VUTRA
ForumZajednicaHumorSmijesne izreke ili poslovice
LEGACY

Smijesne izreke ili poslovice

188 odgovora109,308 pregleda
ako znate kakve smjesne izreke ili poslovice podjelite sa nama da se malo nasmijemo lista mojih najsmesnijih :)) 1.?ivi svaki dan ?ivota kao da ti je zadnji, jednom ?e? biti u pravu! 2.?ivotna je iluzija kad ti cijeli ?ivot sole pamet, a umre? od ?e?era. 3.kineska poslovica Pas koji laje nije dovoljno kuvan :D :D 4.Zivot je nasledna bolest koja se prenosi seksom. :))) :facesjump:
ova mi je najjaci : "Smanjite broj prometnih nezgoda na ulicama vozite po plo?nicima. :)))
TeZiISTRAŽIVAČ

nov 2009.

zeljezo se kuje dok je vruce a zene su kuje dok su vruce :D bez uvrede zenskom dijelu foruma ali ovo mi je presmijesno
TarkiPOZNAVALAC

nov 2009.

Jedna stara sumeranska ili kineska " uvaj se ninda i luaka po noi i danu a spajdermena pogotovo" tak nekako je iala joa jedne se sjetih, ta je domaa izreka "ak vidia neko ~ivo neato na drvetu, nind~a bi mogao biti naj eae je prijatelj, ili vjeverica mo~da i ma ka"
Kom opanci, tom i jerry. Dobar pasulj daleko se ?uje! Ko drugom jamu kopa sam u Nju Orleans. HAHA ove su mi vrlo zanimljive :))
skoro_normalnaENTUZIJASTA

nov 2009.

Hodaj uvijek uspravno..jer ces vjecno lezati... tko ubije maslinu babu, taj je milijunas...
He-ManLEGENDA

nov 2009.

Evo jedna istinita :icon_lol: Ko pushi zdravlje rushi , Ko duva zdravlje Chuva !!
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Ko ne cuva,vise duva :D
#34POZNAVALAC

nov 2009.

tko rano rani ceo dan zeva (znam iz vlastitog iskustva...na~alost)
wannabeshaman1POZNAVALAC

nov 2009.

najlakae je tuim k.urcem koprive mlatit (nau iae me moja nagualica :) )
korisnièko vimeENTUZIJASTA

nov 2009.

baa sam hteo ovu iznad da napiaem (kod nas se btw ka~e gloginje umesto koprive) ali imam joa jednu: ko pre devojci sam u nju upada.

nov 2009.

nece grom u pijance
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

Dobili ste nagradu naaeg sponzora " NABIJEM TE" d.o.o. za preuzimanje nagrade skinite gae i nazovite ovaj broj... :D Zaato je Bog izmislio alkohol? da ru~ne cure ne bo ostale djevice :D
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

Znate li koja je razlika izmeu majoneze i sperme? Majoneza ne udara 40 km/h u glasnice... Koja je razlika izmedju kurca i magle? Nema razlike, koji god da se digne dan je ljepai! Koja je razlika izmeu ~ene i ~ivice? nema ih... i jednu i drugu ak ne kreaea raairi se po susjedstvu.... Oprez! ne mii se! molim nasmijeai se! Klik: ( (..) ) Gotova je tvoja slika! Lizanje picke je kao clanstvo u mafiji... jedan krivi potez i u vriti si.. xDDD eto par od mene... makar ih imam jako jako puno :D
ZOKIAMBASADOR

nov 2009.

duhovit si sve ti dhovi iz usiju vire :) nemoj tako medo ima ovde polova kolko hoces mozda se nekon nadje uvredjen :) vulgarizammmmm
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

ma sve to aala samo... :D nemojte zamijerit :) evo palim frulu i aaljem u krug ... lula mira :D
Eva RainENTUZIJASTA

nov 2009.

Ko ne zna sta mu je neka pogleda gdje mu je pa ako ga ne nadje to mu je :icon_lol:
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

jedna izreka mog frenda : prava je ~ena ona koja mo~e krma u od 200 kila golim rukama zadavit XD:b_woot:

nov 2009.

tko se oglasio taj se oprasio :P
HeadonistAMBASADOR

apr 2010.

tko pod drugim jamu kopa nos
FrulaENTUZIJASTA

apr 2010.

ko pod drugim kopa jamu, ja mu mamu ;P
HeadonistAMBASADOR

apr 2010.

ima joa jedna verzija te poslovice: tko pod drugim jamu kopa fizi ki je radnik hahaha
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2010.

meni osobna najdra~a je ona "svaki ma kroja svog je uha" jednostavno odiae nekom neodoljviom kozmi kom simbolikom :P
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2010.

meni osobna najdra~a je ona "svaki ma kroja svog je uha" jednostavno odiae nekom neodoljviom kozmi kom simbolikom :P

avg 2010.

