LEGACY
Let3
28 odgovora2,174 pregleda
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#1
nisam vidio topic o njima, eventualno tu i tamo neki komentar.
kako sam se nasmijao neki dan kad su bili u operaciji trijumf
slu
ajno sam gledo .... ma mislim da su rije
i suviane pogledajte cijelu izvedbu ako ve niste
http://www.youtube.com/watch?v=LvMIVhI-hpQ&feature=related
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Zabljak 1992
POZNAVALAC1.056 REP51%
→ Ambasador
Zabljak 1992POZNAVALAC
okt 2008.
okt 2008.#3
ludaci.dobri su.ali ona riba shto vodi onaj show nikolinaa?uf kakva riba
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#4
nkolina piaek? jedna od mojih omiljenih.... mmmmm... ako te zanima evo ti par njenih slikica..
http://klik.vecernji.hr/g/263
sry na off....
Zabljak 1992
POZNAVALAC1.056 REP51%
→ Ambasador
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#6
Let3 imaju fenomenalan performanse i vibru s publikom...je da mi malo dosadno gledat to njihovo kraenje konvencije, ata se mene ti
e mogu se svi skinut goli i pojebat na steju, jaka stvar, kul, al ajde, mo~emo re da su inovativni..al njihova vibra mi zakon, fino di~u publiku... zadnji put na njima sam bio prije par mjeseci kad su bili zadnji band drugog dana glazbenog festivala u Opatiji "Barufe i po
ela taman na njima kiaia ali nitko nije jebo, sva publika je i dalje ostala uz njih...rispect...:sun2:
A ata se ti
e nikoline piaek, ta treba mi je toliko ogavna, najogavnija osoba na televiziji, nju kad vidim ne mogu je ni smislit...ona njena spuatanja, bahatost, arogantnost, neupitna nepamet i preo
igledno loa karakter...rei ete kakve to ima veze s time da je dobra pichka, e pa brate, meni ima, baa zbog svega toga ne bi je ni atapom pipo koliko mi ide na ~ivce i koliko mi se gadi :ohno: :2flip: :crash:
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#7
A
uj izgledo bi i ja ko dobra *********** da me slikaju u takvom studiju i provuku kroz svu tu aminku i onda kroz sav taj photoshop
Brener
POZNAVALAC760 REP18%
→ Ambasador
BrenerPOZNAVALAC
okt 2008.
okt 2008.#8
Doors , nije ni ko koljena onoj kurvi Vlatki pokos. Vlatka ako citas ovo znaj da mi se neopisivo mnogo gadis i da ti zelim neuspjeh glupaco tupava sto ne zna sta bi od zivota vec samo od jednog do drugog shopinga, manikiranja pojavljivanja u javnosti jer si, eto tada faca posto se o tebi pise a pisu se samo gluposti. Nevjerojatno mi je kad me takve neke trebice izbace iz takta, a nekuze kako su jadne, tuko bi ih majke me...cek cek nemoj tako ona je dama?!?! MRSSSS bi
aro
Bas pricam neki dan s kolegom, rekoh da mi se skine ne bi ju hebo vec bi joj zaljepio sa svake strane po 2-3 samara, zapravo bolje sakom...ccc koja "dama" fuj
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
okt 2008.
okt 2008.#10
Ma u~as na ata se sve ljudi spuste, da bi se prodali, pa se onda kasnije
ude ata se vuku po psihijatrijama i deprama, a svoju unutraanjost zamijenili za materijalizam i neku egotripersku ovisnost da budu vieni i cijenjeni u masi. Kako sijea tako ~anjea amico, nemoa ovce i novce, mo~da jesi ok pla
en u industriji medija itd. (kolko tolko ovdje vani je to druga pri
a) ali kad te oni razapnu i pretvore u svoju robu i roba, pa kad te joa i potroaa
i i masa po
ne razapinjat, pa onda malo nov
ii po
nu kapat a apetit rastu...i sve malo pomalo te dovodi da se sve viae otuujea od sebe i pretvaraa u bananu od
ovjeka.
