VUTRA
ForumZajednicaKo ste?wOOoOOOoOOOOoOOOOooOOOoo
LEGACY

wOOoOOOoOOOOoOOOOooOOOoo

32 odgovora2,236 pregleda

nov 2006.

HeyHEy mMMmMm kAkOO sAm vAS nAsHLA nIjEeE BiLoO tEsHkO a VrIjEdI:.:::.:: i EtO SAdA SAM oVde nOVaAAAAA
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2006.

hehe...tripljara dobra...YEAH!!! Ma samo lagano,ništa se optereæivati................................................ .............bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzz..........heheheeheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: Takoðer i svima ostalima DOBRONAMDOŠLI------------YEEEEEEhaaaaaa... :wink:
InqAMBASADOR

nov 2006.

WELCOME!

nov 2006.

Lijep pozdrav sestro i dobro nam doala u naau malu zajednicu :D

nov 2006.

Ej, dobrodoala, lep provod ~elim ;)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Dobro nam doala...u~ivaj na ovom jedinstvenom forumu!!! :wink:

nov 2006.

wOooo dIm pam hVaLaAA dOoBrI lJudI gAnJamAnI...::..:.....dIvnA mAlA zAjEdniTZa u uSpoNu wUpI
BeyondLEGENDA

nov 2006.

Molim te olakaaj nam svima pa piai defaultnim slovima... peace

nov 2006.

zasHtoO pO sHabLonU o_O??? oVo jE shArenO vELIko I mALo :D :D :D
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

:D
BeyondLEGENDA

nov 2006.

Nisam baš siguran da ljudi žele proèitati što piše kada pišeš takvim slovima sHamanka, znaš malo je teško, ajde priznaj. :D :D :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Neko otkaèeno djevojèe...hihihi :lol: :lol: :lol:

nov 2006.

Ma daj, lako je za itanje, samo tako nastavi :lol:

nov 2006.

hMMhHmHm pa koO sE pOtrUdI riSpEKt aLi sTvArnO nIjE tEsHkO mIslIM inAcHE zAsHTo oCHeKujETe svE nA dLnU sERvIraNo...jaOo nEtJU dA buDEm zLObnA...aLi nE vOliM niTi sAm kAdA vOlilA tO i nEtJU niKaDa sAmO bOjIM sHaRaM sHvrlJAm I pjEvAM zASHTo MI nE dOzvOLjAvAtE nEmoJtE dA cHitAtE aKO vAm jE tEsHKo a jA nE vOLiM dA pRopuShtAM iPaK dIvni sTe sVI znAM zNam zNAm poDRzAvAtE mE i SAvJetUjEtE oK kRiTikItZA sUpEr sUpER sUpEr aLi jA nE oDustAjEM mMmmM sAmo kUrsOrOm mIsHA pRatIsH reD po rEd oChI igRjU i SkaKuTjUuuU i mIsLisH i TjErA tE i TrUdIsH sE i vJeZbASHHH nI mEnI nIJe laKooO...
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

:D

nov 2006.

oSmjEh jE dOvOljAn, A jEDaN oSmJEh mJEnjA sVE
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

:wink:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se