VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Alo ekipa
LEGACY

Alo ekipa

14 odgovora996 pregleda
Happy rabbitAMBASADOR

okt 2013.

Prvo da pozdravim sve lanove foruma. :vb_wave: Imam 27 g,i volim da se opustim u slobodno vrijeme. :smoke18: Ve mi je dosta loae uli ne vutre,riskiranju i paranojama koje pucaju kad se ide u shoping. Vrijeme je za promjene. Ovo je moj prvi post ali nije moj prvi posjet ovoj stranici. Ve neko vrijeme itam i u im sa ovog foruma. I mislim da je vrijeme da krenem sa teorije na praksu. :watchplant: Kupio sam box dimenzije 80x80x160cm ,HPS 250w dual spectrum,ispuani ventilator TT100 + filter,unutarnji vent za izmjenu zraka,dig mjera vlage i temp,zemlja Plagron Growmix, gnojivo Plagron Terra Bloom i Plagron Green Sensation. 6 vaza po 11L,sjeme autoflowering 3 dwarfa + 3 critical. Sve su proklijale i danas im je prva no u zemlji. :costumed-smiley-027 Vjerovatno u imati kakvih pitanja,poato je to moj prvi grow tako da sam se odlu io registrirati. Nadam se ugodnom dru~enju. LP ps. Mislio sam pisati neki dnevnik uzgoja ali neznam zaato nemogu tamo otvorit novu temu!?

okt 2013.

:signs046: & sretan grow, sto se tice dnevnika, mozes ga otvoriti tek kada sakupis 20 postova
rKj420ZMAJ

okt 2013.

:signs046:
olidoboliLEGENDA

okt 2013.

okt 2013.

uklonjen limit od 20 postova, tako da... zekane udri ;)
Happy rabbitAMBASADOR

okt 2013.

:thumb:
TarzanZMAJ

okt 2013.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se