VUTRA
ForumZajednicaHumorSmiješno-zanimljivi postovi & mudre izreke forumaša
LEGACY

Smiješno-zanimljivi postovi & mudre izreke forumaša

379 odgovora23,252 pregleda

sep 2016.

Otvaram ovu temu u cast @Stipe -ta, @CilI -ija i @L0oD -onje, cesto se nasmijem nekim od njihovih postova :) Ne, nisu oni smjesni clanovi, oni su zanimljivi, mnogo :) A evo nekih postova od njih, pa i ostali clanovi, dopunjujte, da se smijemo zajedno :D nije bitno koji je clan foruma napisao nesto, bitno da je smijesno-zanimljivo :) Da se druzimo malo :) Obozavam ovaj forum :) Hvala svima sto ga i dan danas odrzavaju ''zivim'' i nadam se jos mnogo godina ce! A i da se legalizuje, pa da se svi zajedno okupimo na jednom mjestu u cast postovanja ovog foruma. :) Long live :vutra:!

sep 2016.

:D A evo kako Stipe komentarise ubacivanje gena vinove loze u gene kanabisa. (sta reci a ne oplakati od smjeha) :D

sep 2016.

Sjajno :D Wuvuzelina sala na moj racun straha od zmija :D Cu da nabavim jedno Mudro zbori :)

okt 2016.

Anoreksija, nego sta :D Sve je ovako kako on kaze, sem poslednje poruke :ajnstajn: Hebe covjeka vlaga, sad ugradjuje i bazencic u box :D
Kanabis_kidAMBASADOR

okt 2016.

kolega grower je upao u sranje, naali mu par grama..u njegovo ime zbori kolega bastovan20 sa pitanjem: a na to mu feldmaraal @Stipe odgovara: promjer 15cm=Silver Haze 16,3cm=Blueberry kush . . .
deraxorLEGENDA

okt 2016.

sli nu temu sam vidio na jednom warez forumu. Zvala se "Biseri sa foruma" tu su iale sve provale sa slikom posta. like
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Sad sam prvi put vidio i mogu samo rei da se divim tom stilu pisanja,taj elegantni prelazak sa livada punih cvijea do kletvi na kraju :eek:... i to na samo 4 stranice :p. https://www.vutra.org/threads/pjesme-posljednjih-dana.11270/
deraxorLEGENDA

okt 2016.

Lik je stvarno original. zagarantirana bi nam bila i koaulja :D

apr 2017.

:thumb::thumb::thumb:

avg 2017.

ja takodje :D doduse na "samo" 40+ ali sam preterao sa thc i dva sata sofirao (sofa; ne kauc)

avg 2017.

dec 2017.

[bez sadržaja]

apr 2018.

:)

avg 2018.

[bez sadržaja]

okt 2018.

[bez sadržaja]

nov 2018.

:lol:

dec 2018.

ono kad covek podetinji :)
bubinhoAMBASADOR

dec 2018.

aaah to su bili dani, ni brige ni pameti, mjenjao bih se bez razmisljanja.

jan 2019.

[bez sadržaja]

jul 2019.

[bez sadržaja]

jul 2019.

[bez sadržaja]

jul 2019.

he, he sto me podseti, na nekom starom gejmerskom forumu, exxxtreme3d mislim, neki lik panicno iskucao, prosuo sam kafu po laptopu, sta da radim? skuvaj drugu :D
Minja3LEGENDA

jul 2019.

