VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ćao,ćao :)
LEGACY

Ćao,ćao :)

30 odgovora1,912 pregleda
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Napisite malo o sebi bez previse lokacionih detalja:Pa evo ja sam jedan skromni ovijek.Volim da u~ivam u malim stvarima ...Dok se nadam ne em velikom :D . Kakva ste osoba, koji vam je hobi i sta vas interesuje:Pa fin,dobar,pristojan a u duai avo xD :D.`alim se ,pa onako ozbiljan de ko... :D .Hobi mi je aetati po selu (po prirodi).Zapaliti ~oint i u~ivati u ~ivotu i ljepoti prirode.Ne volim baa previae grad i svu tu buku. Sto mislite o napretku marihuane:Pa mislim da je u svijetu sve viae pametnih i obrazovanih ljudi.Lije nika,znanstvenika,itd...Koji i sami shvataju da Kanabis nije "droga" nego lijek,sredstvo za opuatanje u mnogim stresnim i loaim situacijama u ~ivotu.Nekad se osjeam toliko s*ebano da mi dobar ~oint jedini popravi dan.Nekad se osjeam fenomenalno pa mi ~oint joa viae uljepaa osijeaj :) .Mislim da e uskoro biti legalizovana u 95% evropskih zemalja u to ubrajam i naae Balkanske zemlje. Gdje ste nasli nas link:Pa naaao sam vas na google ,iaao sam ciljano tra~it neki forum ili neato sli no vezano uz ovo.Jer kanim sadit...Sad kad sam vidijo pravila foruma,sigrunosti itd.Ljude koji ovdije poma~u drugima i sve one teme.Mislim da je ovo potpuno bezbri~an forum :) .
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Hvala :) * * * ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta pwrsd
nerpZMAJ

dec 2015.

Dobrodosao! :thumb: Opusteno samo, forum je najbolji na exSFRJ prostorima... Ponasaj se "normalno" i imaces takve odgovore i reakcije. :)
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Hvala na dobrodoalici,prihvatam savijet :D .Mislim da sam normalan doneklen xD . * * * ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta pwrsd

dec 2015.

[bez sadržaja]
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Thank you
TarzanZMAJ

dec 2015.

dobrodosao

dec 2015.

:joint2: welcome :spliff:
JamrockPOZNAVALAC

dec 2015.

Kakav si ti manijak haha xD Pa dobrodosao batice :rasta:
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Smoke manijak :banana_rasta::rasta:,hvala ,hvala (svima)
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

dobro dosao
SquerlzLEGENDA

dec 2015.

:wave:
t@maraZMAJ

dec 2015.

Dobrodoaao :)

dec 2015.

Dobro doaao manija e!:thumb:

dec 2015.

dobrodosao :sadbanana::let: :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se