LEGACY
Helooou again :)
14 odgovora1,155 pregleda
Lopov
POZNAVALAC882 REP31%
→ Ambasador
LopovPOZNAVALAC
mar 2018.
mar 2018.#1
Dakle,
vjerovali ili ne, proalo je 10 godina od po
etka mojeg zadnjeg grow-a, koji je bio pracen ovdje na forumu pod ovom temom -> https://www.vutra.org/threads/prvijenac-400w-hps-agro-domaja-vulgaris.2690/
Malo mi je smjeano osvrnuti se na to, pod druga
ijim uvjetima i naravno ~ivotnim okolnostima/sazrijevanjima. Pogotovo kada gledam na link koji sam stavio gore, vidim totalno druga
iju osobu. U zadnje vrijeme opet pratim, lurkam, osluakujem i gledam. Vutra je definitvno lifestyle, makar i inkognito. }ao mi je samo ato sam u meuvremenu dao alkoholu da prevlada nad absolutnom prirodom, no trudit u se u iduem periodu to prevladati. Iako sam totalno siguran lik kada je rije
o poslovanju, projektima i sli
no, bolnu to
ku nalazim u ispuanim ventilima vikendom i porocima, kada se vraam prirodnom "sebi" i svojim nesigurnostima. Too much stress to handle. U svrhu oslobaanja stresa najavljujem novi grow u skoroj budunosti i to ne zbog krajnjeg ishoda, ve zbog uzgoja kao takvoga :)
itamo se
bandit
ZMAJ18.533 REP
banditZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#2
Nedeljom fin vikendom Carli Sin hehehe vracaj se prirodi pod hitno::listomahanje:::rasta:
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#3
Dobrodosao nazad veteranu:thumb:Saka zemlje i jedno sjeme...dusu spasavaju:thumb::thumb::thumb:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Lopov
POZNAVALAC882 REP31%
→ Ambasador
LopovPOZNAVALAC
mar 2018.
mar 2018.#8
@PowerSeed U zadnjih deset godina radio sam na sebi, no na druga
ije na
ine. Pi
io po karijeri i sli
no :) Sada je sve klapnulo na svoje mjesto. Kona
no mogu predahnuti i usporiti. Nikada mi growanje nije sialo s uma, dok puaenje je. Nakon godina konzumacije sku~io sam da me baca u inertnost, pa do nekakvih bad misli kad god bih zapalio. Godinama ne puaim aktivno, ve periodi
no. Sa sazrijevanjem otkrio sam i dodatne medicinske pogodnosti ove predivne nam biljke i to u smislu otkalnjanja bolova u ledjima pa na dalje. Svako proljee se sjetim kak bi popikao nekaj i tako faking deset godina je proalo :) Sad sam spreman. Oko sjemena se joa troumim, no to je za zaseban topic. Imam dva-tri dobra spot-a za popikat... Bit e ovo jedno predivno ljeto
mar 2018.
1 / 8
mar 2018.
mar 2018.