VUTRA
ForumZajednicaKo ste?caoo
LEGACY

caoo

18 odgovora1,204 pregleda
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

:sun2: pozdrav. kucao sam legalizacija kanabisa na domacim prostorima i izbacilo mi je vas sajt. od mene mozete ocekivati dobre outdoor dnevnike naravno kad dodje vreme. najveci uspeh mi je do sad preprosle godine sativa dominantna visoka 5.4m sa urodom od 1.7Kg suvog granja. praktikujem i indoorove ali nisam za pohvalu u njima. videcemo sta ce biti u skorije vreme, trenutno imam dobru kolicinu ganje pa ne razmisljam o growu skorije. ali ako mogu nekome da pomognem bice mi drago da to uradim, i nadam se da cete i vi biti efikasni ako mi zatreba pomoc :icon_lol:

okt 2012.

5.4m !?

okt 2012.

a koliko je tebi ostalo kada si bacio granje, ebes granje - daj heda :)
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

pimp lejdi :D pa uvek kad sam radio sa sativama napolju bile su to visoke biljke ali ta se bas izdvajala od ostalih. procitaj po netu, nije nista cudno za sativu u out-u da naraste ogromna ali opet kazem ta mi je bas najveci uspeh :) nadam se da ce biti srece da se opet dogodi sledece sezone pa da uslikam, imao sam slike ali na starom hard disku su ostale sprzene. veruj mi dominantna sativa, bara u blizini, malo dobre zemlje i bude super kolicina bez da se cimas da nosis vodu stalno :P @mocna semenko hvala za dobrodoslicu. a pod granje sam mislio na hedove, tako mu je ovde ulicni naziv a posto u pojedinim periodima sam primoran na ulicnu vutru ostanu tako "ruzni nazivi" pre sam naprimer maju stalno zvao sensimilija ili sanfamilija iz fazona :)

okt 2012.

.there's much to be learned.. :) :signs046:
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

ucimo se dok smo zivi ;) hvala na dobrodoslici

okt 2012.

nesto mi tu ne stima, primoran na ulicnu? pa spominjes 1700gr. sve da pusis 5gr svakog dana to ti je kolicina za 340 dana, znaci taman do narednog branja, kad potrosi tako brzo tako dobru sativu
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

verovatno nisi lepo procitao predprosle godine je bilo 1700gr. trenutno imam OVOGODISNJI out jos stotinak grama

okt 2012.

e jbg. pa kako to, di si zajebao
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

pa pusim dosta gandze, volim kolace, cajeve, torte, coko weed i tako pa ode brzo ;) kad se ima ne stedi se a kad nemamo svi se stiskamo :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se