VUTRA
ForumZajednicaHumorProvale s vutra.org
LEGACY

Provale s vutra.org

2889 odgovora201,716 pregleda
TarkiPOZNAVALAC

jun 2008.

Veselo je drustvance na ovom forumu.. ima ih zbilja svakakvih Eto ovdje ubacite nesto sto je neko reko sto vam se cini ko provala, bit ce smija puno Ovo sam dobio na PM, nisam ni komuniciro s covjekom nikad, necu quotat da se ne vidi ime, al taj clan ima 1 post i doleti mi sljedeca poruka od njega/nje JESAM KOMPA ISKOMBINIRAO SAM 100M2 PODRUMSKOG PROSTORA 4X1000HPS VENTILACIJU U DIMNJAK Co2 60KG HIDROPONIC SISTEM PLOD NA GRANULAMA I SVE NUTRIJATE AL TREBAM JOS HPS-A BAREM 4X1000 I STRUJU NA SOLARNE PLOCE TREBA MI JOS SAM AGREGAT ZA STRUJU JER KAD JE DAN DVA OBLACNO NEMAM SUNCA Eto to su neki neda mi se sad trazit jos, al bit ce ih sigurno od ostalih clanova u buducnosti..
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

HAHAHAHA ovo je pre jako: Solarna energija ahaha aj barem je covjek eko. ali 4x1000HPS ventilacija to mi ne ulazi u glavu pa ponavlja da mu treba HPS 4x1000....
LucidDreamAMBASADOR

jun 2008.

Moze li ovako nesto,nije bas provala ali jeste glupo...
bongashLEGENDA

jun 2008.

! BEWARE, HE IS BACK ! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
Zabljak 1992POZNAVALAC

jun 2008.

:icon_mrgreen: a kako nije provala...
elephant0rAMBASADOR

jun 2008.

Aj pustite lucida.. sad ce bit fin momak :).. btw brus odlican topik! hehe mozda bi ga valjalo u humor prebacit? brejn je imo dobre quotove.. treba to iskopat..
mr.skunkAMBASADOR

jun 2008.

kako nije provala to je klasican primjer provale. :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
wu-traENTUZIJASTA

jun 2008.

treba neko staviti ono sa sadjenjem hedova...neznam ko mi je to bio pokazivao...nemogu se sad sjetit ko al brije mda je balcan....uglanvom znam da je neko bio copy-paste cjeli razgovor di je tip pitao kako da on zasadi hed ovo ono :P mora znat neko....

jun 2008.

ipak je aampion onaj ato je pitao kako da znam da je sjemenka oploena ? :icon_mrgreen:
bongashLEGENDA

jun 2008.

Ja bi ovo uvrstio u konkurenciju Na ostale gluposti se ne bi obazirao, ova zadnja je najja a. :flamed:
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

to je u humoru tamo a razgovor je bio na msn-u izmeu bezze-a i nekog spaljenog
mr.skunkAMBASADOR

jun 2008.

hahahahahahahaaa ovo mi je najaci topic na ovom forumu, a tu sam vec kuku i po hahahahahahahaha cisto mi dodje da idem prelistavati stare topice.
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Jako dobar topic....POHVALE na ideju...:thumb: Mislim da bi bilo dobro, a i jos smesnije kad bi se potrudili da razotkrijemo drotove an ovom forumu... Pozdrav...:wave:
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

Shaman Shandor inace poznat i kao krim policajac Branko koji u~iva u maltretiranju maloljetnika i pokazivanja svoje nadmoi nad istima
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Za ovo se slazem, imam znanja u TCP/IP protokolima, dosta se kuzim u development i assembling pa ovo mi je jako interesantno :common028:
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Sve OK...ali mislim da bi bio u mogucnosti proveriti ko odakle dolazi na vutra.org, trebao bi imati pristup do baze podataka. A koliko znam, to pravo imaju samo admini... Ispravite me ako gresim.. Pozdrav...:ludaci_lol:
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

