat faktor iznenadjenja.... idem ja tako dalje, i naidjem na kavez sa majmunima, i onaj twilight zone par sa klupe stoji ispred kaveza i ne mrda i ne reaguje, samo stoje mirno i ne mrdaju, a mi pridjemo kavezu kad imamo sta da vidimo, majmun se uvatio za resetke ispred njih, i brzo dize i spusta kiticu, a taj par stoji nepomicno i gleda, a mi kad smo videli znaci to je bila eksplozija smeha, a taj par i dalje ne mrda, znaci tripovi lol... bilo je tu jos svega al se ne secam... I to je bilo to na ekskurziji i posle nisam duvao neko vreme, i kasnije naduvamo se i idemo tako i odjednom ne osetim noge uopste a idem i dalje, ko da levitiram, znaci noge mi verglaju picim ja, ali ne osecam ih nego kao da mi gornji deo tela pici i klizi sam po sebi, e to je bilo zanimljivo, ali najbolji trip sa tim idenjem sam imao kad smo popusili neki crni albanski head, obratite paznju obicno su crni hedovi izuzetne sative, bar je to bilo pre 15-20 godina, nemaju nikakav miris, skoro ni ukus, ali rad je vec haludza i pucanje pod smeha, i idem ja tako, a noc bila, idem i tripujem, znaci savrseno sam svestan da ja samo mrdam nogama u mestu a da se cela povrsina zemlje krece, znaci ne idem ja nigde, ja samo mrdam u mestu, a povrsina zemlje je ta koja se mice kako ja hodam, i to je vala potrajalo dosta sekundi, sto me posle nagnalo na to da razmisljam i o nekoj alternativnoj stvarnosti i da je celo postojanje materije u stvari u nasem umu... E ondak jednom isto cini mi se crni head bio, al nisam sad siguran, nas trojica u autu, ja vozim, i uvati me napad smeha, ljudi ja nikad u zivotu, pa i kad sam bio pijan ko dupe, nisam imao tolke poteskoce da upravljam autom, ja sam znaci vristao od smeha, jedva sam sedeo, nikakve reci o kontroli auta i voznji tu nije moglo biti, vristim od smeha umirem, volan jedva drzim ispada mi iz ruku, nikog na putu, a ja jedva vozim 10-20 na sat, dok onaj iza sto sedi davi se od smeha, a ovaj na suvozacevom mestu isto umire, ali za to vreme cacka palac, ja ga onako u pauzi dok sam pri dahu i mogu da pricam pitam sta to radis, a on mi odgovara da vadi aliena iz nokta, znaci scena je bila skroz polupana, noc, nikog na putu, 10 na sat borim se da upravljam autom vristimo od smeha, dok ovaj vadi aliena iz nokta lol Ali najbizarnija haludza nam se desila jednom usred dana dok smo bili na terasi, donese taj jedan drugar sto zna glavnog u gradu sto gaji domaje visoke i po 5 metara, i uvek nam uvali neku neverovatnu, samo cuti i da nam dzojus i nista ne kaze lol, i sad on sa nama zvekne taj dzojus na terasi na 4tom spratu smo imamo lep pogled cistinu i preko pasnjaka je zgrada i nebo i mi sad gledamo oblake i pocnemo da tripujemo, pocnu oblaci da zauzimaju oblike, to vam je vecini poznato jel, ne znam sad neka lica su bila, zivotinje i sve to, i onda odjednom krene oblak AC/DC, ljudi, oblak bukvalno isti ko logo AC/DC sa sve gromcicem u sredini, i to svi trojica vidimo i gledamo, i taj oblak je isao jedno punih 5 minuta dok nije poceo polako da se rasplinjuje, znaci oblak logo AC/DC, i sto je najludje to nije bila haludza, jer nemoguce je da smo sva trojica halucinirali punih 5 minuta, to ne mogu da objasnim sta je to ustvari bilo, ali bila je dobra old school sativa to je sigurno :D Imao sam jos raznih desavanja, jer smo uglavnom pusili vrhunsku domaju sativu ili eventualno savrsene hibride al to je bilo 99te, e da sad se setih, jednom sam u Sinagogi na koncertu izuzetne pevacice mecosopran, naduvali se mi nase crnke uzgajene u vukohebini, sto je tek prica za sebe to gajenje, i sedeli smo skoro u poslednjem redu i koga kod sam gledao ipred mene u publici video sam im oko tela kao auru bele boje i bilo nam je predobro, bili smo najglasniji za bis, pevacica prezgodna i lepa a glas, pa nema sanse da bi iko mogo da se svadja sa njom lol :D A ako se dobro secam jedne zime na zelenki (zelena mamba), isto domaja ali slabija od crnke (crna mamba), tj mogo si da se ponasas u javnosti, dok na crnki nije bilo sanse, idem tako ulicom i svako ko mi ide u susret gledam ga i poznajem ga, bukvalno kao da znam coveka ili zenu, neponovljiv osecaj... e to su ljudi old school sative domaje gajene na suncu u najtezim uslovima uz puno truda i ljubavi :dada Dodacu jos koji dozivljaj kad se setim :)

