VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav za sve clanove iz Srbije ...
LEGACY

Pozdrav za sve clanove iz Srbije ...

30 odgovora1,861 pregleda

avg 2009.

E pa ovako, ja sam Boki iz Srbije, ne zelim precizirati grad, bar ne za sada... Na forum sam slucajno naisao putem pretrage na Google-u jer mi je bila potrebna pomoc oko uzgajanja svojih biljcica... Svidja mi se celokupna ideja oko svega ovoga sto radite na forumu tako da sam odlucio da se uclanim i ja kako bih vam bio od pomoci a naravno i vi meni. Veliki pozdrav pa se tipkamo...
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

avg 2009.

bok
krasta-zgPOZNAVALAC

avg 2009.

Dobro dosao :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

A nas koji smo iz Turske ne pozdravljaa? ccc... Ajd', dobro doao... :icon_lol:

avg 2009.

Pa ja mislim da pozdravlja sve clanove sa svoje lokacije odakle je a to je srbija....ispalo je recenicno da samo pozdravlja serbijance :) ali mislim da pjesnik nije htio to reci.
SiDAMBASADOR

avg 2009.

jasno nam je, malo se krivo izrazio :vb_whip: nista strasno, pozdrav i dobrodoso
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

slazem se..mada sam i ja htijela napisat..al ipak welcome :sun2:

sep 2009.

Pozdrav svima naravno, ja se izvinjavam... :) Greska!

sep 2009.

ato sikete odma momak se ubio ne itajte str8 forum,ja sam ga naduvan shvatio :vb_whip: pis :icon_lol: p.s. a ti tur ine aa oea be :rofl:

sep 2009.

Sad sam bas ubiven jako :), hteo sam da kazem bivse Jugoslavije ali sam se jako zajebao... Pozdrav i za tebe iz Turske.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

sep 2009.

Pozdrav brate :)

sep 2009.

E pa ovako, ja sam Boki iz Srbije, ne zelim precizirati grad, bar ne za sada... Na forum sam slucajno naisao putem pretrage na Google-u jer mi je bila potrebna pomoc oko uzgajanja svojih biljcica... Svidja mi se celokupna ideja oko svega ovoga sto radite na forumu tako da sam odlucio da se uclanim i ja kako bih vam bio od pomoci a naravno i vi meni. Veliki pozdrav pa se tipkamo..
dobro dosao prijatelju ,,, uzuivaj >> pozz
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Wata fak?Jesi ti normalan gospodine/gospodjo(sta si bre ti ? ) :D

nov 2009.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Big LLEGENDA

nov 2009.

Pozdravek i tebi.... happy

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se