VUTRA
ForumZajednicaHumorjel biljke nekad polude?
LEGACY

jel biljke nekad polude?

20 odgovora2,495 pregleda
hashberryboyENTUZIJASTA

dec 2007.

neznam jeli ovome ovdje mjesto,ali meni je smjesno pa sam to tu metno.... :facesjump: pogledajte filmic "kad biljke polude"... rxN3zQNlUk0 ako je ovo vec neko stavio sorry.... :vb_kez:

dec 2007.

Simpaticno, nego... Jesi ti znao istinu o razmnozavanju biljaka? Shaman Shandor - Biljke 6yLiPZC8Tws
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2007.

Zna i, ako sam dobro shvatio...kad biljke polude ne rade niata drugo nego se trude im vjernije poprimiti oblik ljudskih, muakih i ~enskih spolnih organa. Mora da im ponekad bude stvarno dosadno...:dunce:
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

ne mogu vjerovat, [MOLIM TE NE PISI DETALJE O LJUDIMA SA FORUMA, ZBOG NJIHOVE SIGURNOSTI], i opcenito nije normalan!a to se vrlo lako moze zakljucit po tome kako nam pokazuje kako se biljke razmnozavaju!looooooooool
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

e jbga,zaato nije ranije snimljen taj filmi,imao bi 5 iz biologije...
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Meni je fascinantno ono stablo na 1:20..
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Takvo stablo verovao ili ne mo~ea sam napraviti. Ne ka~em da je brzo, ali ni da je preterano komplikovano, pogotovo ako je stablo manje. To i sama planiram napraviti u baati i to baa neato ovako lepo ,ili makar pribli~no (baa skromno). Od prilike to bi trebalo ii ovim tokom: 1. Sagledati drvo i realno uskladiti sa svojom idejom 2. Odsei nepotrebne grane 3. Grane koje zelia iskriviti, kao i stablo trebaa omotati nekom prirodnim materijalom,najbolje trakastom izdr~ljivom ljuskom neke druge biljke(pitacu kojom je najbolje ako te interesuje). 4. To sve lepo obmotati ~icom(jakom dovoljno da ~adr~i granu koju obmotava). 5. Krivia ~icu prema zamialjenom modelu(naravno ne toliko da stablo pukne)postepeno,ali je i samo drvo dosta elasti no. 6. Figuru treba vremenom sve viae pribli~avati ~eljenom modelu. 7. Za manje od godinu sve se mo~e skinuti jer mlado drvo ve mo~e zadr~ati ~eljenu formu, ali se i drvo sa debelom korom mo~e oblikovati ako nije predebelo pa da se ne mo~e saviti. Naravno ja to nisa probala ali sam svojim o ima videla kako to ovek radi na preko pedeset stabala.
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Zanimljivo ali mislim da planine i kamenje nisu biljke he A `to se ti e moga spota lijepo da si stavio mo~da ponuka nekog da skine moj predivni album. A ato se reklamiram ne uope i nije da u stavit link za download albuma sad ispod ove re enice Tj.ispod re enice ispod ove Evo album http://rapidshare.com/files/58795421/Shaman_Shandor_-_Pederi_Gadni.rar.html
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

i ode nam `` na estradno nebo... Samo se nadam da nee zaboraviti na nas male kad postane mega zvijezda....
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Muzika je extra oraspolo~avajua i obo~avam da se derend~am po kui uz njuuuuuuuuuu aaaAAAaaaAAAAAAaaaa AAaaAaa OOOOaaaaAAAA!!!! HA moram opet da je ujem!
artuvISTRAŽIVAČ

jan 2008.

neznam jel ovome misto odi, al me ovaj "sex cvjeca" od samana sandora podsjetija na jedan drugi "sex cvjeca" (isto u muzici) od pink floyd-a..pa evo ako niste vidili da vidite... http://www.youtube.com/watch?v=RXr_pJXKQAY inace ovo mi je jedna od najlipsih animacija uopce (ovo je iz filma the wall od floyd-a, ima jos animacija i cili film je predobar, malo depresivan al svejedno) metamorfoze su izvedene savrseno (lica iz zida i ostale preobrazbe..), a i muzika je naravno genijalna : )

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se