VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Mladi pesnik u potrazi za inspiracijom
LEGACY

Mladi pesnik u potrazi za inspiracijom

16 odgovora1,005 pregleda
AsharakISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Evo, da se predstavim i ja, iako vec duze vreme listam, ponekad odgovorim ponesto, postavljam glupa pitanja, i tako to. Iz Beograda, pesnik i muzicar, uzivam u cestom drustvu po Studenjaku, Kalisu, Palasu, i svim tim mestima gde je konzumiranje trave skoro pa legalno. :) Prvi put pusio travu krajem prve srednje, bilo je... Osvezavajuce. Ne moras da se cimas i trazis inspiraciju na ko zna kakvim mestima, sama ti dodje dok plovis po talasima sopstvenih misli. Prvih 15 minuta slusao The End, i od tad imam naviku da uvek zapocnem svoju "sesiju letenja" sa nekom od njihovih pesama, sad, koja, sve zavisi od raspolozenja i ka cemu ciljam. Uglavnom, trava mi je pomogla da shvatim tonu stvari u zivotu, tako da sad zaista mislim da mogu da budem samostalni umetnik, bez uticaja spoljasnjih, krajnje nebitnih faktora, pod sta podrazumevam cudne poglede, cudna pitanja, ali i mnogo moralnih prepreka. Uglavnom, naduvan ili zamolim nekoga da mi doda papir i olovku, ili trazim nekoga za filozofsko trovanje uma u besumicnim raspravama (poslednji put, da li je moguce oploditi fetus - dokazao sam da jeste). Dosao na forum da bih se informisao o gajenju, i dosta toga i naucih. Imam jos MNOGO toga, ali koliko sam primetio, necu morati mnogo da trazim, svega ima na ovom zastrasujuce jeb*ckom mestu. :) Sad evo gajim u svom siromasnom boksu jednu biljcicu, pazim je, pevam joj, pisem joj, pa ce valjda biti zensko. I vidim da ima svakakvih ljudi ovde, blejaca, nakurcenih, trolova, ali su uglavnom svi u pravu. Nadam se da cu jos dugo ostati ovde da se trujem bespotrebnim informacijama :) 'uzdravlje, zivi bili, Ash.
naturaPOZNAVALAC

sep 2012.

dobrodosao i srecno sa nasom dragom biljkom :cvetak
AsharakISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Kome treba sreca kad te cuva Hendriks? :)

sep 2012.

Cudnom nekom energijom isijavas... vidjet cemo sto ce biti od tebe :ludak
PappiISTRAŽIVAČ

sep 2012.

dobrodosao srecno sa informisanjem i inspirisanjem :) u svako doba dana i noci..

sep 2012.

ziveo nam umetnice, i dobrodosao
HookerLEGENDA

sep 2012.

Na pravom si mestu :):samoja Pozdrav Ash
AsharakISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Hvala hvala, posebno za onu cudnu energiju. ;)
He-ManLEGENDA

sep 2012.

Welcome :thumb: :sun2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se