VB pokazuje izvor IP adrese, cak i sam server ima u panelu tolls sa kojim mores videt posetitelje po statistici, zemalja, googlerobot dali je bio na sajtu, ma ima dosta toga samo treba IP i ideaaa..:hippy:
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Znam da sam off topic, pa cu kasnije obrisat ovae postove...sorry:icon_cry: Mislis VB, ako Visual Basic ? Za koji panel mislis....?? Za korisnicki panel, ili ? I dali obican posetitelj ili clan ovog sajta moze da dodje do IP drugog clana ? I jasno da kada imas IP mozes doznati puno toga o posetitelju.. Ali sta se desava ako je iza proxy, koji nije transparent ? Onda mozes samo znati koji ISP koristi, bar ja tako znam.

jun 2008.

da mo~e da se izvu e sa shautboxa pri a sa The Celt to bi bilo vth za trbuanjake on nije znao da li se puae kuglice ili ono zeleno:ludaci_lol: http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/2476-kolekcija-gremlina.html Quote: Originally Posted by Rastafarijanac zrinjevac zemlja s 6,8 hp, gnojio sam jednom do sada, ima 7 dana biljku, voda normalna za pocetak pa sam sad ubacio malo limunovu kisalinu! Quote: Originally Posted by Rastafarijanac zbog vitamina, da ojaca stabljiku!to sam stavio tek tolko!pa kaj da ubacujem jos u vodu? pa necu je zallijevati obicnom vodom kaj ne? Quote: Originally Posted by RedSh koja je konfiguracija tog Hp-a??? Quote: Originally Posted by Rastafarijanac ma neam koju sliku da stavim, mislim imam gro al ono, ovo mi je tek prvi grow pa ono..pokusavam dati sve od sebe biljci! Quote: Originally Posted by Rastafarijanac joj bacio sam vrecu, nemrem se sada sijetiti! joj...jbg1 ali nije sam ima sagovornika dosta Quote: Originally Posted by Rastafarijanac Zanimam me dali je moguce spasiti biljku ako je stabljika omlohavila i popustila pri dnu??? pada mi! nemre stojati uspravno! jel je mogu spasiti?????? Quote: Originally Posted by Crass Meni se to dogadalo dok presadim biljku uvjek mi je pocela padat, ja sam rijesio to sada sam je zavezao za neki stap koji sam zabio u zemlju ak je mala mozes sa cackalicom... Quote: Originally Posted by Rastafarijanac yo , cras brijem da imas pravo, meni je ovak bilo! kad mi je niknula biljcica i dizala mi se je do 10 cm, listovi su laganoo krenuli al nisu jos bili krakavi da bi ih stavio u vegetaciju i kak sam ih drzo normalno i taj dan sam je zalio vodom tek tolko jer mi je jos u casici od jegurta, nisam je jos presadio i kad sam se probudio biljka mi je polegnula preko ruba jogurta pa sam je sada stavio jos zemlje oko nje, jer nije dokraja uvenula neg se sam previla a svijetlo mi je iznad nje tak da nije svijetlo krivo 100%,pa sam je jos malo natrpo zemljicom da dode mi palo nize od vrka jogurta! P.S--> biljka mi je cca 10 cm kad mi se presavinula! Quote: Originally Posted by Crass rastafarijanac koje ti je boje korijen pogledaj ak mozes? Probaj je zavezat na cackalicu... Quote: Originally Posted by Rastafarijanac crvenkasto smede su! !! Quote: Originally Posted by Crass Malo si ti previse zaljevo biljku? uvjek nau imo neato novo nema grassa bez crass-a Quote: Originally Posted by Crass i hidrogen ti sluzi za bojanje kose stavi si ga na kosu i izgubit ceti boju...to ti je isto kemikalija...
Zabljak 1992POZNAVALAC

jun 2008.

Originally Posted by Crass rastafarijanac koje ti je boje korijen pogledaj ak mozes? Probaj je zavezat na cackalicu... :icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

:ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol:
OgrazISTRAŽIVAČ

jul 2008.

http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/1532-na-neki-nacin-misterija.html

jul 2008.

skunk: pozdrav ljudi...ja sam novi pusac skunka :joint2:
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

kad se sjetim balcana :D e vidis onaj bijeli fico takav cu ja yugo kupit samo zuti haha...najjaci :D

jul 2008.

grijeaia stoje dva pandura i proe ~uta fia i ka~e pandur kolegi vidia onog ~utog fiu e takvog u juga da kupim samo bijelog stara dobra :b_cowboy:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

neki eee objekat eee nepoznat koji je bio bljestav ustvari mjenjo je boju ustvari bio je zut, zelenkaste boje povremeno ............................................................................ kad kad mi se taj objekat izgubio nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio taj zelenkasti objekat kad kad kad se izgubio iz vidokruga
bahateeENTUZIJASTA

jul 2008.

