VUTRA
ForumZajednicaKo ste?psay ay yay yaaaay yay
LEGACY

psay ay yay yaaaay yay

42 odgovora2,574 pregleda
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

ahooj, ja sam jedno maleno psihodelicno celjade,, a nasla sam vas tako sto sam dobila neke mmmmmmm mushrumse pa sam htjela vidit dali slucajno tu postoi koi fini recept sa cokoladom,posto sam prije par dana na festivalu u madjarskoj papala tako finu psyhodelicnu cokoladu(nazalost neznam koji su to mushroomsi bili :( ) he he he,, ja se bavim bojama,, modeliram,kreiram,stvaram,izradjujem,, u biti ja sam samo instrument koi printa slike koje mi kozmos salje,, pa evo sto mi svemir u vizijama salje,, swi radowi su nastali uz pomoc psyhodelika,oni su ti koi su u biti stworili te slike i slikam iskljuciwo uz njihowo wodstwo,,,ajd tu i tamo dobijem poneku wiziju i u meditaciji,,ali ipah,, najdraze su mi wizije uz pomoc psyhodelika he he he,,, ,,, a sad bi bilo dost he he he
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

owa slikica je nastala poslje meditacije :)owa slikica je nastala poslje jednog rijecnog psyhodelicnog druzenjaaaajooojj,, owo je bilo,,,hmm hmmm,,, zanimljiwo iskustwo he he he he,.,,weeeeeooma zanimljiwo,,,jednostawno to sam widijela i morala sampoprawit fotografiju da bude bas onakwa kakwu sam je widjelasalwijanastala poslje jedne zanimljiwe meditacije u shumiowdje sam bila!!! i jedwa se cekam wratit,,ali nikak da odem u tu dimenziju he he,,ajoojj, owo je nastalo usz pomoch shiwe,,poslje pomracine mjeseca,kad je bio pun,, sjedila sam na klupici, swe je nestalo, zgrade su nestale,, i samo mjesec i ja,,,owo sam DOSLOVCE widjela dok smo se spajali,,,bilo je jedno diwno popodne,,legla sam na trawu promatrala nebo, i doslowce widjela to, samo sto su owe bijele linije powremeno bile i siwkasto tirkizno plawo rozaste,ali wecinom bijele,,
BeyondLEGENDA

avg 2009.

izzz, sruait ea nam forum s ovom temom. zar ~elia sruaiti forum? sviaju mi se radovi, pgogovo ovi dva http://img36.imageshack.us/i/ocelot.jpg/ http://img269.imageshack.us/i/ocelot1.jpg/

avg 2009.

predobri radovi... sam da su malo manji hahahha
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

narawno da nezelim srusit forum,, ali na drugim forumima automatski smanjui slikice,, mislila sam da ce se to i owdje desit ali,,pogresno sam mislila he he he,,
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Ovo je vutra forum, tu niata nije automatski, osim banova. hihihi :icon_lol: U~ivaj na forumu, ali ako za gljive znaa smanji slike jer ovo je TU MA !!! :icon_lol: :vb_whip:
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

ajd ajd, bacam se na poso he he,,
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Vidi ti nju, vrijedeno djevoj e bome... :thumb: Eh da, pro itaj pravilnik, isto da ne bude nepotrebnih poteakoa. :icon_lol:

avg 2009.

Dobrodosla i veoma lijepi radovi! Samo naprijed!
G e r o n i m OENTUZIJASTA

avg 2009.

Slike su super i dobrodoala

avg 2009.

Odlicne slike Mtina, imas reku inspiracije... A i mene inspirisu da zaigram i zaplovim... :b_bow:
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

kozmos stalno salje slike,, vizije,,kako god,, samo ih treba ozivit,,ovo je samo jedan mali jusni dio onog sto stvaram :))
#34POZNAVALAC

avg 2009.

`to si rekla da uzimaa uz daturu?
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

uz daturu,. ,, DOMESTOS narawno!!!
krasta-zgPOZNAVALAC

avg 2009.

huhu,dobre slike! :)) I dobrodosla :)
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

hvala sused he he ;)
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2009.

dobrodoala
dr.manijakAMBASADOR

sep 2009.

Hahaha kako su kul slike neke drzim za desktop, a jel ih ti pravis? Kako jel ih crtas ili preko programa nekog?

sep 2009.

ma neeeee nogama crta i grudima doradjuje :vb_whip: dobrodoala :rofl:
dr.manijakAMBASADOR

okt 2009.

E to cenim, samo dodaj malo dupetom pozadinui bice ok. ;)
PicVajZPOZNAVALAC

okt 2009.

Uh...prejaki radovi Samo napred

dec 2009.

bravo bravo Tina, tvoj mozak je istripovaniji nego kod arhitekte piramida : )

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se