VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Helooou again :)
LEGACY

Helooou again :)

14 odgovora1,155 pregleda
LopovPOZNAVALAC

mar 2018.

Dakle, vjerovali ili ne, proalo je 10 godina od po etka mojeg zadnjeg grow-a, koji je bio pracen ovdje na forumu pod ovom temom -> https://www.vutra.org/threads/prvijenac-400w-hps-agro-domaja-vulgaris.2690/ Malo mi je smjeano osvrnuti se na to, pod druga ijim uvjetima i naravno ~ivotnim okolnostima/sazrijevanjima. Pogotovo kada gledam na link koji sam stavio gore, vidim totalno druga iju osobu. U zadnje vrijeme opet pratim, lurkam, osluakujem i gledam. Vutra je definitvno lifestyle, makar i inkognito. }ao mi je samo ato sam u meuvremenu dao alkoholu da prevlada nad absolutnom prirodom, no trudit u se u iduem periodu to prevladati. Iako sam totalno siguran lik kada je rije o poslovanju, projektima i sli no, bolnu to ku nalazim u ispuanim ventilima vikendom i porocima, kada se vraam prirodnom "sebi" i svojim nesigurnostima. Too much stress to handle. U svrhu oslobaanja stresa najavljujem novi grow u skoroj budunosti i to ne zbog krajnjeg ishoda, ve zbog uzgoja kao takvoga :) itamo se
banditZMAJ

mar 2018.

Nedeljom fin vikendom Carli Sin hehehe vracaj se prirodi pod hitno::listomahanje:::rasta:
hazeriZMAJ

mar 2018.

Dobrodosao nazad veteranu:thumb:Saka zemlje i jedno sjeme...dusu spasavaju:thumb::thumb::thumb:
LopovPOZNAVALAC

mar 2018.

Thx ekipa!

mar 2018.

sta s' radio deset godina, al opet, welcome back

mar 2018.

::listomahanje::
StipeZMAJ

mar 2018.

Welcome back :)
LopovPOZNAVALAC

mar 2018.

@PowerSeed U zadnjih deset godina radio sam na sebi, no na druga ije na ine. Pi io po karijeri i sli no :) Sada je sve klapnulo na svoje mjesto. Kona no mogu predahnuti i usporiti. Nikada mi growanje nije sialo s uma, dok puaenje je. Nakon godina konzumacije sku~io sam da me baca u inertnost, pa do nekakvih bad misli kad god bih zapalio. Godinama ne puaim aktivno, ve periodi no. Sa sazrijevanjem otkrio sam i dodatne medicinske pogodnosti ove predivne nam biljke i to u smislu otkalnjanja bolova u ledjima pa na dalje. Svako proljee se sjetim kak bi popikao nekaj i tako faking deset godina je proalo :) Sad sam spreman. Oko sjemena se joa troumim, no to je za zaseban topic. Imam dva-tri dobra spot-a za popikat... Bit e ovo jedno predivno ljeto

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se