Originally Posted by Crass rastafarijanac koje ti je boje korijen pogledaj ak mozes? Originally Posted by High Times a jesi se sitija da pustis kozu da ti obrsti vutru i drugi dan samo pokupis shit iza nje? Dosad dva najja a :vb_kez:
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Sori frende al moram te tu arhivirat
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Hmmm... bit e da goblini po inju radit prekovremene... odsvuda se pojavljuju u zadnje vrijeme
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Samo za misterasha... :)
FrulaENTUZIJASTA

sep 2008.

http://forums.vutra.org/marihuana-faq/2321-skunk-mala-pomoc-molim-xd.html#post73872 XDXD
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Genijalka :hehe::hehe:

sep 2008.

dva debela njemca:pat:
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Za kitaru i ekipu... :)
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Joj nemojte po glavi udarat kud po glavi aaaaaa

sep 2008.

papiga? ili sam vieo patuljka :ludaci_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

a joj ma nek ag neko iz splita pozove na kavicu i predavanje ~ao mi ga je totalno su mu se pomijeaale informacije
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Axa...Ugrizla bakterija biljku... :)
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

:) Moramo se pomiriti s tim da su to veoma korisne informacije...Za tren mozes uzgojiti biljku,od koje se ne moze napusiti ni komsijsko kuche... :)
nobodyENTUZIJASTA

sep 2008.

He ima gi svakaki, a evo jedne provale sa jednog drugog drug related foruma
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Zdravo nobody,nema te dugo... ;) Inache,tema se zove Provale s VUTRA orga ,tako da ne bi trebalo stavljati s drugih foruma...samo moje misljenje...ali lepo od tebe sto si stavio...swim :)
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Lepe li ideje... Evo nasao u sobi parce pice staro 4 godina...jos ima majoneza na njemu...mislio ga pojesti pa mi padne na pamet da napravim flop od njega...javim kako bilo...

sep 2008.

ma karam samo debele jer one uvek hoe za predigru pojedemo ceo leb i mo e
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

danas dizu noseve i zene debele, mazale na pedu neke fensi meleme... Inache flop ispao super...jox je bio pizzastican ...
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

originally provalio Shapke "pitam se koliko se kilogrami gube recimo ako pusim 2 3 jointa nedeljno strah me da cu mnogo smrsati pa hocu da znam koliko smem da pusim da ne bih gubio kilazu ili barem da mogu da odrzim neku liniju jer kako sam krenuo biec zajebano" originally provalio Alleyezonme "Mozzda decko nije lud,to je od osobe do osobe.. Ja licno sam pokusavao da smrsam od 10. do 17. godine,i nikad nisam uspevao,i onda sam poceo da duvam redovno u 17. godini,i zamenio prezderavanje napusavanjem,i u roku od 2 meseca skinuo 27kg,ali naravno sa namerom,nisam se topio sam od sebe,kako neki to misle... I sad imam optimalnu tezinu,full devojcicu(u svakom smislu),koja naravno voli da dimi.. I povremeno, 1-2 mesecno odradim po neku reviju za 50e,ko hobi,znaci nista nije nemoguce,samo matematicki malo verovatno... I ne,vutra nije bila prskana nicim,nit sam uzimo ista pored toga.." :))))
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

...izvadio sam pljuge kad one se raspale, edeste e,da razmenimo bale...

sep 2008.

E, ovo sad itao naglas frendu i parali se... :ludaci_lol::hehe::respect::rofl::knockknock::icon_lol:
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

najja i dio "I sad imam optimalnu tezinu,full devojcicu(u svakom smislu),koja naravno voli da dimi.. I povremeno, 1-2 mesecno odradim po neku reviju za 50e,ko hobi,znaci nista nije nemoguce,samo matematicki malo verovatno..." e pa svaata...

sep 2008.

hahahaha , oooo on je ili jaako napusen i lose istripovan , ili je neki ... ma znate ... haha radi revije .. haha Ali dobro nasmeju nas oni ... i nije lose ... :) :) Hitss from the bong ... C'mon ...
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

joa bisera originally pitao Holsten "Ja sam cuo price da kad popusis jednu frulu da posle toga mozda dan,dva izraste mali deo kose tj. novi i da tu ima thc u tom novom delu mada ja mislim da je to laz mozda je i istina ko zna." originally provalio Holsten "I za to sam isto cuo ali nekako mi je nerealno ako svako pusi svaki dan pa onda mu kosa nokti i sta li sve vec mnogo brze raste mislim neznam nerazumem se u to ali tako ispada."

sep 2008.

do i have the potential?

sep 2008.