jul 2014.

:spliff: auhhhh,brate :respect: na ovolikom tekstu :)

jul 2014.

Evo ajde piaite ispod vaaa iskustva sa vutrom...kakve ste tripove imali, paranoje i sli no. Evo ja u 2-3 dogaaja ispri ati. Puaio ja gandzu sa jaranima oko 1-2 ujutru...bio je 5. Juli. Vratim se kui, uem u fb, kad vidim moja rodica postavila sliku ove dvojice mojih jarana. Piae da je slika postavljena 25. Juna, a oni su se slikali 3. Jula..bio sam tu kad su se slikali. Ja sam kopirao onaj gore link i spasio ga u notepad. Njoj sam komentarisao na tu sliku kao:"sto ce ti oni na fb hahaha". Ujutru se probudim, udjem na fb, kad mi se rodica javlja i kaze da joj vise ne ostavljam glupe komentare na sliku. Odem u notepad, kopiram i zalijepim gore u tab, kad ono stvarno njena slika, postavljena 5. Jula :/ Onda sam se sa jednom curom pola sata prepirao nakon sto mi je poslala svoju sliku psa, a ja sam je ubjedjivao da je macka. Stvarno sam macku vidio. Ona govori da je pas, ja uporno da je macka. Nakon nekoliko sati stvarno vidim da je pas... Jednom sam imao paranoje da mi se neko aunja kroz neko grmlje...uzimam kamenje, bacam u to grmlje, nigdje nikog. Bje~im kui, gledam u nebo..od oblaka mi se napravila neka ljuta faca...mislio sam da je neka opomena od Boga..legao sam spavati, pokrio se jorganom iako je bilo 20+ stepeni. Ima joa puno toga, ali nije toliko zanimljivo :D Napiaite i vi neato, baa me zanima :D

jul 2014.

Na bezupitnost mozgala za jaruzarenje biiip lokalni frizer macku na kvadrat "we are not alone" ja cu odgovoriti kao da gledam Stakor. Stakor ovoliki i jos tolko rep lizarda da bude i biti ce sjajno. WHen you come, leg will, disease of a comrade ! Dorijane nemoj, - aaaa bit cu dobar brzo i oatro VVuaa God bless us
LillyPOZNAVALAC

jul 2014.

Jedno jutro oko 5 ulazim u kuu navarena kao ubre, celu no samo motali i purnjali... I nisam ni palila svetlo poato je ve po elo da svie, a kontam neato se udno deaava, samo ne znam ata... Pogledam gore a ono veliki konj stoji zalepljen na plafonu! Toliko sam se uplaaila da sam izletela napolje, uka hoe da umre koliko me strah pukao! I tek posle par minuta straane paranoje skontam da je to od burazerove male balon napunjen helijumom :D
BokaBluesISTRAŽIVAČ

avg 2014.