Oe li biti preterano nadmeno da ovde opiaem svoj dan pre neki dan .. Tema - Prenos i presaivanje biljaka na sajt Elem , mrzi me da otvaram dnevnik a i kasno je sad ... Baciu ovde onde po neki izveataj .. ( ato neko napisa ovde baa - nemaa kome da ka~ea sem ovde :) ) Posadila sam u maju pet - aest semenki i nikle su bile fino .. A onda su juna totalno prestale da rastu . Bile su mi na terasi i stajale izrasle do treeg - etvrtog sprata ceo mesec jun .. O ekivala sam da po nu da ~ute ili se osuae ali po etkom jula krenu da divljaju a mene da hvata panika kako u da ih spakujem za transport .. Topirala sam ih pa su se stvorili mali ~bunii ... Za razvla enje sam koristila atipaljke za vea koje su svojom te~inom vukle ne~ne gran ice na dole .. I onda mi nekoliko dana pojede nevreme , nisam mogla da idem na sajt ...i tek pre neki dan mi se stvore svi uslovi za prebacivanje. Biljke su mi bile u prese enim flaaama od dva litra - a preko njih sam nabacila druge plasti ne flaae prese ene u dnu , pa sam dobila finu zaatitu od lomljenja i od MIRISSSSSSSSSSSSA koji mi se airio iz torbe . Torba je bila ona od kolica za pijacu i taj dan je bio pija ni dan a ja moram da proem pored gradske pijace... I tako krenem ja od kue , torba krcata , izme , voda , djubre , srp za travu , pepeo i malo praaka za pranje za odbijanje pu~eva i ostalih zlotvora koji su mi proale godine bukvalno pregrizli dve biljke - jedine ostale na sajtu .. Vu em tako ja ona kolica i idem ulicama ... i sretnem svoju kumu ... - Zdravo kumo ! - O zdravo , ti si ve bila na pijaci ... ja sam se uspavala ... - `ta ima novo ? - Ma niata , evo idem da presadim svoju marihuanu u aumu , znaa kako je to kad ti prerastu biljke za terasu ... - Ako , ako ..... po~uri da te ne uhvati sunce ... nadam se da nisi zaboravila zaatitu od krpelja ... - Nisam kumo ... eukaliptus etarsko ulje .. mi groweri smo pravi specijalci .. aj ao Posle deset koraka sretnem svoju akolsku drugaricu ... - ao - - ao gde si , ata ima ? - Niata , evo nosim kanabis u aumu , znaa da svake godine moram da se mlatiaumim ... - E , fino ... blago tebi ..... ja moram da kupujem od komaije .. - Epa gospoja, mrdni malo pa i ti sadi .. - Ou , dogodine - aj uzdravlje .. Klaj klaj ... vuklj.... Eto ga moj akolski drug kog nisam videla godinama ... ali nemam ~ivaca da sluaam njegove gastarbajterske gnjava~e pa produ~im brzo se samo kratko javim ... Idem pored pijace ... i stanem pored kamiona sa lubenicama .. Kupim dinju za u aumu .. da se astim kad zavraim sve ... Gu~va , more naroda .. a ja vu em etr biljke kanabisa u torbi za pijacu i motam najludje filmove u glavi ... Ve sam na izlazu iz grada kad treba da krenem nekim poljskim putem , kad iz neke ulice izaoae policijska kola a ja poznajem i njih .. I lepo im se javim .. Nismo niata razgovarali , a mogli su da me pitaju dal sam videla neke sumnjive tipove ... ... a nisam ni sa kumom ni sa akolskom ..nego se samo tako mislim putem prema aumi posle bez ~ive duae .. Od silne paranoje nisam ni uslikala biljke na novom ugodnom staniatu ... nisu ni klonule posle presaivanja ... Sve zamsakirano prirodno .. drugi dan pala luda ka kiaa ... (bombon e ) ..... ostalo mi da strepim od dronova , zbog kojih sam i odlu ila da ne gajim na terasi do kraja .. jer sam nedavno ( u~asnuta) videla na netu panoramski snimak iz drona baa iz mog kraja !!! Ti retardi ato ih puataju stvarno nemaju poatovanja za tuu privatnost .... nego moram i dalje da se lomatam po brdima i ~bunju .. Avaj ...

jul 2019.

https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo%C5%BEete-pitati-iskusnije-%C4%8Dlanove-za-pomo%C4%87.11083/post-646275

jul 2019.

??? zasto avaj? super si provod imala, obozavam te filmske (da ne kazem tarantinovske) situacije kad se nadjem u njima!
Minja3LEGENDA

jul 2019.