Kad medo ima meda...i guzicu ma~e njime:) Kad zaliha 'cvijea' bude pri kraju,jel'da se manje stavlja u pljugu:181:
CannabeastISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Ko se boji vukova neka ne ide u sumu. Smrt jednog oveka je tragedija, smrt miliona ljudi je statistika neke od Staljinovih izreka
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Bolje d~aba sjediti nego d~aba raditi. :icon_smile:
kitaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

ko bira, masturbira !!!!!!!!!!!
VanzemaljacAMBASADOR

dec 2010.

Ona sa medom i guzicom je dobra,duhovita a istinita + dve tri.Ostatak je uglavnom testosteronski naboj i da prostite neduhoviti debilizam.Primjer"tko pod drugim jamu kopa nos".:vomitwar: Kome je to smjesno ja ga zalim.Al volio bi imat njegovu glavu..bar na tjedan dva...da se malo odmorim.:bananallama:
vladozenISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Sla~em se sa vanzemaljcem.Lako tuim k..cem po koprivi mlatit.

dec 2010.

baa i neku~im sad ovaj topic jeli on za smijeane (ponekad glupe izreke) ili za prave izreke (koje ponekad i jesu smijeane kao i cili ~ivot) ali dobro evo nekid prvo smijeane: Ko rano rani cili dan mu se spava Ko rano rani,il je pekar il je budala... Dobar je ko kruh od mjesec dana ili dobar je ko kruh da bi ga no~em rizao... Bio sam na Iq testu, sreom bio je negativan A sad one realne: Oslobodi um briga  Vecina se nikad ne ostvari. }ivot je aaka suza i vria smija... (hehe TBF i oliver fantastina) }ivi kako mo~ea, kad ne mo~ea kako hoea. (latinska izreka) Uzrok svake patnje je neznaje. Nemogu se sjetiti viae nikoje eto sad slobodno recite koje su bez veze a koje ok...
VanzemaljacAMBASADOR

dec 2010.

ma sve su dobre :hehe: Za nindje,nos,mame i jame predlazem otvaranje nove teme pod nazivom"debilana" ili slicno .Nikako smjesne izreke a pogotovo ne poslovice:icon_lol:

dec 2010.

Di ima dima ima i vatre:)
NoTrippinAMBASADOR

jan 2011.

Jaka mi je ova di medo ma~e guzicu medom ;) "I dont know whats gonna happen man, but i wanna have my kicks before the whole shithouse goes up in flames, allright!" Staroga Morrisona sin
NoTrippinAMBASADOR

jan 2011.

jan 2011.

evo jedne koju govorim mudonjama kada ih secem nije bio dobar,nije bio vredan,sada je mrtav,svakako i bedan i ova dobar je ko zemlja,treba ga gaziti

feb 2011.

trava se ne puai ona se paseee!!!!! just smoke and flay!!!!!
JelenAMBASADOR

mar 2011.

Da nemam redovan sex ne bih nikad skidao carape. Ovo je vise zakljucak do kog smo devojka i ja dosli. necu dalje isuvise je licno :)
JelenAMBASADOR

mar 2011.

U slucaju da vidite muriju dok varite, setite se ove: be~ te noge usra vas guzica! :D

mar 2011.

Evo jos jedne (druga verzija one: Sta bi bilo kad bi bilo.) Da je babi qrac zvala bi se Dusko.

mar 2011.

ko kaslje taj i vari! :)

mar 2011.

i imam jedno pitanje za ljude koje vjeruju u boga, jeli bog svemoguc? ako jeste, dali moze da stvori kamen toliko tezak da ga ni on sam ne moze podici?? :)
herb-o-logistENTUZIJASTA

apr 2011.

Bas mi pala na pamet jedna poslovica pa da malo obnovim temu. Pretpostavka je majka zajeba.

apr 2011.

Od kolijevke pa do groba, najljepae je a ko doba ili (bolja) Od kolijevke pa do groba, najbolje je ostati doma: )

maj 2011.

jesi dobra jesi dora vidi vidi guze doi vamo doi vamo da te ciko MUZE!
rockerboyAMBASADOR

maj 2011.

Bolje umreti od litre nego od kapi. Bolje mjeaat alkohol nego beton. Bolje akemba od pija e nego grba od atiha e.
MoxENTUZIJASTA

maj 2011.