Moj najja i trip ikada se desio prije 2, 3 sedmice. Iz kue sam izaaao poslije dosta oklijevanja i otiaao na jedan aank ato mi drug dr~i - na samo jedno pie ili kafu, zavisno od atmosfere. E sad, valja napomenuti i da je pie stvarno bagatela. I nekako uhvatim se ja piva, asti drug jednu, pa drugu, pa ja na kraj treu turu i od jednom se iz joa uvijek ne poznatih razloga okrenu na pelinkovac ili ata li je to ve moglo biti i na kraj od planiranog kratkog izleta osta ja do 3 i neato ujutro tamo. Da bi sve to bilo kako treba, kad se aank zatvorio naem se sa joa jednim i podjelimo jedan fiiini komad. Nije mi jasno kako sam uspio da se toliko pokidam od jedne sprave ali znam da dok sam le~ao u krevetu (odmah poslije smo se raziali) oko mene su letjeli fraktali, geometrijske figure i sve boje spektra :) Podsjealo me na bliski susret sa pe urkama joa od onomad :b_bow:
ProbuxnatorISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Uhhhh najjaci trip, pa ono pored klasicne paranoje i ostalih ludila desilo se nesto cemu sam se smejao jedno 7 dana. Svremena na vreme duvajuci igram World of Tanks. :vb_kez: Ono tenkici ludila pucnjava. :angry015: Lozio se na to neko vreme bas bas, a jos sa duvkom osecaj je kao da sam u sred Staljingrada za vreme Rata drugog svetskog. Ali najcudnija stvar je sto sam se preparirao sa par kolega posle posla, i vracam se ja autom gajbi. Crveno na Semaforu. I u jenom trenutku puca me paranoja Sto mi se ne okrece kupola na tenku. :thankyou: Zasto ali zasto nemogu da okrenem Kupolu. Ko je igrao igricu skonta ce. Znaci ludilo. U tom trenutku mog ludila pali se zeleno sto ja naravno ni skontao nisam i onda je neki matori taksista nalegao na sirenu kao lud i ja jos trupujem au jebote ala piste ove granate pored glave. :kenny_revenge:
Seth_RogenAMBASADOR

okt 2014.

Sino sam si utripovo da je zadnjih par dana ustvari samo san ili da sam imo neku nesreu i da sam zapravo u komi i da se zadnjih par dana odvijali samo u mojoj glavi . I onak pokuaavam se nasilu probudit , al neide i tak sam zaspo hahah . I jutros kad sam se probudio shvatio da ipak nije bio san. Ili mo~da i dalje sanjam, ali sad nisam viae svjestan toga . Ko e ga znat :D
PsihicISTRAŽIVAČ

okt 2014.

Proali tjedan nas trojica uzeli i kaze ovaj od kojeg uzimamo kao pazite ova je jaca nego inace.I mi uzeli ,smotali,zapalili i krenuli mi hodat,njima nista meni vilica pocinje trnit bas neki jeben osjecaj kroz cijelo tijelo mi prolazi ko neka jeza i onak jos sam djelomicno normalan :D Poslije toga krenuli mi kod ostatka ekipe,koji su inace strejteri haha,ova dvojica normalni ja nzm di sam,tripujem da sanjam i svaki put da bi se skuliro moram duboko udahnut na nos.I meni se sve cini kao san,zaboravljam kak sam doso tamo kojim putem,ma nista nzm i posjeli oni mene nekako na klupu,sjedim ja i odjednom se pocnem smijat i nmg prestat,trbusni su me bolili ko da sam radio trbusnjake cijeli dan hahahaha i prijatelj mene udara laktom u stomak,mene to skaklja i dalje se smijem... i sad uzimam ja mobitel i odgovaram curi na poruku,pisem "jos sam vani" i onak glasno kazem jos i 10 puta ponovim tu rijec i kreveljim se,jedva prestajem,palim snake ( onu igricu sa stare nokie) ,stavim na najsporije i kliknem da ide zmija prema gore,pocnem se opet smijat,izgledalo mi je ko 5 minuta da se smijem,pogledam ja opet u mobitel zmija se jedva pomaknula i to sam igro jedno 2 minute,iako se meni cinilo kao pola sata hahhaha I sad idemo mi prema tramvaju,oni nes pricaju,a ja u svom svijetu ( i dalje onako udisem na nos da bi se smirio ),uopce nemam osjecaj da to radim svake 3 sekunde i da zvucim ko da sam trcao 10 km,al oni gledaju u mene i umiru haha Nekako se ja skuliram i dolazim do tramvaja,ulazim unutra,ne sjecam se kako,ali iduci dan su mi prepricavali da je u tramvaju bilo svega 4 ljudi koji su cijelo vrijeme gledali u nas jer ja see nisam mogo prestat smijat... inace to je bila kombinacija smijeha hihi i zvuka koji komarac i muha proizvode dok lete :newbie:
Modesty BlazeAMBASADOR

