VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Zdravo svima!
LEGACY

Zdravo svima!

14 odgovora1,266 pregleda
BonerPOZNAVALAC

maj 2009.

Uhhh, godine i godine... i eto prijatelj ka~e, ma vidi ovo i uka~e na vutra.org! Neato toplo oko srca me uhvati nakon malo itanja ovog foruma. Ljudi... ja vas sve volim :) .. ne obazirite na nick, splet okolonosti i okrutnog djetinjstva :icon_cool:

maj 2009.

Dobrodosli ti i tvoj avatar!
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

ma volimo i mi tebe :icon_lol: dobrodoaao :sun2:
psychoserbicISTRAŽIVAČ

maj 2009.

pozz od mene .....svidja mi se hendrix
skoro_normalnaENTUZIJASTA

maj 2009.

:signs046:
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Dobro nam dosao :)
BonerPOZNAVALAC

maj 2009.

Baa kao pravo zaboravno smetalo.. nisam ni naslov pro itao kako spada :p. Hvala na toploj dobrodoalici.. pa da ka~em samo eto, puaim ve 12 godina. Radim, sve i svaata, klasi ni dobroplaeni 9-5. }ena.. deca.. ~ivot, al da ga volim obojat sa vremena na vrijeme, naravno. Toga nikad odrei se neu! :) Tko zna.. krenuo bi ja i svoje neato mo~da. Jer ovako ve u ozbiljnijim godinama dosta bi bilo sitni arenja sa sitnim dilerima.. i tako. Ovo mjesto je stvarno prepuno kvalitetnih informacija i dobre volje. `ta da ka~em, presretan sam ata sam ovdje.. mo~da i onako glupo sretan. Poz!
tamburaENTUZIJASTA

maj 2009.

samo polako.i ja poceh sa 33 a sad sam 36-nije ti to nikakva starost.to ti je jos i bolje jer po izgledu ne spadas u onu tipicnu shemu pusaca trave,pa te nitko ni ne dira.a s druge strane-uzivas ...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se