Avaj .. da ne ka~em .. bemti ~ivot :) i svu hipokriziju, licemerje , dvostruke standarde zakone, podzakonska akta , suenja i sudije, "zaatitu " od " drogiranja" ( kao da te dr~ava voli viae nego ti sam sebe pa ti brani da se drogiraa ... a drogiraju se ..pa skoro svi redom ...... nema veze sa im se drogiraju - ako se pod time podrazumeva be~anje od stvarnosti uz upoterbu ne eg veata kog ili prirodnog izmenjiva a stanja svesti .. Dr~ava te ne brani od uticaja pesticida - nego ih legalno prodaju ... a od toga dobijea kancer .. ne brani te od zra enja, zagaenja svih vrsta .... od alkohola koji ti pojede jetru i razbuca familiju .. od duvana , od bensedina ... od la~ova ..od aalteruaa ... od lopova , od izrabljiva a .. nego te brani od samog sebe kad oea da navu ea zavesu na groznu stvarnost u kojoj ~ivia ...to mi nije jasno .... te nakaradne pravne norme impliciraju da je sve savraeno u ovom druatvu i da do zatvora treba goniti ljude koji se drznu da rade ata im se prohte sa svojim sopstvenim telom ... a odavno je jasno da niko viae ni nema suverenitet nad svojim ~ivotom i telom .. buae te vakcinama i ubrizgavaju svaata uz pretnju silom ... izrabljuju, varaju , otimaju , zakidaju , ....... proerdaae nam ~ivote i nikom niata .... ti njih ne mo~ea da tu~ia kad ti ne isporu e struju, vodu ... kad pretplatia porez tebi ne obra unavaju kamatu kao kad ne platia pa ti oderu ko~u s lea .. Ka~em avaj .. zato ato me sve to oko gajenja i upotrebe kanabisa izluuje ... sve je nepotrebno naduvano i dovedeno do apsurda .. a pogotovo kod nas u zemlji Serbiji gde je zasela ona karakond~ula koja sad oe da zabrani totalno kanabis da se gaji ... Umesto da se bavi svojim poslom ..ona se ponaaa kao da su svi njeni pacijenti dobili kancer puaei travu .. I ~estina njene mr~nje me izluuje ... ata si bre ~eno zapela .. ali to je sujeta do nebesa i mo~e joj se ... a nee ni za trenutak da se zapita - ekaj bre .. pa dal je neko od ovih ljudi mo~da u pravu .. a na prvom mestu me nervira ato moram da razmialjam o doktorima i celom tom "zdravstvenom" sistemu po kome sam se lomatala zadnje dve nedelje i videla zaista sve i svaata i umesto da te izle e - oni te ostave da se krstia - jel to mogue - ata se radi ... samo joa ova ilustracija i neu viae : odem na aalter da zaka~em kod izabranog doktora i gospoja iza stakla mi ka~e - ne mo~ea da zaka~ea , zakazuje se preko telefona . PA JEL OE` SAD DA TE ZOVEM NA MOBILNI ( KRAVO JEDNA GLUPA ???? )

jul 2019.

da te mozda malo oraspolozim e da, onaj prvi avaj je drugaciji :)

jul 2019.

ovo zasluzuje uramljeni post ahahahaha, bogovi,...

jul 2019.

Kakav sam blesav, ja da sam se nasao u toj situaciji, 'ladno bi je nazvao sa mobilnog... I zakazao termin pred njom. :razvaljen::
DvolicniLEGENDA

jul 2019.

Ovoga ima i u Hrvatistanu, sto sam iskusio i na svojoj kozi, kad su mi to rekli blenio sam ko tele. Narucim se telefonski, cekam 2.5 mj da bi dosao na zakazani termin na kojem nije pisalo moje ime.
Minja3LEGENDA

jul 2019.

ma sad je i meni smeano ... ali dok te driblaju u tom raspalom sistemu doe ti da ucmekaa nekog .. zakazivanje je bilo kod izabranog doktora da mi zaka~e kod orl u susednom gradu .. i onda ~urka ide dalje ... ( ali rekoh u prethodnom postu da ne gnjavim previae) i onda moja izabrana doktorka otvori koNpIjuter i ka~e - vidi sve zauzeto ...nemaju termine .. ali evo ja u da ti dam hitan uput koji ti va~i 24 sata i onda moraju da te prime .. avaj epilog je bio da sam iala 50 km busom u drugi grad da bi mi tamo rekli da je ORL na godianjem i da ga niko ne menja ... sweet baby Jesus ! Pa ata je sa onih dvajes trijes ato su isto zakazani za taj dan pitam se ja u povratku u busu po vruini .. Fora je ato mi je nestalo travke ... nisam imala ni mrvice viae da pro~vaem malo i da usporim tu infekciju u grlu .. i moje muke je reaio PROPOLIS a znala sam da e da me spasi neato glupo sa stanoviata zvani ne medicine ... Enigmu oko zakazivanja kod ORL i sa dvajes trijes nesrenika koji su kao i ja poljubili vrata tog dana mi je reaila jedna medicinska sestra of duty .. koja mi je rekla da doktori tako iskliku I ZAKA}U FANTOMSKE PACIJENTE KAD IM SE NE RADI ... U TOKU DANA .. ILI KAD SU NA GODI`NJEM ... AKO SE SISTEMSKI NE UPI`E DA NISU DOSTUPNI .. TJ NE RAD E... DALEKO IM RU}NA KUA ..

jul 2019.

[bez sadržaja]

avg 2019.