okt 2014.

Nije neki udan trip ali deaava mi se u zadnje vrijeme da kada gledam TV kad me zakuca za kau i svi likovi na teveu mi djeluju toliko la~no: odjednom mi svi glumci loae glume a realni postojei ljudi ato daju neke intervjue mi djeluju ko da valjaju samo iste aupljake :)

okt 2014.

Kad mi je sveenik doaao blagoslivljat stan... on stoji, ja i cura pored njega molimo, a iza njega ventilator iz ormara WOOOOOSH donirao sam 100 kn za crkvu i autnju.
LukashenkoISTRAŽIVAČ

okt 2014.

HAhahah da da,to mi se sad desava i kad nisam navaren,sto veca seljana to bolje,obozavam sad da gledam Glamure,Exkluzive,sta su zvezde radile prosli vikend i to.E onda pokusavam da udjem u mozak ljudi koji to gledaju i pokusavam da gledam na to onako kako oni gledaju,zajebano.Uglavnom shvatio sam da smo nahebali,jer takvih ljudi ima sve vise i juce prebacujem kanale i puf,rasprodata Arena za koncert Dragane Mirkovic i gledam one ljude sto skacu u ekstazi i pevaju u glas i to su sve maldi ljudi,normalno izgledaju isto kao i ja,pre sam ih makar mogao preoznati.Sto je najgore,svi oni imaju pravo glasa.
Seth_RogenAMBASADOR

okt 2014.

dosta esto mi se deaava da cijelo vrijeme brijem da mi dim ide iz usta, onak dok pri am i diaem stalno mi se dimi iz usta hahahah
Moj prvi put...u~asno sam htjela probat tu ganju, jedan dan moja frendica i ja idemo se rolati i naletimo na nekog tipa na motoru, po ele razgovarat s njim, ka~e on nama, cure jel duvate, ona je rekla ne, a ja sam rekla: ja bi probala....sjednemo mi u neki park na klupicu, izvadi on to ato ima, ja mu ka~em, ja sam nova uzet u samo dim dva....i po eli mi puait, i vidim ja niata me ne ailji to, ka~em mu, daj mi joa, i tak potegnem jedno 5-6 ne znam ni ja....pri amo tak na klupici i velim ja njemu: Gle frende, ja sam razo arana niata me ne ailji to sve...dignem se napravim par koraka u rolama, i zavrti mi se cijeli svijet, neko mutilo, pomalo euforija, pomalo strah...ka~e on ajde idemo u ir...i frajer me tako napuaenu vozi iza motora, mene i frendicu, ja sam vriatala od straha...a oni od smijeha....kad je usporio i pustio nas, bio je to najljepai osjeaj u mom ~ivotu, vra amo se 5 km do moje kue i znate kak role rade onaj zvuk kad se rolaa, ono ttt tttt....meni je to bila bo~icna pjesmica, ona zvon ii, zvon ii zvone cijelu no, ali bez teksta samo melodija....doem doma idem pod tua, ugasim vodu, izaem iz kupaone krenem prema sobi, i ujem tua i dalje radi, vra am se, provjeravam, kad ono ugaaen, i tako joa jedanput dok nisam shvatila da mi mama pe e ulje na tavi....uglavnom, bilo mi je straano, blesavo, lijepo, i neugodno...taj dan A jednom sam bila sa ekipom u jednoj gara~i na kao nekom katu i gledali smo prema livadi...napuaavali se....i doleti jedan lik sa biciklom i pita za put na hrvatskom, a ja njemu im sorry i dont understand you i speak croatian...neznam kak sam zabrijala da je stranac....

