VUTRA
ForumZajednicaHumordo i have the potential?
LEGACY

do i have the potential?

32 odgovora4,388 pregleda
Zabljak 1992POZNAVALAC

jul 2008.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033 Ljudi ne znam jeste li ovo gledali ali ovo je kidanje,ovoga tipa dizu na sprdnju vec 3 godine.jebali su mu majku sa fotoshopom.urnebes
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

vidio sam... pre luda shema.. citao sam bas taj cjeli topic kako je sve pocelo i po mom misljenju bez te uvodne price slike nista ne znace.. :))

jul 2008.

hahahaha

jul 2008.

preludo:D jebeni fotoaopovi... hehe, genjo...sad kad zapo nea lavinu pa i ovdje po nu slike kolat...a onda najbolje da se pove~ete sa ameri kim forumom i napravite produ~nicu threda:rofl:
BrenerPOZNAVALAC

jul 2008.

Ljudi padam sa stolice. u ruci piva u glavi smijurija, cak nisam ni naduvan OMG
dzibaENTUZIJASTA

jul 2008.

pogledajte ovog baju... Sto je najveci trip, nije photoshop vec Synthol, preparat...
BugiPOZNAVALAC

jul 2008.

predobra stvar...
CasperENTUZIJASTA

jul 2008.

hehe dziba nije to syntol to JE fotoshop jednog poznatog pro body buildera :) a ovaj lik sta ga sprdaju to je zato jer je reko da ima 18 godina a ocito je da ima vise...:assshaking:
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

ma sprdaju ga jer je slozio savrsenu pozu za fotoshopiranja.. sta mislis da je reko kako ima 25g da bi ga postedjeli? :))

jul 2008.

Pazi jeste smesno, ali ima i svoje dobre strane. Lik je postao poznat i upoznao je cak i Ronija (Ronie Coleman, 8 puta mister Olimpija) A plus nije se ni ljutio sto ga photoshopiraju. Jeste videli onu fotografiju posle 3 godine kako se odradio? Izgleda sad extra, ipak je imao potencijala

jul 2008.

heheheheeheh huuuuh hvala vam

sep 2008.

Ja mislim da ce ovaj lik uci u ginisovu knjigu rekorda koliko ga zajebavaju ... znaci uzas ! xaxa
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

sep 2008.

http://i37.photobucket.com/albums/e81/dkf10425/giff2-1.gif
DžidžadžojacPOZNAVALAC

sep 2008.

Efekat synthola ne izgleda NI PRIBLI}NO tako.Evo ti primer ata uradi synthol od ljudskog tela
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

sep 2008.

prekrasni su nema ata
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2008.

hahahahahahahahahaahahahahaha lol lol ova dva izgledaju ko da imaju ogromne tumore na rukama. ah uvijek se dobro nasmijem kad vidim nea vezano uz tumore :D (valjda jer mi je kompletna obitelj umrla od istih:181:) lol baa me zanima kolka mu je pokretljivost ruku s obzirom na tumore. dal si mo~e dohvatit genetalije i ako ne kako si mijenja hla e...mo~da ima doma dva ruzinava avla u zidu s tetanusom o koje se stru~e tako da otkop a alic i na zahodu improviziranog robota s vilicama umjesto ruku koji mu vili ari preponama za vrijeme uriniranja,a sigurno ima i specializirani ribe~-toaletni papir s kojim si stru~e dupe(ribe~ da mo~e skinut i one najtvrdoglavije brabonjke ato se ugnjezde u dlakama na aupku...koje ne mo~e prstima upat).a kad se oe oprat ustima otvori aover kremu polije zidove i histeri no se baca po njima da se nasapuna.sad se ak razmialjam da po nem ~ivit kao da nemam ruke tek tako da si za inim ~ivot...444evgob 0offffffff0 ttttttttttiippppppkkaqm nnosom aaa skuzzzzzziiiio saaaam-probo sam tipkat nosom.al presporo mi ide.al fora je. trebalo bi pisat"evo ovo tipkam nosom(i onda sam sku~io da treba s bokom da ne pogodim sve pokraj)nosom aaa sku~io sam"

sep 2008.

jao vidi ih...ko gorile kakve ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se