E da je po mome, za ovo bi iali na goli otok i tucali kamen glavom, mamu im neradni ku. Na~alost po medicinarima pribli~no mojih godina i starijima vidim da su veinom izabrali poziv na temelju para i dr~avne slu~be-siguran posao, veina u i i zna taman ato i koliko im se servira, ast iznimkama koje stvarno medicina zanima i imaju konkretne ciljeve za napredovanje u struci kako bi neato napravili za ljude i koji znaju izvan okvira skripti i knjiga s faksa...

avg 2019.

[bez sadržaja]

avg 2019.

[bez sadržaja]

avg 2019.

[bez sadržaja]

sep 2019.

[bez sadržaja]

okt 2019.

[bez sadržaja]

nov 2019.

[bez sadržaja]

nov 2019.

ne razumem? ren k'o ren, samo iz japana :D

nov 2019.

Jes jes... Ren na japanski. :D
aliveAMBASADOR

nov 2019.

[bez sadržaja]

dec 2019.

[bez sadržaja]

jan 2020.

[bez sadržaja]

feb 2020.

pa misiiiiim i neka si, koga briga :)

feb 2020.

Jbt, zalazi li jos ko ovde :D

feb 2020.

feb 2020.

kukuc:lol::lol::lol: o i baa na tatu ima..... :rofl:

mar 2020.

optimizam :D ali da, brrrr.

mar 2020.

e to, onaj film sto sam ga pomenuo na catu https://www.imdb.com/title/tt0187148/ tu sin kaze ocu u svadji nekoj, bem ti taj tvoj burek; sa sve sirom u njemu! :lol:

mar 2020.

Ma jok, sjetih se onomad (zimus) kad je rekao da ga je pekarka zayebala sa burekom a ja tada ubacim onu sliku bureka sa sirom. hehehe

mar 2020.

[bez sadržaja]

mar 2020.

[bez sadržaja]

mar 2020.

[bez sadržaja]
KönneRLEGENDA

mar 2020.

Ovo je sigurno mudra? :idea:

mar 2020.

mar 2020.

::ludak:: i da dodam NNYEC6othUE
KönneRLEGENDA

mar 2020.

Joa nam fali soba za intenzivnu njegu, @grouchy na respirator, odmah brzo :)) trebalo bi slow down, enifa do daljnjeg zatvorena :grob:

mar 2020.

mar 2020.

::umirem::

mar 2020.

[bez sadržaja]

mar 2020.

mar 2020.

:)

mar 2020.

Pih.... :whato:: :)

apr 2020.

[bez sadržaja]

apr 2020.

baj speHl rikvest

apr 2020.

ali u skladu sa uzgojem ;)

apr 2020.

apr 2020.

pa jos prvi post :D

apr 2020.

[bez sadržaja]

apr 2020.

kao stari SAD. :D

apr 2020.

eyessss:

maj 2020.

maj 2020.

[bez sadržaja]

maj 2020.

[bez sadržaja]
BadiZMAJ

maj 2020.

:respect: Papa Romeo: Strah je koristan saveznik u ovom nasem hobiju, a onaj koga je Bog preskocio kada ga je dijelio ne bi trebao ni da growa :)

maj 2020.

[bez sadržaja]

maj 2020.

8-ikULamLTk
KönneRLEGENDA

maj 2020.

Pravo da ti ka~em, ne seam se :whato:: A zaeb te :D

maj 2020.

nebitno

maj 2020.

:love2:

jun 2020.

pravila su pravila

jun 2020.

na zalost : ( :lol:
KönneRLEGENDA

jun 2020.

Zabilje~eno!

jun 2020.

hmmm

jun 2020.

sta su ti moderne tehnologije...

jun 2020.

[bez sadržaja]

jun 2020.

to je to

jun 2020.

[bez sadržaja]

jun 2020.

iznogud in fire :D

jun 2020.

(Yaichii)

jun 2020.

brrrrrrrr

jun 2020.

Nema ja e navale adrenalina nego kad skupljaa biljke i ujea lom suhih grana u grmlju kraj sajta...

jun 2020.

[bez sadržaja]

jun 2020.

[bez sadržaja]

jun 2020.

[bez sadržaja]

jul 2020.

ti imas 40+ godina? kome sve daju pusku!
BadiZMAJ

jul 2020.

:crazyd:...a udimo se kad pro itamo naslov u novinama..."Lovac umjesto lisice ulovio kolegu" smiley9934
BadiZMAJ

jul 2020.

Growerupokusajupopetiput da nisi ti mo~da u talu s onim ato tra~i poluautomatske puake? smiley9934
Nemam. 30 godina...

jul 2020.

e pa kad je tako ja se onda izvinjavam :) ovo me navelo na pogresan zakljucak "za 20 godina mog i njegovog lova"

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se