Al
ak i kad netko bude zgodan, baa to njegovo unutraanje (ne)stanje ga u
ini totalno ogavnom, odbojnom i ru~nom osobom. Jbg, bit zgodan i istinski lijep su 2 totalno razli
ite suprotnosti. Ovi su gremlini:assshaking::vb_devil:
Zabljak 1992
POZNAVALAC1.056 REP51%
→ Ambasador
Zabljak 1992POZNAVALAC
okt 2008.
okt 2008.#11
]Let3 imaju fenomenalan performanse i vibru s publikom...je da mi malo dosadno gledat to njihovo kraenje konvencije, ata se mene ti
e mogu se svi skinut goli i pojebat na steju, jaka stvar, kul, al ajde, mo~emo re da su inovativni..al njihova vibra mi zakon, fino di~u publiku... zadnji put na njima sam bio prije par mjeseci kad su bili zadnji band drugog dana glazbenog festivala u Opatiji "Barufe i po
ela taman na njima kiaia ali nitko nije jebo, sva publika je i dalje ostala uz njih...rispect...:sun2:
A ata se ti
e nikoline piaek, ta treba mi je toliko ogavna, najogavnija osoba na televiziji, nju kad vidim ne mogu je ni smislit...ona njena spuatanja, bahatost, arogantnost, neupitna nepamet i preo
igledno loa karakter...rei ete kakve to ima veze s time da je dobra pichka, e pa brate, meni ima, baa zbog svega toga ne bi je ni atapom pipo koliko mi ide na ~ivce i koliko mi se gadi :ohno: :2flip: :crash:
He he vidim ide ti ova pishek na *****.ja sam je prvi put vidio prije par dana na tv,i ucinje mi se bomba ovako od oka
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
okt 2008.
okt 2008.#12
nije ona ne-zgodna osoba...lako za to. Hvala bogu da se mo~e rei da je bomba. Ali nisam osoba koja odvaja vanjski izgled od unutraanjeg...za mene lijepa osoba zra
i kompletnoau, istinskoau, energijom...daje poticaj drugima samom svojom pojavom. Ali kad netko zgodan, a unutar sebe zastraaujue isprazan, za tu ososbu nikad ne bih mogao rei da mi se svia...pa i da je miss neka turbo mulatkinja naj naj na svijetu bila bi mi ogavna i ne bih ju mogo smislit. Al bio komentiro baa za tu piaek, jer ona mi zapela joa kad bila na hrt-u emisija shpitza prije god-god ipo, i od onda mi se totalno zamjerila...sad se joa po
ela vrtit masovno po televiziji hrvatskoj, jer po
eli dovla
it neke tuke mulice od 20god i sisom, tako da sad joa kad ju vidim...jao, smu
i mi se pred o
ima.
Iako, to kakvi su ti ljudi, nikad ih ne bi osuivo ili mrzio, nesimpatiju naravno da smijem imat pravo jer to ve ne zalazi u osuivanje nekoga na temelju razli
itosti i njegova izbora, ali ono ato je veoma va~no jest da svi imamo to sjeme materijalizma i egotripa u nama i kao ata ka~e ona stara "Daj
ovjeku mo i novac u ruke i vidjet ea...", tako bi i mi svi veinom u istoj situaciji ispali i postali... u
it na tuim greakama i klonit se tih sranja...
Kaneh brate, sori ato ti temu pretvorismo u psiholoake karakterizacije li
nosti medijskih osoba i studiju odnosa istinske ljepote naspram kulturnog koncepta "biti zgodan" ali eto, morao sam izbaciti piaekicu iz sistema:evilking: :)
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#13
Baa se vidi da svi puno puae trave
Od leta tri do raglabanja u unutraanjem stanju poznatih, materijalizmu, kapitalizmu i sva
emu
Svaka nam
ast:vb_whip::bis:
47 REP94%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#14
sa ovog linka stefany,barbara i mirna za :tovarenje_banana:,ostale ni za :bj1:
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#15
slazem se sa svima! nikolina je glupa ko stup bahata itd al sto izgleda izgleda...
mein osobno od njih najbolja nives brauner.... guza za pljeskat dok ti prsti ne utrnu xD
a sto se tice let3-aaa dodjite u os sad u subotu (svirka je kod katakombi preko drave) pa se proveselite snama!
okt 2008.
1 / 15
okt 2008.
okt 2008.