VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Zdravo svima.
LEGACY

Zdravo svima.

14 odgovora1,400 pregleda

jul 2011.

Pre svega - zdravo svima, joa jednom. Nije bitno ko sam, niti odakle sam. Da ~ivimo u malo normalnijem vremenu tj. okru~enju, rado bih i to podelio sa vama. Ovako... Zovite me OCBxxx. :) Da preem odmah na delo: Ve du~e vreme pratim vaa forum, ali ako anonimni korisnik. Najvei razlog za to je - OPREZ. Ne ~elim da padnem u ruke plave bande zbog nekog posta, slike, itd. Ta nije, imam ~elju da vodim svoj dnevnik uzgoja na ovom forumu, ali... Gde je hostovan ovaj forum? Ko su administratori tj. ko kontroliae podatke koji se nau na ovom forumu? Nisam laik na temu IT-a, i znam da policija vrlo lako mo~e uz nalog da doe do podataka koji su im potrebni. Dovoljna je samo jebena IP adresa... Iako mi nije problem da se zaatitim (recimo da koristim neki VPN, proxy, itd), ~elim da ovo ne ostane tabu tema na ovom forumu. Izvinjavam se administratorima i moderatorima ako sli na tema ve postoji negde. Takoe, napominjem da ovaj post nisam napisao iz bilo kakve loae namere. Jednostavno, opreza nikad dosta... Pozdrav svima.
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Dobrodosao. vutra.org je hostan na serveru: host.enohost.com Takoder koriste cPanel
He-ManLEGENDA

jul 2011.

https://forums.vutra.org/lanstvo-i-ideje/6416-moze-li-murija-doci-do-mene-preko-foruma.html Evo ve postojea tema o tom pitanju. Ukratko ako ti se ne ita, policija mo~e otkriti tko se krije iza nicka na forumu ali veoma veoma teako, IP nije samo tako dostupan svima. IP-jevi se redovno briau iz logova i samo ih Admin mo~e vidjeti. Za otkriti nekog policija bi trebala potroaiti u~asno puno vremena i resursa, imajui to u vidu trenutni zaklju ak je da im se ne isplati ganjati one koji uzgajaju za svoje potrebe. Tako da nemaa nikakve brige oko padanja zbog foruma. p.s. Welcome ;)

jul 2011.

Hvala obojici na dobrodoalici i odgovorima. Nisam baa ubeen u sigurnost, ali jednostavno ne ~elim da budem paranoi na crna ovca. Dru~iemo se, pa ata nam Bog da. :)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Zbilja se nemas cega bojati...

jul 2011.

Welcome mate! :-) Jos nisam cuo da je netko pao zbog postanja na ovom forumu pa mislim da bi ti to trebalo biti najvece osiguranje! :-) Vise su padali zbog svojih gluposti i "fizickog", a ne "kompjuterskog" ponasanja! Peace

jul 2011.

@born_to_be_green Hvala, matori... Dru~enje emo da nastavimo ovde: https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/8902-growing-greenhouse.html :-)

jul 2011.

Dobrodosao!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se