VUTRA
ForumZajednicaHumorRobin Williams na izbore u HRV (kurceva tema)
LEGACY

Robin Williams na izbore u HRV (kurceva tema)

28 odgovora3,099 pregleda
PampersPOZNAVALAC

jan 2010.

eo jedna napusena ideja provedena u djelo:) uzivaj te;) Robin Williams na izbore u HRV
FrulaENTUZIJASTA

jan 2010.

hm.. da... a sto bi radio da je bandic pobjedio? stajao na stolici s uzem oko vrata? ne shvacam ovo
extranoizeENTUZIJASTA

jan 2010.

potrudio se ovjek :thumb: :icon_lol:
xarabasENTUZIJASTA

jan 2010.

Ummm...zar taj avatar nije onako....malo previse vulgaran za ovaj forum?
extranoizeENTUZIJASTA

jan 2010.

pa ne baa, nije ovo kraanski forum :icon_lol: btw baa sam pri o s frendom kako penis simbolizira ovjekov duhovni put. ovjek se raa malen, slab, mlitav i hoda na sve 4. kao i penis u svom po etnom, spuatenom stanju. zatim se u ovjeku raa ~elja za spoznajom, istinom i apsolutnim. on raste i polako se uspravlja prema nebu u svojoj punoj snazi i sjaju (prosvijetljen ovjek, Buddha/Krist u nama). isto kao i penis u erekciji. :sun2:
FrulaENTUZIJASTA

jan 2010.

hoces reci da volis penise? ne znam zast, al trenutno mi ta rijec zvuci jebacki glupo.. penis.. omg
extranoizeENTUZIJASTA

jan 2010.

pa volim samo jednog, a taj je moj...mi smo jedno, ~ivimo u simbiozi. i cijeli ~ivot u voljet samo njega, drugi ne dolaze u obzir :icon_lol:
FrulaENTUZIJASTA

jan 2010.

posteno :D
wannabeshaman1POZNAVALAC

jan 2010.

ne ne mislim da je ono ato ~elia re da volia phallusa dei... sveprisutan kozmi ki princip erekcije ili ti evolucije kojeg je pojedina no muako meuno~je (pa tako i tvoje) tek podsjetnik i medij. za uujue je da jednom prilikom kad sam upravo htio podijelit s dragim mi vutraaima funkciju penisa kao alata za uzdizanje svijesti, bivao je post izbrisan :(. zasigurno zbog ovako neprirodnog stava poput xarabasovog... kada e ljudski rod shvatiti da od k.urca i p.i ke potje emo!? smegmaste kur ine i dlakave tropski vla~ne pizdurine princip su kreacije i trebaju biti redovito atovani i ljubljeni kao ato i sam bi ~elio biti. i jedno pitanje za xarabasa ako bi penis bio prevulgaran za ovaj forum da li je sadr~aj tvog meuno~ja prevulgaran za tebe? jer ti si ovjek, a zar nismo svi na ovom forumu ovjeci...plodovi istog drveta. odbacimo katoli ku indoktrinaciju...~ivio paganizam i iskrenost:181: !!! :)
euforijaAMBASADOR

jan 2010.

ova tema je sva u k.urcu!
FrulaENTUZIJASTA

jan 2010.

imam jedan prijedlog za pravila foruma: odsada svaku temu na koju wannabe odgovori treba zalkjucat i obrisat, spalit, maknit iz arhive, uklonit ju sa planeta, ne znam ni ja sta.. :P *****u shamane, sto ti jedes? XD jel te smijem dodat na msn? *****ise, dodao sem te bez dozvole. al stvarno, ovaj prijedlog stoji.. :PP shamana za predsjednika! dolje bandic! dolje kosor!
extranoizeENTUZIJASTA

jan 2010.

wannabeshamane skidam ti kapu! vidi se da si upoznat s temom. ~ivio phallus dei! :family1:

jan 2010.

Ja savjetujem uklanjanje penisa sa avatara. Kao sto rekoh prije ovo nije forum za svakoga nego za sve nas. Ocu reci da ovdje dolaze i starije dame kao moja tetka i stvarno ne zelim da mi tetka gleda tvoj penis avatar. Nije da tetka ne voli penis nego ce vidjeti neozbiljnost cjelog foruma a samim tim i moju neozbiljnost. Shvati to kao anti filozofsku teoriju paganizma ili sto vec zelite vjerovat...ali penis avatar ce morati na jedan duzi put.
wannabeshaman1POZNAVALAC

jan 2010.

ajme pa da! tek sad mi je jasna funkcija donjeg veaa... to je zapravo vjeata kamufla~a falusa vladajue paterijarhalne elite. mislim kad bi ljudi samo vidjeli da im autoriteti imaju falus rekli bi si: "Zaato ja sluaam ovog debila, pa on ima kitu!Vidi ga samo kako je neozbiljan!" ak bi i dje ica koja se ni najmanje ne ku~e u politiku pri pogledu na kampanje povezala rast penisa njihovih predstavnika sa rastom nosa pinochija kad la~e. kad sam tek pro itao ovo bio sam skepti an zbog svojih dogmi prema dogmama jer je filozofija antipaganizma zapravo eufemizam za kraanstvo ali sad mi je sinulo i sve mi je jasno. ak shvaam i ironi nu svrhu katoli ke ednosti i svoju zabludu odbacivanja znanja kojim prati ova vjera ako je promatrana iz pravog kuta. mali milijun sitnica sad se same od sebe povezuju u prosvjetljujuu spoznaju... poput tendencije mu~jaka da u zreloj dobi uzgoji pivski trbuh. ato je o ito uvjetovano propagandom kako bi se sakrio falus od njegovog nositelja da i dalje mogu podupirat paterijarhalni sustav i odgajat njegove budue pripadnike.(zato su neozbiljni adolescentni obi no mraavi) sad shvaam ato mi je initi i da mi odgovornost prema forumu nala~e da si amputiram kitu. do idueg javljanja bit u vaa wannabeseksualac iskreno mi je ~ao zbog moje neozbiljnosti ali pukaajte vidjeti iza moje spolnosti, ono ato e se tek manifestirati....ozbiljnost i istina ista kao p.i ka u la~i su kratke noge i dugaaaaaa kiturina!

jan 2010.

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

🔒 Ova tema je zaključana