LEGACY
Pozdrav ljudi!
18 odgovora929 pregleda
31 REP62%
→ Istraživač
sep 2023.
sep 2023.#1
Pozdrav ljudi. Fala Bogu sta sam vas nasa jer mislim napraviti svoj prvi indoor s auto biljkom. Po svemu procitanom to mi se cini kao najbolji izbor kao pocetniku jer do sad nista nisam sadio. Cim krenem u proces sadnje bit ce tu dosta slika i pitanja. Zivi i zdravi vi meni svi bili.
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#2
Dobro nam doaao i bolje nas naaao :D
Moje iskreno mialjenje, i savet, je da krenea prvo sa fotoperiodnom, ne sa automatikom - jer kod autosa nema prostora za ispravljanje greaaka, ulazi u cvetanje hteo ti to ili ne, dok fotoperiodne imaa opciju da ih dovedea gde ~elia, pa
ak mo~da i malo da zase*ea, popravia, i onda prebacia na cvetanje :)
Kontam da ~elia zbog uobi
ajenih razloga novih growera (br~a berba, pomalo ti cimanje oko treninga biljke itd), ali to ponekad bude kontraproduktivno
Ovo je samo mialjenje, naravno, bie kolega koji se mo~da i nee slo~iti sa mnom :)
Bilo kako bilo, izbor je potpuno tvoj a ako ~elia otvori dnevnik i tu smo da pomognemo !
Sretno brat!
31 REP62%
→ Istraživač
sep 2023.
sep 2023.#3
Hvala na savjetu. Mislio sam za pocetak jednj auto a drugu "normalnu" feminiziranu. Jos istrazujem koju rasvjetu da uzmen,di bi mi bilo najbolje to za napraviti,kako da dobar box napravim i sve ostalo. Mislio sam uzeti mentora sigurno al nema mi smisla jos nista pisati mu jer sam jos u procesu skupljanja informacija o svemu i tek kad budem imao sve sto mi treba onda cu se javiti. Odluka mi je pala na auto purple haze i white widow koja nije auto.
sone1
ZMAJ46.344 REP
sone1ZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#4
Pozz :wave:
+1 glas za foto biljku :)
Sto se tice nabavke opreme i samoizgradnje, samo bez zurbe i raspitaj se u odgovarajucim temama pre kupovine, da ne bacas ekipu na muke sto si to kad si mogo ovo itd ;)
Ima dosta otvorenih "pocetnickih" tema pa probaj iz njih izvuci mudrost :)
Prvi savet je da izbegnes cfl i hps sijalice, ako mozes, i odma gledas led panel po mogucnosti sa samsungovim lm301 diodama :) ako imas manjka vitamina e, a vest si sa zanatom mozes jeftino napraviti panel sa led sijalicama
31 REP62%
→ Istraživač
sep 2023.
sep 2023.#5
Upravo gledam i trazim kako da napravin sebi grow box za max 2 biljke,koje sijalice,kako provuc kablove,koje ventilatore i sve ostalo jer bas ono krecem od nule. 0 znanja a zelje na bacanje. Pa mi nije jasno ovo kao u vegetaciji toliko i toliko W a u cvatnji toliko i toliko. Jesu li to 2 panela ledica jedan ga vegetaciju drugi za cvatnju ili na jednom mogu birati jacinu?
Ćyro
ZMAJ67.043 REP
ĆyroZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#6
Dobrodosao :) sretno ti sta god da odaberes :) svakako citaj, tu ces naucit, citaj dnevnike unutarnjeg uzgoja, zavrsene. Da vidis setupove koje ekipa koristi. Sretno!
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
sep 2023.
sep 2023.#7
poz poz,. daj slobodno napisi , koje sjemenke imas, koliko novca zelis uloziti u opremu..koje proizvodacve gledas od rasvjete...istinu ti gore u prvom postu kolega odgovara, auto verzije su iako se cini cudno kad to netko kaze, zahtjevnije biljke od photo biljaka..
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
hippertripper
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
hippertripperISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#10
Bok, dobrodoaao. Posluaaj kaj ti ekipa ka~e, ja sam sluaajui bolju polovicu krenula s odmarom i diy led svjetlima, bilo prolazno 2 growa onda ledice po
ele krepavat (ionako moraa sve pripremit s ormarom, i poneki troaak sim i tam, nakupi se) popizdila sam surfala po svuda i naala total growbox 80*100*180 panele, ventu i cijeli komplet za 460 EUR doalo za tri dana , slo~ili i ne mogu usporediti. Kad izra
unam prvu kombu i puno manji prostor kad se sve nabere i zamjena ledica i light leaks i svasta, bilo cca 200 EUR, mo~da i viae. Dobro pitaj ekipu, i citaj net. Sretno!:spliff:
sep 2023.
1 / 10
sep 2023.
sep 2023.