LEGACY
psay ay yay yaaaay yay
42 odgovora2,574 pregleda
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
M_tinaISTRAŽIVAČ
avg 2009.
avg 2009.#1
ahooj, ja sam jedno maleno psihodelicno celjade,, a nasla sam vas tako sto sam dobila neke mmmmmmm mushrumse pa sam htjela vidit dali slucajno tu postoi koi fini recept sa cokoladom,posto sam prije par dana na festivalu u madjarskoj papala tako finu psyhodelicnu cokoladu(nazalost neznam koji su to mushroomsi bili :( ) he he he,, ja se bavim bojama,, modeliram,kreiram,stvaram,izradjujem,, u biti ja sam samo instrument koi printa slike koje mi kozmos salje,, pa evo sto mi svemir u vizijama salje,,
swi radowi su nastali uz pomoc psyhodelika,oni su ti koi su u biti stworili te slike i slikam iskljuciwo uz njihowo wodstwo,,,ajd tu i tamo dobijem poneku wiziju i u meditaciji,,ali ipah,, najdraze su mi wizije uz pomoc psyhodelika he he he,,,
,,, a sad bi bilo dost he he he
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
M_tinaISTRAŽIVAČ
avg 2009.
avg 2009.#2
owa slikica je nastala poslje meditacije :)owa slikica je nastala poslje jednog rijecnog psyhodelicnog druzenjaaaajooojj,, owo je bilo,,,hmm hmmm,,, zanimljiwo iskustwo he he he he,.,,weeeeeooma zanimljiwo,,,jednostawno to sam widijela i morala sampoprawit fotografiju da bude bas onakwa kakwu sam je widjelasalwijanastala poslje jedne zanimljiwe meditacije u shumiowdje sam bila!!! i jedwa se cekam wratit,,ali nikak da odem u tu dimenziju he he,,ajoojj, owo je nastalo usz pomoch shiwe,,poslje pomracine mjeseca,kad je bio pun,, sjedila sam na klupici, swe je nestalo, zgrade su nestale,, i samo mjesec i ja,,,owo sam DOSLOVCE widjela dok smo se spajali,,,bilo je jedno diwno popodne,,legla sam na trawu promatrala nebo, i doslowce widjela to, samo sto su owe bijele linije powremeno bile i siwkasto tirkizno plawo rozaste,ali wecinom bijele,,
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
avg 2009.
avg 2009.#3
izzz, sruait ea nam forum s ovom temom. zar ~elia sruaiti forum?
sviaju mi se radovi, pgogovo ovi dva
http://img36.imageshack.us/i/ocelot.jpg/
http://img269.imageshack.us/i/ocelot1.jpg/
23 REP46%
→ Istraživač
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
M_tinaISTRAŽIVAČ
avg 2009.
avg 2009.#5
narawno da nezelim srusit forum,, ali na drugim forumima automatski smanjui slikice,, mislila sam da ce se to i owdje desit ali,,pogresno sam mislila he he he,,
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
avg 2009.
avg 2009.#6
Ovo je vutra forum, tu niata nije automatski, osim banova. hihihi :icon_lol:
U~ivaj na forumu, ali ako za gljive znaa smanji slike jer ovo je TU MA!!! :icon_lol: :vb_whip:
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
avg 2009.
avg 2009.#8
Vidi ti nju, vrijedeno djevoj
e bome... :thumb:
Eh da, pro
itaj pravilnik,
isto da ne bude nepotrebnih poteakoa. :icon_lol:
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
G e r o n i m O
ENTUZIJASTA548 REP87%
→ Poznavalac
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2009.
avg 2009.#11
Odlicne slike Mtina, imas reku inspiracije... A i mene inspirisu da zaigram i zaplovim... :b_bow:
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
M_tinaISTRAŽIVAČ
avg 2009.
avg 2009.#12
kozmos stalno salje slike,, vizije,,kako god,, samo ih treba ozivit,,ovo je samo jedan mali jusni dio onog sto stvaram :))
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
M_tina
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
krasta-zg
POZNAVALAC837 REP26%
→ Ambasador
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#18
Hahaha kako su kul slike neke drzim za desktop, a jel ih ti pravis?
Kako jel ih crtas ili preko programa nekog?
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#19
ma neeeee
nogama crta i grudima doradjuje :vb_whip:
dobrodoala :rofl:
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#20
E to cenim, samo dodaj malo dupetom pozadinui bice ok. ;)
PicVajZ
POZNAVALAC1.363 REP85%
→ Ambasador
avg 2009.
1 / 22
avg 2009.
dec 2009.