[bez sadržaja]

sep 2008.

:facesjump: :respect: :icon_lol: :rofl: :ludaci_lol:
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

:rofl::ludaci_lol: owned:violent018:
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

pwned :bananabang::tovarenje_banana::tovarenje_banana:

okt 2008.

nema odmora mnogo lud ovaj new wave growera fin momak samo ga mrzi da istra~uje i ita ali svaka ast za procjenu genetike na ovu mladost
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Ma da ti hibridi jebote... Zbilja opasne te stvari ti hibridi Jebote moras se pazit da se ne napusis hibrida... Zbilja je njesra to, mo~e ti se desit da se prepuaia Ili da si mozak spalia tsss jebote tolko puaa a a u glavi im nijsu sve stvari do kraja poslo~ene pa onda kao ono, joj vutra mi spalila mozak?!?!?!?!?!?! :signs053::signs053::signs053:
BugiPOZNAVALAC

okt 2008.

:ludaci_lol::punch::clap::bananabang: ja sam pa sa stolice od smija...
bongashLEGENDA

okt 2008.

Ja svaki dan pr~im mozak, temeljito, tako ve godinama ... i onda sam postao moderator na vutra.org :vb_devil:
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

pa dje bas moj quote jebi se tarki xD
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

fak ju tarki dje bas na moj post xD

okt 2008.

ipak nas ernobil nije baa promaaio :pat: retard mjeseca drugo i tree za njegove drugove ali nije baa svakom jasno,ne mo~e ovjek da skapira ata je dijabolama palo na "pamet" da ne spominjem da jedno udisanje tog smea oateti mozak kao ato ne mo~e trava za itav vijek
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Ovo je jednostavno nemoralno, straano
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2008.

INHALATION: Prolonged or repeated overexposure is anesthetic. May cause irritation of the respiratory tract, or acute nervous system depression characterized by headache, dizziness, staggering gait, confusion or death. Irritation of the mucous membranes, coughing, and dyspnoea are also possible. dakle, svaka mu cast sto je to podjelio s nama. To sve treba pozatvarat u zatvore. Fakat moras bit malouman necim se drobit a ne potrudit se ni u google to upisati i proucit stetne efekte a kamoli to preporucat drugima.. ko da kazes nekom, probaj da te sa 130 udari auto, preheben je osjecaj.. Da se mene pita, to bi bio instant ban for life.
bongashLEGENDA

okt 2008.

Kako ne ku~ite da je to osveta razjarenog klona ... Zabrijao je ovjek da emo ovako uduvani svi maznut koju statuu iz obli~njeg parka i pocrkat po brzom postupku ... pa da vidimo ko' e koga banat.
mr.skunkAMBASADOR

okt 2008.

hehehehehhehehe Osveta razjarenog klona pari ka neki:thumb: holivudski naslov. hehehehhehee
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

nisam mislio doslovno sprzila mozak smrade...xD to je bila metafora...

okt 2008.

moro sam te roknut kad si tako mRtav ladan:))
aha jeb.te ja sam tek sad skonto sta sam napiso 28heheh MRTVAC SAM hehehehEHEHEHEHEHEH KAKI SAM JA BOLESNIK AWAWAWAWAWAWA i i ja svakake debilane tu tipkam kad se navarim hehehe bolessst... a bar sam nasmijo nekog hehehe
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Mae, to sam ja sam docaravo situaciju kak to ide... Aj bar si +++++++ NEdamise bisat

okt 2008.

e ovo je dobro pitanje :dunce:
bongashLEGENDA

okt 2008.

:thumb:
3ananasa2ENTUZIJASTA

okt 2008.