nov 2014.

Joj bilo ih je raznih al sam imala jedan los trip kad smo pusili neko prskano ludilo nikad necu zaboraviti bilo je to prva godina pusenja,pusim ja i sve ful odjednom pocinju oci da mi se zatvaraju glava mi pada i ne mogu nista .. Kako otvorim oci tako se one zatvaraju a kako se zatvaraju tako ja vidim kao u glavi podjelu neku lijeva i desna strana mozga . S lijeve strane prema desnoj lete neki krugovi i neke kockice,a s desne prema lijevoj cvjetovi i sta znam kojekakvi oblici su tu bili u po sredini glave je linija i tu se kao sudaraju i nestaju . A meni je lose ono nije mi dobro,i izlazim iz auta sjedam pored tocka,oduzete ruke,ne mogu ih pomjerati,sjedim tu neko vrijeme ,vracam se u auto,i umirem . Budim se poslije 2 sata u nogama je onda bio neki cudan trip isto kao oduzete al kratko i nije se vise ponovilo nikad haos
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

jan 2015.

Hahaha isto. Meni i ovako kad nista ne pusim al slabije. Mi kad se bas razbijemo uzmemo pustimo neki psy ili tako nesto pa pustamo jedni drugima oko usiju i zazmurimo pa nam uperuju na telefonu blic koji treperi u oci. Hahahah debilcine :D:D:D a vidjao sam i kad su mi otvorene oci na zidu kad ugasim svetlo. Vidim neke sare kao kalejdoskop.
TheWriterLEGENDA

jan 2015.

