LEGACY
Ćao,ćao :)
30 odgovora1,912 pregleda
[Manijak]
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
[Manijak]ISTRAŽIVAČ
dec 2015.
dec 2015.#1
Napisite malo o sebi bez previse lokacionih detalja:Pa evo ja sam jedan skromni
ovijek.Volim da u~ivam u malim stvarima ...Dok se nadam ne
em velikom :D .
Kakva ste osoba, koji vam je hobi i sta vas interesuje:Pa fin,dobar,pristojan a u duai avo xD :D.`alim se ,pa onako ozbiljan de
ko... :D .Hobi mi je aetati po selu (po prirodi).Zapaliti ~oint i u~ivati u ~ivotu i ljepoti prirode.Ne volim baa previae grad i svu tu buku.
Sto mislite o napretku marihuane:Pa mislim da je u svijetu sve viae pametnih i obrazovanih ljudi.Lije
nika,znanstvenika,itd...Koji i sami shvataju da Kanabis nije "droga" nego lijek,sredstvo za opuatanje u mnogim stresnim i loaim situacijama u ~ivotu.Nekad se osjeam toliko s*ebano da mi dobar ~oint jedini popravi dan.Nekad se osjeam fenomenalno pa mi ~oint joa viae uljepaa osijeaj :) .Mislim da e uskoro biti legalizovana u 95% evropskih zemalja u to ubrajam i naae Balkanske zemlje.
Gdje ste nasli nas link:Pa naaao sam vas na google ,iaao sam ciljano tra~it neki forum ili neato sli
no vezano uz ovo.Jer kanim sadit...Sad kad sam vidijo pravila foruma,sigrunosti itd.Ljude koji ovdije poma~u drugima i sve one teme.Mislim da je ovo potpuno bezbri~an forum :) .
[Manijak]
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
[Manijak]ISTRAŽIVAČ
dec 2015.
dec 2015.#3
Hvala :)
* * *
ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta
pwrsd
nerp
ZMAJ29.234 REP
nerpZMAJ
dec 2015.
dec 2015.#4
Dobrodosao! :thumb:
Opusteno samo, forum je najbolji na exSFRJ prostorima...
Ponasaj se "normalno" i imaces takve odgovore i reakcije. :)
[Manijak]
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
[Manijak]ISTRAŽIVAČ
dec 2015.
dec 2015.#5
Hvala na dobrodoalici,prihvatam savijet :D .Mislim da sam normalan doneklen xD .
* * *
ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta
pwrsd
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
Jamrock
POZNAVALAC711 REP12%
→ Ambasador
[Manijak]
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
Lazarus Led