Narod ka~e- tko ne pije,virovat mu nije...XD i dvije za kraj: Proala baba s heroinom.... i Dala ne dala, uvenut ea :D
TarkiPOZNAVALAC

maj 2011.

Mo~da ak noris ima d~abe i kod stare babe, al zato ~aku nikad nije proala baka s kola ima :icon_lol:

maj 2011.

MARIHUANA - trava koja mo~e da prouzrokuje znatno veu sreu od djeteline sa etiri lista:leafblunt:
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2011.

Oko za oko,pasta za zube

maj 2011.

Bolje pijesak u oku, nego oko u pijesku :D

maj 2011.

volim ljutu hranu,ljuta auta i ljute ~ene. aj mala skuvaj jednu jaku kao ja i slatku kao ti. doe ona kod dr.i ka~e da joj fali njega,a dr je pregleda pa ka~e je,je fali vama NJEGA

maj 2011.

um caruje,dok snaga ne popizdi. svi mogu kritizirat,samo stru njak mo~e hvalit, gore je re istinu sa loaom namjerom,nego bilo koju la~, ata moa danas ostavi za sutra,haha
defendermaisterISTRAŽIVAČ

maj 2011.

jedna moja: Bolje zec na ra~nju nego golub na grani. svakako
rockerboyAMBASADOR

maj 2011.

Bolje biti zgodan i bogat, nego ru~an i siromaaan. - Bob Rock
herb-o-logistENTUZIJASTA

maj 2011.

Bolje ~ivjeti sto godina kao milijunaa nego tjedan dana u bijedi.-takoer Bob Rock
SulundarAMBASADOR

jun 2011.

Ko leze sa dupetom sto svrbi, budi se sa prstom sto smrdi !

jun 2011.

Ko jamu kopa nek biljku u nju sadi :D

jun 2011.

Ko drugom jamu kopa fizicki je radnik :D

jun 2011.

lepa rec kamen lomi prozor...... ko rano rani dve lopte ragbi...:DDDD
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Moram da priznam da me je CakNoris nasmejao :) Lagano, jedan po jedan il' sudija il' poslanik precuti il' zazmuri takvi su i ostali. Nije smesno,ali je istinito.
Znate li koja je razlika izmeu majoneze i sperme? Majoneza ne udara 40 km/h u glasnice... AHHAHAHAHHAH najjace xD
SulundarAMBASADOR

jun 2011.

Ko se zadnji smeje...znaci da je glup !

sep 2012.

JA ne ~elim umrijeti ....jednostavno ne ~elim biti prisutan ,kada se to "desi"!!!!!!!!!!!! -}ena je sila -}ena je mo -}ena je za samo jednu no,,,,,,( to mislim na svoju punicu ) ,,,da ne ispadnem aovinist!!!!!!!!!!!! ___________________________________________________________________________________ -Gdje ~ivot ne vrijedi niata.......tu "smrt" dobije svoju cijenu.... --------------------------------------------------------------- -prognastvo iz Raja ---je prvi montirani politicki proces u povijesti ovje ansta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HookerLEGENDA

sep 2012.

Bolje biti mrtav pijan nego mrtav trezan obozavam ovaj smajli
loopAMBASADOR

sep 2012.

jedini nacin da saznas sta si zaboravio u pismu da napises,je da zapecatis pismo i odneses ga u postu. sva su deca ista-nemoguca.samo se roditelji razlikuju-neki od toga prave problem,a neki i ne. pozajmljuj novac od pesimista,ionako ne ocekuju da ga vratis.

sep 2012.

stara kineska ka~e: "pas koji laje nije dovoljno kuhan..."

okt 2012.

Bolje joint u ruci nego posao u struci. :hotpants: Plavuaa le~i u bolni koj sobi i ka~e doktoru; -Doktore,meni treba nova posteljina :( -Obratite se sestri kad doe. -Ali,doktore...pa ja nemam sestru. :hotpants:
MarcoPoloLEGENDA

okt 2012.

tko se ma a laa...la kukara a ;-)

maj 2013.

Vutragenjo "nedo bog da ti genjo pomaze oko growa"
Closet freakAMBASADOR

maj 2013.

Marijuana je ~ena koja se pali kad je mrtva i suha :leafblunt: :D
vukvuckoISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Njutn gresi,lakse padaju brze! :bananica

jun 2013.

Lako je tudjim urcem gloginje mlatiti
CekamBojuISTRAŽIVAČ

jun 2013.

