VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Tuga i nevjerica.
LEGACY

Tuga i nevjerica.

10 odgovora1,082 pregleda

jun 2019.

On spava, a ja guglam. Upiaem kanabisa ulje i otvori se ovaj forum..On ni ne zna da piaem, a ja... Piaem jer ne znam kome se obratiti, s tolikim skepticima i ovcama u ovoj dr~avi. Ne moram rei da je On - moj mu~ pred dva dana dobio dijagnozu boli glava... `ta rei isto ko da sam je i sama dobila:aktivan sportaa, zdrava ishrana, ne puai, ne pije... Karcinom debelog crijeva preaao na jetru, lezije na plu ima... 46 godina. Ne znam niata o kanabis ulju Al itam da radi! Nabavila neku boicu u Sloveniji.. I onda shvatila da ta bo ica nee baa radit... Jer mi trba jedna takva dnevno... Ka~ite mi vi ljudi kako vam uspijeva kupit ulje na crnom tr~iatu kad ka~u da je koli ina dostatna za mjesec dana 1000eura?Objasnite mi molim vas Al samo vi koji nemate menaerske nego radni ke plae, dvoje djece i od ponedjeljka samo jedan prihod-moj!! Ina e apsolutno se ne snalazi na forumima, oprostite ako sam fulala....

jun 2019.

Pozdrav. Pre svega,licno, jako mi je zao sto nam se taj nacin predstavljate i da vas takva muka dovodi na nas sajt. Mi ovde na forumu ne volimo da govorimo o prodaji i kupovini ilegalnih proizvoda (cak je pravilnikom definisano da je zabranjeno diskutovati o tome) i mahom pokusavamo da prosirimo svest o delotvornostima kanabisa kod teskih bolesti, kao i da informisemo ljude i pomognemo oko uzgoja i vlastite proizvodnje materijala, a samim tim i ulja i ostalih derivata kanabisa. Znaci 99% nekih aktivnih clanova ovde gaji svoj kanabis, a oni koji nisu u mogucnosti da cekaju i da se bave time nekako nabavljaju materijal i sami pripremaju svoje ulje a uputstva, tekstove, misljenja, iskustva, komentare i pisane i video tutorijale, kao i svaki oblik pomoci osim nabavke zakonom ilegalih supstanci mozete naci ovde na sajtu gde postoji poseban odeljak za medicinu. Sa srecom, i verujem da ce vam ovo mesto biti od velike pomoci.

jun 2019.

Sorry, mea culpa, ja pitam a ni ne znam ato se smije a ato ne.. Moram sve malo prou iti.. A ja, samo gledala svjedo anstva ljudi koji su proali i prolaze ovo sranje... Nisam se ni sjetila da pogledam ta pravila. Joa jednom sorry!

jun 2019.

Molim vas da li mi mo~ete rei da li je ulje cannapol okej za lije enje karcinoma? Hvala.
TataVutricPOZNAVALAC

jun 2019.

dobrodosla i srecno u lecenju. cannapol koliko sam video pravi samo CBD ulja, a za rak se preporucuje ulje sa visokim udelom THC komponente. CBD ulje je delotvorno za druge stvari, neuroloske itd... i legalno mozes da kupis u Srbiji, pa verovatno i drugde sirom Balkana. Medjutim, za THC se moras snaci kao sto je irieman rekao...crno trziste je puno svacega i ne moze da ti se garantuje kvalitet, tj. ne znas koliko ima THC. Mozes datestiras ulje preko neke organizacije (kod nas postoji IRKA, kod vas postoji valjda nesto slicno). Citaj po forumu da bi znala materiju, a preporucujem ti da se i javis udruzenju koje je aktivno u tvom kraju.

jun 2019.

Tnx! Blago ljudima koji ovo ku~e... Trebao bi se u srednjoj akoli uvesti predmet Vutralogija a ne kojekakve gluposti koje im u ~ivotu i ovakvim situacijama ne koriste,za razliku od ovog ato spaaava ~ivote... Pozdrav dragi moji i vjerujte da viae vrijedi ovo ato ste nau ili o ovoj materije nego sve akole koja vam nisu od potrebe kad vas viae nema.. Pridodajui tome i izgubljene godine u akolovanju... Budite mi i dalje ovakvo pametni i puaite maricu, od nje niko umro nije!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se