VUTRA
ForumZajednicaHumorPismo Djeda Mrazu
LEGACY

Pismo Djeda Mrazu

16 odgovora2,903 pregleda
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Dragi Deda Mraze, Mora da si iznenadjen ato ti piaem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baa od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim bo~icnim ~eljama. Pisao sam Ti da ~elim bicikl, roaule, Matchbox pistu s autiima i loptu. Rasturao sam se od u enja cele godine, nijednom nisam zakasnio, a ak sam dolazio i ranije u akolu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji u enik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republi kom takmi enju mladih matemati ara. U celom naselju ama baa niko se pristojnije nije ponaaao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komaije i da ne pominjem. Iaao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo ato nije udarila kap kada bi me ugledao, ali sam i to pre~iveo. ak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio zna ku "Najbolji mali policajac". Poato iz navedenog i najvea budala mo~e da zaklju i da sam tokom cele proale godine bio de ak za primer, sada bih ~eleo da tebi, dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja: Kako si uopste imao **** da mi posle svega ispod jelke ostavia usrani YoYo, jebale te arape sa znakom Matrix-a i one lego kocke? Imaa li ti uopate mozga u toj debeloj glavi? Zar mislia da sam se ja cele jebene godine mu io i trudio nizaata, jebali te pokloni? Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, *********** ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih ve ima tri, keva mu se kara sa aefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slu ajno da se zajebea pa da naredne godine probaa da se ufuljaa kroz dimnjak u moju kuu. Sjebau te kao malog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena u kobasice da napravim, pa ea morati peake do jebenog Severnog Pola, isto kao ato sad i ja peaacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u ***** Deda Mraze, i samo da znaa da ja sve pamtim a sledee godine u ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati. S ljubavlju, Tvoj Perica A joj prejako je pismo ovo,moro sam stavit ovdje...:icon_biggrin:....evo i link za skinit pa posluaajte http://rapidshare.com/files/78050029/Perica.mp3 :ludaci_lol:

dec 2007.

LOL :D :ludaci_lol:
RadeAMBASADOR

dec 2007.

xaaaaaaaaaa lol
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

cuo sam to vec, predobro je :-)
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Perica je uvek bio najjaci lik...da imam druga Pericu odvaljivao bih ga od zezanja...

mar 2008.

imam to na fonu, wrhunska je finta pogotowo kad se preslusa... LOL :)
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

cula sam vic..otkidala sam od smijeha.. predobar je treba ga jos jednom cut hehe

sep 2009.

ne radi link...

sep 2009.

Radi samo do ponoi,ne u 4:49 :vb_kez: Provaj opet...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se