Originally provalio Slim Shady : " 3. probao sam travu (i hashish), dakle to mislim i skunk, supergrass..." :clap: :b_cyclops: jesi i hibrid probo ? buhahaha
mr.skunkAMBASADOR

okt 2008.

razgovaraju juce dva crnogorca na shoutu i jedan kuka kako je puko dat ce otkaz tek drugi odmah kad je to procitao " ja sam mislio da sam jedini ovdje kojeg to muci" heheheheehe ko o cemu crnogorci o otkazu :ludaci_lol:

okt 2008.

nije loshe:thumb:
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

skuplja ih se dosta u zadnje vrijeme ko miseva
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

A uj ovo s akumulatorom i nije tolika glupost jer je i mene to zanimalo ali na~alost je skroz neizvedivo i preskupo
Weed KillahPOZNAVALAC

okt 2008.

upravo zbog toga i je glupost.. :) svijetlilo bi mozda 5 minuta.. uz odgovarajuci pretvornik naravno. :)
mr.skunkAMBASADOR

okt 2008.

hehehehehehhe prednost imaju feminizirane :keepoff:
bongashLEGENDA

okt 2008.

Sakupljam dolare i eure, ako neko ima viaka ... prednost imaju euri ... :vb_kez:

okt 2008.

plavo je zelenije nego ~uto :wave:
StonerLEGENDA

okt 2008.

ali stvarno mi nije jasno jos mu ljepo u registraciji pise da je to STROGO zabranjeno odmah 50 bodova od mene po kratkom postupku da se mene pita to bi bio insta ban :thumbsdown:

okt 2008.

pa ato te sprije ilo? ban pa kada ponovo registruje nick onda je fin i poatuje pravilnik

okt 2008.

..................
Red WeedENTUZIJASTA

okt 2008.

:icon_idea::icon_idea::icon_idea: Ah zato oni koji redovito puse imaju najcesce dugu kosu.... HmHm da se zamislis... MOzda tako murijaci razmisljaju... moram hitno na sisanje

okt 2008.

ato rei sem puatit suzu od smijeha :rofl:
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2008.

TO je bila zajebancijaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
FrulaENTUZIJASTA

okt 2008.

lol nemoj sad da se izvlacis xD
choki123POZNAVALAC

okt 2008.

Pa postalo je teako razlikovat zajebanciju od ne eg ata neko ozbiljno misli,al fora je izmialjat ovakve stvari:hehe:

okt 2008.

samo stavi smile i onda znamo i mi i kome odgovaraa :rofl:
FlegyPOZNAVALAC

okt 2008.

a ko nebi lupo provale kad je pod utjecajem vutre i jos dode i pocne pisat na forumu a ni sam toga nije svjestan pa se sutra dan iznenadi kad procita,gle ovo sam ja piso ... al je onda vec kasno za edit posta jer ga ekipica vec razotkrila i tome nema vise spasa ostaje zapisan vjecno pod provale... (a ljepo mi majka govorila sine idi za filozofa a ne ja oso za mehanicara grr :icon_confused:) :ludaci_lol:

okt 2008.

:icon_smile:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

JA bi reko da ga aprda lik
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

hahaahaahahaaaaaaaaa car!

okt 2008.

izbrisa je ali vieh :banana::signs053: prvo pa muako :eyebrows:
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Ma nema veze sa rastom biljke. Rije je o "ispiranju" budova prije suaenja. juuhuuuu.....
bongashLEGENDA

nov 2008.

Ovaj lik definitivno zaslu~uje lentu ' ita mjeseca'

nov 2008.

sada tek vieh da smo zaboravili jedan legendarni post ovjeku juna ini se preko noi stvorile ~enke i sjeme :smilie_vampire:
mama mama ali ja nevolim svoju sestru. UTI SINE I JEDI! @balcane nis mogo vecu slku stavit? =)
3ananasa2ENTUZIJASTA

nov 2008.

originally provalio BestGirl "neka mi pise nekoj.. ne mi e jasno dali nekoj voopsto stava nesto vo travata.. i me interesira sto moze da se stavi za da udira pojace i jace dok je suva ni je lepa..." a vi kako te? obo~avam makedonce samo neznam di mi je frend greenmengace vjerujem da ga se neki sjeaju :)

nov 2008.

odma mi jedna pade na pamet mlekadzijo mlekadzijo.... dQhB4aD37C4

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se