VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Zdravo ;)
LEGACY

Zdravo ;)

27 odgovora1,017 pregleda

sep 2013.

Eto ljudi, novi sam u ovakvim diskusijama. Tek godinu dana proalo odkad sam, ajmo tako rei, po eo konzumirati najvjerodostojni alat za pospjeaivanje maate i kreativnosti :D na ovaj sajt naletio sam isklju ivo zato jer sam tra~io forum ovakvog tipa, ali s namjerom da pronaem nekog providera, jer vlada oskudica u mom kraju. Poato je pravilo da se to nesmije raditi, zadovoljen sam i samim informacijama koje mogu tu pronai i ini mi se sajt jebenim ;) Pozdrav od Alimpiusa!

sep 2013.

:signs046: Ni ja nisam nesto stariji od tebe ovde...Ali ti ipak zelim dobrodoslicu :)
TarzanZMAJ

sep 2013.

sto se tice providera vise ni pomislit o tome ;) DOBRODO`AO :D

sep 2013.

dobrodoshli.. Alimpius..problem sa providerom mozes lako srediti..uzgajaj za svoje potrebe..na taj nacin ces znati sto konzumiras i moci ces si odabrati sorte koja tebi najvise odgovaraju. neka priroda i Bog budu tvoj provider...a ne neki pristavi balavac koji misli da drzi boga za muda zato sto skriva vrecicu lose vutre u podrumu i dere ljude da bi zaradio sto vise love za svog nadredjenog-koji je obicno nekakva amoralna nakaza kojoj nije bitno sto prodaje i kome prodaje..koji za i zbog profita truje klince sa raznim kemijama speedovima/kristalima/solima i ne znam kakvim smecima..da bi se sa tom lovom mogao pokurciti-kupiti nekakav SUV, kicasti nakit, silikone zeni i nekakvog nadrkanog psa sebi... fino ih zahebi i uzgajaj za sebe...

sep 2013.

:signs046:
ma kakiISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Dobro dosao i zelim ti puno srece u uzgajanju ako se odlucis za to :)
MornarPopajENTUZIJASTA

sep 2013.

rKj420ZMAJ

sep 2013.

HRraptorISTRAŽIVAČ

sep 2013.

sep 2013.

samo ato mentori baa ne odgovaraju na poruke :S

sep 2013.

Brijem da su na kolektivnom godianjem odmoru, lade jaja :vb_kez:

sep 2013.

sigurno, haha, jer sam ih sve kontaktirao i nia :D
Danilo993ENTUZIJASTA

sep 2013.

Dobrodosao :)

sep 2013.

dobro doaao na forum :spliff:
-WhiteWidoW-ISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se