When the world is too dark And I need the light inside of me I'll walk into a bar And drink fifteen pints of beer
DegustatorLEGENDA

avg 2015.

ako zivis svaki dan kao da ti je zadnji,bar jednom ces biti u pravu!
mingAMBASADOR

avg 2015.

Neko re e. ko prvi djevojci njegova djevojka. Nastavak: ko poslednji djevojci njegova ~ena :) Bolje biti zdrav i bogat, jer kad si bolestan d~aba ato si siromaaan. Doalo vrijeme da je bolje imati nego ne imati.

avg 2015.

Ne gazite travu, puate ju.

avg 2015.

Ni mrava nisi zgazio? PA GDE GLEDAS!? :D

sep 2015.

Nikad ne odgaajte za sutra ono ato mo~ete sasvim izbjei :zvizd: :D
1310ZMAJ

sep 2015.

ciu-ciu, kaze ptic vau-vau, kaze psic dosao psic, odletio ptic Grunf

nov 2015.

Bolje voditi ljubav nego psa Nekad sam bio neodlucan...a mozda i nisam? :joint2:
DegustatorLEGENDA

nov 2015.

Kesa bez mesa nije kesa :D
StipeZMAJ

nov 2015.

Tko se ma a la a, sam u nju upadne, ali ud nikad'.
Otto GrunfLEGENDA

nov 2015.

Bolje je biti bogat i zdrav, jer kad si siromaaan d~aba ti ato si bolestan!

jul 2017.

- Ko drugome jamu kopa taj pusi pljuge iz free shop-a

jul 2017.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan. Kada djevojke obuku mini suknje, mladii postaju stidljivi i stalno obaraju pogled. Hodaj uvijek uspravno jer ea vje no le~ati.
RAOZA.ZMAJ

jul 2017.

Infarkt, ma kakav je, od srca je.

jul 2017.

Jedva ekam da imam bebu, da joj izrastu dva gornja zuba da mogu da otvaram pivo.
hazeriZMAJ

jul 2017.

Bravo.

avg 2017.

Daete mi onaj sok ato prae u nos. :lol::spliff:

nov 2017.

Evo i od mene neato: ''}ene imaju problem za svako rjeaenje.'' "Ko umre na jesen, za njega nema zime." I omiljeno ato sam uo od halfa: "Ima li netko da mi posudi 100 eura,ali da mi da samo 50? Onda e mi dugovati joa 50,a i ja u njemu dugovati 50, pa smo kvit." :D
flop87ZMAJ

okt 2019.

Kako usreiti muakarca? 1. Nahrani ga 2. Spavaj s njim 3. Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5. Ne provjeravaj gdje se kree Jel to neki problem? Naravno da nije! Kako usreiti ~enu? Nije ni to nikakav problem... Kako bi usreio ~enu muakarac treba samo biti: 1. prijatelj 2. suputnik 3. ljubavnik 4. brat 5. otac 6. gospodar 7. kuhar 8. elektri ar 9. vodoinstalater 10. mehani ar 11. stolar 12. dekorater 13. stilist 14. seksolog 15. ginekolog 16. psiholog 17. istrebljiva ateto ina 18. psihijatar 19. iscjelitelj 20. dobar sluaatelj 21. organizator 22. dobar otac 23. vrlo ist 24. suosjeajan 25. atletski graen 26. topao 27. pa~ljiv 28. galantan 29. inteligentan 30. smijeaan 31. kreativan 32. nje~an 33. jak 34. pun razumijevanja 35. tolerantan 36. razborit 37. ambiciozan 38. sposoban 39. hrabar 40. odlu an 41. pravi muakarac 42. pouzdan 43. strastven NE zaboravite: 44. redovite komplimente 45. ii u kupovinu s njom 46. biti iskren 47. biti vrlo bogat 48. ne uzrujavati je 49. ne gledati na druge djevojke A u isto vrijeme, takoer bi trebao: 50. dati joj puno pa~nje 51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju 52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide. Ali najviae od svega, vrlo je VA}NO: 53. nikada ne zaboraviti: * roendane * godianjice * sve ato ona isplanira za vas I to je to!
FreshexenAMBASADOR

okt 2019.

Kakav speed, kakav ex,bolje gandza onda sex xD xD
FreshexenAMBASADOR

nov 2019.

bolje gandja onda sex
MaryZenENTUZIJASTA

nov 2021.

Tko nema u glavi ima u nogama, tko nema u nogama ima u banci, tko nema u banci ima neato na moru, tko nema ni na moru - nai e mu se neato u mokrai. Nitko baa nije da nema nigdje i niata.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se