VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav iz zg-a
LEGACY

Pozdrav iz zg-a

16 odgovora1,340 pregleda
OrionISTRAŽIVAČ

avg 2020.

1. Kako sam Vas naaao? Google? :) 2. Zaato sam ovdje? Edukacija, mo~da neka priprema za indoor, outdoor imam nekoliko sezona, ali sve je to slabo u brojci i koli ini 3. Kratki opis : puaim cca 20 godina, u zadnje vrijeme neato slabije zbog slabije ponude i vee cijene. Kupio sam legalno cbd ulje sad, neko od 5%, smatram da mi mo~da mo~e pomoi sa epilepsijom i kada se ponekad loae osjeam. Dat u aansu mjesec dva pa da vidim. Zg od roenja, stabilan posao, posao popravka ra unala i sli no. Nisam joa po eo tu itati detaljno, ali budem sad. Lijep pozdrav svima!

avg 2020.

Dobro nam doso i tu smo za tvoje nedoumice :)

avg 2020.

Najbitnije je da imaa volju a sve ostalo ti je sto se ti e sticanja znanja na :vutra: dostupno :thumb: Dobrodoaao:)

avg 2020.

Dobrodoaao u dzunglu :vutra:
OrionISTRAŽIVAČ

avg 2020.

U susjednu temu postam outdoor? Imam neke slike 2003-2008. ?

avg 2020.

https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-sa-komentarima.8190/
OrionISTRAŽIVAČ

avg 2020.

Stavio, vanjski uzgoj..ali to je staro 15 godina barem. Budem joa ovih dana. Jedna zanimljivost, jednom me ulovila sraka dok sam iaao jednom zalit, i rekoh tko ga h ato u, na jednu biljku sam se. Ta biljka je kasnije bila najvea i najdeblja :) Jednom mi se jedna slomila, tko zna mo~da lisica ili ato ve, naaao je, upiknuo u zemlju tu gran icu doslovno, bez zalijevanja, pre~ivjela je. Mislim da se to zove kloniranje. Koristio sam konac te savijao biljke da budu ko paradajz da h se slabije vidi. Kasnije mi frend rekao da ih mo~ea samo s noktom slomiti...

avg 2020.

jos neko iz zga, dobro dosao :D

avg 2020.

dobrodosa komsija na :vutra:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se