Ja sam imao par tripova za pamcenje ali definitivno cu ovaj pamtiti da ne govorim puno detalja bio sam u poseti kod rodbine u jednom selu pre xxx godina jedno 10-tak dana sam ostao i svako vece sam gledao da se vidim sa nekom mladom devojkom koju bi nasao na fejsu ili vec uzivo kad izadjem uvece po tim selima svi se medjusobno znaju i izlaze na 1-2 mesta nema tu puno filozofije ( i ja sam tad bio u najranijim 20-tim tako da ne pomisli neko da sam pedo kad sam naveo mlade devojke ) i tako ja svako vece u akciju sa novom devojkom. Jedno vece su heli da me tuku lokalni mestani mladje populacije od ljubomore valjda sto sam im skinuo nekoliko devojaka ( to su oni likovi sto muvaju devojku 2-3 meseca ne dobju nista a ja dosao 1 dan i odma jack pot ) jedva sam spasio zivu glavu ali to je druga vec neka prica da se vratim na temu. Upoznao sam jednog zaista crazy madafakera tamo koji je svaki dan pusio travu i nabavim ja od njega jedan ket smotam dva jointa malo ostalo u kesi krenem prvi da pusim pored nekog traktora ispred hangara nema zive duse tamo sem ovaca pa mi bilo lepo tamo da duvam milina ja gledam u ovce one u mene osecao sam se nekako spokojno i pusim ja moj joint gledam u ovce i razmisljam o filozofiji zivota i prekine me zvuk zvoni mi mob sa melodijom ( Zorice brunclik Tamo gde si ti pesma inace ja to ne slusam nego mi rodjak cackao tel ) oko 2 ujutru javlja mi se jedna devojka bila starija malo od mene ali opasna droca iskusna kaze dosla od decka da li hocu da dodjem kod nje :D inace upoznao sam je par dana ranije i pusli smo jedan joint ali bilo nesto slabo pricali malo na tu temu itd.... uglavnom ja javljam dolazim 100% krecem odma i krenem ja bilo je secam se dobro 2 sata i 15 minuta posle ponoci i tu pocinje moj trip. Prvo sto sam uradio zavrsio sam joint i krenuo u kupatilo malo da se sredim namirisem i sve sto ide uz to :) znate i sami, spakujem ja tu sta imam i krenem od kako sam otvorio kapiju i izasao napolje bila je jako cudna atmosfera nije bilo zaista zive duse napolju apsolutno nikog bilo je dosta zvezda na nebu secam se krenuo sam uskom seoskom ulicom polako da idem kako sam isao sve dalje poceo sam da razmisljam o tome kako i zasto nema zive duse napolju posle 50-tak metara skretalo se desno i tu je bila neka dugacka ulica krenem ja tuda i pocinje da me hvata paranoja blaga ( ja sam okoreli ljubitelj Resident Evil i Silent Hill igara ) i prisetih se mladosti kad je izasao Resident Evil 1 za ps one bas sam bio klinac tad i bio me strah da gledam ne znam kako i zasto ali isti taj strah me je uhvatio dok sam isao tom ulicom gde nema nikog poceo sam da se okrecem i gledam da li me prati neko video sam senke i pomislio sam da moram da pozurim inace ce nesto lose da mi se desi krenuo sam sve brze da hodam panika je uzela maha otkucaj srca se povecao ja sam poceo da bezim od senki i dalje nema zive duse nigde shvatio sam da je to sve jedna velika namestaljka kako neko hoce da me ukloni paranoja je otisla do te mere da sam poceo da kukam u sebi sta cu sad gde da pobegnem ovo nisu cista posla uz svu tu moju paranoju i agoniju dok sam bezao mracnom ulicom i dok mi je srce lupalo 170+ otkucaja od nigde se pojavljju 2 velika psa koja laju na mene ( ako tad nisam umoro od straha verujte.... ) ja sam zanemeo od straha krenuo sam da bezim oni laju i idu zamom dosao sam do raskrsnice jedne pogledao gore bila je to neka trafo stanica ili sta vec gore je bilo jako osvetljenje pomislio sam spas ne mogu mi nista na svetlu stajali su iza mene 15-tak metara i samo me gledali i tako isto sam ja njih gledao dok je sa mene kapljao znoj hladn pogled je izazivao jezu na mojoj kozi psi su samo odjednom otisli, pogledao sam u telefon bio je crn ekran kao noc i ulice kojima sam bezao crkla mi je baterija ocaj u meni je bio jos veci zato sto nisam mogao da nazovem tu devojku ili bilo koga da im objasim sta mi se desava, kad sam se smirio malo krenuo sam napred strah je u meni i dalje bio jako prisutan verujte mi i dalje nisam video zivog coveka nigde okretao sam se nisam znao gde sam vise izgubio sam se ne znam koliko je sati i gde se nalazim znam da sam u selu tom ali u kojoj ulici nemam pojma krenuo san napred ulicom koja je bila najvise osvetljena pokusao sam mob opet da upalim i uspeo bila je baterija na 3% kada sam pogledao gore video sam neku prikolicu za vucu staru sto je stajala ispred kuce nekog deke secam se toga zato sto sam sa mojim rodjakom tuda prolazio pre nekoliko dana ispostavilo se da je to 2 ulica od coska gde sam ja bio u svom tom mixu posle nekih par minuta skrenem i dodjem do te devojke tamo sam i spavao te noci...uglavnom eto to je moj najveci trip ja sam u glavi bezao ne znam od cega i koga i ne znam koliko je sati proslu u mojoj glavi ali u stvarnosti svega 15-tak minuta najljudi trip koji cu da pamtim.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se