VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav!
LEGACY

Pozdrav!

20 odgovora1,544 pregleda

feb 2013.

Pozdrav ljudi! Dolazim iz Republike Srpske, iz manjeg grada punog tripova i dobrih stekova za zapaliti dzoju. Imam 19 godina i gudru pusim 4 godine. Kod kuce sam uglavnom pusio sa ortacima, a posle zapucamo do nekog ustekanog kafica gdje je opustena atsmosfera za nas koji pusimo travu i gdje se moze lako zavrsiti sema ako pozelimo da se popravimo :) Nedavno sam se preselio u Zemun zbog fakulteta i polako se snalazim u ovom cudu od Beograda =] Trenutno u potrazi za kakvom semom za zavrsiti masne hedove i tako sam i nasao ovaj forum, iz cistog ocaja za gudrom. Ne gotivim nesto puno forume ali malo sam citao i skapirao da je opustena atmosfera, nalik na onoj kod kuce pa sam odlucio da se registrujem. Eto toliko za pocetak narode :D

feb 2013.

[bez sadržaja]

feb 2013.

:signs046: Jax
Smoke_WeedPOZNAVALAC

feb 2013.

e ako u Zemunu ne mo~ea nai aemu onda stvarno i nisi za tamo. `alim se malo, dobro nam doaao :) :leafblunt:

feb 2013.

Ma jos muku mucim sa snalazenjem u gradskom prevozu, a za semu ce se valjda nesto naci uskoro, nisam navikao da ovoliko apstiniram. Mogu komotno na THC test sad :D

feb 2013.

dobro.doaao.
dite_splitaAMBASADOR

feb 2013.

welcome :)

feb 2013.

dobrodoshao i bolje se snashao.. pusti sheme i shemice..ono love shto bi ostavio kod te ekipe..preusmjeri u neku kombinaciju za uzgoj.. + mozhda i bolje da apstinirash i ne kombinirash previshe..pogotovo ako si tek dopalio u vechi grad na fax.. + nakon npr. 3 mj. apstinencije ( za koliko bi mogao imati dim iz svog uzgoja ) gusht che biti bar 10 puta vechi.. a mogao bi i koji kolokvij-seminar rijeshit zamisli tek uzhitak-zapaliti odlichan dim iz svog uzgoja.nakon uspjeshnog semestra..neprocjenjivo kada se vratish u svoj grad..ekipa bi te sigurno pitala " A sa kime vi bankarite??? " (p.m. sada sam skuzhila da me mama slichnim rijechima ispratila na fax he he he )

feb 2013.

:signs046:
AlikaENTUZIJASTA

feb 2013.

Dobrodosao :) :family1:
artisticLEGENDA

feb 2013.

dobrodosao po etni e, sve najbolje i dobar provod s nama....i nemoj molim te pisat gudra, ru~no zvu i, a i vutra nije gudra :)))

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se